A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sry az elírásért 😊))

Nem, nem kérdeztem komolyan, csak lemaradt az dicsõ szmályli.

krisztike
rajta,mindent bele!
Drukkolok!Ne add fel...😊

Ott van a jobb felsõ sarokban 😄DD

Hangianix
Ezt nem ertem. :|

A 12311-et meg csak nem kerdezted komolyan Akos? 😉 (Vagy irjak Ukost, mint te Hungianixet!!! 😄DD )

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

krisztike
mit értesz az "igazán szerelmes" alatt?
A szerelem elmúlik viszont a szeretet és megszokás ,ragaszkodás a másikhoz az megmarad.
Meghalni nem halnék meg csak a lányomértde pl.1 férfiért sem lennék öngyilkos.
Fiatal vagy lépj túl az ilyen jellegû csalódásaidon és ne temetkezz bele az ön sajnálatba...

Arch
😄DDDDDDDDDDDDD
<#eljen><#hehe>

Arch
Hm. Akkor kéne már egy Xet találnom... <#szomoru1><#kuss>

Hol?

Arch
Én édes vagyok! <#miaz>

<#nyes><#nyes><#idiota>

Hangianix
Meg lila!!! 😄DD 😛PP

Hangianix
Mindenkinek mas az igaz szerelem erzese. Azert mert te X-t erzel, lehet, hogy masnak Y jelenti azt.

A többiek nevében nem nyilatkozom, de én semmi olyat nem írtam, amit ne gondoltam volna komolyan.
Az egy dolog, hogy az elsõ alkalmakkor az ember még nem tudja/tudhatja, mit akar, de itt jön be a képbe az a bizonyos lelkesedés, amit Hungianix említett. És ez a lelkesedés adhat az embernek egy szentimentális löketet, amitõl úgy érzi, tudja, mit akar. Vagy kit akar. Vagy betakar😊
A lényeg, hogy yo az, ha a lelkesedés ki van mutatva (sic!), de ha már nyilvánvalóvá válik általa, hogy oda vagy a másikért (hangsúlyozom: odavagy érte, nem csak az érdeklõdésed és az esetleges szimpátiád érzõdik, hanem hogy szõröstül bõröstül akarod õt NAGYON), akkor az bizony csökkentheti a másik érdeklõdését. A vadászösztönt. Tudom, elég profán ez így. De sajnos sûrûn elõfordul.

Arch
Meddig? Szerintem nálad kitartás kérdése. De miután nem akarsz idõt hagyni arra, hogy megunjanak... 😛 😊

krisztike
jaj,ne legyél ilyen savanyú...😊

Arch
És a szerelem? Az igazi szerelem?

Néha azt hiszem, hogy az emberek 90%a még sohasem volt igazán szerelemes... persze ez csak egy _ostoba_ feltételezés.

krisztike
talán

Hangianix
Nem is megmondtam, hanem kimutattam es persze, ha nem kellek, akkor nem azert nem kellek.

Hangianix
En sajna nem vagyok szerelmes tipus, ezert ez csak vagy. :p En pont azert nem taktikazom soha, mert meg kell ragadni a lehetosegeket, hogy erzelem is legyen.

Es igen, anno mondtam, hogy a nok 20%-ba egy ido utan bele tudnek szeretni, mas kerdes, meddig 😄

krisztike
A nõknél is érvényben van,hogy ami túl egyszerû az már nem jön be és a vadászösztön... 😊

Arch
Nem vártam mást tõled 😛PP 😄DDDDDDD

krisztike
Én szeretem a gumicukrot és az oroszkrém tortát...😊

Ja,nem tudom mit is érthettél azon,hogy jól áll a szádban...?😊

Arch
Ez rendben is van. De nyilván (remélem) nem mondasz/mondtok olyat, amit nem gondoltok komolyan. Tehát innentõl értelmetlen errõl beszélni, hogy az elsõ randiknál szerelmet kell-e vallani, mert még amúgy sem tudod, hogy mit érzel igazán... fõleg, hogy valószínûleg nem ismered annyira a lányt/fiút.

