A barátnõ nevû élõlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor lehet köztük barátság, ha elmúlik a szerelem és senkiben nem marad tüske.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
hát mit mondjak, amióta vége lett köztünk még nem láttam ilyen nyugodtnak. velem is tök normálisan viselkedett, semmi érzelmi kiborulás stb. És a legjobb hogy ezzel én is így voltam.. Nem kapott el féltékenységi roham, úgylátszik végül mind a ketten beletörõdtünk a helyzetünkbe. Hosszú idõ után elõször, tegnap bevallotta és egyúttal vissza is vonta amiket állított mérgében 1-2 hónapja: pl.elmondta hogy nem igaz hogy nem szeretett, sõt végig szerelmes volt belém, és még a szakításunk után is imádott, csak hát nem bírta elviselni a veszekedéseinket, és azt hogy folyton megsértettem, így végsõ elkeserettségében visszament a volt barátjához akivel azóta is van..
Azt mondta szerelmes az új srácba. Ez lehet hogy nekem rosszul esik és ezért nem akarom elfogadni, de kicsit kételkedem benne..
Úgy érzem msot képes lennék vele kicsit barátkozni mint haverok is.. Szerintetek? Azt gondolom hogy 3 hónap alatt még nem haltak ki teljesen az általam táplált érzelmei. Talán most érdemes lenne találkozgatni(nem akarok ráugrani, hisz én sem tudom biztosan hogy egyátalán akarom-e õt)
Elmúlhat a szerelem és lehet tiszta barátság belõle?
Nem lehet, hogy a barátságodat azért megtartaná?
ha valaki erdekel,a vilag legnehezebb fizikai meloja is keves lenne hogy az erdeklodesed megszunjon,nem?enis probalok elfelejteni egy not,de folyamatosan felhiv vmi uruggyel(szia,nem te kerestel?!) es tsai....szoval igy hiaba probalnam kiverni a fejembol,o nem hagyja.es azthiszem itt mar atlepte a jo izles hatarat.o akarta hogy ne legyen koztunk semmi,es megis o nem enged el...mi ez akkor ha nem a legteljesebb onzes?! de nagyon elegem van abbol hogy nemtudom mitkene tennem,vagy ha ugyerzem tudom,akkor meggyoz rola hogy nem.aaaaaaaah :)
Azt írtam, hogy legalább azt írtad volna, hogy ejtve vok, vagy nem. De azt írta, hogy nem vagyok, csak fáradt.
nagyon nehez elfogadni a szeretett leny viselkedeset,de erosen megkerdojelezem azt hogy erdemes vele foglalkoznod.ugyanilyen cipoben jarok,szal csak dumalok,hidd el,enis elkovetek minden hibat amit ilyenkor szokas :)
Na jó. Most jön az a rész, hogy nem rohanok utána (mondjuk eddig se vittem túlzásba). Nem hívom, nem írok. Esetleg körbenézek máshol... Meglátom, mi lesz.
Mostanában eléggé pörög a topicunk, új emberekkel .....
Velem nagyon semmi :D
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
...what\'s for You, will not pass You by...
csak nagyon nehéz megtalálni. keresni nehezebb és rengeteg energiát igényel, mint a régihez ragaszkodni.
szvsz az is nagyon fontos, hogy hány éves az ember. ha együtt tapasztaltok meg dolgokat, akkor az nagyon építõen hat a kapcsolatra. viszont ha már mindkettõnek megvannak az évek - tapasztalatok - során kialakult saját sérelmei, félelmei és elvárásai, sokkal nehezebb.
...what\'s for You, will not pass You by...
örülök hogy beindult az élet,kár hogy most már nincs idõm olvasgatni..
holnap reggel záró-vizsgázom :((
sajnos a készülés háttérbe szorult egy(-két) :) csaj miatt.
Úgyhogy szurkoljatok, asszem a holnapi lesz életem legneccesebb szóbelije..
Erre fel kb. fél perc múlva elmondta hogy nem mehet ki a lakásból... Otthon kell ülnie és várni, amíg a srác hazaér. Persze lázad. Még jó.
De azt továbbra se mondta, hogy ne írjak vagy ne hívjam, pedig ezen balhéztak össze a barátjával... Pedig szókimondó(hogy megértsétek, a hétfõn meglocsollakra közölte, ha meg merem tenni, eltöri a kezem<#boxer>#boxer>)Aranyos lány...
Szóval randi nincs. Akkor mi van?<#conf>#conf>
nem nyomod már az efemet?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Bár hozzátenném, nem csak a nõk beszélnek/tesznek hülyeségeket, hanem a férfiak is. En blocke.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
:))
Nem csak mi változtunk. Úgy látom: körülöttünk a világ is, benne az emberek is. Egyre inkább. És egyre kevésbé yo irányba.
Egyre éretlenebbek a fiatalok - szellemileg. Egyre sekélyesebbek a mindennapok. A mindennapok érzelem és gondolatvilága.
És ezzel egyre mélyebb a szakadék azok között, akik a változásuk során "komolyabb" irányba változtak és azok között, akik a fõsodrás mentén haladnak.
És megbeszélek vele mindent, nem döntök helyette.
Ez az... <#eljen>#eljen>
És nem ugatok le senkit, távol álljon tõlem. De ha más a véleményem, azt elmondom, aztán lehet, hogy a beszélgetés-eszmecsere végén rájövök, hogy rosszul gondoltam, más(ok)nak van igaza(uk). De az eszmecsere jó... sõt még az értelmes, emberi szintû vita is!