2083
Szal...
  • orban99
    Elnézést hogy zavarok még nagyon új vagyok nem tudná nekem valaki leírni lépésről lépesre a hackelést ? (egyébkent kipörgettem!)
  • Nyiri
    a csatornas palyan nagyon kezdett elegem lenni a jatekbol de utana mar eleg elvezheto, nalam a grafikaval nincs gond full FSAA, full anisotropic filter, 1024, es nem szaggatt de picit csunya szerintem :(
    (ja a gep config: 1700+ xp, 768MRAM, 9700 Radeon)
  • Callisto
    Azért azt tudnotok kell, hogy ha valakinek túl lassú akkor lehet, hogy a Windows XP a probléma. Ugyanis 98 alatt röccenés nélkül fut, míg XP alatt akármit teszek tök szaggat. (Nem tudom, hogy a patchben javítottak-e ezen a problémám. Nem próbáltam még.)
  • CarajoEsp
    Mit javít a Patch?
  • MSGT
    HELP!!! Van egy kis gondom! A The Truck-os pályát akarná betölteni de kilép desktopra állandóan! Mit lehet csinálni vele? Taálkozott valaki ilyen hibával??Köszi a segítséget!
  • schoma
    Először is ki kell nyitni a raktérajtót!
    Azután addig kell gyepálni Smith-t, ameddig ki nem esik a nyitott ajtón!
  • schoma
    Amúgy szerintem nem volt olyan rossz gama. Mármint az árához képest.
    Ebben szvsz az is közre játszott, hogy nem voltak különösebb elvárásaim a játék irányába, mivel csak az utolsó másfél hétben hallottam róla...
    Kétszer végig lehet játszani.
  • schoma
    Ez jó. És mit jelent az, hogy megy? Mit csinál?

Amúgy végigvittem a játékot, majd utána kedztem el hackelni. Így nekem elsőre megadta...
    Valahonnan Trinitytől töltöttem le.
  • Gábor
    2003-05-16 VCD Matrix Reloaded (2003) *TS* *PROPER* 88x15 MB VIDEOCD

Ide talán passzol a hír:)
  • Tyler
    ja nálam ugyanez van
  • PhantomW
    legalább ezt az oldalt olvasnád el
    985 hozászólás
    http://www.gamershell.com/download_2169.shtml
  • Bucser
    Yula: Rakd fel a patchet nekem is csinalta. Patchelés utan nem fog kivagni.
  • JustIce
    Soma vegigjatszotta, s ugy hekkelte..
    amugy ja: TRAINING RAM:\PROG\SWORD.DSK
  • dzseni
    feltettem a patchet de azt vettem észre hogy ha bekapcsolom az allow gamma (fényerő szabályozást) bár mit állítok a csúszkán nem változik semmi (marad iszonyú világos és kockás) ha nem kapcsolom be akkor meg nagyon sötét nekem.

Aki felrakta már a patchet az tapasztalt ilyen jelenséget? az eredetiben ilyen problémám nem volt.
  • Bucser
    Soma: HAckelésnél siman beirod Training és utanna utvonallal a sword.dsk-t
    és el vileg igy megy.. apropó hogy szerezted meg?
  • I.C.ram
    Szal... Milyen játék is ez? :D
  • Ziron
    gamecopyworld.com-n fent van az 1.51es patchez a fix.
  • JustIce
    Nekem maxon van minden, a kerekek megis eleg brutalisak:)
    Nagyon durva kocka..
  • PhantomW
    ne ved le a részleteséget ilyen egyszerü
  • PhantomW
    felraktam a pecset működik vele csak megint be kell másolni a crackot
    http://www.gamershell.com/download_2169.shtml itt megtalálható
    nektek be van kapcsolva a shadow?
  • M.A.D.
    Valaki feltette már az 1.51-es patch-et?
  • Sephi
    Szal ha mindent low-ra alitok akkor alig megy es alig latok valamit ugy szakadozik de ha fulra alitom a grafikat a jatek csodalatosan megy.

