Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Én nem vennék ilyet. Ár/teljesítményben lehet, h kecsegtetõ ajánlat, nagyon is, de belül sztem elég vacakul lehet összerakva. Egy laptopnál a legfontosabb hûtés, és ha az nem jó, akkor megette a fene, mert idõ elõtt tönkre fog menni. Asus, Dell, HP, Lenovo vagy hasonló értelmesebb márkát érdemes venni.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

üdv, ezt a gépet szeretném megvenni,játék,film,net és mindennapi használatra. véleméynek? ahogy elnézem belül jó,de fizikálisan milyen lehet? megéri ezt az összeget? mit várhatok tõle
http://www.pc-outlet.hu/images/Acer_Aspire_E1-570G-i3.jpg
setuh
Valamit elneztem,cpuz-vel nezem es az kiirja,hogy ddr3.A sebesseget meg nem tudom azzal megnezni az vmi mas ertek amit neztem en.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Lacee86
Háát, ha 667-es volt, akkor az viszont nem DDR3-as. :/ Aidával nézd meg megfeljebb, h pontosan milyenek.
Egyébként semmi gond nincs 3 GB-ra 64 bites rendszert tenni. Valóban stabilabb, és még kicsit gyorsabb is elméletileg.

setuh
Koszi.Amugy szetszedtem es eleg bonyolultnak tunt beleoperalni az uj ramot, mivel ki kene venni a regit mert alatta van ures slot.
A regi ramok 667mhz-esek,erdemesebb lenne venni 1066mhz-est?Vagy minel gyorsabb annal jobb?Arra gondolok,hogy nem kezelne jol az alaplapom ha tul gyors a ram,bar ez lehet butasag.

Meg valami; ha igy hagyom 3gb ram-al, erdemes 64bit-es wint tenni ra?Tudom,hogy csak 4gb felett szokas,de pc-men pl. 64-es van es azt veszem eszre,hogy stabilabb mint a 32bit-es.

Lacee86
Elméletileg bele, mivel ahogy nézem, DDR3-as a modulja.

setuh
Az oregecske acer laptopomba 5732zg,belemenne egy 1333mhz-es ddr3-as ram?Szeretnem kiboviteni 4gb-ra.

üdv, ez megér 135e-t?ACER
vagy inkább ez legyen 140e-ért:LENOVO
Hello! Nekem van egy eladó Samsung Notebook Series 3 - 350V5C-S04-es laptopom, ha érdekel írj pm-et és leírom a részleteket.

ARSENAL&POKER

mousee
Sziasztok,

Egy barátomnak kéne egyetemre egy 13"-as laptop. Nem nagy cuccokra, office, netezés, zenehallgatás, videózás, ilyesmik.
A keret 150k, de ha van olcsóbb az se tragédia. Plusz jó lenne ha lenne hozzá oem windows.

Elõre is köszönöm a tippeket.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Szervusztok, szeretnék venni majd egy laptopot mert hely hiányom van, meg amúgy is. Olyan 160-170körüli árba gondolkozok azért már egész jókat làttam. Mit ajánlanàtok? Nem használnám komoly dologra, de egy két játék fusson el, persze nem full grafika meg ilyesmi. Ezért gondoltam legalább egy i3as de lehet már i5 kéne meg nem vmi integrált vga.

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Lacee86
Hát, ahogy nézem az erõsorrendet, nem igazán.

AMD Trinity Quad-Core A8-4500M mennyire számít jó processszornak? Van olyan erõs mint egy intel i3-as?

bubu13
Hello!

Mi a véleményetek errõl a notebookról? Most Glamour napok alkalmából 15% kedvezmény van rá így 179 ezerért el lehetne hozni. Megér ennyit ez a gép vagy ennyiért van-e jobb? Elõre is köszi a válaszokat.

