18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#14347 legyen mind a kettő :) -
Lacika 79 #14346 melyik része? :P -
#14345 hát ez már csak így van ... :) -
Lacika 79 #14344 gondoltam, hogy nem élesben megy a dolog :P
herpeszes nővel meg soha.....
meg ezek a beszéleknekifélórátegybőlfexik nők valahogy már nem jönnek be nekem. még taknyos koromban jó móka volt, mindíg mosolyt csalt az arcomra, ahogy a haverok irigykedtek :D
de úgy láccik örexem :P -
Wolwerine #14343 Sry... Ahhoz tényleg nem kell óvgumi.
Fel ne vedd, csak húzzuk az agyad (de örülünk/örülök hogy elfoglalod magad) -
Lacika 79 #14342 jóvagymá' :D
lehet, hogy csak sakkozni akar velem. vagy Én egy kártyapartit lezavarok vele :P -
Wolwerine #14341 Van egy keresztkérdésem (bár kicsit későn): herpesz? -
Lacika 79 #14340 arra vigyázok. de ha nekem nem kell semmit sem csinálnom, akkor még az sem muszáj. khm -
#14339 Húúú ,kiváncsivá tettél "kisfiam " ... csak vigyázz eü. szempontból mindig legyen kéznél rág(k)ógumi ... -
Lacika 79 #14338 nem csúnya, de mint ember nem az esetem. Majd csinálok vale valamit, aztán meglátjuk :P -
Wolwerine #14337 Legalább nem rozsdásodik be... -
Wolwerine #14336 Rövid, tömör beszélgetés volt... -
#14335 Bő eszmecsere volt ,de remélem mind a háromfogsorotok kilátszott közben... :)
Mégis kicst bővebben arról a leányzóról a kiváncsi közönségnek ! -
Lacika 79 #14334 jóvan :P -
Wolwerine #14333 mer! -
Lacika 79 #14332 mér? -
#14331 ejnye -bejnye :) -
Lacika 79 #14330 Na szép napot mindenkinek! (nekem még reggel)
tegnap este "rosszalkodtam" picit. de nem lesz semmi komoly a dologból, mert a leányzó picit többet ad magából, mint azt elsőre kéne.
Most örülök neki, de nem egy ilyen Nőre van szükségem, mert úgysem becsülném meg -
Wolwerine #14329 Ugyan már. Biztos van aki kellemessé tudná tenni. Néha olyan kevés kell hozzá... -
#14328 Nekem nem kellemes. :( Nincs verőfényes napsütés és ezer fok csak felhős ég meg hűvös... elment a kedvem az autómosástól. :/ -
#14327 Hát ,ha ilyen jól kezdődik ... :)
Volt ,aki kellemesen feltornázta a kedvem ... -
Wolwerine #14326 Jó reggelt! Kellemes a hétvége? -
#14325 aranyos vagy és köszike :) -
#14324 köszi :) neked is -
#14323 Jó reggelt és napot !
Kellemes hétvégét mindenkinek ! :) -
Wolwerine #14322 Én is csak onnan tudom, hogy megnéztem az előzményeket (#13918)
Jó éjszakát! -
#14321 Dettó. :) -
akos #14320 Hja...
Aha...
Az az igazság, hogy már nem vagyok képben teljesen, hogy kinek mi a nyűgje mostanság. Főleg amikor x hét elteltével jön vissza, hogy "na szóval azóta az történt..."
Most ebből nem tudom, mit akartam kihozni.
A lényeg, hogy megyek aludni.
Yoéjt -
Wolwerine #14319 Ez az a csajszi, aki korábban már nem akart beszélni a sráccal, mert az osztálytársak azt hitték hogy járnak... -
akos #14318 Egyetértek. Nekem is épp ez a benyomásom.
Arról a nem elhanyagolható szempontról nem is beszélve, hogy elképzelhető, attól tart, hogy ha ő kezdeményezne, mezei egyszerűséggel kurvásnak tartaná...
(Mert akármennyire is áhítoznak a fiúk a belevaló, tettrekész lányok után, amikor megkapják igen szemét, álszent módon lekurvázzák őket...) -
#14317 igazad van ...
utána pedig jöhet következő : ,majd ez után a - csak jót kívánok :) -
#14316 Elárulom neked csak azért ,mert azt várja ,hogy te közeledj és TE legyél a kezdeményező ... :) Arra még nem gondoltál ,hogy ő is éppen ugyan olyan bizonytalan és ő is attól fél ,hogy te küldöd el ... ezért is várja tőled a kezdeményezést ,amire a válasz valószínű jó lesz -abból kiindulva ,amit leírtál ... :) -
Wolwerine #14315 Ki érti a nőket... Az örök kérdés.
