2083
Szal...
-
#1503 http://apollo.warez.hu -
#1502 DC -n kívűl honnan lehet letölteni?
Segítsen valak! Lécci! -
#1501 www.gamecopyworld.com -on van egy jó az 1.52-höz, ami biztos müxik. Az van fent nekem is, és megy rendesen. -
#1498 Nekem is pont ez volt a bajom, de patch-elés előtt, de nekem megoldódott...
Biztosan jó crack-et raktál föl? -
neo13 #1496 honnan lehet letölteni a matrix játékot ha mást nem a demóját. Mert itt nincs! -
#1495 Bocsi, rossz cimet adtam meg:
A jó cim:
http://dcinfo.sytes.net -
#1494 JustIce már leirta egyszer.
De hogy ne kelljen keresgélned bevágom ide:
Nah leirtam picit hosszabban:)
Eloszor is: hackeleshez kell egy kimentett allas. Hacking menupont a fomenuben, itt kivalasztod a mentett jatekod.
Jobb oldalon alul latod a billentyuzetet, bal oldalon pedig a parancs listat.
A paracslista egyenlore csak 2 elemu, de kesobb gyarapodni fog.
Ird be HELP, majd enter. Ahogy a pelda mutatja, HELP majd ird be DIR es enter. Igy a parancslistaban mar lathatod
is.
A legtobb parancsot igy kell hasznalni.Eloszor be kell gepelned a parancsot, s csak utana lesz elerheto a
parancslistaban.
DIR majd A:
Megjelenik az A meghajto tartalma:
SYSTEM
TOOLS
TEXT
DIR A:\SYSTEM . Ezt kapod:
REBOOT.EXE
HELP.EXE
CLS.EXE
LOGIN.EXE
DIR.EXE
EXIT.EXE
READ.EXE
ECHO.EXE
Ezek hasznalatahoz csak be kell gepelni oket.Ez utan mar elerhetoek a parancslistaban.
NE hasznald a REBOOT.EXE -t, mert kezdheted ujra a hackelest:)
A CLS csak a kepernyot torli:)
LOGIN.EXE keri a password-ot. Belephetsz GUEST -kent ahogy irja, vagy beirod FREEMIND vagy COWBOYCURTIS , s hallod
MORPHEUS uzenetet. A lenyeg, hogy hozzafersz a B meghajtohoz.
DIR A:\TOOLS
VIBRATION.EXE
BEEP.EXE
CHEAT.EXE
Az elso ketto kiirja mit tud, ha beirod a parancsot. A harmadik a CHEAT kodok beirasara alkalmas(ki hitte volna >;)
Ird be oket, igy ott lesznek a parancslistaban.
DIR A:\TEXT
NOTEZ.TXT
MANUAL1.TXT
MANUAL2.TXT
PASSWORD.TXT
Ezekhez a szoveg file-okhoz hozzaferhetsz a READ paranccsal. Peldaul: READ PASSWORD.TXT
Ebben van a jelszo a VIRTUAL DRIVE-hoz. Password: FROZENFISH
Most nezzuk mi van a B meghajton.
DIR B:
ID
GUNS
FMV
MAPS
CARS
TOOLS
ID, GUNS es a CARS kepeket tartalmaznak a jatekbol. FMV -ben film klippek vannak.
De ezekhez nem fersz hozza a nezoke eszkozok nelkul. Tehat:
B:\TOOLS
Kiderul, hogy a TOOLS zarva van s egy 10 jegyu szamkod kell a hozzafereshez(na jo csak 5 jegyu binaris:)
A jelszo minden mentes utan valtozik. Minden probalkozasra kiirja hanyat talaltal el. Pl:
10000
“3 digits correct, 2 in right place”
11001
“5 digits correct, 3 in right place”
10101
"CORRECT". Most mar megvan a listad a B meghajto TOOLS konyvtararol.
DIR B:\TOOLS
VIEW.EXE
VIRTUAL.EXE
TRACEKILL.EXE
DROP.EXE
PLAY.EXE
DECODE.EXE
A VIEW paranccsal megnezheted az .IMG kiterjesztesu file-okat a B:\ID, GUNS, MAPS, es CARS konyvtarakban.
A PLAY megnezheted az .FMV file-okat a B:\FMV konyvtarban.
