2083
Szal...
  • zaki
  • JustIce
    Figy: nem tudom mar mi volt.. azt tudom hogy szaladgaltam mint orult.. fel a letran le a lifttel, be a repulobe, ki a repulobol, fel a repulo tetejere.. stb...
  • JustIce
    Nem. Intel P4..
  • Tam@s_(HSF)
    Amugy az az 1.7 Celeron?
    Mert akkor egy 1000 es ér föl
  • zaki
    #1329-re nincs válasz? lehet, hogy a kérdés, de még nagyon kezdő vagyok...
  • JustIce
    Nekem sem megy. nem reagal semmire.. csak kerdez, de tok mindegy mit valaszolsz..
  • Kis Szabó [PT]
    Justice próbáld meg te is pls a 1356 ban leírtakat,hátha neked megy. Egyébként rájöttem hogy rossz képet raktam ki azé nem ment.
  • JustIce
    Mi???:)
    Mi a fene koze van a gep konfignak a pattogo autokhoz??
    Memoriam nekem is annyi, a procim igaz csak P4 1.7-es, de nem hiszem, hogy emiatt pattogna..:)
  • JustIce
    nem ertettem mire akarsz kilyukadni... bocsi.
  • JustIce
    davids: nem kell atlepni a B meghajtora!! Mindig az A meghajton vagy, csak listazni meg futtatni tudsz a B-rol meg a tobbirol.. Szal azt ne vard, hogy kirakja neked a promptot igy:
    B:>
    :)
  • JustIce
    Mas: ha vkinek kell mentett jatek felrakom: hard fokozat mindket szereplovel teljesitve..
    letoltom a Save-t
  • JustIce
    davids: mar leirtam nem sokkal lejjebb!!!
    amugy megeccer: LOGIN.EXE keri a password-ot. Belephetsz GUEST -kent ahogy irja, vagy beirod FREEMIND vagy COWBOYCURTIS , s hallod
    MORPHEUS uzenetet. A lenyeg, hogy hozzafersz a B meghajtohoz.
    Ezt csinald meg!
  • JustIce
    telleg: red-utan tudod elerni a V meghajtot.. Ezt a jelet rakd ki, akkor lesz red!
  • Kis Szabó [PT]
    nem kell átlépni
  • Kou
    addig oksé de az ellen kocsijai is ugrálnak?!
  • JustIce
    Eza "pecseltem az imaget" mindig rejtely szamomra;)
    A kocsi alapbol osszevissza megy, nem kell megilyedni:)
    Vitatkozni lehet miert van igy.. enmar tudom:)
    Niobe vezet ugyebar.. Namarmost ha vele jatszol, s elersz addig a reszig, akkor rajossz miert is ment ugy a kocsi,amikor Ghostal az anyosulesen ultel.. Rohadt szar iranyitani, s kb ugy tudtam iranyitani, mint amikor a gep tette:))
  • Kou
    Segítene fvalaki, az flt féle cracket leszedtem majd patcheltem az imaget, mikor elér az autós kűldétshez a kocsi összevissza megy, a rendőrautók ugrálnak stb tsb.. mi a megoldás?
  • Kis Szabó [PT]
    Vki próbálja mr ki ezt nekem nem ment:
    Multi-player mode:
    To access multi-player mode, follow the steps used to get the sword. However, instead go to the SPARKS folder and have a chat with him. Activate "HANDSHAKE.EXE". When he asks what program you sent him, say "HANDSHAKE". Then, wait until he is done talking. He will then upload Multi-player to you. Access it by going to "Load" and choosing the level just before the first one.
  • Kis Szabó [PT]
    Dánkesőn
  • JustIce
    ment...
  • Kis Szabó [PT]
    Nem kép hanem save kéne :))
  • JustIce

Nah itt egy swordos kepem:)
  • Kis Szabó [PT]
    megint megpróbáltam és hidd el: nem működik. Csak egy nyamvadt Save kéne amiben már le tudom érni a V-t.
  • Kis Szabó [PT]
    mármint mikor írom be? ha akkor amiko megkapom a konzolom az a:\ után hiába írom be utána meg a dir v:-ot azt írja hogy a könyvtár nem elérhető!!
  • JustIce
    A crack file kell neked meg amit letolthesz:
    http://gcw.newcastleone.net/games/files/dev-em52.rar
    innen..amugy ha visszaolvasol, leirtam mar egyszer.
  • JustIce
    Mar irtam: beirod TRACEKILL..
    Ekkor abbamarad a visszaszamlalas, s ekkor gepeld be: DIR V:
    Meglesz az!!
  • Kis Szabó [PT]
    Vagy legalább mondja meg mit csináljak amikor kiírja: solution: blue. hiábas írom be hogy tracekill, mondja hogy vmi veszély, visszaszmlál, nem enged be a virtual driveba...
  • Kis Szabó [PT]
    Vki el tudná nekem küldni a savejét amiben benne van a sword.dsk feltörve??
  • Trespasser
    HI!
    Valaki nem tudna nekem e-mail-be, vagy valami más úton egy save-elést küldeni? Mert az Answer the Phone rész után kilép az asztalra. (a második videofilm után egyből). Sztem installáláskor maradt ki egy file.
    PLZ VALAKI SEGITSEN!!!
  • KeKKSZike
    Mi az a multi-player fight?
  • PhantomW
    nekem sem megy a multi-player fight
    nem tudja valaki mér?
  • klastrom
    Lekaptam az 1.52-es patchet felraktam de mindig az írja hogy: insert the E.T.M. play cd. Kell egy másik crack de honnan ?
  • Kis Szabó [PT]
    Sztem justice csak a Sparks construction mgnyitását írta le...
  • Joke
    Tudnátok segíteni. Felakarom rakni az 1.52 -es patch-et,de olyan hibaüzenetet ír ki, hogy : "Neither command line parameter specified is an exiting directory". Próbáltam az eredeti, a deviancos, és a fairlight féle exe-vel, de semmi változás, mindíg ez a válasz. Valakinek van ötlete?
  • Tam@s_(HSF)
    Vobek: Ja
  • PhantomW
    airporton a north point pályán merre kell menni ghostal?
    kinyirok pár rendőrt aztán sehova nincs út tovább
  • Tam@s_(HSF)
    Nekem P4 2.4 1 Giga ram Abit Geforce4 Ti4600 Asus alaplappal Meg se akad másodperc alatt betölt meg minden!De magyarosítás kéne!
    Dobok egy mailt!
  • KeKKSZike
    Kösz, hogy leírtad! Nagyon RENDES vagy!
  • zaki
    The Airport - Hangars
  • JustIce
    no mi a palya neve? igy nem jut eszembe...
    mas: kardot ugy tudod hasznalni, ahogy mar irta vki: ket egergombot egyszerre nyomod. ja es mindegyik ellenfelnel meg kell ismetelni(amikor a kozeledbe er) Vampirok ellen hatasos, igy nem kell a fa po:co:k:)