A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább menj partyzni... ott sok-sokk hülye p... nem, ezt nem írom le. Szellemileg alultáplált hölgy van, akik különbözõ tabletták segítségével még hülyébb p...-k lesznek.
A gyerek pedig valszeg oan dolog akiert erdemes a vilagvegeig elmenni.Egyszer remelem megtudom.
:*
Remélem, hogy kihevered minél gyorsabban és rálelsz 1 talán nem ennyire bonyolúlt nõre. 😊
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Ezzel a felfogassal egy csomo idegeskedestol megovom magam😊
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
De akkor mire volt jó ez az egész? Miért nem ezzel kezdte? Talán mert azzal indítottam, hogy futni nem fogok utána? Ekkor rúgta ki a barátját. Aztán újból összejött vele és folyamatosan balhéztak (részben miattam). Most pedig kibékültek és boldog (a srác nem változott). Á, nem értem én a nõket...
A baratnom egy hulye pina. It iz. A tied is az! Ezt el kell fogadni.
Ha meg tudtok allapodni abban, hogy õ egy hulye pina, te meg egy hulye fasz vagy, kikuszobolhettek egy csomo buktatot a kapcsolatotokban.
Jegyezd meg: Hülye Pina!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
És ezt az élményt életem végéig hordanom kell ! - ugye milyen jó? (habár csak saját magamnak köszönhetem,hogy sikerült rendbejönnöm ja,s talán annak,aki a legfontosabb az életemben annak az embernek :elsõ helyen áll a lányom és utána a férjem.
Túl sok mindenen keresztül mentem már,de nem akarlak untatni és úm. esti mesét sem mondani.Viszont állítólag megõriztem a jóindulatomat,a humoromat stb.
ennyi --- off
Hajrá magyarok,ahogy te mondanád !
amugy erzem a cinizmust a mosolyod mogott,de betudom annak hogy ifjukorod ellenere eddig bizonyara pozitiv elmenyekben volt reszed.
neaggodj az elet majd valtoztat ezen 😉
amugy valszeg ezeket a kerdeseket ott fent dontik el,mi max megprobalhatjuk a legjobbat kihozni belole,amig tart.
node most off
Hajra magyarok! 😊
*
Hinni pedig csak a templomban szoktak ... 😊
de sok ilyen picsa van a Földön,akinek ez jó .
Nekem pl. nem jön be,de mindenkinek más és mást jelent a férfias férfi. 😊))
az megint más mi az,ami a szex terén tetszik sztem.
Csakhogy én hosszabb távra terveztem. Az õ stílusa teljesen más, mint az enyém. Iszonyatosan mocskos szája van (nem vicc). Éppen azért tûnt úgy, hogy lehet valami, mert rá tudtam vezetni, hogy velem értelmes dolgokról is lehet beszélni. Hogy velem más... Reagált is. Legalábbis nekem úgy tûnt. Ezért nem bántam vele úgy, mint a barátja. Néhány aranyos, jópofa SMS, érdeklõdtem, mi van vele (perfekt vagyok az életébõl), velem meg tudott dumálni mindent, éreztettem vele, hogy fontos nekem... Azt, hogy összejönnék vele, már az elején tisztáztuk.
Erre kibékül a barátjával, aki egy ökör (tényleg az) és most... Kíváncsi vagyok, mit csinál. Eddig a barátját mondta el mindenféle bunkónak, érzéketlennek, olyannak akit azonnal lecserélne. Az a gyanúm, hogy rólam jártatja a száját...
...what\'s for You, will not pass You by...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szvsz a gyengeség és a méltóság nem zárja ki egymást. ha õszinte vagy, és sírva fakadsz, mert vmi fáj, még akkor is lehet emelt fõvel távozni.
a megalázottság és a gyengeség viszont kötelezõen együtt jár.
