A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsim elmondta, hogy valaki nagyon megbántotta, amíg távol voltam (velem kapcsolatos volt a dolog, elég húzós dolgokat állítottak rólam / kettõnkrõl), és pont akkor nem voltam ott, amikor kellett volna. Persze, akadt egy lovag, akin ki tudta sírni magát, és úgy látszott, a srác megértõ, kedves, okos, jóképû, az ég küldte, stb... Sz'al valaki elég rendesen szét akart bennünket kapni. Tegnap tudott meg a srácról valamit (ami nem igazán tartozik ide... a múltkor is kaptam a fecsegésért :-) ), amibõl nagy nehezen rájött, hogy nem érdemes egy kétéves kapcsolatot veszni hagyni.
a tökéletesség fogalmával vannak sokan bajban. a tökéletest nem ahhoz kell viszonyítani, amit elképzelsz magadban (bocs az E/2ért, általánosságban értem), a tökéletes nem azon tulajdonságok összessége, amit megálmodsz a másikban. a tökéletest a valóságban kell keresni. a kapcsolatodban. ha képes vagy megtalálni, akkor az nagyon jó - és persze ehhez kell a megfelelõ partner is. olyan soha nem lesz, amilyet elképzeltél. mert az te vagy.
a másik dolog a vetítés. szeretni akarsz vkit, mert erre szükséged van. persze arra is, hogy szeressenek, de elõször inkább szeretni akarsz - hogy szeressenek. keresel egy embert a környezetedben (ex; jóképû, csinos, helyes ismeretelen; régi barát; xy) és kivetíted rá, amit ki akarsz adni magadból - pedig nem is ismered. csak azt hiszed, mivel felruházod azokkal a tulajdonságokkal, amikkel szeretnéd ha rendelkezne. általában ezért fuccsolnak be a lángoló nagy szerelmek egy hónap után. és ezért keveredik vissza sok mindenki a régi kapcsolataihoz. vetítés. nagyon könnyû ezzel becsapni magad. félelmetes néha. ha pedig azon agyalsz, hogy mit miért csinálsz, akkor meg be lehet kattanni.
a szintézis: jellemzõ, hogy vki sok kicsibõl rak össze egy egészet. van a párod, meg egy barátnak nevezett ismerõsöd. és a kettõtõl együtt pont megkapod, amire szükséged van... hogy melyik a tökéletes, és mi ebbõl a vetítés? ... nehéz kérdés.
...what\'s for You, will not pass You by...
Barát/barátnõért és a baráti másikért? Tehát látszik, hogy mindkettõ kell neki...
Bár igazából megadtad a választ. Vagyis a véleményed. 😊
én nem nagyon hiszek benne. elképesztõen ritka. ha tényleg õszintén csinálják. de sajnos az ember leggyakrabban magát csapja be...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
jó véleményyel lehetsz te is a barátnõ nevû élõlényekrõl...
nem korfüggõ, inkább csalódásfüggõ. sokszor pofára kell esni ahhoz, hogy igazán tudja vki mit is jelent a biztonság.
persze, hogy minden nõ azt keresi. mindenki azt keresi. hazudik,aki nem ezt mondja. csak vkinek azt jelenti a biztonság, hogy van mögötte egy háttér, és nyugodtan izeghet-mozoghat, flörtölgethet, stb. ez a nem érett kategória. (pasikra is érvényes) és van az a biztonság, ami mellett tökéletes (mindkét fél számára megfelelõ és a lehetõ legjobb) a kapcsolat, annyira, hogy nem vágynak másra. mert már tudják értékelni, mit is jelent ez.
szvsz vannak olyan emberek, akik soha nem képesek értelmileg és érzelmileg felnõni egy "tökéletes kapcsolathoz".
hogy honnan tudod, hogy vki már csak megszokásból van veled? érezned kell.
ebben csak azt utálom hogy mindig ügyeskedni kell velük, mint a kocsiban a pedálokkal induláskor. Ha túlságosan nyomod neki lefulladhatsz, ha meg meg se moccantod sehol nem vagy..
Ha egyszer tetszem neki és õ is nekem akkor miért nem lehet normálisan összejönni? miért kell mindig húzni egymás agyát? jó.tudom, ha vkit könnyebben megkapunk feleannyira sem törõdünk vele, de akkoris..néha ez igencsak fel tud húzni 😄D hülye nõk 😄D
Szarul esett neki, de már kellett ez szerintem. De ma délelõt úgy beszélgettünk, mintha semmi sem történt volna. Semmi szájhúzogatás, vagy beszólás. tök normális volt
"ki érti ezt, ki érti ezt? Én nem!" 😄
amugy ultragaz ideologia sztem.szamomra is elfogadhatatlan :/
de tudod mit?foglalkozz massal,es ejtsd a csajt.kivancsi leszek akkor is ennyire lelkesito lesz e szamara 😛 mas ellenszere nemnagyon van.