Elég bizonytalan vagy. HA döntöttél, akkor csak merészen! De azért ne legyen minden előzmény nélkül. Itt ez a baráti ölelés. Mi lenne ha kicsit lejjebb csúsztatnád a kezed, vagy hosszabb ideig érintenéd meg... Nem azt mondtam hogy taperold le (finoman), éppen csak tűnjön fel neki. Ha nem olyan a reakció még mindig mondhatod, hogy véletlen volt... Ha pedig olyan, akkor hajrá! -
#14314 Lehet, h ennyire hangulatember -
#14313 Tényleg van benne valami... hát nemtudom.
Jövőhéten valamikor délelőtt fel jön hozzám, majd lehet egy alkalmas pillanatban lekapom aztán a reakcióból majd kiderül, hogy mi van :)
Említettem már neki ilyet, hogy néha volt 1-2 pillanat amikor lekaptam volna, csak nem mertem, mert féltem a pofontól, erre azt válaszolta, hogy nem biztos, hogy pofon vágtalak volna... ki érti a nőket? Egyszer olyan egyértelműen tudtomra adja, hogy "csak" barátok vagyunk, máskor meg tényleg tök furi :D -
Wolwerine #14312 Van benne valami... -
#14311 de ha "igazi barátok" maradtok lehet megszokja hogy ott vagy neki mint barát , és ha nem látja hogy te többet szeretnél, talál mást ... nehéz lesz "igazi barátnak" lenni amikor a pasijáról mesél neked lelkendezve ... nem ismerlek és őt sem ... ez csak az én véleményem -
#14310 Nem tudom... félek az a baj. Sokszor olyan magabiztosan mondja azt, hogy nem lesz köztünk semmi, amikor msnen hülyeségből szóba hozom. De amikor meg együtt vagyunk olyan más...
Félni azért félek, mert ha szóba hozom és rosszat mond válaszként, akkor már nem lesz az igazi a barátság.. és nekem többet ér egy igaz barátság mint egy kapcsolat.
Kapcsolatból több lehet, de ilyen barátot nem találok mégegyszer :) -
#14309 Ne légy ilyen buta ... ,beszélned kell vele ,mert soha nem fogod megtudni mi is van és szembe kell nézned a tényekkel ...
Ő bizti nem fog neked udvarolni ezért neked kell kezedbe venni az irányítást .
Na nem egyből a gerincre vágás szindrómával kell kezdeni mert azzal elrontanád az egészet ... ;egyébként is az jön majd magától ,ha a többi megvan . -
#14308 Üdv
Elég régen írtam ide (#13918).
Szerencsére azóta minden megoldódott. Igaz még mindig gondolnak rólunk olyanokat, hogy járunk, de nem foglalkozunk vele. A nagyon jó baráti kapcsolat megmaradt, sőt, talán még erősebb is lett.
Furcsa a dolog, mert nem tudom mit érzek én de azt sem, hogy ő mit érez. Én lehet (nem vagyok benne biztos), hogy kicsit jobban szeretem mint kéne, de néha ő is mond ilyeneket, de van amikor meg pont az ellenkezőjét mondja/csinálja. Elég zavaros. Suli után haza szoktam kísérgetni, vagyis nem haza csak a buszmegállóba mivel vidéki, aztán ott megvárom vele a buszt. Rend szerint átöleljük egymást, mint ha járnánk, kézenfogás is megvan, meg mondogatjuk, hogy "ígyszeretlekúgyszeretlek". Olyanokat is mond pl., hogy "soha nem akarlak elengedni" meg ilyen félreérthető dolgokat :)
Egyszer lementem hozzá vidékre, 2 hete szombaton azt hiszem, ott voltam náluk egész délután. Filmet néztünk, dumáltunk, de nem történt semmi, még 1 szájrapuszi sem... aztán mikor kísért ki a buszhoz mondta, hogy "olyan jó lenne ha itt maradhatnál.."
Most ez nem tudom minek írtam le, talán, hogy legyen vmi téma :D Én valahogy úgy érzem, hogy tudat alatt több van köztünk mint barátság... csak nem merem felhozni neki a dolgot, mert ha meg mégsem akkor nem tudnék a szemébe nézni, és ő sem az enyémbe, és vége a barátságnak...
Na byebye :D