18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • krisztike
    itt csak én vagyok ?
  • krisztike
    hát igen... :)
  • BEAST #14505
    ugye ugye :) már van valami haszna hogy vagyok
  • krisztike
    még jó ,hogy vagytok ... :D
    hülyét is kapnék itthon ...
  • Wolwerine
    Menni fog...
  • BEAST #14502
    rendben ... de akkor egy nagy halom takaró legyen rajtad :)
  • krisztike
    hát azért néha -néha ránézek a gépre ,hogy boldogítsalak titeket ... :DDD
  • BEAST #14500
    hallgattam volna :P a probléma ott kezdődött hogy amikor elhivott én azt mondtam még nem tudom mennyire érek rá ... és azóta nem tudtam beszélni vele ... a telefonja ki volt kapcsolva ... szal azt sem tudtam hogy mikor merre ... najó kb tudtam ... de nem akartam potyára odamenni ... mondjuk lehet amugy sem mentem volna :)

[kifogásokatkeres]

gyógyulj meg :( akkor egész nap pihi!
  • krisztike
    Ember !...hát nem hallgatsz a jó szóra ? :)

(Én beteg vagyok ,nagyon megvagyok fázva és úgy érzem ,hogy nyűgös is vagyok 1 kicsit és ilyenkor jó ,ha van vki mellettem ,akihez hozzábújhatok ... :) )

Gondolj asrra .hogy ez veled is előfordulhat ...

• BEAST #14498
    egy picit rosszabb volt a szokásosnál ... tanultam :))))
  • krisztike
    hogy vagy ?
    milyen volt a tegnepi estéd ?
  • BEAST #14496
    szia
  • krisztike
    sziasztok :)
  • BEAST #14494
    :o
  • krisztike
    Ismerem őt és a félelemtől kell megszabadulnia és meg kell tanulnia felszabadultabban élnie és ,ami a legfontosabb bíznia magában ,hogy sikerül neki mind ez .
    Úgy is mondhatnám ,hogy kikell lépnie a napsütésbe ,hogy érje a fény a lelkét ,a szívét és végül is az egész lényét . :)
  • BEAST #14492
    nem ... biszt nem szellemi fogyatékos és nem bátorítás kell neki ...
  • torrente
    Csak bátorítani akartam Beast-et. Elrontottad.
  • krisztike
    Attól függ mennyire és miben magabiztos ...
    Nekem az jön be ,ha önmagát adja ...
  • torrente
    Nem kell magabiztosnak lenni, csak kifelé kell mutatni. A nőknek magabiztos férfi kell.

• Wolwerine
    Ők kedvelnek, vagy becsülnek-e? Mert az ilyesmi nem jó, ha egyoldalú... Nagyon sok értéktelen ember van, aki magabiztos és jól adja el magát... Ezért sikeres.

De mit tartasz pozítív visszajelzésnek? És miért vársz rá? Megosztom veled jó atyám egyik életbölcsességét: "ha kapni akarsz valakitől valamit, előbb adnod kell." Most éppen magadból egy kicsit...
  • BEAST #14487
    nincs okom hogy magabiztos legyek ... a hibáimat jól ismerem ... más nem nagyon van :P ... nem mindenki véleménye érdekel ... csak akiket megkedvelek/becsülök valamiért ... és eddig nem volt pozitiv visszajelzés vagymi ...
  • akos
    Egyetértek. Én pontosan így élek... Nem az a lényeg, mit mondanak, hanem az, ki mondja.
    Öntörvényűség rulz.
    Igénylem és evidenciában tartom azok véleményét, akik fontosak számomra. A többiek meg elmehtnek a picsába. (Csak így emilRuleZ!-osan.)
  • Wolwerine
    Rosszul tetted fel a kérdést. Gondolkoztál már azon, hogy ki vagy te? Mit szeretnél? Milyennek tartod magadat? Vagy csak azzal foglalkozol, hogy mások mit gondolnak rólad? Figyeled a reakcióikat és aszerint élsz?

