A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sry az elírásért 😊))
Nem, nem kérdeztem komolyan, csak lemaradt az dicsõ szmályli.
Nem, nem kérdeztem komolyan, csak lemaradt az dicsõ szmályli.
Ott van a jobb felsõ sarokban 😄DD
Ezt nem ertem. :|
A 12311-et meg csak nem kerdezted komolyan Akos? 😉 (Vagy irjak Ukost, mint te Hungianixet!!! 😄DD )
A 12311-et meg csak nem kerdezted komolyan Akos? 😉 (Vagy irjak Ukost, mint te Hungianixet!!! 😄DD )
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
mit értesz az "igazán szerelmes" alatt?
A szerelem elmúlik viszont a szeretet és megszokás ,ragaszkodás a másikhoz az megmarad.
Meghalni nem halnék meg csak a lányomértde pl.1 férfiért sem lennék öngyilkos.
Fiatal vagy lépj túl az ilyen jellegû csalódásaidon és ne temetkezz bele az ön sajnálatba...
A szerelem elmúlik viszont a szeretet és megszokás ,ragaszkodás a másikhoz az megmarad.
Meghalni nem halnék meg csak a lányomértde pl.1 férfiért sem lennék öngyilkos.
Fiatal vagy lépj túl az ilyen jellegû csalódásaidon és ne temetkezz bele az ön sajnálatba...
Hol?
Mindenkinek mas az igaz szerelem erzese. Azert mert te X-t erzel, lehet, hogy masnak Y jelenti azt.
A többiek nevében nem nyilatkozom, de én semmi olyat nem írtam, amit ne gondoltam volna komolyan.
Az egy dolog, hogy az elsõ alkalmakkor az ember még nem tudja/tudhatja, mit akar, de itt jön be a képbe az a bizonyos lelkesedés, amit Hungianix említett. És ez a lelkesedés adhat az embernek egy szentimentális löketet, amitõl úgy érzi, tudja, mit akar. Vagy kit akar. Vagy betakar😊
A lényeg, hogy yo az, ha a lelkesedés ki van mutatva (sic!), de ha már nyilvánvalóvá válik általa, hogy oda vagy a másikért (hangsúlyozom: odavagy érte, nem csak az érdeklõdésed és az esetleges szimpátiád érzõdik, hanem hogy szõröstül bõröstül akarod õt NAGYON), akkor az bizony csökkentheti a másik érdeklõdését. A vadászösztönt. Tudom, elég profán ez így. De sajnos sûrûn elõfordul.
Az egy dolog, hogy az elsõ alkalmakkor az ember még nem tudja/tudhatja, mit akar, de itt jön be a képbe az a bizonyos lelkesedés, amit Hungianix említett. És ez a lelkesedés adhat az embernek egy szentimentális löketet, amitõl úgy érzi, tudja, mit akar. Vagy kit akar. Vagy betakar😊
A lényeg, hogy yo az, ha a lelkesedés ki van mutatva (sic!), de ha már nyilvánvalóvá válik általa, hogy oda vagy a másikért (hangsúlyozom: odavagy érte, nem csak az érdeklõdésed és az esetleges szimpátiád érzõdik, hanem hogy szõröstül bõröstül akarod õt NAGYON), akkor az bizony csökkentheti a másik érdeklõdését. A vadászösztönt. Tudom, elég profán ez így. De sajnos sûrûn elõfordul.
Meddig? Szerintem nálad kitartás kérdése. De miután nem akarsz idõt hagyni arra, hogy megunjanak... 😛 😊
És a szerelem? Az igazi szerelem?
Néha azt hiszem, hogy az emberek 90%a még sohasem volt igazán szerelemes... persze ez csak egy _ostoba_ feltételezés.
Néha azt hiszem, hogy az emberek 90%a még sohasem volt igazán szerelemes... persze ez csak egy _ostoba_ feltételezés.
Nem is megmondtam, hanem kimutattam es persze, ha nem kellek, akkor nem azert nem kellek.
En sajna nem vagyok szerelmes tipus, ezert ez csak vagy. :p En pont azert nem taktikazom soha, mert meg kell ragadni a lehetosegeket, hogy erzelem is legyen.
Es igen, anno mondtam, hogy a nok 20%-ba egy ido utan bele tudnek szeretni, mas kerdes, meddig 😄
Es igen, anno mondtam, hogy a nok 20%-ba egy ido utan bele tudnek szeretni, mas kerdes, meddig 😄
Én szeretem a gumicukrot és az oroszkrém tortát...😊
Ja,nem tudom mit is érthettél azon,hogy jól áll a szádban...?😊
Ja,nem tudom mit is érthettél azon,hogy jól áll a szádban...?😊
Ez rendben is van. De nyilván (remélem) nem mondasz/mondtok olyat, amit nem gondoltok komolyan. Tehát innentõl értelmetlen errõl beszélni, hogy az elsõ randiknál szerelmet kell-e vallani, mert még amúgy sem tudod, hogy mit érzel igazán... fõleg, hogy valószínûleg nem ismered annyira a lányt/fiút.
