A barátnõ nevû élõlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dartonita
nem szemetek,csak celiranyosan ismerkednek :)
legalabbis altalaban.ha ezzel tisztaban vagy,akkor a jatek meg jol is tud esni

Sir Quno Jedi
De a robotok NEM ! Õk édik !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Arch
Semmi új. Csak kezdek télleg rájönni, hogy a pasik mint szemetek :P :DD

Legalábbis olyan dolgokat hallok az egyik elég jó ismerõsömrõl, hogy... döbbenet. :/

<#vigyor><#idiota>
Amúgy Cia! Mizu?
Arch
Aham... mármint a robotok hibája? Ööö... Nem. :P :D

És mint mindig, most is meghátrálok a nõi logika elõtt...<#worship>

Egyébként igenis van! Valahol...

Szia!<#wave>

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Sir Quno Jedi
De mivel patriarchális társadalomban élünk, a mi hibánk is a nõk hibája, érted, ugye ?! :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Arch

(amúgy is ezer éves vita, és kétlem, hogy mi és itt fogjuk tudni eldönteni:P :))

De könnyebb ezt rámondani, hogy nincs, vagy káoszhoz hasolnó stbstbstb, mint megerõltetni magatokat, mi? :PP

:)

A Rendszerrel lehet a baj... Vagy azzal, hogy sosem egyet akarunk. A férfiak a nõt, a nõk a férfiakat akarják. Kész a konfliktus... (plagizáltam)

Tulajdonképpen a nõi logikát meg lehet érteni. Ha ismered a káoszelméletet...

(csak kötekedik)

Arch
Vagy esetleg nézõpont kérdése, és nektek nincs.
Esetleg lehet, hogy csak nem tudjátok megérteni a nõi logikát. Ez nem a mi hibánk, botsbots! :PP :D

Sir Quno Jedi
Nektek nincs. SRy !

Arch
Na ez az. Mindig azt mondjátok, hogy logikátlanak vagyunk, vagy, hogy "furcsa" a logikánk. Pedig lehet, hogy a Ti logikátokkal van a baj. És amiénk a jó! :PP

Sir Quno Jedi
Ponthogyjól ! Nézõpontkérdése...

Arch
Magyarul rosszul vagy beprogramozva?! :PP :D

Sir Quno Jedi
Nem, mert én pl. bármilyen kaotikus is vok, mégis tökre kiszámítható ! Megvannak a viselkedéspatternjeim és azokhoz többé-kevésbé ragaszkodom... AZ már kérdés, hogy olyan bõ palettáról válogathatok szerepeket és patterneket, hogy külsõ szemlélõ számára amolyan pom-pom effektusnak tûnhet az egész ! :DDD

Arch
Helyesbítenék! A nõk IS! :P

Sir Quno Jedi
Kitudja, a nõk kiszámíthatatlanok... :DDD

Arch
Ahhoz ragaszkodna? Kétlem... :P :)

Sir Quno Jedi
Ahhoz aki egyiket sem, beesik az utcáról, de legalább fizet a szexért !

Hangianix
En azt honnan tudjam? :D Ezert mondtam azt, hogy f@szsag. :D

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

Arch
Aham. És az miért jó?

Hangianix
Ahhoz aki nem szereti ot igazan es o se igazan a pasit.

Arch
Ahhoz, aki nem szereti õt, azaz a lányt, vagy ahhoz, aki szereti õt, de õ nem szereti a pasit?

Jó reggelt! <#idiota>
Köszi mindenkinek!

Értem, végül is elmondott mindent, lezártuk, új oldal.

Hangianix
Egyszer egy lany azt mondta nekem, hogy konnyebb ragaszkodni ahhoz, aki nem szereti ot, mert nem szamit. En akkor azt mondtam magamban, hogy ekkora f@szsagot meg eletemben nem hallottam. De ugytunik, vannak kovetoi. :D