Van egy mondás, miszerint csak az igazán erõsek mutathatnak gyengeséget, érdemes elgondolkodni rajta...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az egy dolog, hogy valakivel nem bánnak jól a családján belül, de ha egy vadbarom agresszív oroszlánt választ párjául, akkor ott vmi baj van. nem arról van szó, hogy hátat kell fordítanod egy ilyen nõnek, persze hogy segíteni akar az ember, fõleg ha szereti. de az a döbbenetes, hogy nem biztos, hogy értékelni fogja vagy tudja. ha egy bizonyos idõn belül (tõled függ, te érzed) nem lehet megszelídíteni, és megmutatni neki, hogy másképp (vagy igazán csak így ) is lehet szeretni, akkor felejtõs.
csak akkor tudod megalázni magad, ha megaláznak. úgy értem, hogy ha a másik azt érzi, hogy megaláz, akkor megalázottá válsz. amíg viszont méltósággal és ésszel csinálod - még ha kellemetlen a helyzet, és érzelmileg kihasználtak, akkor is ki lehet jönni belõle jól - akkor nem eshet bántódásod. 😊 a méltóság a legfontosabb. és az õszinteség.
és igen... max. egy hiba.
Mondjuk magam ellen beszélek, mert én maxitürelmes-überbirka idealista vagyok, de nem árt elõre tisztázni magunkban mire is vállakozunk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
maskerdes ha serelem er,valszeg mind2 reszrol elhangzanak meggondolatlan mondatok es ervek,amik tenylegesen rombolobbak barmilyen utlegelesnel.de nem tudok ilyen egyszeruen leirni valakit,csak mert mas ertekrendje van mint az enyem.meg akkor is kepes lehetsz kuzdeni egy illuzioert ha mar reg tudod hogy nem az,aminek te hiszed.talan csak onamitas az egesz,de hiszem h megtudsz valtoztatni egy ien 'elferdult' gondolkodasu not is.
Term. meg kell adni a lehetõséget elõzetesen elnyomott "nõtársainknak" is, de vagy felnõ a feladathoz villámgyorsan, még az elsõ el sem csattanó pofon elõtt, vagy megy vissza a levesbe. Amúgy megjegyzem sokkal jobban lehet valakit IQ-val, szavakkal terrorizálni, mint fizikai erõszakkal (tapasztalat) ! Kordában tudom én tartani anélkül is, hogy felemelném a hangomat !
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sajnos sokan összetévesztik a férfias "férfit" egy beteg dúvaddal !
Ebben a filmben sexrõl szó sem volt.
Röviden véletlen összefutottak egy áruházban és nagyon jól érezték magukat együtt, de mivel mindkettõnek párkapcsolata volt a csaj a sorsra bízta a döntést-beírta egy könybe a telefonszámát a srác pedig egy pénzre.
És kitalálta késõbb hogy egy szálodában ha mindketten ugyanazt az emeletet célozzák be akkor.
Csak közbe jött egy átok rossz kölyök aki elkezdte nyxomkodni a gombokat.
Így elkerülték egymást, viszont a srác az esküvõje elõtt rájon, hogy meg kéne keresnie a lányt, aki közben szintén keresi õt.
És közben folynak az elõkészületek.
Szval mindenkinek ajánlom aki nem látta.
nem rossz párosítás,semmi kötelezettség és tudod már az 1. perctõl,hogy nem lesz más csak szex ... 😊)) (elgondolkoztató.de van benne valami...😊 )
( sok csaj erre bukik ,szinte azt szeretik minnél bunkóbb 1 hapsi - úgy is lehet értelmezni,hogy szeretik a "pofánvágást" ezért add meg nekik (!) ,sajna ) 😊
love or leave
deinkabb leave asszm.sokkal tobb idom mar nincs amit ra 'pazarolhatnek'..semmi biztositekot nemlatok a jovore nezve sem.igaz,most h tavasz van,egyre kevesbe akarok 😊
meghogy a hangulat nem ido,vagy evszakfuggo...<#ravasz1>#ravasz1>