Enter The Matrix

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Léccives dobj be egy screenshotot...
Hadd nyugodjak meg. Amúgy ps2-n tesztelem majd😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CarajoEsp
Az mI tényleg nem szar😄 Nekem is betettek a Swatosok😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Ja bocs ez több kisebb történetbõl all és úgy látom csak az elsõ ilyen.
Bocs az OFFTOPIC-ért...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

na most az Animatrix az egy asszem 8 reszbol allo animacios sorozat...lattam mind a 8at. csak az elso ilyen computer grafika.. a tobbi anime szeruseg...de erdemes megnezni azt a komputer grafikasat asszem a cime the last flight of the osiris... vagy valami ilyesmi... na annak a storyja az Enter The MAtrix storyjanak az elozmenye...szal ott folytatodik a jatek ahol annak vege lett... kiraly😉

Ismeritek az ANIMATRIX-ot? Én most néztem bele és mondhatom nagyot ott van a szeren. Olyan mintha rendelelt lenne a film (lehet, hogy az is?) Valaki tud esetleg többet róla?

jah csak semmit nem erunk vele😊) a kritikakat maguknak a fejlesztoknek kene nyomatni nem a lelkes usereket letorni vele😊 bar en leszarom masnak mi a velemenye...nekem tetszik...elvezem...bejon a feelingje aztan kesz.

Akinek nem tetszik, ne játtzson vele és kész. Mondjuk azért a negativ kritika is kell néha...

CarajoEsp
Rám ráadásul az se igaz ,hogy elfogult vagyok a világgal szemben.

nekem semmi gondom nincs vele 1024x768 ban jatszom ... Gef2 GTS PRO..amd 1.2..256 ram... igaz sniperezesnel szar...ott szagggat alig tudok celozni...szerintem allat jo a hand to hand combat... lefegyverzesek rlz...Focussal kombozni geci jo... nem tudom akinek nem elvezni az miert nem elvezi ...

CarajoEsp
Ha van kormány vagy valami ilyen akkor szedd ki vagy konfigold be. Nekem is ez volt és miután bekonfigoltam a Joyt-t tudtam azzal is menni:d Nah azzal igazán fasza dolgokat lehet mûvelni.
Szerintem azért nem olyan rossz.

annal a resznel amikor zongorarol kell felugrani...na ott kiraly az a clubbed to death remix😊)

CB-LSC
hát bazz ez a játék egy bughalmaz ebben a formában.Errõl az elõremenésrõl ne is beszéljünk.Célzásrendszer O,AL O,fegyverhangok O,grafika O bunyó 1.További jó szorakozást akinek tetszik.
CB-LSC
hol van?Akkor csatlakozom hozzájuk.
joystick , kormany??? nekem is azzal volt gond .. kihuztam a picsaba 😊

CB-LSC
nekem hasonló konfig és nekem is.Hihetetlen gagyi grafika és szaggat mint állat.
CB-LSC
miért van az hogy elengedek mindent és folyamatosan megy elõre magától?
CarajoEsp
Bazz van egy másik fórum ahol orig alázzák a játékot😄 Nemtom Hackinget valszeg nem játszottak😄

Köszi, ki fogom próbálni...

hmm kezd ugy hogy beirod DIR 😊 es akkor ugyebar tudod mi tortenik 😊 na most azutan pl.: dir a:\tools es akkor kilistazza milyen parancsok vannak az a: meghajton. porbalgass vegigi minden parancsot aztan lesz egy ket meglepetes😊 elobb utobbb hzozaferest szerzel a B: meghajotohoz is aztan a v: hez, sot kesobb valami RAM drive hoz is .,..egyelore ittt tartok a hacking resznel 😊 lesznek majd passwordok azokat ird fel papirra hogy kesobb ne legyen gond , meg lesznek majd telefonszamok azokat is fellehet hivni 😊 nagyon allat ez a hacking😊 na most egyelore ennyit errol 😊

CarajoEsp
jAJA hACKING AZ KURVA JÓ:d Fõleg mior beírod,hogy format a: és erre kiírja hogy Nem ismert akció😄

Moby
Akkora királyság ez a game hogy nemigaz.HL óta nem láttam ilyen single game-t.A grafika nem szép,ez igaz,de a hangulat fergeteges.Igazi interaktív muvi.Egy nagy baja van,mégpedig rövid 😞 A videók alapján már a 3/4-e körül járhatok (morpheus küzd a kamion tetején).Lenyomom majd ghost-al is (persze,hogy Niobe-val kezdtem 😊 ),de szvsz a sztori u.a.
A videobetétek nagyot lendítenek rajta (összenéztem a helyszineket a reloaded teaser-el),Niobe és Monica Belucci nyálcseréje kifejezetten vidám jelenet 😊

Adversus solem ne loquitor

Hoppá, én azt hittem, hogy itt cheat kódokat kell beírni. De ezek szerint más is van itt.
Írj már errõl egy kicsit részletesebben. Mit kell/lehet itt csinálni...