Samsung ATIV Book 4

EEE 1899

atenza
sziasztok, egy lánynak kellene 150k-ért egy laptop építész progikhoz, CAD, PS és hasonlók, úgyhogy gondolom erõsebb proci (i3 vagy i5 ami belefér) és sok memória kéne ( de gondolom ez bõvíthetõ, tehát 4is elég most ) hogy tudjon párhuzamosan futtatni több programot is, vga nem hiszem h annyira fontos lenne ezekhez. Oprendszer nem kell.

http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/acer/Acer_Aspire_V3-571G-53238G1TMakk_Intel_Core_i5_3230M_8GB_1TB_NVIDIA_DOS_Fenyes_fekete_V3-571G-53238G1TMakk_7795.html#attekintes

Véleményeteket szeretném kikérni errõl a géprõl, mennyire éri meg, játékra jó-e ennyiért? <#vigyor2>
sz4bolcs
Miért jó egy érintõkijelzõs lapos? Nekem így elsõre szimpla parasztvakításnak tûnik.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Lacee86
Sajnos eléggé a csilli-villi fényes kijelzõt nyomatják mindenütt most. De matt fóliát tudsz venni bármilyen eszközre külön.

Sziasztok!

Nézegettem a mai laptopokat. Mivel, hogy lassan az érintés lesz a meghatározó (Windows 8-tól) ebben a szegmensben is, ezért az érintés érzékeny gépek között nézelõdtem. Miért van az, hogy minden érintõ kijelzõ fényes? Létezik egyáltalán ebben a technológiában lapos? Azért kérdem, mert én leginkább munkára használom a gépet. A mostani, amit 6 éve vettem fényes kijelzõjû és nem csak munka, de bármilyen tevékenység közben idegesítõ a tükrözõdés, ráadásul erõs napsütés mellett még hátráltatóbb.

Szóval létezik matt érintõ kijelzõ? Lesz e a jövõben?

Köszi!
ForzaInter
Köszi a segítséget mindenkinek. Asszem ebbõl Asus lesz.😊

Yo, Bitch!

Ha nem lesz opcionális Monitor akkor sz.tem kell a 17"+ Noti.
Asus X75VB-TY047D
Lacee86
Egy PC-ben ha tönkremegy egyetlen alkatrész, könnyen kicseréled, akár magad is. Ha laptopban, akkor egyrészt alkatrészt se nagyon tudsz magad hozzá venni, vagy ha sikerül is beszerezni, nem fogod tudni beletenni, és maga az alkatrész is sokkal drágább. Valamikor igazából már javítani se lehet, hanem kuka. Ezzel nem azt mondom, h ne vegyél laptopot (én is szeretem, 1 éve csak azt használok, nem is vennék talán már PC-t), de ne ez a hülye tévhit legyen a mérvadó, h a PC tönkremegy, a laptop meg nem. A laptop is tönkre fog.

Laptop pedig hamarabb tönkre megy, zsufoltan vannak az alkatrészek, nagy a höingás, forrasztások hamarabb megadják magukat. Nem tudom mit csinálsz a PC- vel 😄
ForzaInter
Lehet, én csak azt látom, hogy tesómnak már kb 5-6 éve megvan az asus laptopja de még semmi baja nem volt. Míg én a pc-vel csak szopok.. Na meg ahogy írtad egy laptop nekem praktikusabb lenne mivel a pc-t is csak netezésre használom már.. Filmet nézni és játszani nem a gépen szoktam.

Yo, Bitch!

sz4bolcs
Akkor a száraz tények: Ugyanannyi baj van vele, mint pc-vel, a szervizelés pedig problémásabb, de valóban praktikusabb...

ForzaInter
Kevesebb baj van vele mint a pc-vel sztem és netezésre jobb. Ez a lényeg számomra.

Yo, Bitch!

sz4bolcs
"De egy jó laptopnak éviekig semmi baja." - meg ahogy te azt elképzeled
Amúgy ennyi erõvel azt is lehet mondani, h. "egy jó pc-nek évekig semmi baja"

ForzaInter
De egy jó laptopnak éviekig semmi baja. Erre az asztali gépre pedig már marha sokat költöttem 2004 óta, abból már sztem vagy 2-3 laptop kijött volna.😄 Unom már, hogy mindig van vele valami. Na meg mivel már csak netezésre hadználom a gépet akkor praktikusabb lenne egy laptop.

Yo, Bitch!

franc0
Nem kell ennyit költened.
Veszel egy ILYET, teszel bele egy SSD-t és egy magyar billt ha akarsz, 100 alatt vagy simán.

