2083
Szal...
-
#1387 -
#1386 Figy: nem tudom mar mi volt.. azt tudom hogy szaladgaltam mint orult.. fel a letran le a lifttel, be a repulobe, ki a repulobol, fel a repulo tetejere.. stb... -
#1385 Nem. Intel P4.. -
Tam@s_(HSF) #1384 Amugy az az 1.7 Celeron?
Mert akkor egy 1000 es ér föl -
#1383 #1329-re nincs válasz? lehet, hogy a kérdés, de még nagyon kezdő vagyok... -
#1382 Nekem sem megy. nem reagal semmire.. csak kerdez, de tok mindegy mit valaszolsz..
-
#1379 Justice próbáld meg te is pls a 1356 ban leírtakat,hátha neked megy. Egyébként rájöttem hogy rossz képet raktam ki azé nem ment. -
#1378 Mi???:)
Mi a fene koze van a gep konfignak a pattogo autokhoz??
Memoriam nekem is annyi, a procim igaz csak P4 1.7-es, de nem hiszem, hogy emiatt pattogna..:) -
#1377 nem ertettem mire akarsz kilyukadni... bocsi. -
#1373 davids: nem kell atlepni a B meghajtora!! Mindig az A meghajton vagy, csak listazni meg futtatni tudsz a B-rol meg a tobbirol.. Szal azt ne vard, hogy kirakja neked a promptot igy:
B:>
:) -
#1371 Mas: ha vkinek kell mentett jatek felrakom: hard fokozat mindket szereplovel teljesitve..
letoltom a Save-t -
#1367 davids: mar leirtam nem sokkal lejjebb!!!
amugy megeccer: LOGIN.EXE keri a password-ot. Belephetsz GUEST -kent ahogy irja, vagy beirod FREEMIND vagy COWBOYCURTIS , s hallod
MORPHEUS uzenetet. A lenyeg, hogy hozzafersz a B meghajtohoz.
Ezt csinald meg! -
#1365 telleg: red-utan tudod elerni a V meghajtot.. Ezt a jelet rakd ki, akkor lesz red!
-
#1363 nem kell átlépni -
Kou #1360 addig oksé de az ellen kocsijai is ugrálnak?! -
#1358 Eza "pecseltem az imaget" mindig rejtely szamomra;)
A kocsi alapbol osszevissza megy, nem kell megilyedni:)
Vitatkozni lehet miert van igy.. enmar tudom:)
Niobe vezet ugyebar.. Namarmost ha vele jatszol, s elersz addig a reszig, akkor rajossz miert is ment ugy a kocsi,amikor Ghostal az anyosulesen ultel.. Rohadt szar iranyitani, s kb ugy tudtam iranyitani, mint amikor a gep tette:)) -
Kou #1357 Segítene fvalaki, az flt féle cracket leszedtem majd patcheltem az imaget, mikor elér az autós kűldétshez a kocsi összevissza megy, a rendőrautók ugrálnak stb tsb.. mi a megoldás? -
#1356 Vki próbálja mr ki ezt nekem nem ment:
Multi-player mode:
To access multi-player mode, follow the steps used to get the sword. However, instead go to the SPARKS folder and have a chat with him. Activate "HANDSHAKE.EXE". When he asks what program you sent him, say "HANDSHAKE". Then, wait until he is done talking. He will then upload Multi-player to you. Access it by going to "Load" and choosing the level just before the first one.
-
#1355 Dánkesőn -
#1354 ment... -
#1353 Nem kép hanem save kéne :)) -
Nah itt egy swordos kepem:) -
#1351 megint megpróbáltam és hidd el: nem működik. Csak egy nyamvadt Save kéne amiben már le tudom érni a V-t. -
#1350 mármint mikor írom be? ha akkor amiko megkapom a konzolom az a:\ után hiába írom be utána meg a dir v:-ot azt írja hogy a könyvtár nem elérhető!! -
#1349 A crack file kell neked meg amit letolthesz:
http://gcw.newcastleone.net/games/files/dev-em52.rar
innen..amugy ha visszaolvasol, leirtam mar egyszer. -
#1348 Mar irtam: beirod TRACEKILL..
Ekkor abbamarad a visszaszamlalas, s ekkor gepeld be: DIR V:
Meglesz az!! -
#1347 Vagy legalább mondja meg mit csináljak amikor kiírja: solution: blue. hiábas írom be hogy tracekill, mondja hogy vmi veszély, visszaszmlál, nem enged be a virtual driveba... -
#1346 Vki el tudná nekem küldni a savejét amiben benne van a sword.dsk feltörve?? -
Trespasser #1345 HI!
Valaki nem tudna nekem e-mail-be, vagy valami más úton egy save-elést küldeni? Mert az Answer the Phone rész után kilép az asztalra. (a második videofilm után egyből). Sztem installáláskor maradt ki egy file.
PLZ VALAKI SEGITSEN!!! -
#1343 Mi az a multi-player fight? -
#1342 nekem sem megy a multi-player fight
nem tudja valaki mér? -
klastrom #1341 Lekaptam az 1.52-es patchet felraktam de mindig az írja hogy: insert the E.T.M. play cd. Kell egy másik crack de honnan ? -
#1339 Sztem justice csak a Sparks construction mgnyitását írta le... -
#1338 Tudnátok segíteni. Felakarom rakni az 1.52 -es patch-et,de olyan hibaüzenetet ír ki, hogy : "Neither command line parameter specified is an exiting directory". Próbáltam az eredeti, a deviancos, és a fairlight féle exe-vel, de semmi változás, mindíg ez a válasz. Valakinek van ötlete? -
Tam@s_(HSF) #1336 Vobek: Ja -
#1334 airporton a north point pályán merre kell menni ghostal?
kinyirok pár rendőrt aztán sehova nincs út tovább
-
Tam@s_(HSF) #1333 Nekem P4 2.4 1 Giga ram Abit Geforce4 Ti4600 Asus alaplappal Meg se akad másodperc alatt betölt meg minden!De magyarosítás kéne!
Dobok egy mailt! -
#1332 Kösz, hogy leírtad! Nagyon RENDES vagy! -
#1331 The Airport - Hangars -
#1330 no mi a palya neve? igy nem jut eszembe...
mas: kardot ugy tudod hasznalni, ahogy mar irta vki: ket egergombot egyszerre nyomod. ja es mindegyik ellenfelnel meg kell ismetelni(amikor a kozeledbe er) Vampirok ellen hatasos, igy nem kell a fa po:co:k:)