A barátnõ nevû élõlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arch
Elméletileg én is okos vagyok :DDD Nem az a kérdés, hogy elvileg létezhet-e és hogyan. Hanem azt kérdezem, szerintetek létezik-e.

Hangianix
Te meg sose leggitaroztal? :DDD

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

Talán. A barátsághoz hosszú idõ kell... Ki hogy áll hozzá. Aki szerelmes, az bármit megtenne hogy a közelében legyen a másiknak. Akibe szerelmes, azt pedig valószínû zavarja a dolog... Persze nem mindig...

Csak akkor lehet köztük barátság, ha elmúlik a szerelem és senkiben nem marad tüske.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Arch
Nem kérdeztél rá, hogy ha nem mehet ki, akkor mégis milyen motorozás foglalja le? :)

Hangianix
Szerintem nincs, legalabbis nalam meg nem volt ilyen, igaz szituacio se. Szoval modositanam arra, hogy nalam nem mukodne ez. Legalabbis ugy nem, hogy en voltam a hiaba epekedo fel. Forditva elkepzelheto.

No, 2 hónapos tiltás után én is ismét beszéltem az exemmel..
hát mit mondjak, amióta vége lett köztünk még nem láttam ilyen nyugodtnak. velem is tök normálisan viselkedett, semmi érzelmi kiborulás stb. És a legjobb hogy ezzel én is így voltam.. Nem kapott el féltékenységi roham, úgylátszik végül mind a ketten beletörõdtünk a helyzetünkbe. Hosszú idõ után elõször, tegnap bevallotta és egyúttal vissza is vonta amiket állított mérgében 1-2 hónapja: pl.elmondta hogy nem igaz hogy nem szeretett, sõt végig szerelmes volt belém, és még a szakításunk után is imádott, csak hát nem bírta elviselni a veszekedéseinket, és azt hogy folyton megsértettem, így végsõ elkeserettségében visszament a volt barátjához akivel azóta is van..

Azt mondta szerelmes az új srácba. Ez lehet hogy nekem rosszul esik és ezért nem akarom elfogadni, de kicsit kételkedem benne..

Úgy érzem msot képes lennék vele kicsit barátkozni mint haverok is.. Szerintetek? Azt gondolom hogy 3 hónap alatt még nem haltak ki teljesen az általam táplált érzelmei. Talán most érdemes lenne találkozgatni(nem akarok ráugrani, hisz én sem tudom biztosan hogy egyátalán akarom-e õt)

Vagy azért nem enged el, mert megbánta, vagy azért mert látja hogy kilábalnál és ez bántja... Emberi dolog...

Tényleg fél percen belül, magától mondta el... Éppen kifelé lábal egy kapcsolatból (jegyesek voltak), bár még nem tudja elfogadni. Kicsit bele is tenyereltem... Szóval egyenlõre várok (vagy mentségeket keresek). Azért valószínû addig is találok elfoglaltságot<#ravasz1>...

Arch
Szerintetek van egy ilyen után - hogy az egyik fél nagyon szerelmes a másikba, de a másik nem viszonozza - igazi barátság?
Elmúlhat a szerelem és lehet tiszta barátság belõle?

Hangianix
Ugy gondold at a helyzetet, hogy szerintem te tobb, mint 2x idosebb vagy.

Hangianix
Ha valakit nem baratnak akarsz, hanem masnak es visszautasit, a legnagyobb hiba, ha egybol _baratkozni_ akar a masik. Lehet kis ido multaval mar lehetseges a dolog, sokszor ugyan akkor se.

Arch
"mi ez akkor ha nem a legteljesebb onzes?! "
Nem lehet, hogy a barátságodat azért megtartaná?

Arch
Honnan lehet tudni, hogy valaki már csak megszokásból van veled?

dartonita
nemtudom,ez is furcsanak tunik...faradt...mihez?smst irni?dumalni?talni?
ha valaki erdekel,a vilag legnehezebb fizikai meloja is keves lenne hogy az erdeklodesed megszunjon,nem?enis probalok elfelejteni egy not,de folyamatosan felhiv vmi uruggyel(szia,nem te kerestel?!) es tsai....szoval igy hiaba probalnam kiverni a fejembol,o nem hagyja.es azthiszem itt mar atlepte a jo izles hatarat.o akarta hogy ne legyen koztunk semmi,es megis o nem enged el...mi ez akkor ha nem a legteljesebb onzes?! de nagyon elegem van abbol hogy nemtudom mitkene tennem,vagy ha ugyerzem tudom,akkor meggyoz rola hogy nem.aaaaaaaah :)

Jáó napot embörök! :D
Duddits
Nah, írtam a csajnak SMS-t miután õ nem írt.

