Enter The Matrix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert ha igen akkor be kell elõször raknod a pprogiba a 2. cdt és utána rámenni az okra
Az a baszott féreg... Kh@oSz
nekem is kilépett de utána felraktam majd restart és ment is
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Örünék ha vaaki elmondaná vagy adna egy oldalcímet ahol van játékleírás(magyar
) mert elekadtam ott mikor a repülövel repülök és axel gyerek már kiugrott a gépbõl de én kicsit verekedtem az ügynökkel majd nem enged kiugrani
mit kell csinálni?
hogy lehet külön felvenni az ejtõernyõt?
elõre is thnx mndnet:)
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Egyébként, mind a 2 választottal ugyanazok a pályák vannak? Mert Én Ghostal nyomtam végig, majd elkezdtem Niobe-val, és szinte tök ugyanaz volt. Egész addig nyomtam, míg be nem dobták a füstgránátot. Aztán rájöttem, hogy kár végignyomni mégegyszer, mert a videók ugyanazok, szal semmi értelme.
Szóval, egyszer érdemes, de hogy nem veszem elõ többet, az biztos.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Talán neki is kezdek, de nem lövök le semmilyen poént.
Szóval...
Azzal kezdeném, hogy a látvány NAGYON-NAGYON OTT VAN!! Pörgõs, akciódús, látványos film. Ez tény. Az is tény, hogy az elsõ résszel emberek agyát fordították ki, és joggal volt várható, hogy majd most megint tekernek egyet rajta. Hát nem!
Próbálkoztak-próbálkoztak, de valahogy nem állt össze a kép. Sok szereplõ jelenléte kérdéses, sõt, talán teljesen felesleges is. Néha az volt az érzésem, hogy egy tipikus hollywood-i tucatmovie-t nézek. Persze aztán mindig jött egy-egy jelenet, beszélgetés, szb, ami azért MÁTRIX-os volt. Szóval...kötelezõ darab, de csak azért, hogy értsd a harmadik részt!
Mellesleg ott baszták el, hogy a MATRIX 2 önálló filmként nem állja meg a helyét. Kell hozzá az elsõ rész (és némi ANIMATRIX) ismerete, és nagyon-nagyon kell majd hozzá a harmadik rész!
Szerintem csak azért csinálták meg így, mert 1. Pénz 2. Hosszú lett volna egybe lenyomni a sztorit 3. Pénz 4. Pénz!!! Sajnos.
Bár még elég sok dolgot meg kell emésztenem, át kell rágnom, amitõl remélem a véleményem javulni fog (mellesleg tényleg nem volt rossz film), de azért csodát senki ne várjon!
Üdv!
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
lehet hogy már leirta valaki de pls irja le valaki még1x
The World is Yours
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Visszaolvasás RULEZ!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
--- don\'t think you are - know you are ---
Nagyon allat amikor az oltozoszekrenyeket apritottam vmelyik palyan az elejen:)
Qrva jol ki van dolgozva..Sok targyat lehet benne lerugni, esatobbi.. az autos resz meg szerintem direkt lett igy megcsinalva:) probaljon vki celozni, amikor osszevissza megy az auto:) sokkal egyszerubb lett volna azt megcsinalni, hogy tok egyenesen megy a kocsi..
A vampiros resz hangulata meg mindene a legjobb, legszebb a jatekban(szerintem:)
Tovabb is elidoztem volna a szobakban, ha nincs az a sok vampir:)
pecsnel nem tudom mi lehet a gond..
talan az , hogy nincs feltelepitve a gepedre?;)
De: nezd a nyilat! akkortuti megtalalod a kiutat!!!
Az a baj hogy nem emlekszem pontosan melyik reszen vagy.. Van olyan hely is ahol ki kell ugrani az ablakon s az alvanyokon kell szalaldgalni.. a lenyeg: nyilat kovesd s probalkozz:)
Merthogy ezt még senki nem irta, hogy mi a baja a grafikával az autós üldözésen kívül.Annyi, hogy nem elég részletes.De mi nem elég részletes?
Az,hogy az ellenségen 100méterrõl látod a tetoválás alakját?Vagy a járólapon visszatükrözõdõ mennyezet és falak és emberek?Vagy netán az ember árnyéka?De az is lehet, hogy nem tetszik valakinek a napszemüvegen megcsillanó fény?
Merthogy ha ez nem részlet akkor nemtudom mi legyek.
Mint lejebb említettem az autós jeleneteken kívül mert az tényleg hagy némi kívánni valót magaután.
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Ghost-al mennyivel másabb a történet,mint Niobe-val??
Érdemes nekiállni Vele is???
Thx.
Egy kis segitseg kene:
A jatek egesz jol ment, amig a "THE TRUCK" nevu kuldeteshez erkeztem es ott mindket szereplovel egyszeruen kiugrik a windowsba, masnal is tortent ilyen, tudtok valami megoldast? PLIZ HELP!!!
ELORE IS KOSZI,PUSZI!
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Bár a szögletes kerekeket el lehet kerülni ha kikapcsolod a force object loadingot....
Nagyon jó játék és élvezhetõ kevés olyan játék van manapság amivel az embere napokig éjjel nappal eljátszadozik mert annyira magával ragadja...
Az ilyen istencsászár játékosonak akik végigrohannak rajta 4 h óra alatt (spikesite)
Igen ez az. Igaz hogy minden kombot kihasználtál a verekdéskor? Katanásharckor? Vagy csak végiglövöldözted?

Ua. helyzet VC-nél is....