2083
Szal...
-
#1446 tudja vki? -
#1445 Nálam tökéletesen futott, és bármíly hihetetlen ezen a konfigon:
CPU: AMD XP 1700+ (1466 MHz)
RAM: 256 DDR RAM (266 MHz)
VGA: Abit GeForce 4 MX 440 64 DDR RAM (kölcsönben volt nálam)
DirectX: 9.0a
Oprendszer: Windows Millenium Eng
Monitor: Samsung 17" (felbontás: 1024*768/32)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
.::i2k::. (Sync)
.::i2k::. (Extra) -
#1444 Hi JustIce!
Elakadtam a Construction Reactor nevű pályánál. Sniperrel leszedem a kommandósokat Niobe meg lent vár. Átugrok hozzá az agyik falra, lemegyek a lépcsőn és se szó, se beszéd, meghal.
Miért?
Már próbáltam mindenféle módon lejutni hozzá, de minden próbálkozásomkor meghal.
Pedig nem is zuhan meg semmi.
Próbáltam CHEAT-tel is (örökélet) de azzal is meghalt.
Valakinek valami 5let? -
#1443 thx =) -
#1442 Hali. A MatricConfig.ini-ben ez mire való :
ALTERNATEFOCUS=1
??? Alapértelmezetten 0, ha átállítom 1re más lesz a focus effektje és sokkal gyorsabb! 5let? -
#1441 A Force Object LOD-ot nem szabad bekapcsolni!
nekem is kocka kerekek voltak a szó szoros értelmében, de amikor kikapcsoltam, már rendben volt minden -
#1440 vannak hibáji de ütni vágni az embereket jó:) -
#1438 Szvsz hangulatos gém. Jók a mozgások, a focus a fegyverek. A hackelés lehetősége is nagyon tetszett. Vannak kisebb problemek a gémmel, de összvissz jó. Mondjuk 160 ft-nál többet nem adtam volna érte... -
#1437 Játszok kb 2 napja a gémmel és óóóriási csalódás.
Ghosttal kezdtem nyomni és az első autós üldözésnél a fszom Nájobi beragadt 2 oszlop közé (Reload), előtte fejreállt 5x...
Amikor meg faszikámmal kell üldöznöm egy ügynököt (mikor farba akarják dugni egy haverunkat, vagy mi). Agent Béla 3x állt fejre a szar fekete Volvójával előttem...
Überszar..
Nyugodtan leprogramozhattak volna a járműves kalandoknál egy útvonalat.. 1xűbb is
Kezelés szintén nulla.. szűk helyeken a kamera foggalmam sincs merre mutat
A sarok mögül való kilövés nevetséges.. mikor megbúvok ok, de ha kihajolok akkor a kép fele a falat mutatja, ahol vagyok, ezért a látómező 30%ra esik..
Hirtelen ennyi... Nagy Mátrix fan vagyok és frankó a filmes bejátszások, de csak ezért van fent -
#1436 akó mivan ha niobe nem tud vezetni azt neki megy az összes oszlopnak az ikreket meg nem lehet kilőni ugy tudom -
#1435 na sikerült -
#1434 kösz, mindjárt +próbálom -
#1433 Zaki, ott 5 kommandós van, ki kell őket nyírni, aztán nálam q, de nálad nem tudom mi van beállítva eldobod a gránát-szerűséget a ventillátornak, és akkor felrobban, és be tudsz menni. És ne menj oda gyorsan ha nem akarsz meghalni.. -
#1432 Hi! Az Ice & Corruptnál ha felugrok egy gépre amiről a 2 haveromhoz tudnék menni felrobbantják a zsaruk azt a gépet! Akkor kinyírok pár kommandóst, majd látom a haverjaimat, hogy ott lőnek össze-vissza. Van 2 kéményszerűség. Az egyikről fel tudok ugrani egy helyre ahonnan talán fel tudok menni hozzájuk (nem tudom tudok-e), de mindig ha arra a részre felmegyek, a levegőből lecsúsznak zsaruk. de amíg fönt vagyok, automatán mindig jönnek! Mit tegyek?? Van végigjáccás, vagy vmi? Vagy vki írja már le hogy mit kell csinálni azon a pályán végig!! Pls, thx!! -
#1431 lehet, ez az a pálya, ami a repülős után jön. a csávót megvédtem, lelépett telefonon, utána, pedig kinyírok 3 kommandóst, és a telefonnál írja, hogy a ventilátor alatt kell továbbmenni, de nem tudom, hogy hogy tudok lejutni oda, mert mindig lehuzanok... -
#1430 Hi
Én egy szóval nem mondtam, hogy nekem nem megy a VIEW parancs.