Kivéve persze ha régi barátságból alakul át a dolog, de egy elég speciális eset...
Kivéve persze ha régi barátságból alakul át a dolog, de egy elég speciális eset...
Tudom. Ezt is próbáltam már.. Sõõõt... egy kicsit túlzásba is vittem. Anno. Megboldogult fiatalkorom alkonyán 😊))
Abban igazad van, hogy akinél ez nem jön be, azzal meg úgyis kár veszõdni !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Neha jol lelkesedni. Nem a noert, hanem az erzesert. 😄 Ha nem a noert lelkesedsz, hanem csak ugy a szituacioert, akkor nem szivsz akkorat, mert behelyettesitheto egy masik is. 😄DD
Kihagytam egy nem-t. Tehat: hogy nem hosszu tavu lesz.
Senki nem állította az ellenkezõjét.
Pusztán annyit igyekeztem (és szerintem a többiek is) megfogalmazni, hogy közvetlen az elsõ randik idején ne legyen egyértelmû, hogy mennyire odavagy a másikért. (Már ha valaki annyira óvatlan, hogy látatlanban is belovalja magát...)
Pusztán annyit igyekeztem (és szerintem a többiek is) megfogalmazni, hogy közvetlen az elsõ randik idején ne legyen egyértelmû, hogy mennyire odavagy a másikért. (Már ha valaki annyira óvatlan, hogy látatlanban is belovalja magát...)
😄
Kivetelesen egyet ertunk :p, bar hozzatennem, ez se biztositek arra, hogy kesobb is kelleni fogsz neki. De ha mar az elejen taktikazol a kapcsolatban, akkor az biztos, hogy hosszu tavu lesz.
Ha ellenben csak rovid tavra tervezel, akkor erdemes. :p
Ha ellenben csak rovid tavra tervezel, akkor erdemes. :p
egyet kell, hogy értsek veled. Én ilyen vagyok, de sajna nagyon sok esetben ez nem jön be.
ha viszont csak szórakozni akarok, és úgy is állok hozzá a dolgokhoz, akkor fél óra után enyém a nõ. ki érti ezt?
ha viszont csak szórakozni akarok, és úgy is állok hozzá a dolgokhoz, akkor fél óra után enyém a nõ. ki érti ezt?
Leírtam már szerintem 2x is egy idézetet, 3xra nem írom le...
Egyszerûen nem értem, hogy ha valaki kimutatja az érzelmeit, az miért lenne akkora óriási baj. Ha kellesz valakinek, kelleni fogsz neki és kész. Persze nem azt mondom, hogy le kell rohanni, nyáladzani és állandóan ajándékokkal elhalmozni vagy mittudomén, de azért ki lehet mutatni, vagy meg lehet mondani.
Lõjjetek.
Egyszerûen nem értem, hogy ha valaki kimutatja az érzelmeit, az miért lenne akkora óriási baj. Ha kellesz valakinek, kelleni fogsz neki és kész. Persze nem azt mondom, hogy le kell rohanni, nyáladzani és állandóan ajándékokkal elhalmozni vagy mittudomén, de azért ki lehet mutatni, vagy meg lehet mondani.
Lõjjetek.
<#idiota>#idiota>
Hát ne is fejedben forduljon meg, hanem a szádban 😊))
ezt kifejtenéd bõvebben?
na az mindenképpen 😊
de ez most meg sem fordult a fejemben 😄
de ez most meg sem fordult a fejemben 😄
Hö?
Még egy yo formájú nõi cici sem??
Aham 😊
Nekem teccett, gondoltam megosztom veletek így OFF formában.
Az ÉN számban pedig nem áll jól semmi! 😛
Az ÉN számban pedig nem áll jól semmi! 😛
ez most mi akarsz ezzel végül is?
magyarul pedig a te szádban is jobban áll...<#ravasz1>#ravasz1> <#nevetes2>#nevetes2>
magyarul pedig a te szádban is jobban áll...<#ravasz1>#ravasz1> <#nevetes2>#nevetes2>
Mert manapság többen ezt a módját választják.
Ja,és a te stílusod nem olyan discós jellegû.(sztem)
Ja,és a te stílusod nem olyan discós jellegû.(sztem)
Bocsi, de ezt nem hagyhatom ki :
Három boszorkány, három swatch órát néz. Melyik boszorkány melyik
swatch órát nézi?
Hogy is van ez....... englisül?
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which
Swatch watch?
Vagy még egy kicsit felturbózva gazdaggá téve a boszikat:
Three rich witches watch three Swatch watches. The rich witches
switched watches. Which rich witch watch which switched Swatch watch?
Három boszorkány, három swatch órát néz. Melyik boszorkány melyik
swatch órát nézi?
Hogy is van ez....... englisül?
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which
Swatch watch?
Vagy még egy kicsit felturbózva gazdaggá téve a boszikat:
Three rich witches watch three Swatch watches. The rich witches
switched watches. Which rich witch watch which switched Swatch watch?
Na mert...??? 😊