2083
Szal...
  • MiZo@game
    Még nem si tartok az autós üldözésnél! A legelső kezdésnél már ezt csinálja!
  • MiZo@game
    Nekem is ezt csinálja!!!!! Én peg aszittem hogy ez alapban így van!
  • KeKKSZike
    Köszi... ;)
  • Shep
    Mikor a tetőn vagyok, mindenhol ügynökök vanak, és le kéne jutni az utcára akkor merre kell menni mert az álványon lejutottam egy szintig de aztán semmi nem tudok csak visszafele menni.
  • JustIce
    ElfQT:

red meg blue van ja, de nem szamit.. Atool fugg mit raksz ki.. Van amikor elsore beenged, akkor red, s nem kell a tracekill.. Ha ket abrat raksz ki, blue, s akkor nyomsz tracekill.t s ugyanott vagy mint a red-nel.. szal ha megvan az abra mar van is V drive-od.. ennyi.. csak ird be DIR V:
  • JustIce
    Ha kell Matrix.exe (crack:)
    Felraktam en is: itt
  • ElfQT
    Gero: de mivel látom ideges vagy :), (teljes 5 perc csend után hiányoltad a választ) tessen a link (amit a gamecopyworld ről szereztem) http://awpost.com/games/pc_enter_the_matrix.shtml
  • Tikal #939
    E3 - matrix online, letölthető video :)

hardwired.hu
  • Col. Rommel
    kekkszike olvasd el a 927-es hozzaszolast es kovesd a feher nyulat :)))
  • ElfQT
    Gero: esetleg gamecopyworld?
    Lentebbi címeken nincs?
  • ElfQT
    KeKKSZike, neked külön is: olvass mán vissza, vazz! Ott a válasz.

A forgó bazzon van három sárga pöcök. Asszem csak first person = célzott lövés módban lehet kilőni.

Aki kérdé': hogy hogy van first/third person váltás: 3-as és 4-es gomb, de különben nem egy nagy "hackelés", ha az ember megnézi a játékokban legalább, hogy a "controls" menüpont alatt mi is van...

És most az én lámaságom: (Hackban)
    VIRTUALlal megcsinálom az idióta képet. Neo pofázik, hogy ez nem biztonságos, és használjak "backdoort". Olvastam lentebb, hogy kaphatok "RED" meg "BLUE" választ, már egy párszor belépegettem, de nem jutottam előrébb... a tracer futása alatt kell csinálni valamit vagy mi (TRACEKILL előtt/helyett)? Hogy lesz V: drájvom?

ElfQT
  • KeKKSZike
    training mód? az mi? :) hol van az?
  • KeKKSZike
    Vki segítsen már Nekem! Annál a résznél vagyok, amikor az "emeleten" a haverok vannak és ugye csatlakoznom kellene hozzájuk! Felmegyek egy nagy létrán és Ice és még vki ott van! És ott forog vmi nagy genyó! És három vmit kellene elpusztítanom, de nem tudom, hogy hogyan! ;( HeLP ME! ;) Remélem, hogy tudjátok, hogy hol járok! :)
  • schoma
    Légyszi, legalább egy oldalt olvass már vissza!
    #901-es hozzászólásnál megválaszoltam!
  • And5
    nkm már lent vana film hát nézhető de miután nincs feliratm vagy bármi ilyesmi mebvárom a mozit óóóó ha DivX lenne HUn subbal már ma este nézném
  • Nyiri
    annak a kuldinel vagyok ahol a hajokapitanyok talalkoznak, es kitor a balhe, en ghost-al vagyok es egy csovon lecsuszok es jon a maszkalas, utana megvedek valakit es szetlovok egy ventillatort, na utan nem tudom mit kell csinalni.
    talalkozok 2 haverral akiket meg kellene vedeni (nemtom miert nem tudjak magukat) a sok katonatol, kozben kiir valamit, hogy semmisitsek meg 3 dolgot, de nem tudom miaz.

remelem ertheto voltam, es tudtok segiteni.
    thx
  • Harek
    Ott tartok amikor beadja a movit, és a másik két figura integet, hogy menjek fel hozzájuk. már lent mindenkit kinyirtam, kapcsolot nem találtam, csak falami forgo motor van abban a teremben. A ládárol fel tudok mászni akármi tetejére, de ott már csak csövek vannak oda meg nem sikerült felugrani.