Nem értem Én a nõket. Tényleg az kell nekik (nem akarok általánosítani), hogy küzdeni kelljen a fickóért?
nemertem viszont a kovetkezo bekezdesed : "ja ja..csak ez a b@zigyerek akivel most van nem engedné el, sejti hogy rossz vége lenne a dolognak ha csak úgy találkozgatnánk.. "
engedni?! miert,megvan lancolva?!milyen kapcsolat ez ha ilyen szintu korlatozasok vannak benne?! fura.sot,gaz.ha ez tartos lesz,akkor nemkell felned,sztem a csaj megfogja unni.
mast nagyon nemtudok mondani,mint hogy en ilyen esetekben inkabb a kivarasra jatszom.megkene rola bizonyosodnod hogy milyen iranyban halad,az erdeklodese mennyiben valtozott es hogy te milyen ujat es szepet tudsz neki mutatni(ha tenyleg megeri kuzdeni erte).
bocs nemreg ebredtem,egyelore altalanossagok vannak a fejemben,ha eszembe jut vmi,majd ugyis lekormolom 😊
amugy en most irtam 'bucsulevelet' kedves kicsi lanynak aki az idegeimen ugrabugral honapok ota,remelem ha mas nem,ez eleri a celjat.
nah peace 😊
Most egyre jobb az idõ,egyre kevesebb ruha lesz rajtunk,egyre több minden fog kilátszani,ami szinte étvágygerjesztõbb lesz a nagykabátnál. 😊))
igazad van!
"jobb taktika hagyni hogy o jelentkezzen"
ja ja..csak ez a buzigyerek akivel most van nem engedné el, sejti hogy rossz vége lenne a dolognak ha csak úgy találkozgatnánk..
Az msn az egyetlen kommunikációs csatorna köztünk, ott általában õ szokott rámprivizni.. Szóval érdeklõdik mindig hogy mi van velem stb.
Van egy csaj akivel lehetne köztünk vmi (asszem), lehet hogy elõbb felszedem hogy a lelki állapotom ne csak egy cérnaszálón lógjon mint most, aztán ha kiegyensúlyozott leszek elhívom vhova az exem, úgy már tuti nem borulnék ki a pikáns sztorijaira sem..
az hogy talalkozgass e vele?nos csak akkor ha valoban erosnek tartod magad es kepes vagy esetleg elfogadni hogy olyasmiket is megoszt Veled,amit nagyon nem szivesen hallasz.felek ezt mondani,de talan jobb taktika hagyni hogy o jelentkezzen,az biztos jele legalabb az erdeklodesnek.de hogy ez reszukrol epp mibol fakad?! ez egyelore szamomra is rejtely 😊
de amit te muvelsz,huuuuuuu appam hat ez azer eros 😊 most nagyon egyszeru leszek:ennyit foglalkozni egy emberrel es nincs koztetek semmi fizikai kontakt.huh.<#wow1>#wow1>
eros mazochizmusnak erzem,de hat kulonbozoek vagyunk 😊
Hangianix "13334" Azért elõtte én is összejöttem volna vele<#finom>#finom>... Na mindegy. A barátságunk most éppen tombol. Ma írtam neki, utána felhívott (még egyszer fel fog). Tegnap összefutottunk és dumáltunk durván két órát, szombat-vasárnap kétszer beszéltünk telefonon, küldött 9 db SMS-t, írtam neki hatot... Etc. Szeretnék benne megbízni<#miaz>#miaz>...
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
szal minden szempontbol nagyon pozitiv 😊 a 7en felkeresem az exeket.van akit mar 6eve nemlattam es 2 gyereke van azota.erdekeslesz😊
amugy ma szakitottam a hagyomanyokkal es egyutt hamiztam az exemmel akit nemlattam masfel eve....es o volt jobban zavarban...holott ki1ensulyozott parkapcsolatban el azota....es megis,jovolt latni rajt a hatast amit meg mindig en valtok ki 😊 a lelki serulteknek tudom javasolni mint terapiat!(szigoruan ha mar nem vagy bele szerelmes,csak akkor)jot tett.es azthiszem ezen az uton erdemes elindulni.szepen nyitni masok fele....tartogathat meg spontan es jo dolgokat azert az elet.itt a tavasz 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
hangianix:en 30,o 23.szal annyira talan nem veszes.legalabbis az evek.sosem volt ien idos baratnom 😊 de bizonyosan szerepe van benne ennek is
"ARCH" 13323: Nem várok. Egy türelmes ürgét már tart. Az idióta hét éve szerelmes belé. Ennyit nem ér meg... <#gun>#gun>
Pedig nem véletlenül nem bízom meg benne és nem vagyok vele õszinte. Õ tényleg csak nagyon jó barátnak tart. Vagy nem. Ez a része sosem volt teljesen tiszta.
Erre értettem a talánt. A barátságot is csak az õszinteségre lehet építeni. Talán idõvel...<#eljen>#eljen> Ez is egyfajta vélemény...
Utána megmondta, hogy azért sem marad otthon, megnézi a "Csacska angyalt" -azt hiszem valami nyálas sorozat-, utána pedig elmegy a haverjához és motoroznak. Kicsit keserû hangon azzal fejezte be, hogy lesz az egészbõl valami három órás ebédidõ... (ez úgy hangzott mintha kimenõt kapott volna és megnyújtaná)
Meglehetõsen õszinte. Ha nem bírná a képemet, megmondaná. Egyetlen kérdés elõl tér ki... Meglehetõsen ügyetlenül, mert perfekt vagyok az életébõl. Mindent elmesél. Szerintem egyszerûen nem tudja, mit akar.