Ez valami uj dolog mert akkor ki kene probalni mas jatekoknal is :))))))))))
  • Sephi
    Jezusom viszavonom a grafikai beszolasomat mert most hogy olvastam nienor beszolasat mentem es fullra alitottam mindent (mindent!) es a jatek ugy megy mint a zsir es szap is!

Csak azert egy kicsit meg akadozik amikor Bulet-Time-ba megyek at. Nem tudod valaki arra gyogyirt?
  • Sephi
    A nagya feancot bazz. Nekem Amd 1.6 Xp+ , 512 ddram , Gef3 ti 200 (128 ddram-al) gepem van es szakadozik minden , megis mindent lowra tettem.

akkor en nalam van a baj vagy mi? Hogy alitsam be hogy menyen???
  • Shep
    Csak úgy magától elmenekül, célszerű kilődözni a kocsid útjába eső gépjárműveket, különben a bamba csaj/fickó attól függ kivel vagy össze vissza karambolozik
  • IMYke2.0.0.0
    Milyen géppel nyomod?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .::i2k Játékmagyarítások ::.
    .::i2k::. (régi-új)
  • Sephi
    Nos hat megkaptamen is es miutan 3 es fel gigat telepitett mar az elejen megijedtem. Borzastoan csalodtam baszus:(
    Elkezdtem jaccani es el is jutottam a helikopterig de meghaltam.

Mondjak sokat hogy egy jatekot nem a grafikaja miatt kell elemezni de azert agyon valamit magara egy 4cd-es jatek vazz. Ez egyszeruen fortelmes! Mondjuk amig az autos uldozesik eljutottam meg element volna de az... baszus...

Aztan meg meg ne emlitsem hogy mindent minimumra alitottam es ugy szaggat hogy az valami remes alig lehet jaccani. Maga a verekedes jol megvancsinalva de rohadt keves mozdulatot veltem eddig felfedezni es hameg bullettime-ba megyek at megint ugy szaggat hogy asse tudom merre utok.

Azert az atvezeto reszek jok. Azert jaccom es majd elvalik mennyire jo....

De akkor is nem erre szamitottam.
  • KeKKSZike
    Az ikrek elől hogyan lehet elmenekülni? (autós üldözős rész..)
  • schoma
    Ismét felteszem a kérdésem, mert még nem kaptam rá választ, és sajne nem jöttem rá a megoldásra,
    Tehát: a training-et hogy lehet használni?
    A prog könyvtárban már megvan a sword.dsk! Ezután hogyan tovább?
  • sid123
    Nézd meg a www.vcdquality.com cimen.
  • Shep
    A Mátrix 2 film ami már a neten fellelhető annak milyen a minősége?
  • Bandeeka
    Hi! Srácok. Kéne 1 kis segítség. Elakadtam. A csajjal játszom és épp ott tartok, hogy ki kéne ugrani a repülőből. Az ejtőernyő nállam van, és hiába rugom le az ügynököt, nemtok kiugrani. Segitsen vki pls.
  • Dns5000
    csak 1 oraba telt hogy megtalajam
  • Dns5000
    devie not created 2 megoldas #542
  • JustIce
    Jaaa:)) ok:)
    Akkor gyorsan megcsinalom a veget, s ha megvan, hogy kell tovabb menni nem szolok:PP
    Na jo majd igen, de addigra rajossz:)
  • schoma
    Egyszerű: végigvittem a játékot, és azt hackeltem meg.
  • JustIce
    Schoma!
    Hogy csinaltad?? Hogy lett meg a sword.dsk???
    Ird meg pliiz!!
  • schoma
    A training-et hogy lehet használni?
    A prog könyvtárban már megvan a sword.dsk! Ezután hogyan tovább?
  • Dns5000
    hmm, nekem is pont ezt csinalja HELP !!!!
  • MiZo@game
    Amúgy ott tartok hogy felvettem valami csomagot, jöttek rohamrendőrök, dobbtak könnygázt (intró), aztán a liften is jönnek..... Azokat mind kinyírtam... Felmentem a lifttel. Most az épület bejáratánál vagyok.. Ha odamegyek az ajtóhoz (nyitok) akkor rengeteg kopó jön, és mindig meghalok... Itt mit kell csinálni? PLEASE HELP!