Thx
  • JustIce
    Bocsi:)

Harek ez neked szolt:) De aki meg mindig nem tudna, az olvashatja:)
  • JustIce
    Harek:

A csoves resz?:)
    Massz korbe a polcok tetejen, a kis lyukon ki, majd ugorj mert szakad le alattad.. En leszakadtam, mert nem szamitottam ra.. utana visszamasztam, majd ujra korbe, s a leszakadt reszt atugrottam, majd tovabb, s vegen van egy uveg ablak a teton, azt zuzd be...
  • JustIce
    trainingben bemesz az egyik piros ajton(kozel van hozzad), majd megnyomod a falon a kapcsolot, s kilovod a rendoroket.. ennyi:)
  • JustIce
    Szellozonel hogy lehet elakadni? Csak tovabb kell menni, hiaba szakad le!:)
    benak!:)
  • hammond
    Nálam a training módban egy keskeny folyosón találom magam, kétoldalt zárt ajtók oszt ennyi. Se rendőr, se fegyver... mi faszt lehet itt gyakorolni??
  • Harek
    Hi

Nekem is ez a problémám. Tudna valaki segíteni #887

Thx
  • repro
    Jipppí jön le a Matrix Reloaded 2. CDje.. mármint a filmé..
  • air23
    "volt már róla szó... ha van valami refreshtool-od, azt uninstalld vagy kapcsold ki. ekkor ugye 60 hertzen megy a gép gámák alatt. indítsd el a dxdiag nevú cuccost, menj a more help fülre, az override alatt meg írj be egy számot (nálam 85). 100 fölé ne menj. ezzel nekem működött. nvrefreshtool-t nem szerette. winxp van, sp nélkül."

oké, énvoltam a gyökér. akkor ezt ide berakom hátha valaki megkérdezné mégegyszer..

multhéten tettem fel a 43.xx es drivert, reforce-t használok, de akkor este kipróbálom ezt.

szerintem azért erre a programozóknak kellett volna megoldást találniuk....
  • air23
    thx, olvasgattam de akkor nekilátok mégegyszer :)
  • BlackWolf
    air olvass visssza ott megtalálod a gond megoldását!!!!

Ata=BlackWolf Most már igy keressetek ha segitség kell!!!!
  • air23
    hali!
    ┌──── FairLight DOX Division Presents: ────┐
    ┌┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
    ┌┘ Enter The Matrix CRACKFIX (c) Infogrames ┌┘

We provide you both the EXE and a PPF patch for CD4.
    To apply it do: applyppf dev-etm4.bin matrix.ppf

az exe vel is próbáltam:
    size: 6,72 MB (7 048 659 bytes)

valamint a bin-t is patcheltem a matrix.ppf -vel (tehát már a 4-es cd-n is a helyes crack nek kéne lennie)

..\enter_the_matrix>applyppf dev-etm4.bin matrix.ppf
    Apply-PPF v2.0 by =Icarus/Paradox= 10/04/99
    Patch Information (matrix.ppf):
    Encoding Method: 1 (PPF2.0)
    Description:
    File_id.diz: no
    Patching.. done! - have fun!

szóval szerinted a törésemmel van baj?
    gondolom a gépemmel nem.. p4 2.5 gef4 4400 128mb..

a konfigban npróbáltam 800*600 ban is, meg próbáltam állítani az egyéb opciókat de nem változott a helyzet.
  • qrz
    Hali!
    Az Flt/DOX féle crackfixet használod?
    Matrix.exe 7 048 659 bytes 2003. május 9., 9:41:24
  • air23
    hali!

egy rövid kérdés:
    install, indít -> enter the cd (nyilván)
    crack másolása, indít -> device 2 not ready és kifagy

miért? elvileg a crackfix es exe-t toltam rá.
  • schoma
    Ez volt nálam is az egyetlen probléma.
    MEGOLDÁS: van a forgó tengelyszerűség. Ennek a telepzatán van 3 sárga kis "bizbasz" (szép magyar szó ). Ráközelítesz, majd kilövöd valamilyen fegyverrel egymás után mind a 3at. Ennyi.
  • Csacsi
    Érdemes elbűjni, majd mikor egy ideje lő, akkor fokusszal kirohansz a fedezék mögül,, és lövöd mint állat. Én ezt kétszer megcsináltam ,és már annyi is volt a helikopternek. Szerintem könnyebb mint az első helikoptert kilőni.
  • Aiyyo
    Annal a resznel ahol velem van meg ket tarsam es fel kell robbantani valaminek a 3 darabjat ott minek a miet kell felrobbantani?
  • Mr. Perfect
    jaja, azt mondja rossz az audio az első 30 percben :-(((((
  • KeKKSZike
    Hát akkor meg nem tudom, hogy milyen grafikához vagy szokva... vagy állítsd maxra a dolgokat és akkor szép lesz (ha bírja a géped!)
  • justin
    Az lehet, de az nforce-on nuked van mellette.
  • Spenser
    Hát nem hiszem hogy a gépemmel lenne a baj egyszerűen gagyi a Grafika és kész többet vártam tőle de ezt is jól elbaszták.
  • Methos from GH
    Nem nem lövi le a végpoént... :) Egyébként tutommal mellé forgatták a jeleneteket...
  • zaki
    gondolom ez valami moziból felvett verzió lehet
  • Knox
    Ugye nem a filmből valok a jelenetek, hanem mellé forgatták!
    a kurva életbe, hogy lelotték a kamionos robbanást! Há abbahagyom a játékot, nehogy már lelőjék nekem itt a végpoént is (márha van olyan)! Tudjam a moziban, hogy mikor lesz vége? NANEMÁR!