2083
Szal...
  • zaki
    http://apollo.warez.hu
  • Patesz
    DC -n kívűl honnan lehet letölteni?
    Segítsen valak! Lécci!
  • CaviaR
    www.gamecopyworld.com -on van egy jó az 1.52-höz, ami biztos müxik. Az van fent nekem is, és megy rendesen.
  • CaviaR
    Nekem is pont ez volt a bajom, de patch-elés előtt, de nekem megoldódott...
    Biztosan jó crack-et raktál föl?
  • neo13
    honnan lehet letölteni a matrix játékot ha mást nem a demóját. Mert itt nincs!
  • Kocsó
    Bocsi, rossz cimet adtam meg:

A jó cim:

http://dcinfo.sytes.net
  • Kocsó
    JustIce már leirta egyszer.
    De hogy ne kelljen keresgélned bevágom ide:

Nah leirtam picit hosszabban:)

Eloszor is: hackeleshez kell egy kimentett allas. Hacking menupont a fomenuben, itt kivalasztod a mentett jatekod.
    Jobb oldalon alul latod a billentyuzetet, bal oldalon pedig a parancs listat.
    A paracslista egyenlore csak 2 elemu, de kesobb gyarapodni fog.
    Ird be HELP, majd enter. Ahogy a pelda mutatja, HELP majd ird be DIR es enter. Igy a parancslistaban mar lathatod

is.
    A legtobb parancsot igy kell hasznalni.Eloszor be kell gepelned a parancsot, s csak utana lesz elerheto a

parancslistaban.
    DIR majd A:
    Megjelenik az A meghajto tartalma:
    SYSTEM
    TOOLS
    TEXT

DIR A:\SYSTEM . Ezt kapod:
    REBOOT.EXE
    HELP.EXE
    CLS.EXE
    LOGIN.EXE
    DIR.EXE
    EXIT.EXE
    READ.EXE
    ECHO.EXE

Ezek hasznalatahoz csak be kell gepelni oket.Ez utan mar elerhetoek a parancslistaban.
    NE hasznald a REBOOT.EXE -t, mert kezdheted ujra a hackelest:)
    A CLS csak a kepernyot torli:)
    LOGIN.EXE keri a password-ot. Belephetsz GUEST -kent ahogy irja, vagy beirod FREEMIND vagy COWBOYCURTIS , s hallod

MORPHEUS uzenetet. A lenyeg, hogy hozzafersz a B meghajtohoz.
    DIR A:\TOOLS
    VIBRATION.EXE
    BEEP.EXE
    CHEAT.EXE

Az elso ketto kiirja mit tud, ha beirod a parancsot. A harmadik a CHEAT kodok beirasara alkalmas(ki hitte volna >;)
    Ird be oket, igy ott lesznek a parancslistaban.
    DIR A:\TEXT
    NOTEZ.TXT
    MANUAL1.TXT
    MANUAL2.TXT
    PASSWORD.TXT

Ezekhez a szoveg file-okhoz hozzaferhetsz a READ paranccsal. Peldaul: READ PASSWORD.TXT
    Ebben van a jelszo a VIRTUAL DRIVE-hoz. Password: FROZENFISH
    Most nezzuk mi van a B meghajton.
    DIR B:
    ID
    GUNS
    FMV
    MAPS
    CARS
    TOOLS

ID, GUNS es a CARS kepeket tartalmaznak a jatekbol. FMV -ben film klippek vannak.
    De ezekhez nem fersz hozza a nezoke eszkozok nelkul. Tehat:
    B:\TOOLS
    Kiderul, hogy a TOOLS zarva van s egy 10 jegyu szamkod kell a hozzafereshez(na jo csak 5 jegyu binaris:)
    A jelszo minden mentes utan valtozik. Minden probalkozasra kiirja hanyat talaltal el. Pl:
    10000
    “3 digits correct, 2 in right place”
    11001
    “5 digits correct, 3 in right place”
    10101

"CORRECT". Most mar megvan a listad a B meghajto TOOLS konyvtararol.
    DIR B:\TOOLS
    VIEW.EXE
    VIRTUAL.EXE
    TRACEKILL.EXE
    DROP.EXE
    PLAY.EXE
    DECODE.EXE