CSAK azokat a file-okat nezheted meg, amiket a jatek soran mar lattal. Vagyis jatszd vegig a jatekot a teljes
anyagert.
A DROP.EXE -vel fegyvereket tudsz dobni a jatekba, amit majd felvehetsz. Ehhez az kell, hogy megnezd, melyik palyara
akarod dobni. VIEW paranccsal nezd meg a MAPS konyvtarban a palyakat(B meghajto), s ird fel a bal also sarokban levo
kodot, majd a DROP utan ird be.
TRACEKILL.EXE megallitja a probalkozasokat, hogy megtalaljanak:)
A VIRTUAL.EXE keri a jelszavad, ami mar megvan: FROZENFISH
Egy teszt indul el. Egy kinai szimbolum jelenik meg, de nem helyes. 9 negyzetbol all, s mindegyik negyzetnek 5
variacioja van. Addig valtoztasd oket, amig ki nem rakod a helyes kepet. Korlatozott idod van ra. Ha megvan, akkor
megall a visszaszamlalas es visszakapod a hack kepernyot. Ha a kepernyo tetejen azt irja "Solution: Blue", akkor
gyorsan ird be TRACEKILL, kulonben az osszes eddigi munkad elveszik. TRACEKILL utan visszatersz a heckhez, s
hozzafersz a V meghajtohoz. Ha azt irja "Solution: Red", akkor hallasz egy uzenetet NEo-tol es megvan a hozzaferes a
Virtual drive-hoz.
DIR V:
TOOLS
ROOT
A ROOT konyvtar meg nem hozzafeheto.
DIR V:\TOOLS
ROOTSEARCH.EXE
DIAL.EXE
Ird be ROOTSEARCH.EXE. Itt kapsz egy jelszot: THISISNOTREAL
Most mar hozzafersz a ROOT konyvtarhoz.
DIR V:\ROOT
MAIL.EXE
PORTKEY.EXE
Ird be MAIL.EXE es a jelszot(THISISNOTREAL)
Megkerdezi el akarod e olvasni a leveledet. Ird be Y.
Kapsz 4 telefonszamot:
001-949-555-0112
001-714-555-0187
001-213-555-0142
001-310-555-0111
Ird be DIAL.EXE. Ezutan a parancslistaban is megtalalod.
Elso szam nem letezik, masodiknal megszakad a kapcsolat, harmadiknal MORPHEUS hangjat hallod, negyedik az
erdekesebb. Itt Trinity beszel hozzad, s mondja, hogy hasznald a 942 -es portot.
DIR V:\ROOT
Majd ird be PORTKEY.EXE. Ezutan a parancslistabol is kivalaszthatod.
PORTKEY 942. Trinity kuld neked egy CRACK.EXE file-t es a kodot, 8RAM.
A CRACK.EXE file megjelenik a V:\ROOT konyvtarban, de nem kell a teljes eleresi utvonalat beirnod, mert mar benne a
parancslistaban.
CRACK 8RAM
A RAM meghajto most mar hozzaferheto.
DIR RAM:
TRINITY
PROG
BIO
DIR RAM:\BIO
Itt a karaktered BIO-ja talalhato. Vagyis NIOBE vagy GHOST BIO-ja, attol fugg kivel jatszol.
Hasonlo a PROG konyvtar. Az elerheto programok vannak benne, amit le tudsz tolteni. A program a SWORD.DSK.
DIR RAM:\TRINITY
TRAINING.EXE
HANDSHAKE.EXE
READBIO.EXE
Ird be READBIO majd valaszd ki a parancslistabol a karaktered BIO-jat.
Gepeld be TRAINING.EXE, majd a SWORD.DSK -t valaszd ki a parancslistabol(vagy ird be:)
Ez mire is jo: megengedi, hogy kardot is hasznalj a jatekban.
Ird be HANDSHAKE.EXE. Ez nyit egy csatornat Sparkhoz a LOGOS-on.
Sparks ker teged, hogy futtasd az EMP.EXE-t amit megtalalsz a LOGOS:\SPARKS konyvtarban, de nem szukseges az
utvonal, mert automatikusan megjelenik a parancslistaban.
Ird be EMP. Sparks ir neked, majd kesz is vagy!
Ezutan a LOGOS:\ART konyvtarban talalhato kepeket is megnezheted a VIEW paranccsal.