Azt írtam, hogy legalább azt írtad volna, hogy ejtve vok, vagy nem. De azt írta, hogy nem vagyok, csak fáradt.

dartonita
szia Elvike :) igazat szolasz ahogy szoktal,felsem tunt a napocska jeled :) es hat igen,van aki megtalalja a foltjat nagyonhamar,es kepes mellette kitartani eveken at,de azert altalanosan nem ez a jellemzo lassuk be.plane miota 'trendi' lett a sok partner,a sok partner esetleg egyszerre,a bi es homosexualitas,az alkalmi kapcsolatok...nemistom.egy kezemen megtudom szamolni hany novel tartom a kapcsolatot az exek kozul,mert vagy envoltam anno tul naiv vagy ezek az emberek nem fejlodtek velem parhuzamosan...erkolcsileg legalabbis :)

dartonita
jah igen,soha nem latott magassagokban szarnyal:P nomajd ugyis benezek ha egy kicsit nyugodtabb vizekre tevedek valaha,es nemkell allandoan a nok miatt idegesitenem magam :)

dartonita
mert linkel,mert felreinformal teged ahelyett hogy oszinte lenne.ugytunik szamomra hogy az ilyen alibi kifogasok amiket a holgy ismetelget,neked nem eleg jel.kesz szerencse hogy forumozol <#ravasz1>
nagyon nehez elfogadni a szeretett leny viselkedeset,de erosen megkerdojelezem azt hogy erdemes vele foglalkoznod.ugyanilyen cipoben jarok,szal csak dumalok,hidd el,enis elkovetek minden hibat amit ilyenkor szokas :)

Nem. Ez egy másik (de szintén baráttal...). Bár nagyon a végét járja. Miért mondja mindenki, hogy felejtõs?

Na jó. Most jön az a rész, hogy nem rohanok utána (mondjuk eddig se vittem túlzásba). Nem hívom, nem írok. Esetleg körbenézek máshol... Meglátom, mi lesz.

gabber_saviola
Hali!

Mostanában eléggé pörög a topicunk, új emberekkel .....
Velem nagyon semmi :D

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

eLviRA
örülök, hogy ezeken már túlvagyok. zsigerbõl kerülöm a hasonló embereket.

...what\'s for You, will not pass You by...

eLviRA
van olyan is, akinek úgy vagy jó, ahogy vagy. nem akar megváltoztatni, ha komolytalanul veszel egy kapcsolatot, és értékeli, ha megkomolyodsz miatta (szeretnék választékosabban írni, de már nagyon fáradt az agyam. már számolni sem tudnék;)

csak nagyon nehéz megtalálni. keresni nehezebb és rengeteg energiát igényel, mint a régihez ragaszkodni.

szvsz az is nagyon fontos, hogy hány éves az ember. ha együtt tapasztaltok meg dolgokat, akkor az nagyon építõen hat a kapcsolatra. viszont ha már mindkettõnek megvannak az évek - tapasztalatok - során kialakult saját sérelmei, félelmei és elvárásai, sokkal nehezebb.

...what\'s for You, will not pass You by...

ejjj, 120 új üzenet!
örülök hogy beindult az élet,kár hogy most már nincs idõm olvasgatni..
holnap reggel záró-vizsgázom :((

sajnos a készülés háttérbe szorult egy(-két) :) csaj miatt.
Úgyhogy szurkoljatok, asszem a holnapi lesz életem legneccesebb szóbelije..

Még mindig az a kihasználós csajszi?

dartonita
felejtosnek tunik....

Ugyan már. Elõbb vagy utóbb lesz valaki aki annak talál. Akiben megbízol. Ezt csak most gondolod így.

Helló! Még egy kosár... Azt hiszem. Felhívom a csajt, eljön-e valahová. Azt válaszolta, nem ér rá mert minden idejét elviszi a motorozás meg a haverok. Ekkora ökörséget...

Erre fel kb. fél perc múlva elmondta hogy nem mehet ki a lakásból... Otthon kell ülnie és várni, amíg a srác hazaér. Persze lázad. Még jó.

De azt továbbra se mondta, hogy ne írjak vagy ne hívjam, pedig ezen balhéztak össze a barátjával... Pedig szókimondó(hogy megértsétek, a hétfõn meglocsollakra közölte, ha meg merem tenni, eltöri a kezem<#boxer>)Aranyos lány...

Szóval randi nincs. Akkor mi van?<#conf>

dartonita
ez tecc <#eljen><#nyes>

dartonita
gaborka :) szia.most h mondod megnezem : 3334 uj uzenet az fm forumon.szted erdemes nekiallnom? :) amugy most kemenyen csajozom(csajoznek)game helyett,de hat az egiek ugy akarjak hogy inkabb manager legyek mint boldog:P namind1,remelem Veled minden rembe logokiraly <#ravasz1>

Hát igen... a nyomor szereti a társaságot :))

gabber_saviola
hi Dartonita!
nem nyomod már az efemet?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

dartonita
:) mar volt ertelme beneznem ide.ha az eletem nagy megoldasra varo problemait meg nemis oldja,azert jo latni a kozos velemenyt

Jaja, úgy ltom közös nevezõn vagyunk.
Bár hozzátenném, nem csak a nõk beszélnek/tesznek hülyeségeket, hanem a férfiak is. En blocke.

