A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eLviRA
érdekes

...what\'s for You, will not pass You by...

Sziasztok! Nem tudom, mennyire únjátok már a "valóságshowt", de úgy látszik, ismét összejövünk.
Kicsim elmondta, hogy valaki nagyon megbántotta, amíg távol voltam (velem kapcsolatos volt a dolog, elég húzós dolgokat állítottak rólam / kettõnkrõl), és pont akkor nem voltam ott, amikor kellett volna. Persze, akadt egy lovag, akin ki tudta sírni magát, és úgy látszott, a srác megértõ, kedves, okos, jóképû, az ég küldte, stb... Sz'al valaki elég rendesen szét akart bennünket kapni. Tegnap tudott meg a srácról valamit (ami nem igazán tartozik ide... a múltkor is kaptam a fecsegésért :-) ), amibõl nagy nehezen rájött, hogy nem érdemes egy kétéves kapcsolatot veszni hagyni.

eLviRA
figyelem! nagyon általánosítok.

a tökéletesség fogalmával vannak sokan bajban. a tökéletest nem ahhoz kell viszonyítani, amit elképzelsz magadban (bocs az E/2ért, általánosságban értem), a tökéletes nem azon tulajdonságok összessége, amit megálmodsz a másikban. a tökéletest a valóságban kell keresni. a kapcsolatodban. ha képes vagy megtalálni, akkor az nagyon jó - és persze ehhez kell a megfelelõ partner is. olyan soha nem lesz, amilyet elképzeltél. mert az te vagy.

a másik dolog a vetítés. szeretni akarsz vkit, mert erre szükséged van. persze arra is, hogy szeressenek, de elõször inkább szeretni akarsz - hogy szeressenek. keresel egy embert a környezetedben (ex; jóképû, csinos, helyes ismeretelen; régi barát; xy) és kivetíted rá, amit ki akarsz adni magadból - pedig nem is ismered. csak azt hiszed, mivel felruházod azokkal a tulajdonságokkal, amikkel szeretnéd ha rendelkezne. általában ezért fuccsolnak be a lángoló nagy szerelmek egy hónap után. és ezért keveredik vissza sok mindenki a régi kapcsolataihoz. vetítés. nagyon könnyû ezzel becsapni magad. félelmetes néha. ha pedig azon agyalsz, hogy mit miért csinálsz, akkor meg be lehet kattanni.

a szintézis: jellemzõ, hogy vki sok kicsibõl rak össze egy egészet. van a párod, meg egy barátnak nevezett ismerõsöd. és a kettõtõl együtt pont megkapod, amire szükséged van... hogy melyik a tökéletes, és mi ebbõl a vetítés? ... nehéz kérdés.

Arch
És ha elkeseredetten "kapaszkodik" és küzd mindkettõért?
Barát/barátnõért és a baráti másikért? Tehát látszik, hogy mindkettõ kell neki...

Bár igazából megadtad a választ. Vagyis a véleményed. 😊

eLviRA
hát figyelj...

én nem nagyon hiszek benne. elképesztõen ritka. ha tényleg õszintén csinálják. de sajnos az ember leggyakrabban magát csapja be...

Arch
<#eljen>

Arch
Az egyiknek már van kapcsolata. Elég régen. De állítólag tök jó barátok a fiúval. De csak barátok, semmi más nincs már. Ilyen van?

Hangianix
Semmi koze nincs a velemenyemhez, a kave hianyanak annal tobb. 😄 Furcsallottam is, hogy mi ez a hirtelen stilusvaltas, mar majdnem szoltam Botondnak.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

eLviRA
lol

jó véleményyel lehetsz te is a barátnõ nevû élõlényekrõl...

Hangianix
Eloszor azt olvastam: vannak olyan nemberek... 😄

eLviRA
elég okos és tapasztalt vagy te ahhoz, hogy meg tudd különböztetni az éretteket a nem érettektõl ;D

nem korfüggõ, inkább csalódásfüggõ. sokszor pofára kell esni ahhoz, hogy igazán tudja vki mit is jelent a biztonság.

persze, hogy minden nõ azt keresi. mindenki azt keresi. hazudik,aki nem ezt mondja. csak vkinek azt jelenti a biztonság, hogy van mögötte egy háttér, és nyugodtan izeghet-mozoghat, flörtölgethet, stb. ez a nem érett kategória. (pasikra is érvényes) és van az a biztonság, ami mellett tökéletes (mindkét fél számára megfelelõ és a lehetõ legjobb) a kapcsolat, annyira, hogy nem vágynak másra. mert már tudják értékelni, mit is jelent ez.

szvsz vannak olyan emberek, akik soha nem képesek értelmileg és érzelmileg felnõni egy "tökéletes kapcsolathoz".