VIEW, majd a bal oldalon kurzorral kivalasztod a megfelelo kepet a LOGOS meghajtorol, s CTRL-al nezed meg.
Sparks elvileg megnyitotta a MULTIPLAYER-t..
Miutan vegigjatszottad a jatekot, s lement a keszitok nevsora, ad egy CHEAT kodot. Gyorsan ird le, mert nem marad
ott sokaig. Amugy le is irom mindjart:)
Ha beirod a CHEAT parancsopt hasznalva, legkozelebb, mikor betoltod a jatekot, a palya valasztasnal(jobb szelso
palya) ki tudod valasztani Sparks training programjat.
Ez egy hosszu folyoso ajtokkal mindket oldalan. Csak egy van nyitva(vagy ketto:)
A falnal levo kapcsolot megnyomod, majd felveszed a fegyvereket. SWAT katonakat kell lelovoldozni:)
Na akkor leirom a CHEAT kodokat:
Vegtelen loszer: 1DDF2556
Osszes fegyver: 0034AFFF
Gyors focus visszatoltes: FFF0020A
Halhatatlansag: 7F4DF451 (de ha leesel a haztetorol azert meghalsz:)
Nem lat az ellenseg: FFFFFFF1 (nalam nem mukodott)
Turbo: FF00001A (nalam nem mukodott)
Nem fogy a Focus: 69E5D9E4
Test Level: 13D2C77F
Multi-Player harc: D5C55D1E
Kisebb gravitacio: BB013FFF (nalam nem mukodott)
Gyorsabb Logos: 7867F443
Taxi vezetes: 312MF451
Ellenfel nem hall: 4516DF45
Köszönet érte JustIce-nak -
#1493 Hááát.... Akkor olvasd végig
Bár én sem tudom.
De az tuti, hogy DC-n már régóta fenn van.
http://dcinfo.hq.hu
-
#1492 Valaki megtudná nekem mondani honnan lehet letölteni? (A forumot nem néztem végig.) -
wizso #1491 hello!megszereztem én is a játékot, de nagy gáz van vele.
elég jó gépem van:
256MB DDRAM
Celeron 1800Mhz
Geforce 3 Ti (42.43-as detonatorral)
Win XP
DirectX 9.0
na és az van hogy ezzel a géppel minden játék fut 1024*768-ban max grafikával, de EZZEL még 800*600-ban is akad ugy, hogy meg az arnyekokat meg mindent kikapcsoltam.ez már azért durva. az akciojeleneteknel akad nagyon, amugy csak kicsit.
valaki tudna segiteni hogy miert van ez? a patch megoldja ezt a problemat? ha igen akkor honnan lehet leszedni?
köszi
-
#1490 Ugyanazt tudom tanácsolni, mint CaviaR-nak... lásd #1484-est!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::. -
#1488 Szívesen! Én is szegény (egyetemi) diákfiúka vagyok - az udősebbek közül , ezért játszom mindig a saját eredeti Játék CD-im biztonsági másolataival ...
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::. -
#1487 "A játék alapverzió"
Akkor felrakom a patch-et, crack, aztán még kérdezek ha gáz van. Ja, és amolyan biztonsági másolat féle. Szegény diákfiú vagyok. :)
És köszönöm a segítséget!!! -
#1486 no problem! megtaláltad? -
ko_vee #1485 Hi all!
Megtudnátok mondani honnan lehet letölteni a RIP verziót???Ha egyátalán van! -
#1484 Melyik verzió?
Ugyanis, az alapverziót (1.0) (, ha az 1.0-t használod, akkor sajna el kell felejtsd a mentéseidet, mert a Matrix.exe-t az originallal felül kell írd, majd) 1.52-re illik feljavítani, crackel-ni, ha nem az eredeti van meg (ejnye-bejnye!, GameCopyWorld).
Ha ezek után is jelentkezik a hiba, akkor az már hardveres.
#1483 Csak nálam forult eddig elő, hogy játék közben a gép szó nélkül újraindul? Pontosabban ha a shift-et nyomom. A játék alapverzió, CRACKFIX-es.
Config:
AMD Athlon XP 1700+
256 MB ram
Ati Radeon 8500 LE
CATALYS 02.5 -
Jack_x #1482 Amugy neha bejon,de csak ha ossze vissza nyomom...:D -
Jack_x #1481 Sziasztok.