istenjo game ez!! kiraly a hacking resz, jokat lehet okorkodni, pl beszelgettem trinityvel is chaten 😊 meg morpheus uzenetet hallgattam , meg neoet😊 allat...😊

CB-LSC
1.1 Minimum System Requirements
-------------------------------

Operating System: Windows 98SE/Me/2000/XP
Processor: Intel Pentium III 800MHz or AMD Athlon Duron 800 MHz processor
Memory: 128 MByte RAM
Hard Disk Space: 4.3 GByte free HD space
CD-ROM Drive: 4x Speed
Video: 32 MB NVIDIA GeForce 256 / ATI Radeon 8500
Sound: Windows-compatible sound card.
DirectX: DirectX version 9 (included) or higher

1.2 Recommended System Requirements

Operating System: Windows 98SE/Me/2000/XP
Processor: Pentium III 1.2GHz or AMD Athlon 1.2 GHz (or higher)
Memory: 256 MByte RAM (or greater)
Hard Disk Space: 4.3 GByte free HD space
CD-ROM Drive: 8x Speed
Video: 64MB NVIDIA GeForce3 or ATI Radeon 8500 (or better) *
Sound: Sound Blaster Audigy series sound card*
DirectX: DirectX version 9 (included) or higher

* Indicates device should be compatible with DirectX version 9 or higher.
Shogun
üdv mindenkinek

megköszönném ha valaki leírná a game gépigényét

elõre is thnx

Az a baszott féreg... Kh@oSz

justin
Van benne egy sima crackelt exe, vagy pedig a 4-es CD bin-jét töröd meg és akkor nem kell az exe.

CB-LSC
mert azt a winiso-val is meglehet.
CB-LSC
csak az .exe-t cseréli ki a .bin-ben?
justin
Arra, hogy tudjál vele játzsani, mert egyébként hibás a crack.

Elég meglepõ mi?

CB-LSC
mire is jó tulajdonképp?
CB-LSC
köszi.
CB-LSC
úgy mint a mátrix címû filmben?
CB-LSC
Hun van ez a crackfix vagy mizé mert a GCW-n nem találtam.
bazsi te egy isten vagy köszi szépen!!!!!!!!!!!!
Ha a desktop 800*600-ban van nekem is ezt írja ki, de ha 1024*768-ban akkor simán elindul a game. Winxp + SP1 + Radeon8500...

Csúcs ez a game. A bullet time megfelelõ alkalmazásával nagyon cool és látvényos dolgokat lehet kihozni belõle. Pl. ugrás elõre+lövés -> vizszintesen úszik elõre a krakter és közben lõ. Nagyon állat...

Majdnem mindenkinek ez a gondja... Nekem egyelõre az hogy beszerezzem..
henzsey:

huhh. menj be a start menü/futtatás-ba, indítsd el a dxdiag proggit. ebben keresd meg a more help fület, ott lesz egy olyan gomb, hogy override. ebben írd be a kis réglalapba, hogy plö 85, ennyi hertzet fog a monitor produkálni. ha van fent plö nvrefreshtool, vagy hasonló képfrissítést manipuláló poroggi, azt állítsd le, uninstalld, vagy hasonló. ennyi. ezzel nekem ment. még egyszer: win xp, sp nincs, dx9.
DEVICE NOT CREATED 2

ezt irja ki
szasztok
segitsetek nekem csak nem megy valaki részletesen leirhatná hogy mit csináljak mert annyira nem értem amit eddig irtatok hogy le se tudom irni !!!!
CB-LSC
Én sem csipázom "annyira".De azért a Star Wars-al összehasonlítani BÛN.
mondju azt én se értem, hogy miért nem kompatibilis ezekkel a refreshtool cuccokkal...

beidézek a readme-bõl:

troubleshooting:

3.2 Display Issues

Monitor Settings:
Screen Refresh Rate(Windows XP)/ Refresh Frequency(Windows 2000): Refresh rate can not be higher than 85 Hz

???????????????
CB-LSC
jó lehet a játék már az elsõ indításnál bug-os.
CB-LSC
SP van Refreshtool nincs,de azért megpróbálom kössz.
volt már róla szó... ha van valami refreshtool-od, azt uninstalld vagy kapcsold ki. ekkor ugye 60 hertzen megy a gép gámák alatt. indítsd el a dxdiag nevú cuccost, menj a more help fülre, az override alatt meg írj be egy számot (nálam 85). 100 fölé ne menj. ezzel nekem mûködött. nvrefreshtool-t nem szerette. winxp van, sp nélkül.
CB-LSC
DEVICE NOT CREATED 2.Ezt írja ki valakinek ötlet?
CB-LSC
hmm tehát csak nekem nem megy.
CB-LSC
nem mûködik a crack,tehát ne kapkodjatok.
Dynamic
ÁÁÁÁ bocs vissza az egész!!!
Azt hittem ez a GTA topik!!!

Matrix címet sajna nem tudok, csak privát van...