dartonita
meg egy dolog: tegnap hallottam hogy minden no a biztonsagra vagyik,tudat alatt legalabbis,de nem mindegyik van megerve erre.namarmost akkor kerdem en honnan fog kiderulni szamomra melyik no erett mar meg es melyik nem?mert aztsem tudom mondani hogy korfuggo,ismerek fiatal hazasokat jolmukodo kapcsolatban es idoseket rosszban....no akkor megis hol a hatar?vagy mikor jon meg az eszetek?vagy mi kell hozza hogy meg is maradjatok a pasi mellett?a tisztelet,szeretet es megbecsules csak nagyritkan eleg.uff 😊

dartonita
frappans.no nekem lejart a munkaidom.szep napot,estet es randevuzast mindenkinek 😊

eLviRA
tényleg így van.

egy darabig...

eLviRA
szia!

dartonita
hanigorl 😄 <#law>

eLviRA
ugyan már... milyen barátság? ha valakivel vonzalom alapú a kapcsolat, nem pedig barátságalapú (ezt úgy értem, hogy barátod volt évekig, aztán jöttetek össze), akkor soha nem lesztek igazi barátok. addig találkoztok, ameddig vmelyikõtöknek nincs másik kapcsolata, és addig is az együtt eltöltött idõn mélázok.

hogy honnan tudod, hogy vki már csak megszokásból van veled? érezned kell.

hát igen minden csaj hiú vmilyen szinten, és az jelent nekik örömet ha megszerezhetik azt is akit mindenki akar, aki annyira elérhetetlen. Ez egyrészt a saját egójuknak is jót tesz másrészt a barátnõik elõtt is bebizonyíthatják hogy mennyire ottvannak a topon 😊

ebben csak azt utálom hogy mindig ügyeskedni kell velük, mint a kocsiban a pedálokkal induláskor. Ha túlságosan nyomod neki lefulladhatsz, ha meg meg se moccantod sehol nem vagy..

Ha egyszer tetszem neki és õ is nekem akkor miért nem lehet normálisan összejönni? miért kell mindig húzni egymás agyát? jó.tudom, ha vkit könnyebben megkapunk feleannyira sem törõdünk vele, de akkoris..néha ez igencsak fel tud húzni 😄D hülye nõk 😄D

írtam neki egypár szép SMS-t a napokban, hogy nehogy azt gondolja, Õ a világ közepe. 😛
Szarul esett neki, de már kellett ez szerintem. De ma délelõt úgy beszélgettünk, mintha semmi sem történt volna. Semmi szájhúzogatás, vagy beszólás. tök normális volt
"ki érti ezt, ki érti ezt? Én nem!" 😄
dartonita
kihivas,izgalom,bizonytalansag......

amugy ultragaz ideologia sztem.szamomra is elfogadhatatlan :/
de tudod mit?foglalkozz massal,es ejtsd a csajt.kivancsi leszek akkor is ennyire lelkesito lesz e szamara 😛 mas ellenszere nemnagyon van.

nekem is azt mondta az exem, hogy foglalkozzak mással, engedjem el Õt. Kérdem tõle, hogy az mire jó? Erre Õ: nem feltétlen ugrok egybõl a nyakadba, de ki tudja.
Nem értem Én a nõket. Tényleg az kell nekik (nem akarok általánosítani), hogy küzdeni kelljen a fickóért?
dartonita
te is tod hogy a rosszfiukat mindig jobban szeretik a nok.sajnalatos es erthetetlen,de teny.javaslom legy te is ellenallobb,elerhetetlenebb,es kicsit lekezelobb vele.akkor valszeg meginkabb felpiszkalod a kivancsisagat....vagy ha azt nem is,legalabb nem tud megbantani annyira

az az igazság hogy amióta velem vége lett, szemmel láthatóan megõrült a csaj.. pl. ez az új srác (akivel egyébként elõttem volt együtt) olyanokat mond neki hogy még 10 hónapig járnak utána dobja, meg hogy õ nem szerelmes a csajba.. és ezt az exem szemébe mondja!!! teljesen bekattant.. Nem értem miért ilyen, talán azért mert tudja ha ezt a srácot is elveszíti akkor egyedül marad, és azt nagyon nem bírná ki..ilyen típus..

