A barátnõ nevû élõlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalabbis altalaban.ha ezzel tisztaban vagy,akkor a jatek meg jol is tud esni
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy Cia! Mizu?
Egyébként igenis van! Valahol...
Szia!<#wave>#wave>
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(amúgy is ezer éves vita, és kétlem, hogy mi és itt fogjuk tudni eldönteni:P :))
De könnyebb ezt rámondani, hogy nincs, vagy káoszhoz hasolnó stbstbstb, mint megerõltetni magatokat, mi? :PP
Tulajdonképpen a nõi logikát meg lehet érteni. Ha ismered a káoszelméletet...
(csak kötekedik)
Esetleg lehet, hogy csak nem tudjátok megérteni a nõi logikát. Ez nem a mi hibánk, botsbots! :PP :D
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Értem, végül is elmondott mindent, lezártuk, új oldal.
Meg õ sem jönne vissza hozzám. Vagyis..miért ne?
Ezelõtt egy héttel még azt sem tudtam pontosan miért lett vége..Azt hittem kiszeretett belõlem, de msot vallotta be pár napja ohgy mikor szakítottunk még utána is nemhogy szeretett, de szerelmes is volt belém. Szóval nagyon-nagyon megbántottam az utlsó együtt töltött hónapunkban, amit talán msotanra sikerült megbocsátania. Úgyhogy ha így nézzük leeht hogy visszajönne, pláne így hogy az új barátja mondogatja neki hogy nem szereti stb. Csak hát azt mondja a csaj hogy ennek ellenére szerelmes belé..Ami érdekes ugyanis amikor ugyanezzel a sráccal elõttem járt, nem volt szerelmes, sõt nemrég bevallotta azt is hogy engem sokkal jobban szeretett mint ezt a gyereket, de akkor mégis miért lenne szerelmes? még mindig van jópár ellentmondás a mondanivalóiban..
Belegondoltam, sõt... de mivel nem jutottam dõlõre, ezért megkérdeztem. Szted megkérdezném, ha tudnám?
A féltékenykedés csak meggyorsítja.
Esetleg megemlíthetnéd ezt az exednek. Bár veszélyes<#csodalk>#csodalk>... Az elsõ gondolata lehet hogy az lesz, azért mondasz/hazudsz ilyeneket, hogy visszaszerezd. Mondjuk lassan rá lehet vezetni. Úgy, hogy maga jöjjön rá...
-csak vélemény-
A csaj, akivel a barátságon dolgozom... Ahogy a barátja kezelte a dolgot... Csinál ökörségeket, de ezt jól oldotta meg. Nem csinált semmit. Nem hozza szóba, nem tesz szemrehányást (mondjuk nincs is miért) a lánynak, a legdurvább az volt (amikor szóltak neki, hogy más már pofán csapott volna -bár nem vagyok tolakodó-) hogy megvonta a vállát. Viszont azóta kedvesebb, figyelmesebb a csajjal, gyakrabban keresi...
Közhely, de majd az idõ eldönti. Szerintem mindenképpen érdemes megpróbálni (mazochisták klubja).
koszi.kicsit megkonnyebbultem hogy nem en vagyok teljesen gyenge jellem
2. Csak hasonlot probaltam, de nem ment az ujrakezdes. Valahogy kiszerettem belole, azaz szerettem, de mar nem ugy. Persze majdnem megprobaltuk harmadszor is. :D
es meg 1 dolog ami elgondolkodtad....
ha egy lany akiert mindent megtettem volna valaha,kepes egy ilyen szintu kapcsolatot fenntartani csak a mult,a nosztalgia vagy a jelen elmenyei miatt,akkor megerdemli egyaltalan hogy ennyit torjem rajt a fejem ? ebben vagyok a legkevesbe biztos
nah nalunk is uj fejezet kezdodik a szappanoperaban
megirtam kedves kicsi lanynak a bucsu-mailem,vigyazzmagadra,jovolt,szepvolt,koszi ennyi tipusut.ez mondjuk mar 2napos story,nem is ez a lenyeg.de nemvart hatasat 24 ora utan elkezdte erzekeltetni a dolog.megkeresett neten,es megkoszonte hogy ilyen osszeszedett,oszinte es idezem 'szivszaggato' volt.mondjuk ez volt a cel,o meg biztosan mazoch egy kicsit.
3orat dumaltunk,es rengeteg minden szoba kerult.o nyitott,abszolute rajta mult hogy dumalunk e meg egymassal.en igyekeztem targyilagos es oszinte lenni.
szoval hogy is fejezzem ki magam,megprobalunk visszaterni a kapcsolatunk melyeben rejtozo gyokerekhez,es azokat a dolgokat csinalni egyutt amik mukodnek is.vegulis szeretok-kent kezdtuk el a kapcsolatot,stilszeru lenne igy is befejezni.
kicsit tartok tole,hogy valamelyikonk tobbet fog idovel akarni,de azthiszem vegulis ez is egy modszer arra hogy ne veszitsuk szem elol egymast.nem mellekes tovabba az sem,hogy ugyerzem ezzel az iranyitas kicsit talan az en kezembe kerult,es nagyon remelem hogy ez nem csak a hiusagom miatt joerzes es fontos:)
persze elore latom hogy most aztan sortuz ala vesznek az emberek(ne tedd,magadnak artasz,felejtsd el,stb)no de azon merengtem,ha az ember kepes ezt a dolgot a helyen kezelni es nem tobbet moge latni mint szabad,akkor meg pozitivan is elsulhet a dolog.
ha pedig osszejarunk neha neha es latja rajtam azokat a jellemvonasokat amik miatt annakidejen belemszeretett....kitudja,talan visszafordithato is lenne.bar mar ensem tudom,azt szeretnem e ujra.
nah ... ide a sortuzet :)
minden ember másként él meg eseményeket. te meg tudnál barátkozni a helyzettel? ebbe gondolj bele.
...what\'s for You, will not pass You by...
...what\'s for You, will not pass You by...