A VIEW paranccsal megnezheted az .IMG kiterjesztesu file-okat a B:\ID, GUNS, MAPS, es CARS konyvtarakban.
    A PLAY megnezheted az .FMV file-okat a B:\FMV konyvtarban.
    CSAK azokat a file-okat nezheted meg, amiket a jatek soran mar lattal. Vagyis jatszd vegig a jatekot a teljes

anyagert.
    A DROP.EXE -vel fegyvereket tudsz dobni a jatekba, amit majd felvehetsz. Ehhez az kell, hogy megnezd, melyik palyara

akarod dobni. VIEW paranccsal nezd meg a MAPS konyvtarban a palyakat(B meghajto), s ird fel a bal also sarokban levo

kodot, majd a DROP utan ird be.
    TRACEKILL.EXE megallitja a probalkozasokat, hogy megtalaljanak:)
    A VIRTUAL.EXE keri a jelszavad, ami mar megvan: FROZENFISH
    Egy teszt indul el. Egy kinai szimbolum jelenik meg, de nem helyes. 9 negyzetbol all, s mindegyik negyzetnek 5

variacioja van. Addig valtoztasd oket, amig ki nem rakod a helyes kepet. Korlatozott idod van ra. Ha megvan, akkor

megall a visszaszamlalas es visszakapod a hack kepernyot. Ha a kepernyo tetejen azt irja "Solution: Blue", akkor

gyorsan ird be TRACEKILL, kulonben az osszes eddigi munkad elveszik. TRACEKILL utan visszatersz a heckhez, s

hozzafersz a V meghajtohoz. Ha azt irja "Solution: Red", akkor hallasz egy uzenetet NEo-tol es megvan a hozzaferes a

Virtual drive-hoz.
    DIR V:
    TOOLS
    ROOT

A ROOT konyvtar meg nem hozzafeheto.
    DIR V:\TOOLS
    ROOTSEARCH.EXE
    DIAL.EXE

Ird be ROOTSEARCH.EXE. Itt kapsz egy jelszot: THISISNOTREAL
    Most mar hozzafersz a ROOT konyvtarhoz.
    DIR V:\ROOT
    MAIL.EXE
    PORTKEY.EXE

Ird be MAIL.EXE es a jelszot(THISISNOTREAL)
    Megkerdezi el akarod e olvasni a leveledet. Ird be Y.
    Kapsz 4 telefonszamot:
    001-949-555-0112
    001-714-555-0187
    001-213-555-0142
    001-310-555-0111

Ird be DIAL.EXE. Ezutan a parancslistaban is megtalalod.
    Elso szam nem letezik, masodiknal megszakad a kapcsolat, harmadiknal MORPHEUS hangjat hallod, negyedik az

erdekesebb. Itt Trinity beszel hozzad, s mondja, hogy hasznald a 942 -es portot.
    DIR V:\ROOT
    Majd ird be PORTKEY.EXE. Ezutan a parancslistabol is kivalaszthatod.
    PORTKEY 942. Trinity kuld neked egy CRACK.EXE file-t es a kodot, 8RAM.
    A CRACK.EXE file megjelenik a V:\ROOT konyvtarban, de nem kell a teljes eleresi utvonalat beirnod, mert mar benne a

parancslistaban.
    CRACK 8RAM
    A RAM meghajto most mar hozzaferheto.
    DIR RAM:
    TRINITY
    PROG
    BIO

DIR RAM:\BIO
    Itt a karaktered BIO-ja talalhato. Vagyis NIOBE vagy GHOST BIO-ja, attol fugg kivel jatszol.
    Hasonlo a PROG konyvtar. Az elerheto programok vannak benne, amit le tudsz tolteni. A program a SWORD.DSK.

DIR RAM:\TRINITY
    TRAINING.EXE
    HANDSHAKE.EXE
    READBIO.EXE

Ird be READBIO majd valaszd ki a parancslistabol a karaktered BIO-jat.
    Gepeld be TRAINING.EXE, majd a SWORD.DSK -t valaszd ki a parancslistabol(vagy ird be:)
    Ez mire is jo: megengedi, hogy kardot is hasznalj a jatekban.
    Ird be HANDSHAKE.EXE. Ez nyit egy csatornat Sparkhoz a LOGOS-on.
    Sparks ker teged, hogy futtasd az EMP.EXE-t amit megtalalsz a LOGOS:\SPARKS konyvtarban, de nem szukseges az