dartonita
nah akkor kifejtem,tegnap erre nemvolt lehetosegem.tehat az hogy masik pasirol mesel neked,az valahol a bizalom jele,tehat nem kell feltetlen ugy erezned hogy banto a dolog.probalj meg elvonatkoztatni.(kiveve ha tenyleg szandekosan akar bantani)ritkan,de sikerul.igaz hogy 3honap utan szerintem az erzesek meg nagyon erosek 1mas irant,de errol ha lehet,ne dumaljatok a kelletenel tobbet,mert csak neked sz@r.(az uj fickora ertem)az hogy erdeklodik total normalis,emberi de kozel sem biztos hogy ez az amire vagysz.annak ha egy no elkezd erdeklodest mutatni iranyodban,ugy tapasztaltam szamtalan oka lehet es ebbol csak nagyritkan a sex/szerelem a celja.ahhoz pedig hogy te elfogulatlanul legy kepes meghallgatni ot,elfogadni az uj szitut,ahhoz viszont sztem kell meg egy jo felev.termeszetesen a pakliban akar benne lehet az hogy ujra osszekerultok,de ez ritka.
nemertem viszont a kovetkezo bekezdesed : "ja ja..csak ez a b@zigyerek akivel most van nem engedné el, sejti hogy rossz vége lenne a dolognak ha csak úgy találkozgatnánk.. "
engedni?! miert,megvan lancolva?!milyen kapcsolat ez ha ilyen szintu korlatozasok vannak benne?! fura.sot,gaz.ha ez tartos lesz,akkor nemkell felned,sztem a csaj megfogja unni.
mast nagyon nemtudok mondani,mint hogy en ilyen esetekben inkabb a kivarasra jatszom.megkene rola bizonyosodnod hogy milyen iranyban halad,az erdeklodese mennyiben valtozott es hogy te milyen ujat es szepet tudsz neki mutatni(ha tenyleg megeri kuzdeni erte).
bocs nemreg ebredtem,egyelore altalanossagok vannak a fejemben,ha eszembe jut vmi,majd ugyis lekormolom 😊
amugy en most irtam 'bucsulevelet' kedves kicsi lanynak aki az idegeimen ugrabugral honapok ota,remelem ha mas nem,ez eleri a celjat.
nah peace 😊

krisztike
télen azért nem látod õket,mert a fejük búbjáig felvannak öltözve.
Most egyre jobb az idõ,egyre kevesebb ruha lesz rajtunk,egyre több minden fog kilátszani,ami szinte étvágygerjesztõbb lesz a nagykabátnál. 😊))

krisztike
nem igaz...😊

dartonita
jo modszer 😊 nemvagy te elveszett lelek.nade most L.szep estet nektek

már mindent megosztott ami fájt szerencsére anno (méregbõl) azt is hogy az ÚJ barátjával hányszor csinálják és miylen pózokban! azt mondod: pffff?
igazad van!

"jobb taktika hagyni hogy o jelentkezzen"
ja ja..csak ez a buzigyerek akivel most van nem engedné el, sejti hogy rossz vége lenne a dolognak ha csak úgy találkozgatnánk..
Az msn az egyetlen kommunikációs csatorna köztünk, ott általában õ szokott rámprivizni.. Szóval érdeklõdik mindig hogy mi van velem stb.
Van egy csaj akivel lehetne köztünk vmi (asszem), lehet hogy elõbb felszedem hogy a lelki állapotom ne csak egy cérnaszálón lógjon mint most, aztán ha kiegyensúlyozott leszek elhívom vhova az exem, úgy már tuti nem borulnék ki a pikáns sztorijaira sem..

dartonita
ilyet enis kaptam ex-tol (nemszerettelek soha,bla bla)utolag persze kiderult hogy hirtelen felindultsagabol mondta csupan.deakkor miert romboljak megis ezekkel egy amugyis egy vegefele levo kapcsolat utolso remenyeit?!
az hogy talalkozgass e vele?nos csak akkor ha valoban erosnek tartod magad es kepes vagy esetleg elfogadni hogy olyasmiket is megoszt Veled,amit nagyon nem szivesen hallasz.felek ezt mondani,de talan jobb taktika hagyni hogy o jelentkezzen,az biztos jele legalabb az erdeklodesnek.de hogy ez reszukrol epp mibol fakad?! ez egyelore szamomra is rejtely 😊

dartonita
nagyonsok a szep no, igen .... 😊

de amit te muvelsz,huuuuuuu appam hat ez azer eros 😊 most nagyon egyszeru leszek:ennyit foglalkozni egy emberrel es nincs koztetek semmi fizikai kontakt.huh.<#wow1>
eros mazochizmusnak erzem,de hat kulonbozoek vagyunk 😊

Itt a tavasz. Észrevettétek, hogy egyre több a jó csaj az utcán? Hol vannak ezek télen?