Sir Quno Jedi
Mondom "talán" !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

dartonita
erre is gondoltam.globalizacio,feluletesseg,media,politikai,gazdasagi valtozasok es iranyzatok es izmusok jonnek es mennek,de egyre inkabb satnyulni latszanak a valos emberi ertekek.szal asszm akkor nem is nagyon rohatjuk fel a noknek sem hogy hujesegeket beszelnek vagy tesznek,hisz vegulis ien durvan es egyertelmuen butitani a nepet sem sikerult minden korszaknak.erkolcsileg es intellektualisan legalabbis ugytunik hogy total melypont...miert pont ez a resze mukodne megfeleloen

Hja... fõleg a kivert.
:))

dartonita
azert jo latni hogy vannak meg hozzam hasonloan 'kivert qtyai' a sorsnak :)

Úgy gondolom, hogy ez a változás sem egykomponensû.
Nem csak mi változtunk. Úgy látom: körülöttünk a világ is, benne az emberek is. Egyre inkább. És egyre kevésbé yo irányba.
Egyre éretlenebbek a fiatalok - szellemileg. Egyre sekélyesebbek a mindennapok. A mindennapok érzelem és gondolatvilága.
És ezzel egyre mélyebb a szakadék azok között, akik a változásuk során "komolyabb" irányba változtak és azok között, akik a fõsodrás mentén haladnak.

dartonita
es ezzel a valtozassal mintha a vonzerod is olyan erovel csokkenne,vagy a 'hasznod' a masik szamara,hogy elgondolkozom egyaltalan erdemes e valtozni.igaz persze nemlehet felelosseg nelkul elni egy eleten keresztul,de ha nincs rendes visszajelzes,hogy marpedig igen,tokjo,torvenyszeru es remek,akkor hmmmm....baaaah maradjunk fiatalok es mohok ? :) ezsem megy orokke.

Arch
Hogy megteszek a másiknak olyat, amit másért/más miatt nem tennék meg, és nem teszek meg olyanokat, amirõl tudom, hogy bántja.
És megbeszélek vele mindent, nem döntök helyette.

Arch
"valtozas ami alapvetoen szerintem inkabb korfuggo es nem partner."
Ez az... <#eljen>

Mit jelent a kompromisszum?

Ó igen! Ismerõs a szitu. Bár az én pofámba még nem toltak tükröt, hogy miért változtam meg, de azt már bezony én is tapasztaltam/-lom a saját bõrömön, hogy mennyivel egyszerûbb volt az élet, amíg csapodár és felületesebb voltam. Nem arról volt szó, hogy léptem nyomon félreléptem, vagy nem szerettem a párom, de azért egy kicsit lazább voltam. Most hogy megkomolyodtam, az istennek nem találok olyan párt, aki megbecsülne. A sorsnak van humorérzéke...

dartonita
nemakartam megvaltoztatni,maximum egy icipicit kisajatitani,es hogy csak az enyem legyen...sztem egy kapcsolatban ez normalis.inkabb ugytunik neki nemtetszik a rajtam beallt valtozas ami alapvetoen szerintem inkabb korfuggo es nem partner.

Arch
Különben a gond nem ez. A vita vagy az ilyenek. Hanem hogy elméletben minden olyan egyszerû és tisztának tûnõ. De mikor az ember tényleg szembekerül egy-két helyzettel amit elméletben dejól tudna kezelni, akkor semmi sem megy, semmit sem tud, semmiben sem biztos :(

Arch
Jó, akkor elvonatkoztatva tõlem, mások - talán nem mindenki, de sokan - tudnak vitatkozni/eszmétcserélni még így...

Direkt odaírtam, hogy "elvonatkoztatva tõled".

Arch
Ne akard megváltoztatni a másikat. És ne hagyd magad teljesen megváltoztatni. Kompromisszum... de az mindkét fél részérõl!

Arch
Na... azért én nem egyszer írtam a Te, és más hozzászólásaira reagálva, hogy egyetértek. Van, hogy az egésszel, van hogy csak egy részével, van, hogy semmivel sem.
És nem ugatok le senkit, távol álljon tõlem. De ha más a véleményem, azt elmondom, aztán lehet, hogy a beszélgetés-eszmecsere végén rájövök, hogy rosszul gondoltam, más(ok)nak van igaza(uk). De az eszmecsere jó... sõt még az értelmes, emberi szintû vita is!