utvonal, mert automatikusan megjelenik a parancslistaban.
    Ird be EMP. Sparks ir neked, majd kesz is vagy!
    Ezutan a LOGOS:\ART konyvtarban talalhato kepeket is megnezheted a VIEW paranccsal.
    VIEW, majd a bal oldalon kurzorral kivalasztod a megfelelo kepet a LOGOS meghajtorol, s CTRL-al nezed meg.
    Sparks elvileg megnyitotta a MULTIPLAYER-t..
    Miutan vegigjatszottad a jatekot, s lement a keszitok nevsora, ad egy CHEAT kodot. Gyorsan ird le, mert nem marad

ott sokaig. Amugy le is irom mindjart:)
    Ha beirod a CHEAT parancsopt hasznalva, legkozelebb, mikor betoltod a jatekot, a palya valasztasnal(jobb szelso

palya) ki tudod valasztani Sparks training programjat.
    Ez egy hosszu folyoso ajtokkal mindket oldalan. Csak egy van nyitva(vagy ketto:)
    A falnal levo kapcsolot megnyomod, majd felveszed a fegyvereket. SWAT katonakat kell lelovoldozni:)
    Na akkor leirom a CHEAT kodokat:

Vegtelen loszer: 1DDF2556
    Osszes fegyver: 0034AFFF
    Gyors focus visszatoltes: FFF0020A
    Halhatatlansag: 7F4DF451 (de ha leesel a haztetorol azert meghalsz:)
    Nem lat az ellenseg: FFFFFFF1 (nalam nem mukodott)
    Turbo: FF00001A (nalam nem mukodott)
    Nem fogy a Focus: 69E5D9E4
    Test Level: 13D2C77F
    Multi-Player harc: D5C55D1E
    Kisebb gravitacio: BB013FFF (nalam nem mukodott)
    Gyorsabb Logos: 7867F443
    Taxi vezetes: 312MF451
    Ellenfel nem hall: 4516DF45

Köszönet érte JustIce-nak
  • Kocsó
    Hááát.... Akkor olvasd végig
    Bár én sem tudom.
    De az tuti, hogy DC-n már régóta fenn van.
    http://dcinfo.hq.hu
  • Patesz
    Valaki megtudná nekem mondani honnan lehet letölteni? (A forumot nem néztem végig.)
  • wizso
    hello!megszereztem én is a játékot, de nagy gáz van vele.
    elég jó gépem van:
    256MB DDRAM
    Celeron 1800Mhz
    Geforce 3 Ti (42.43-as detonatorral)
    Win XP
    DirectX 9.0

na és az van hogy ezzel a géppel minden játék fut 1024*768-ban max grafikával, de EZZEL még 800*600-ban is akad ugy, hogy meg az arnyekokat meg mindent kikapcsoltam.ez már azért durva. az akciojeleneteknel akad nagyon, amugy csak kicsit.

valaki tudna segiteni hogy miert van ez? a patch megoldja ezt a problemat? ha igen akkor honnan lehet leszedni?

köszi
  • IMYke2.0.0.0
    Ugyanazt tudom tanácsolni, mint CaviaR-nak... lásd #1484-est!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen! Én is szegény (egyetemi) diákfiúka vagyok - az udősebbek közül , ezért játszom mindig a saját eredeti Játék CD-im biztonsági másolataival ...

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • CaviaR
    "A játék alapverzió"

Akkor felrakom a patch-et, crack, aztán még kérdezek ha gáz van. Ja, és amolyan biztonsági másolat féle. Szegény diákfiú vagyok. :)

És köszönöm a segítséget!!!
  • KeKKSZike
    no problem! megtaláltad?
  • ko_vee
    Hi all!
    Megtudnátok mondani honnan lehet letölteni a RIP verziót???Ha egyátalán van!
  • IMYke2.0.0.0
    Melyik verzió?
    Ugyanis, az alapverziót (1.0) (, ha az 1.0-t használod, akkor sajna el kell felejtsd a mentéseidet, mert a Matrix.exe-t az originallal felül kell írd, majd) 1.52-re illik feljavítani, crackel-ni, ha nem az eredeti van meg (ejnye-bejnye!, GameCopyWorld).
    Ha ezek után is jelentkezik a hiba, akkor az már hardveres.