hát nem tudom.. Szerintem õ most azt hiszi rólam hogy már soha többé nem tudnám visszafogadni(mert mondtam neki anno hogy nagyon megbántott amit nem fogok neki megbocsátani).
Meg õ sem jönne vissza hozzám. Vagyis..miért ne?
Ezelõtt egy héttel még azt sem tudtam pontosan miért lett vége..Azt hittem kiszeretett belõlem, de msot vallotta be pár napja ohgy mikor szakítottunk még utána is nemhogy szeretett, de szerelmes is volt belém. Szóval nagyon-nagyon megbántottam az utlsó együtt töltött hónapunkban, amit talán msotanra sikerült megbocsátania. Úgyhogy ha így nézzük leeht hogy visszajönne, pláne így hogy az új barátja mondogatja neki hogy nem szereti stb. Csak hát azt mondja a csaj hogy ennek ellenére szerelmes belé..Ami érdekes ugyanis amikor ugyanezzel a sráccal elõttem járt, nem volt szerelmes, sõt nemrég bevallotta azt is hogy engem sokkal jobban szeretett mint ezt a gyereket, de akkor mégis miért lenne szerelmes? még mindig van jópár ellentmondás a mondanivalóiban..

Arch
Nem tudom mi vagy, csak kérdeztem valamit. Mindegy.
Belegondoltam, sõt... de mivel nem jutottam dõlõre, ezért megkérdeztem. Szted megkérdezném, ha tudnám?

Hangianix
Akkor meg jobb feltekenykedni. :D

Szerintem a kulcs mindig az (ha komoly kapcsolatról van szó), hogy a csaj tényleg szeret-e. Ha már csak a megszokás miatt van melletted, vagy tényleg tetszik neki az új, akkor úgyis megcsal/elhagy ha akar...
A féltékenykedés csak meggyorsítja.

Kicsit régi hozzászólásra válaszolok. Arra nem gondoltál hogy esetleg csak így akarja megtartani? Azért, mert tudja hogy másképp visszamenne hozzád? Kegyetlen dolog azt éreztetni valakivel hogy nem elég fontos neked, de néha célravezetõ.

Esetleg megemlíthetnéd ezt az exednek. Bár veszélyes<#csodalk>... Az elsõ gondolata lehet hogy az lesz, azért mondasz/hazudsz ilyeneket, hogy visszaszerezd. Mondjuk lassan rá lehet vezetni. Úgy, hogy maga jöjjön rá...

-csak vélemény-

Hangianix
Na ja, csak valakinek ez jon be, valakinek az. Es az, hogy nem feltekenykedsz, semmire se biztositek. Igazabol nincs megoldas. Mindenki ugyis a vermersekletenek megfeleloen reagal. Ideig oraig meg lehet valtozni, de hosszu tavon egy ido utan mar nagyon nehez (szandekosan) es nagy osszpontositast igenyel.

Van némi tapasztalatom baráttal rendelkezõ csajokkal kapcsolatban... Sajnos<#idiota>. A féltékenykedés a legrosszabb. Nem az új pasas lehetõsége, hanem ez ver éket a kapcsolatba.

A csaj, akivel a barátságon dolgozom... Ahogy a barátja kezelte a dolgot... Csinál ökörségeket, de ezt jól oldotta meg. Nem csinált semmit. Nem hozza szóba, nem tesz szemrehányást (mondjuk nincs is miért) a lánynak, a legdurvább az volt (amikor szóltak neki, hogy más már pofán csapott volna -bár nem vagyok tolakodó-) hogy megvonta a vállát. Viszont azóta kedvesebb, figyelmesebb a csajjal, gyakrabban keresi...

Itt a sortûz... <#violent><#gun><#violent>

Közhely, de majd az idõ eldönti. Szerintem mindenképpen érdemes megpróbálni (mazochisták klubja).

dartonita
naigen.es haat bevallom ezzel a kapcsolatunk talan legjobb reszet mentenenk meg :)
koszi.kicsit megkonnyebbultem hogy nem en vagyok teljesen gyenge jellem