Kivéve persze ha régi barátságból alakul át a dolog, de egy elég speciális eset...

Tudom. Ezt is próbáltam már.. Sõõõt... egy kicsit túlzásba is vittem. Anno. Megboldogult fiatalkorom alkonyán 😊))

Sir Quno Jedi
Abban igazad van, hogy akinél ez nem jön be, azzal meg úgyis kár veszõdni !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Arch
De kétlem, hogy ezért nem fogsz kellni neki, mert megmondtad mit érzel 😛

Arch
Mert esetleg olyan a nõ? 😊

Hangianix
Neha jol lelkesedni. Nem a noert, hanem az erzesert. 😄 Ha nem a noert lelkesedsz, hanem csak ugy a szituacioert, akkor nem szivsz akkorat, mert behelyettesitheto egy masik is. 😄DD

Hangianix
Kihagytam egy nem-t. Tehat: hogy nem hosszu tavu lesz.

Senki nem állította az ellenkezõjét.
Pusztán annyit igyekeztem (és szerintem a többiek is) megfogalmazni, hogy közvetlen az elsõ randik idején ne legyen egyértelmû, hogy mennyire odavagy a másikért. (Már ha valaki annyira óvatlan, hogy látatlanban is belovalja magát...)

😄
Hangianix
Kivetelesen egyet ertunk :p, bar hozzatennem, ez se biztositek arra, hogy kesobb is kelleni fogsz neki. De ha mar az elejen taktikazol a kapcsolatban, akkor az biztos, hogy hosszu tavu lesz.

Ha ellenben csak rovid tavra tervezel, akkor erdemes. :p

egyet kell, hogy értsek veled. Én ilyen vagyok, de sajna nagyon sok esetben ez nem jön be.
ha viszont csak szórakozni akarok, és úgy is állok hozzá a dolgokhoz, akkor fél óra után enyém a nõ. ki érti ezt?
Arch
Leírtam már szerintem 2x is egy idézetet, 3xra nem írom le...
Egyszerûen nem értem, hogy ha valaki kimutatja az érzelmeit, az miért lenne akkora óriási baj. Ha kellesz valakinek, kelleni fogsz neki és kész. Persze nem azt mondom, hogy le kell rohanni, nyáladzani és állandóan ajándékokkal elhalmozni vagy mittudomén, de azért ki lehet mutatni, vagy meg lehet mondani.

Lõjjetek.

<#idiota>
Hát ne is fejedben forduljon meg, hanem a szádban 😊))

ezt kifejtenéd bõvebben?
na az mindenképpen 😊
de ez most meg sem fordult a fejemben 😄
Hö?

Arch
Taktikázás... bah...

Még egy yo formájú nõi cici sem??

Aham 😊

Nekem teccett, gondoltam megosztom veletek így OFF formában.
Az ÉN számban pedig nem áll jól semmi! 😛
krisztike
ez most mi akarsz ezzel végül is?

magyarul pedig a te szádban is jobban áll...<#ravasz1> <#nevetes2>

krisztike
Mert manapság többen ezt a módját választják.
Ja,és a te stílusod nem olyan discós jellegû.(sztem)

Bocsi, de ezt nem hagyhatom ki :
Három boszorkány, három swatch órát néz. Melyik boszorkány melyik
swatch órát nézi?
Hogy is van ez....... englisül?

Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which
Swatch watch?

Vagy még egy kicsit felturbózva gazdaggá téve a boszikat:

Three rich witches watch three Swatch watches. The rich witches
switched watches. Which rich witch watch which switched Swatch watch?
Na mert...??? 😊

krisztike
ezt ismerjük...(?) 😄

krisztike
igaz.

krisztike
Ez volt a mese duma (má bocsi),jó kifogás sose elég...

krisztike
így van.<#taps>