Megy minden. Csak a DECODE nem...
Már egy csomó képet meg filmet megnéztem. -
#1429 Nem az a pálya maikor telefonalsz de nem mehetsz el onnan mert valakinek még asegítened kell? -
#1428 kéne 1 kis segítség: a The Abyss pályán a 2. résznél (Abyss 2) a ventilátor alatt van a továbbvezető út. hogyan lehet oda lejutni? -
#1427 A másik karakterrel amikor küzdesz... nem akinél hackeltél akkor ott elöjön a kard ha pl counter attacet nyomsz vay a rugás ütés kombinációjára -
#1426 -
#1424 hát nem könnyű ledobni a gépről, az biztos, de + lehet csinálni -
#1422 le kell ütnöd az ügynököt a gépről -
#1419 #542 -
#1418 Hali. Mindenki. Feltelepítem a progit, majd mikor el akarom indítani, előugrik 1 szexi ablak : DEVICE NOT CREATED 2.
Emmostmi?
Config
Athlon XP 2400+
256 DDR
ATi Radeon 9000Pro 64M
XP Hun SP1
Omega 2.4.43 (3.4 catalyst based)
Help me !!! -
#1417 már tárgytalan, továbbjutottam -
#1416 amugy nem kell vegigvinned a gamet, hogy VIEW parancsot hasznald...Csak amig nem viszed vegig, addig pl nem lesz annyi kep a GUNS konyvtarban(vagy masban) amit megnezhetsz.. de mar az elejen is vannak kepek..
nem letezik hogy nem megy.. -
#1415 Nincsmit.
DECODE-ot en sem tudtam mire hasznalni...
VIEW-val pedig tudsz kepeket nezni, sajat tapasztalat:)
Ha nem latsz semmit a command listben akkor probald meg, hogy bepotyogod..
vagyis: listazd ki pl a MAPS konyvtarat(B meghajto), majd ird a teljes utvonalat..
valami helyere egy IMG filet..
pl: VIEW B:\MAPS\valami.IMG -
#1414 Hi JustIce!
Nagyon köszi a részletes leirást. Sokat segitettél, viszont a DECODE.EXE-t még mindig nem tudom mire kell használni. Azt valahogy kihagytad
Persze attól nagyon jó, hogy leirtad, csak ha ez is megvan akkor karcold le légyszi...
Még1x köszi
jó játékot mindenkinek -
#1413 Mhh már vmi nagy gyárba vagyok ahol nukleáris dolgok vannak még mennyi van a gameből.... -
#1411 nekem se megy -
#1410 Nem tudja valaki, hogy miert nem lehet view.exe-vel kepeket nezni hackben? vegigvittem mar a jatekot. a play.exe se mukodik. pls help -
#1409 Sziasztok! Most szedem le a játékot, és hallottam erről a crackfix-ről. Egyenlőre nem tudom honnan szedjem le, és hogy feltétlen szükséges-e. Deviance-os, és a crack ha jól gondolom Fairlight-os-hoz van. (FLT-ből ítélve.)
Szóval kell, vagy nem? :) -
#1407 megy egy nagy cső körbe-körbe, a talpzata szélén vannak kis bütykök, azokat lőjed! -
#1404 Hi, már továbbjutottam.. Most egy helyre fel kell mennem, de nem tudom hol menjek fel a 2 haveromhoz (Ice és Corrupt).. HELP!! -
#1403 Hi, tud vki segíteni?
Azon a pályán, mikor egy telefont kellett felvennem vagyok, és egy hülye légkerék forog, valahogy azon kell túlmennem.. Tehát egy nagy kerék, gondolom vmi levegőztetésre szolgálna ha igazi lenne.. Azt írja hogy menjek túl rajta.. De hogyan?? -
#1401 Beirod: VIEW majd space s nyomj egy bal kurzort. Ekkor lennt bal oldalon latod milyen kepeket tudsz megnezni. Ezek kozul kurzorral valasztasz, majd nyomj CTRL-t..
ennyi -
Tam@s_(HSF) #1393 -
Tam@s_(HSF) #1392 -
#1391 3as 4es oda vissza... -
Jack_x #1389 Thx!