• CaviaR
    Csak nálam forult eddig elő, hogy játék közben a gép szó nélkül újraindul? Pontosabban ha a shift-et nyomom. A játék alapverzió, CRACKFIX-es.
    Config:
    AMD Athlon XP 1700+
    256 MB ram
    Ati Radeon 8500 LE
    CATALYS 02.5
  • Jack_x
    Amugy neha bejon,de csak ha ossze vissza nyomom...:D
  • Jack_x
    Sziasztok.
    Azt szeretnem megkérdezni,hogy hogyan lehet az ellenfél kezébol kivenni a fegyvert?!
  • InterSAS
    ha vki megcsinálná az egészet, küldjön má' egy savegame -t pls!
  • vivi66
    Bocs rossz helyen vagyok!!!!!
  • vivi66
    Hol lehet a neten játszani a GTA-val?????????
  • CaviaR
    Na segítsetek légyszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Tehát, amíg nem lesz rendes módosító program, ill. amíg nem lehet megoldani a fagyás-problémát rendesen (az elején még megy a fordítás, de mihelyst nagyobb lesz az anyag, egyre sűrűbben fagyogat, lásd GTA: Vice City), addíg nem lesz magyar Enter The Matrix (sem).

.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások listája (WinRAR)::. .:: Sync Honlapon ::.; .:: Extra Honlapon ::.
    .::Honlapjaim::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • IMYke2.0.0.0
    Ám azonnali fagyással válaszol minden módosításra!

.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások listája (WinRAR)::. .:: Sync Honlapon ::.; .:: Extra Honlapon ::.
    .::Honlapjaim::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • antijedi
    khm, ako sorry, ugynézki msot nem vált be a lsutaság fél egészség cimű elv :DDD
  • Bandee
    funny boy =)
  • KeKKSZike
    kicsit nézz vissza, mert vki nagyon pontosan leírta! ;)
  • antijedi
    nem tud valaki egy pontos leirást a hack részhegy hogy sorba hogy mit, hogy el lehesen érni a spec dolgokat? most nincs igazám kedvem rendesen "felhackelni" a cuccost :D
  • CaviaR
    Valaki help!!!

Hogyan kell használni az applyppf.exe-t? Elindítom, megjelenik egy fekete ablak, és eltűnik. Egy könyvtárban van a dev-etm4.bin, az exe, és a ppf. Mit csináljak?
  • JustIce
    uhh mostanabn nem jatszom vele, de ugy emlekszem: kinyirod a kommandosokat, majd asszem jon egy ugynok is, akit le kell rugni a kitort ablakon Niobe fele.. Majd radtamadnak stb.. szal nem szbad elindulni addig:)
  • Kis Szabó [PT]
    Próbáld ki...
  • Kis Szabó [PT]
    Várd meg amíg Niobe elintézi a snipert, asszem ez a megoldás...
  • Bandee
    továbbra sincs semmi 5let?
  • InterSAS
    Hé nekem Action Trip - cheats -es linknél a save -t nem tudom letölteni! Ha vki le tudja, pls írjon egy mailt a [email protected] -ra!! (És csatolja a fájlt)
  • IMYke2.0.0.0
    100%-os vagy? A Revolution (és nem Revolusion, ahogy te írtad) még nem is jött ki!

.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
    .::i2k::. (Sync)
    .::i2k::. (Extra)
  • Tam@s_(HSF)
    Hi Vobek! Láttad a filmet?
    Asszem amugy jövőhéten Lan de kérdezd meg Gabort!
    Én már szedem a Revolusiont:-)
  • IMYke2.0.0.0
    Na egy rakás FAQ/ Walktrough meg miegymás:
    Gamespot
    Neoseeker
    PC Club Fórum
    Action Trip - cheats

Ennyi egyenlőre, elsőre...

.::i2k::. (Sync)
    .::i2k::. (Extra)
  • InterSAS
    tegnap 15:46 | Válasz erre | #1432

Hi! Az Ice & Corruptnál ha felugrok egy gépre amiről a 2 haveromhoz tudnék menni felrobbantják a zsaruk azt a gépet! Akkor kinyírok pár kommandóst, majd látom a haverjaimat, hogy ott lőnek össze-vissza. Van 2 kéményszerűség. Az egyikről fel tudok ugrani egy helyre ahonnan talán fel tudok menni hozzájuk (nem tudom tudok-e), de mindig ha arra a részre felmegyek, a levegőből lecsúsznak zsaruk. de amíg fönt vagyok, automatán mindig jönnek! Mit tegyek?? Van végigjáccás, vagy vmi? Vagy vki írja már le hogy mit kell csinálni azon a pályán végig!! Pls, thx!!
  • tilly
    Csak egy rövid vélemény: A játék feelingje nagyon el van találva...a grafika viszont borzasztó! A kocka kerekeket tényleg ki lehet kapcsolni de embert létrán így mászni még életemben nem láttam...