Azt szeretnem megkérdezni,hogy hogyan lehet az ellenfél kezébol kivenni a fegyvert?! -
#1480 ha vki megcsinálná az egészet, küldjön má' egy savegame -t pls! -
vivi66 #1479 Bocs rossz helyen vagyok!!!!! -
vivi66 #1478 Hol lehet a neten játszani a GTA-val????????? -
#1477 Na segítsetek légyszi! -
#1476 Tehát, amíg nem lesz rendes módosító program, ill. amíg nem lehet megoldani a fagyás-problémát rendesen (az elején még megy a fordítás, de mihelyst nagyobb lesz az anyag, egyre sűrűbben fagyogat, lásd GTA: Vice City), addíg nem lesz magyar Enter The Matrix (sem).
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások listája (WinRAR)::. .:: Sync Honlapon ::.; .:: Extra Honlapon ::.
.::Honlapjaim::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::. -
#1475 Ám azonnali fagyással válaszol minden módosításra!
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások listája (WinRAR)::. .:: Sync Honlapon ::.; .:: Extra Honlapon ::.
.::Honlapjaim::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::. -
antijedi #1472 khm, ako sorry, ugynézki msot nem vált be a lsutaság fél egészség cimű elv :DDD -
#1471 funny boy =) -
#1470 kicsit nézz vissza, mert vki nagyon pontosan leírta! ;) -
antijedi #1469 nem tud valaki egy pontos leirást a hack részhegy hogy sorba hogy mit, hogy el lehesen érni a spec dolgokat? most nincs igazám kedvem rendesen "felhackelni" a cuccost :D -
#1468 Valaki help!!!
Hogyan kell használni az applyppf.exe-t? Elindítom, megjelenik egy fekete ablak, és eltűnik. Egy könyvtárban van a dev-etm4.bin, az exe, és a ppf. Mit csináljak? -
#1467 uhh mostanabn nem jatszom vele, de ugy emlekszem: kinyirod a kommandosokat, majd asszem jon egy ugynok is, akit le kell rugni a kitort ablakon Niobe fele.. Majd radtamadnak stb.. szal nem szbad elindulni addig:) -
#1466 Próbáld ki... -
#1465 Várd meg amíg Niobe elintézi a snipert, asszem ez a megoldás... -
#1463 továbbra sincs semmi 5let? -
#1455 Hé nekem Action Trip - cheats -es linknél a save -t nem tudom letölteni! Ha vki le tudja, pls írjon egy mailt a [email protected] -ra!! (És csatolja a fájlt) -
#1453 100%-os vagy? A Revolution (és nem Revolusion, ahogy te írtad) még nem is jött ki!
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
.::i2k::. (Sync)
.::i2k::. (Extra) -
Tam@s_(HSF) #1452 Hi Vobek! Láttad a filmet?
Asszem amugy jövőhéten Lan de kérdezd meg Gabort!
Én már szedem a Revolusiont:-) -
#1450 Na egy rakás FAQ/ Walktrough meg miegymás:
Gamespot
Neoseeker
PC Club Fórum
Action Trip - cheats
Ennyi egyenlőre, elsőre...
.::i2k::. (Sync)
.::i2k::. (Extra)
-
#1448 tegnap 15:46 | Válasz erre | #1432
Hi! Az Ice & Corruptnál ha felugrok egy gépre amiről a 2 haveromhoz tudnék menni felrobbantják a zsaruk azt a gépet! Akkor kinyírok pár kommandóst, majd látom a haverjaimat, hogy ott lőnek össze-vissza. Van 2 kéményszerűség. Az egyikről fel tudok ugrani egy helyre ahonnan talán fel tudok menni hozzájuk (nem tudom tudok-e), de mindig ha arra a részre felmegyek, a levegőből lecsúsznak zsaruk. de amíg fönt vagyok, automatán mindig jönnek! Mit tegyek?? Van végigjáccás, vagy vmi? Vagy vki írja már le hogy mit kell csinálni azon a pályán végig!! Pls, thx!! -
#1447 Csak egy rövid vélemény: A játék feelingje nagyon el van találva...a grafika viszont borzasztó! A kocka kerekeket tényleg ki lehet kapcsolni de embert létrán így mászni még életemben nem láttam...