Hangianix
1. Mar miert zudulna rad ossztuz, en mindig azt mondom, erdemes megprobalni, ha nem jon be, akkor legalabb tudod majd, hogy ezutan ezzel ne probalkozzal. (Marmint, ha te miattad nem megy.)
2. Csak hasonlot probaltam, de nem ment az ujrakezdes. Valahogy kiszerettem belole, azaz szerettem, de mar nem ugy. Persze majdnem megprobaltuk harmadszor is. :D

dartonita
bar valojaban sohasem csinaltam meeg ilyet,es kivancsi lennek arra hogy ki probalta mar,es milyen eredmennyel.most ugyerzem tudom magam fuggetleniteni erzesektol es multtol,bar persze majd irl derul ki.az alapok mindenesetre megvannak.
es meg 1 dolog ami elgondolkodtad....
ha egy lany akiert mindent megtettem volna valaha,kepes egy ilyen szintu kapcsolatot fenntartani csak a mult,a nosztalgia vagy a jelen elmenyei miatt,akkor megerdemli egyaltalan hogy ennyit torjem rajt a fejem ? ebben vagyok a legkevesbe biztos

dartonita
de nagyon lassulunk...latom kicsit sok a melo mindenkinek :)
nah nalunk is uj fejezet kezdodik a szappanoperaban

megirtam kedves kicsi lanynak a bucsu-mailem,vigyazzmagadra,jovolt,szepvolt,koszi ennyi tipusut.ez mondjuk mar 2napos story,nem is ez a lenyeg.de nemvart hatasat 24 ora utan elkezdte erzekeltetni a dolog.megkeresett neten,es megkoszonte hogy ilyen osszeszedett,oszinte es idezem 'szivszaggato' volt.mondjuk ez volt a cel,o meg biztosan mazoch egy kicsit.
3orat dumaltunk,es rengeteg minden szoba kerult.o nyitott,abszolute rajta mult hogy dumalunk e meg egymassal.en igyekeztem targyilagos es oszinte lenni.
szoval hogy is fejezzem ki magam,megprobalunk visszaterni a kapcsolatunk melyeben rejtozo gyokerekhez,es azokat a dolgokat csinalni egyutt amik mukodnek is.vegulis szeretok-kent kezdtuk el a kapcsolatot,stilszeru lenne igy is befejezni.
kicsit tartok tole,hogy valamelyikonk tobbet fog idovel akarni,de azthiszem vegulis ez is egy modszer arra hogy ne veszitsuk szem elol egymast.nem mellekes tovabba az sem,hogy ugyerzem ezzel az iranyitas kicsit talan az en kezembe kerult,es nagyon remelem hogy ez nem csak a hiusagom miatt joerzes es fontos:)
persze elore latom hogy most aztan sortuz ala vesznek az emberek(ne tedd,magadnak artasz,felejtsd el,stb)no de azon merengtem,ha az ember kepes ezt a dolgot a helyen kezelni es nem tobbet moge latni mint szabad,akkor meg pozitivan is elsulhet a dolog.
ha pedig osszejarunk neha neha es latja rajtam azokat a jellemvonasokat amik miatt annakidejen belemszeretett....kitudja,talan visszafordithato is lenne.bar mar ensem tudom,azt szeretnem e ujra.
nah ... ide a sortuzet :)

Hangianix
Ezt mondjuk konnyu mondani, de nehezebb betartani. :D

Ja,ja. Mondjuk soha nem a ruha étvágygerjesztõ, hanem aki viseli...<#nyes>

Végre egy jó hír. Elég biztatóan hangzott. Ha téged választott, akkor higgy neki. Azért adnék néhány tanácsot. Nem szabad féltékenykedned. Felemlegetni, hogy elhagyott volna... Ellenõrizni, mit csinál... Érted mire célzok.

eLviRA
honnan tudhatnám? :D nem tudom, te mit gondolsz rólam, de nem vagyok se pszichológus, te házassági tanácsadó... :)))

minden ember másként él meg eseményeket. te meg tudnál barátkozni a helyzettel? ebbe gondolj bele.

...what\'s for You, will not pass You by...

Arch
Én nem csak csajokról írok... <#kuss>

Arch
Na végre !
Drukkolok! :)

Arch
És az a 3., aki a szerelem, Õ hogy éli ezt meg? Meg lehet ezzel barátkozni? Hogy van az a régi szerelem/barát?

eLviRA
oké :>Ð

Duddits
Faszom! Mennyit bírtok írni a csajokról! Egy nap alatt 70 új üzi. :-)

Hangianix
A nember szo lett volna furcsa, az addigiak utan. De mivel nem azt irtad, igy nem lett az. Oke? :D

eLviRA
mi van a stílusváltásommal? miért volt furcsa?

Hangianix
Csak a vallan sirta ki magat? Nem provokativ akarok lenni.