Enter The Matrix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Más.. Nemtom mit szapiljátok a játékot (T a kivételnek) három problémát leszámítva, nincs vele gond... az egyik a irányítás, a másik a jármûvezetés, harmadik pedig a rövid játékidõ... A graf szerintem nem olyan vészes ha rendesen be van konfigolva (cseppet trehányak voltak a fejlesztõk, hogy az alapbeállítások abszolút minimumon vannak). Az pedig hogy, "csak" a mátrixnak köszönheti a jó hangulatát, az meg ne érdekel jen senkit, csak játszon egy jót..😊 Akinek meg nem tecc az ne játszon, játszon mással, és írja a POZITIV véleményét oda... a negatívra senki sem kíváncsi, csak ha van objektív alapja...
Uff😊
[merlinw.org]
Saint of Underworld N/Me
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Hogy kell annál a könnygáz füstös résznél az elején a nagy postázóban atugrani a terem másik oldalán lévõ állványzatra? !?!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Na én ügyes voltam és végigolvastam ezt a 8 oldalas FÓRUMot. Viszont pontos választ akkor sem találtam a kérdésemre: a helikopteres résznél akadtam el és az istenért nem tudom lelõni a heli-t. Normal módban játszom.
Más:
akinek akad az nézzen szét lejjebb, egy csomó megoldási lehetõséget találtam.
Aki meg kételkedik hogy jó-e vagy nem jó a game annak azt ajánlom szedje le, kérje el, irassa meg és próbálja ki maga...
Akadni pedig még nekem sem akad pedig Gef2 Ti-m van, AMD 1700+ -al, nVidia 43.85 (asszem) Detonátor és 9es DX.
Vélemény: nekem bejött a game, pláne a valsó szereplös filmes betétek és a trükkök...
Csak ennyi lett volna, aki tud HELP ME PLEASE !!!!
THX,
KocsoGorilla
Amikor a swatos helikoptert kell leszedni, és folyamatosan osztja be nekem a kommandosokat nem toltodik az életem és igy hát hogyismondjam nem megy a dolog! ez most bug vagy nehezítés! ja, normálon játszom
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Már megoldottam egyedül. Csak fel kellett tenni a crackfixet. 😊)
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Sajna csak 800*600-ban megy rendesen, de akkor télleg rendesen, akadás nélkül (Northwood Celeron [email protected] GHz, 256 DDR, Gef 2 T400 64 M😎.
Nem jáccottam órákat eddig, de 1 hátrányt azért említenék: nem teccik, ahogyan a kamera követi a srácot, fõleg harcnál. Mouse sensitivity maxon van, mégis lassan reagál az egérre, és néha nem is látszik, hogy mit csinálok, fõleg bunyónál.
Azért nem olyan rossz játék ez :-)
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
bar lehet olyat csinalni hogy az adott palyara fegyvereket lehet beDROPpolni ha esetleg municio gondjaid lennenek 😊 alapokat majd leirja valaki en most lusta vagyok 😊
Nem tölti be a "The Truck" missiot. Tudjátok, miután az autópályán szágoldozhatunk. Nem ír ki semmit, csak egyszerûen kitesz az asztalra!
Esetleg valami építõ javaslat?!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
HIP-HOP jön Vuk
Más: Az akadósak próbálják ki, hogy leveszik a hangot, mert nekem amiatt akadt de nagyon, legalábbis mikor én levettem tökéletes lett. Mondjuk tegnap óta már egy Audigy-vel nyomom, azóta nincs a ilyen gondom.
HIP-HOP jön Vuk
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
Negativumok :
1. 5 óra 5 perc tiszta játék idö..... 😞(((
2. Néha csunya, nagyoncsunya grafika
3. Bugok
- a. Mentésnél nem megy az enter, semmire sem reagál, csak Alt-Ctrl-Del
- b. Mentés helyett kilép
- c. Hang Xar
- d. rettenetesen rövid
Pozitivumok :
1. Látványos harci mozdulatok.
2. Szenzácios Vámpir irtás.
3. CSodálatos Grafika a Great Hall-ban.
Szal én nagyot csalodtam... ! CD- és a filmeken kivül, semmi extra. De ha jol vettem észre, akkor a csajszi karakter talán jobban verexik...vagy csak képzelödöm ?? nem tudom....
Tisztelettel DREX
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!