Enter The Matrix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy csinaltatok meg azt?
(Meg ertelmesnek is tunik ;D)
Mikor ez megvan alá írd be ,hogy Guest.
Namost akkor elméletileg beenged B-re.
Ott rámész a tools-ra ahol 5számot kér.
Ott csak be kell pötyögni 1-9-ig a számokat. õ meg kiírja hány van a helyén hány van ilyen a számsorba és hányról nemhallot. Ha ez megvan beenged Tools-ba és onnantól Neo üzenetig könnyû.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Csak az zavart be, hogy a nyil mutatott a rács fele, én meg az okos fejemmel azt hittem, arra kell valamit tönkrevágni.
Mégegyszer THX. 😊
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Mert en nem.Meg azt se tudom hogy kell megnezni az img. fajlokat,ha tudod aruld mar el plz.
Semmi olyan nincsen benne ami a bétára mutatna, hacsak nem a csúnya grafikát veszem annak.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
és mikor jön ki warezra a 6CDés változat?
lustavagyok visszaolvasni sry 😊
köszi.
Én most egy kicsit elakadtam.
Valami szivattyúüzemben vagyunk. Két társam fenn van valami állványszerûségen. Az ellen meg mindenhonnan dõl. Nem is az baj, hanem meg kellene semmísíteni valami 3 horgonyszerûséget (3 anchors). Viszont nem találom azokat. Aki tudja, légyszi mondja meg a titok nyitját!
THX
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
nekem is WinXP+sp1 van fent és nem tapasztaltam semmi akadást.
P4 1,7 gf3ti200, 128 MB, és szaggat, pedig más játékok elég szépen futnak, ez meg még 800*600-ba is szaggat. szóval itt elég komoly bajok vannak. Ha már 2 ember jön ellenem, akkor már szaggat, ha többen, akkor olyan, mintha képregényt néznék.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Látogass el a:
http://sector.warez.hu oldalra, jelentkezz VIP tagnak, le van írva, hogy hogy, és a szerverrõl letöltheted a legfrissebb játékokat és filmeket

remélem most írtok v.mi használhatót. elõre is köszi
Honnan lehet leszedni az Animatrixot?Nekem megvan az elsõ rész (1 óra 41 perces rész)ha minden igaz és kellene a többi is.
Amikor telepítem a Mátrixot, mielõtt kérné a következõ aktuális CD-ket, állandóan olyan hibaüzenettel bombáz, hogy:
"Ismeretlen kötet a meghajtóban, helyezzem be ezt meg azt a dolgot"
Miután a FOLYTATÁS-ra kattintok akkor jön ki a Telepítõnek az ablaka, hogy Please Insert CD4...
És amikor berakom a 4-es CD-t valamikot 95%-nál nem talál valamit, és uninstallálja az egészet, pedig full kira ISO játék, minden fájlla hibátlan!!!!
Miért van ez??!!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Adversus solem ne loquitor
Adversus solem ne loquitor