Hangianix "13334" Azért elõtte én is összejöttem volna vele<#finom>... Na mindegy. A barátságunk most éppen tombol. Ma írtam neki, utána felhívott (még egyszer fel fog). Tegnap összefutottunk és dumáltunk durván két órát, szombat-vasárnap kétszer beszéltünk telefonon, küldött 9 db SMS-t, írtam neki hatot... Etc. Szeretnék benne megbízni<#miaz>...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Hangianix
A barat szo talan eros. 😊 Inkabb kozel allo haverok.

dartonita
ah nem mi nemvagyunk baratok,de vegulis azthiszem jobb igy maradni valakivel.amellett hogy hmmmmm nagyon jol nezett ki....nemcsak lehetoseg arra hogy kicsit feledtesse a mostani kinok okozojat,de elis gondolkoztat mas dolgokon😉
szal minden szempontbol nagyon pozitiv 😊 a 7en felkeresem az exeket.van akit mar 6eve nemlattam es 2 gyereke van azota.erdekeslesz😊

Hangianix
Nekem is volt ilyen nemreg. Tok jo baratok lettunk. Mondjuk vele nem is ugy valtunk szet, hogy az egyik otthagyta a masikat. Gondolom ez sokat segit. 😄

dartonita
ah ic.oke,nemszoltam😊
amugy ma szakitottam a hagyomanyokkal es egyutt hamiztam az exemmel akit nemlattam masfel eve....es o volt jobban zavarban...holott ki1ensulyozott parkapcsolatban el azota....es megis,jovolt latni rajt a hatast amit meg mindig en valtok ki 😊 a lelki serulteknek tudom javasolni mint terapiat!(szigoruan ha mar nem vagy bele szerelmes,csak akkor)jot tett.es azthiszem ezen az uton erdemes elindulni.szepen nyitni masok fele....tartogathat meg spontan es jo dolgokat azert az elet.itt a tavasz 😊

Hangianix
Nem ra gondoltam, hanem a sracra, akinek tanacsot adtal. 😄

Arch
Nekem már télen is volt!! <#hehe><#idiota><#vigyor5><#sir>

BEAST
itt a tavasz erre mindenkinek szerelmi problémái vannak <#wilting><#help><#banplz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

dartonita
nembaratkozom nokkel.sohasem!eztis tudja.
hangianix:en 30,o 23.szal annyira talan nem veszes.legalabbis az evek.sosem volt ien idos baratnom 😊 de bizonyosan szerepe van benne ennek is

A lemotorozást értettem volna...<#eplus2>

"ARCH" 13323: Nem várok. Egy türelmes ürgét már tart. Az idióta hét éve szerelmes belé. Ennyit nem ér meg... <#gun>

Arch
Nah... jól meg vagy áldva a nõkkel látom. 😄

Csak utalás volt. Ezen dolgozom. Tudod, az elõzõ csaj... Én voltam az epekedõ szerelmes, õ az elutasító. Még mindig vannak hátsó szándékaim<#wink><#wink><#wink>. Azt hiszem. Vagy csak jó vele. Akár barátként is. Vagy mi.

Pedig nem véletlenül nem bízom meg benne és nem vagyok vele õszinte. Õ tényleg csak nagyon jó barátnak tart. Vagy nem. Ez a része sosem volt teljesen tiszta.

Erre értettem a talánt. A barátságot is csak az õszinteségre lehet építeni. Talán idõvel...<#eljen> Ez is egyfajta vélemény...

Hangianix
Annyi ertelme van, mint a leggitarozasnak. 😄

Arch
😊))))

Arch
Akkor várd meg míg eldönti. Csak ne várj rá örökké...

Legmotorozás?<#conf>

Ez a része kicsit homályos... A "haverok" csak egy darab és õt se látta már nagyon régen. Szóval amikor kimondta, már tudtam hogy mellébeszél. De a következõ mondatban már elkezdett célozgatni arra, hogy otthon kell ülnie.

Utána megmondta, hogy azért sem marad otthon, megnézi a "Csacska angyalt" -azt hiszem valami nyálas sorozat-, utána pedig elmegy a haverjához és motoroznak. Kicsit keserû hangon azzal fejezte be, hogy lesz az egészbõl valami három órás ebédidõ... (ez úgy hangzott mintha kimenõt kapott volna és megnyújtaná)

Meglehetõsen õszinte. Ha nem bírná a képemet, megmondaná. Egyetlen kérdés elõl tér ki... Meglehetõsen ügyetlenül, mert perfekt vagyok az életébõl. Mindent elmesél. Szerintem egyszerûen nem tudja, mit akar.

Arch
Tudom. Értem már (asszem 😛P 😊) az utalgatásaidat 😛 😄

Hangianix
Nem tudod mit vesztettel. De arra akartam utalni, lehet van legmotorozas is. 😄

Arch
Ö... nem? 😛 😄D