HA magabiztos vagy, HA ismered magad (a hibáiddal és az értékeiddel együtt), HA csak azoknak a véleménye érdekel, akik fontosak a számodra (másoké ne érdekeljen, a tiéd se érdekli őket), akkor eléggé értékes leszel más számára is...

Hmmm... Vélemény?
  • krisztike
    ebben is van valami
  • BEAST #14483
    [nemérti]

van akinek azért teccik meg valaki mert csak magával foglalkozik? :DDD
  • Lacika 79
    így van. önzőnek is kell lenned néha. lehet, hogy ez válik be. teszem azt, ha nem nymulsz, hanem magaddal foglalkozol, lehet pont azért fox kelleni valakinek.
  • Wolwerine
    Próbálj egy kicsit a saját érzéseidel foglalkozni.
  • BEAST #14480
    ez nálam biztos nem menne ... nem tudok csak ugy "szarni" az egészre ... mindig fontos volt nekem mások érzési , véleménye stb ... ha ez nem igy lenne akkor már nemis én lennék ...
  • Lacika 79
    és ha "szarnál" az egészre? Most én is azt csinálom. "Mert Én így szeretem" (persze ez hülyeség, de jól hangzik :P
  • BEAST #14478
    én elhiszem hogy igaza van itt mindenkinek :) még fel is fogom meg minden ... de valahogy nincs "erőm" ... akaraterő lenne ... de áh mind1 nemtom ...
  • Lacika 79
    az srácok/lányok mindent elmnodtak, amit én is szerettem volna. jah, és tökre igazuk van. :P
  • BEAST #14476
    :)))))
  • Wolwerine
    Kicsit nagyra sikerült, de elvileg ez egy "Beast"

Csak keményen!
  • Wolwerine

Akkor ne tervezz... Ha úgy indulsz valaminek, hogy úgysem fog menni, akkor az nem is fog. Ha pedig remények nincsenek, akkor mi van? Ne értsd félre, ez a vonat már elment. De valaki vár Rád...

Estig dönthetsz... Barátság (és semmi más), vagy pedig egyáltalán semmi. Nekem hasonló esetben hellyel-közzel bejött a barátság. Azóta sokkal szorosabb barátok vagyunk (nem félreérteni). De ehhez az kell, hogy olyannak lásd, amilyen... És úgy kezeld, mint egy barátot. Nem ráhagyni a dolgokat, nem hitegetni magad, mert nagyon el tud szaladni vele a ló. Nálam is szakítópróba volt szakítópróba hátán (nagyon kemény dolgokat mondtam neki, de igazam volt).

Indulj ki abból, hogy amit érzel, az nem elítélendő dolog (csak egy lehetőség, amivel nem él). Szerintem mond meg neki, elfogadod hogy nem jöttök össze, de szeretnéd ha barátok maradnátok (ha még ezt akarod). Utána egyenesen kérdezd meg, ő mit szeretne tőled. Ha veled akar lenni (mint barát), akkor vállalja is, amivel ez jár. A társasága nem ajándék, amit időnként odadob... Ha erre nem hajlandó, akkor nincs mese, felejtsd el a csajszit.
  • BEAST #14473
    azt tudom hogy ő NEM :) ... azt már nagyon rég óta tudom :) ... csak a saját dolgaimmal nem vagyok tisztában , nem tudom hogy én IGEN ... vagy nemtom ... és ha igy van nem hiszem hogy jól esne barátkozni vele meg a pasijával ...
    szal hiú remények nincsenek :) ugyis mindig mindennek vagy abszolut eltervezve indulok :) ... de az ilyesmikben valahogy nem lehet tervezni ... szal ugy indultam hogy ugy sem fog menni :DDD ... the original Beast :P
  • krisztike
    megkellenne pozitíva nézni a dolgokat ...jobb ,ha egyenesen és tisztán látja a helyzetet így nem ringatja magát hiú reményekben.
  • Wolwerine
    Egyenesen megmondta neki, hogy NEM... De igazad van, az üzenet így is egyértelmű.
  • krisztike
    igaz
  • krisztike
    igaz
  • krisztike
    Váuu ,én is téged ... (de csak módjával ,szivi )