Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
http://www.pc-outlet.hu/images/Acer_Aspire_E1-570G-i3.jpg
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Egyébként semmi gond nincs 3 GB-ra 64 bites rendszert tenni. Valóban stabilabb, és még kicsit gyorsabb is elméletileg.
A regi ramok 667mhz-esek,erdemesebb lenne venni 1066mhz-est?Vagy minel gyorsabb annal jobb?Arra gondolok,hogy nem kezelne jol az alaplapom ha tul gyors a ram,bar ez lehet butasag.
Meg valami; ha igy hagyom 3gb ram-al, erdemes 64bit-es wint tenni ra?Tudom,hogy csak 4gb felett szokas,de pc-men pl. 64-es van es azt veszem eszre,hogy stabilabb mint a 32bit-es.
ARSENAL&POKER
Egy barátomnak kéne egyetemre egy 13"-as laptop. Nem nagy cuccokra, office, netezés, zenehallgatás, videózás, ilyesmik.
A keret 150k, de ha van olcsóbb az se tragédia. Plusz jó lenne ha lenne hozzá oem windows.
Elõre is köszönöm a tippeket.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Mi a véleményetek errõl a notebookról? Most Glamour napok alkalmából 15% kedvezmény van rá így 179 ezerért el lehetne hozni. Megér ennyit ez a gép vagy ennyiért van-e jobb? Elõre is köszi a válaszokat.
Samsung ATIV Book 4
EEE 1899
Véleményeteket szeretném kikérni errõl a géprõl, mennyire éri meg, játékra jó-e ennyiért? <#vigyor2>#vigyor2>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nézegettem a mai laptopokat. Mivel, hogy lassan az érintés lesz a meghatározó (Windows 8-tól) ebben a szegmensben is, ezért az érintés érzékeny gépek között nézelõdtem. Miért van az, hogy minden érintõ kijelzõ fényes? Létezik egyáltalán ebben a technológiában lapos? Azért kérdem, mert én leginkább munkára használom a gépet. A mostani, amit 6 éve vettem fényes kijelzõjû és nem csak munka, de bármilyen tevékenység közben idegesítõ a tükrözõdés, ráadásul erõs napsütés mellett még hátráltatóbb.
Szóval létezik matt érintõ kijelzõ? Lesz e a jövõben?
Köszi!
Asus X75VB-TY047D
Yo, Bitch!
Amúgy ennyi erõvel azt is lehet mondani, h. "egy jó pc-nek évekig semmi baja"
Yo, Bitch!
Veszel egy ILYET, teszel bele egy SSD-t és egy magyar billt ha akarsz, 100 alatt vagy simán.
Tartós, megbízható, könnyen javítható gép.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
netezés, skype, youtubon egy jobb minõségû videó (hd-s) ne szaggasson
Kinéztem 3 notit, de nem igazán tudok dönteni és mindenféleképpen világos színût szeretnék max. 140-ig. Írjatok már ezekrõl véleményeket!
Juj és még valami, ha fehéret vennék akkor az nem fog idõvel sárgulni?
SONY VAIO S sorozat SVF1521A1EW Fehér
LINK
SAMSUNG Ativ Book 2 NP270E5V-K01HU
LINK
TOSHIBA Satellite C55-A-127 Fehér
LINK
Köszönöm!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
elõre is köszi
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Van olyan Notebook 100e.ft körül aminek világít a bill.?
Új noti vásárlása elõtt állok, ugyanis az elõzõ megadta magát másodjára is.
Ezt a korábbi Lenovo B590 ajánlást néztem és eddig tetszetõs.
Véleményeket szeretnék kérni errõl, hogy pl. megbízható-e, nem melegszik-e nagyon, stb.?
Ha mást ajánlatok, ennek az árkategóriájában tegyétek. (130k)
Elõre is köszönöm a válaszokat!
De ennek meg gyengébb a VGA-ja... Akkor hagyjuk, ezen az áron jobb játékra, amit te linkeltél.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Lenovo G580
Köszi!
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema