A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha dumalni akarok,feljovok ide 😉
cupp.1neked,1tobbinek😊 *
Egyrészt, csak egy film. 😛 Másrészt nem tudjuk, hogy jó lett-e a kapcsolatuk vagy fuccs neki. 😛
De a filmet szeretem én is.
amúgy nagyon nagy film
mindig ilyen csajra vágytam P
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Lefutott project. Mire eldönti, mit akar...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
De tovább nemis mondom aki látta tudja, hogy miért mondom aki meg nem az sjnálhatja. P
Ez az igazi szerelem-film persze
a vadászattal nincs baj, csak akkor ha az elõzõ elfeledésére használja.
...what\'s for You, will not pass You by...
na az en szappanoperam is erdekes fordulatot vett.a holgyike kozolte h nemigen nemerzi jol magat es dokihoz siet,suliba megy bla bla....de elotte beugrana azert dumalni ha gondolom.mondom dumalni?ja.hat mondom koszi azt ne.akkor jobbulast,stb majd jelentkezunk.meg hozzafuzte h 'hatnemtom h ez igy nekem menni fog e...'
ertitek.
azokutan h a kozelmultban mindent elkovetett azert h csak es kizarolag ien szintu kapcsolat legyen koztunk,es ezt is o javasolta...azokutan csinal egy hatraarcot,es ismet uj helyzetet teremt.pazar.mitlehet erre mondani.koveti a logikat ismet,nem?😛
najo hat kezdem teljesen elvesziteni a fonalat 😊
ugyh irany a varos es Elvira rosszallassat kivaltva aszondom igazad va Lacika79 es vadaszni.vagy legalabb talalni egy oan not aki tudja mit akar.
pedig enis de szivesen 'eljatszottam volna vele'/nem testi szinten/.
ugylatom ez mar kevesbe vonzo perspektiva szamukra.
Akár mennyire is szereted azt a leányzót ezt már túlzásba viszi és komolyabban nem is akar semmit. (sztem) -olyan ,mintha csak játszana...
OFF: abszolút nem. audigy 2 hangkaresz van vele, de ha a saját Creative driverét teszem fel, nincs mély. Szal KX drivert használok hozzá 😛
kis off: most látom hogy ugyanolyan hangcuccom van sz.géphez mint neked. Nálad tökéletesen tudja kezelni a win?
Úgyhogy htx, fasza volt a hétvége...
A fejemben valami nagy baj lehet, de egyszer hátha rendbe jön. :S
A vadászatot azt nem úgy kell érteni, nem cserkészésre gondoltam. Csak eddig a "normális" lányok mellett elsiklottam, inkább a testi örömök hajtottak. De sajna nem voltak örömök annyira. 😛
...what\'s for You, will not pass You by...
Azt akarja, engedjem el. De azért odabújt hozám, mikor szóltam neki. Meg persze ha a sors úgy akarja, összejövünk megint. Õ ezt nem zárja ki.
Szal el kell engednem. Ha egy pici esély is van arra, hogy újra együtt legyünk, és szerethessem, ahhoz most annyira kell szeretnem, hogy el tudjam engedni. Ehh, elég gáz 😛
Úgyhogy szerdától indul a vadászat. Mostmár olyasvalakit próbálok keresni, aki nem csak egy röpke éjszakára jó, hanem esetleg valami komolyabb is lehet belõle, mert úgy érzem, csak így tudom elengedni Õt. Na de hagyjuk a lehangoló témát, ez az én bajom. Inkább Ti meséljetek, hogy mi jót csináltatok a hosszú hétvégén. Én spec. péntektõl vasárnapig le sem feküdtem, szal tényleg hosszú hétvége volt. 😄
altalanossagokat tudnek mondani de annak sok ertelme nincs.
nyuszizasnak vege,remek 7vege volt.remelem nektek is.holnap talizom problemaim okozojaval,szemekoze nezek a' oroszlannak 😊
puszit meg altalanosan,de ha gondolod ittvan egy csak Neked :*
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mindenkivel elbánnak olykor. De mitõl függ, hogy megváltozik-e vagy nem?
(hülye kérdéseim vannak? 😄)
es inkabb nem kezdek bele hany ien not ismerek...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3