Tartós, megbízható, könnyen javítható gép.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Lacee86
Hát ez érdekes, mert alapból a laptopokat nehezebb és költségesebb javítani. Szóval csak ezért ne vegyél laptopot. 😊

ForzaInter
Köszi, arra voltam kíváncsi leginkább, hogy milyen márkák közül érdemes válogatni. A tesómnak asus laptopja van már pár éve eleg jól mûködik. Az asztali számítógépbõl most már elegem lett, az elmúlt 2 évben csak kb 100 ezret költöttem rá mert mindig volt valami baja.. Tesómnak a laptopja pedig már 5-6 éves és még semmi baja nem volt, netezésre pedig még mindig tökéletes.

Yo, Bitch!

Lacee86
Pentium, esetleg i3 proci + 4 GB ram. Asus, Dell, Toshiba, Lenovo márkákból érdemes válogatni. Keresgélj, ez így nagyon tág.

ForzaInter
100-150 ezer ft-s árkategóriában milyen laptopot ajánlanátok? Fõként netezésre kéne.

Yo, Bitch!

Toshiba ezek közül +1
Lacee86
Értem. Akkor ha a 3 közül kell választanom, akkor egyértelmûen a Toshiba. A Sony túl drága még így is, h van hozzá oprendszer (egy Win8-ért mondjuk nem nagy kár…😉, a Samsung nem a legjobb márka laptopban, a Toshiba jó névnek számít, és teljesítményéhez az ára is kellemes. Azokra a célokra tökéletesen jó lesz sokáig, amit leírtál. Hogy mennyire sárgul a fehér mûanyag, arról fogalmam sincs. 😊

Tetsuo
Ezt egy tablet is tudja. 😉

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Igazad van bocsánat! Lemaradt

netezés, skype, youtubon egy jobb minõségû videó (hd-s) ne szaggasson

Lacee86
Vmi infó, h a kinézetén kívül mi az, amit tudjon is esetleg? <#miaz>

Sziasztok!

Kinéztem 3 notit, de nem igazán tudok dönteni és mindenféleképpen világos színût szeretnék max. 140-ig. Írjatok már ezekrõl véleményeket!

Juj és még valami, ha fehéret vennék akkor az nem fog idõvel sárgulni?

SONY VAIO S sorozat SVF1521A1EW Fehér
LINK

SAMSUNG Ativ Book 2 NP270E5V-K01HU
LINK

TOSHIBA Satellite C55-A-127 Fehér
LINK

Köszönöm!

Klemice
azért a windowsnál maradnék ha lehet 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

lostprophet
Remélem nem offolok. Acer Aspire 5750G-hez kellene egy normális hûtõpad, de sorban csak olyanokat találok, aminek a közepén van egy dögnagy ventillátor. Laptopomnak a gép bal oldalán helyezkedik el ventije.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Lacee86
Hát kb. 😊 Én sem tudok mást. Amúgy a világító bill. néha nem is lenne rossz nekem sem. Persze Apple-t nem vennék, ha pénzem lenne rá, akkor sem. 😊

V43 1105
Apple .. <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Klemice
13 col körüli laptopban találok olyat, ami ssd-s, matt ips panelja van, és esetleg világít a billentyûzete? (acer kizárva)

elõre is köszi

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Hi.
Van olyan Notebook 100e.ft körül aminek világít a bill.?
Üdv!
Új noti vásárlása elõtt állok, ugyanis az elõzõ megadta magát másodjára is.
Ezt a korábbi Lenovo B590 ajánlást néztem és eddig tetszetõs.
Véleményeket szeretnék kérni errõl, hogy pl. megbízható-e, nem melegszik-e nagyon, stb.?
Ha mást ajánlatok, ennek az árkategóriájában tegyétek. (130k)
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Lacee86
Háát, ez lenne még: link
De ennek meg gyengébb a VGA-ja... Akkor hagyjuk, ezen az áron jobb játékra, amit te linkeltél.

és milyet ajánlanál ebben az árkategóriában? nagyon max 135 lenne a tetõ.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Lacee86
Ezekre a játékokra megfelelõ, de hosszú távra nem lenne baj, ha i3-as proci lenne benne.

Sziasztok, laptopot akarok venni, sportjátékokra (fifa, pes, fm) illetve általános felhasználásra lenne. Szerintetek ez megfelelõ választás, vagy van, ami jobb helyette ebben az árkategóriában?

Lenovo G580

Köszi!

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema