2219
A képek elég jól néznek ki...
  • Jockey
    én próbltam mind2 oldalt, de már írtam jobban bejön ez a darkos stylis számomra:)
    no meg a jó oldalon nem leht behajtóskodni questbe:)
  • flipi
    de ha te jo vagy en meg rossz attol meg lehetunk egy partyban?
  • Birk@
    Mind1, ami teccik, gonoszak sztem most kivételesen tbben lesznek, bár Queynos könyebb szebb és átláthatóbb :)
  • flipi
    enis holnaptol enis enis. jok vagy rosszak leszunk?
  • Birk@
    Sis3 & all aki jön, az jöjjön Oggok-ta, vagy Runny-ra. Reonel néven megtaláltok, én freeporetból indultam
  • Jockey
    Automex címét betudja írni valaki?
    mert megyek pestre pénteken, ha addig nem jön ki a hcgameres megrendelésem megvenném szombaton
  • Sáska
    holnaptól jövök én is
  • Entrery
    Most beszéltem az Automexel és holnap már lehet menni a játékért.
  • Jockey
    mesterem, elvileg a napokba kéne jönni a cuccnak, milyen karival vagy?
    mert erősen filózom egy shaman indításán, és annak kéne állandó partner
    shaman és brawler érdekel jelenleg
  • Entrery
    Én valószínüleg hallgatok Birkre és az Oggokra megyek.
  • Rasti
    Akkor most az uj belépök melyik serverre menjenek ha esetleg együtt akarna játszani a Magyar játékosokkal ??????
  • Eltergo
    Az nemrossz...
    De akkor minek adják ki boltba is....
  • Birk@
    Van itt demokrácia
  • Birk@
    De sztem ezt már 1x lezártuk, akinek jó runny, akinek nem, oggok, mindkettőn lesz sok magyar
  • Birk@
    Lehet hogy nincs lag, de este 6-tól fullon van, szal rohadtul leterhelt, szal azt ne mondd hogy az európaiak miatt van tele :) Azért van tele, mert az első szerverek között olt, és mindenki oda ment, ez természetes. Amúgy nézd meg a pingeket, runny messze nem a legjobb nekünk...
  • mnorbi
    a runnyeye srver keleti partra raktak hogy jobb legyen a hozzaférés , csak olvass utana, ittt nincs lag etc europaiknak nem veletlenul van kitalava ez . Es ha akkor akarsz jatszani mint masok akkor ide josz mivel amiraki szerveren alszanak mikkor te jatszol..... Egyebken mismore server lett elsore full amikor akrtam csianlni a karakterem ott irta nem jalnal mert mar tele van ..
    Olvastam valhol egy osszegzest hogy az ossz eq 2 sok hogy oszlanak meg a szervereken mm 15 % volt runy 6 % on .. gondod el milyen lehet eu bol egy tomot delamerikai szervren jastzani . egy kozelebbi nem tele server miatt
  • Entrery
    Egyébbként miért pont a Runnyeyera akar menni mindenki?
    Attól még hogy elvileg európai UK server, Dél-Amerikában van, tehát semmivel sem gyorsabb mint más amerikai szerverek. Én inkább a Mistmoora szavaznék, az legalább jobban hangzik :)
  • Entrery
    Most hívtam az automexet és elvileg holnap vagy holnapután már érte lehet menni. Remélem hogy már holnap ott lessz, különben hiába fogom a boltban tölteni a napom az egyetem helyett :)
  • Jacek
    nade kerem:) a nemet verzio is hazai nyomas puritan muanyag tok meg hasonlok es az is 10k nalunk meg 8????? 25% afa-al tobb mint erdekes:)
  • Timber
    en leginkabb a 90$ - 13KHUF konverziot nem ertettem ... ennyire azert nem eros a forint.

Hogy lett az EQ2 olyan olcso? Egyszeru ... a sima verziot MOn gyartjak -> ergo nem u.a. a minoseg mint a US nyomas.
  • krisz073
    Nekem még nem jött meg a HCGAmertöl,bár e-mailt már kaptam mult héten,hogy kis csuszás van a kedves Automex miatt
  • Sáska
    nyilván kisebb haszonkulcs, na meg ott volt a felirat: Ákcijóó
  • Birk@
    én is ezen gondolkodtam, és nem értem hogy lesz itt 8k, de ők tudják... :)
  • flipi
    a legfrisseb hir az hogy kussoljunk be, szerda elott biztosan nem jon a game.

kivancsi lennek automexnel mit takar ez pontosan? lehet csak jovohet? :D
  • Sáska
    Szerintem szerda előtt erre ne is gondolj....
  • LSC
    SWG-ből ítélve én sose fizetek SOE játékra a büdös életbe mégegyszer
  • Jockey
    hcgameres megrendelés jött már valakinek?
  • Jacek
    mi dragan mert usa verziot vettunk de ott a honositott 39 euro volt.
    en mar ezt sem ertem az automexnel hogy 8k a collectors meg 12990 na mert ez kinn csunyan 29000 forint:)
  • Jacek
    nem azert csuszott:))) hanem mert loser az automex ugyan ezt csinaltak a jtl-el is.

Mert azert az tobb mint furcsa hogy kimegyek becsbe es a megjelenes napjan a Saturnban raklapszamra van eq2..... ugye a kedves automex nem gondolja hogy en valamit is fogok tole rendelni tobbet:))
  • Sáska
    S amúgy Bécsben mennyiért szereztétek be?
  • Sáska
    Te kanker, persze tőlem nem kérdezted meg, hogy kell-e hogy a nyakad nyúljon meg
  • flipi
    wow meg kiszophat hogy 8x ra akarom installalni a bughalmazt, egyebkent egesz jo kis game lenne :(
  • flipi
    automex lehet nem atkurta az embereket, mivel allitolag a magyar igeneknek megfeleloen akartak kiadni a gamet, kezikonyvel meg nem tudom meg mivel , ezert csuszik... Amugy nem tudom 10 emberbol hany szarna le hogy magyar nyelvu kezikonyvet kap hozza mivel kurvara nem olvassa el de ha igen akkor angolul is menni fog... en jatszani akarok nem manualbol megtanulni melyik gomb mire valo... szoval a magyar mentalitas lep ittis eletbe feleslegeset tenni, pofon es szar effektus. :)
  • AnuluWork #665
    Röhej ami Magyarországon softwareterjesztés címen megy. Tényleg többet érne az, hogy ha aki tudja, az beszerzi és itthon teríti ilyen-olyan áron, mert ez a "központosított" terjesztése minden, csak nem terjesztés. Mire ideér bármi is, elmegy vele 1 hónap, vagy több is. És még valaki a warezt szidja! Lenne itthon vevő az értelmes játékokra, de ha képtelenek megoldani a terjesztést, inkább hagyjuk. A külföldiek alapból nem szállítanak Magyarországra, de pl. Lengyelországba igen. Lehet, hogy ha több katonát küldenénk ki Irakba???? :)
  • Jacek
    nem rohogtetlek de mi hoztunk penteken 9 darabot ugyan onnan hoztak meg 5-ot plusz mar toltak 2-3-an es azota jott meg vagy 5-6 ember mas beszerzesbol.

Azert mert itthon az automex atkurta az embereket 230 kilometerre becsben balaszamra allt nov 11-en az eq2 errol ennyit.
  • Jacek
    nem itt a warezen volt a lenyeg mit keresne ez a jatek az nforcon? annyit masolsz belole amennyit akarsz:)) nincs vedelem, mert kulcs nelkul cseszheted:)
  • Eltergo
    Csak igazam volt...
  • Birk@
    Nyah most fullon van... szal részemről elkeztem Oggok-on, aki nem tud oda menni erre jöjjön pls, legalább ne 3 szerveren legyünk :)
  • Birk@
    Csak sztem hülyeség a legelső és egyben legleterhetlebb szerverek egyikére menni (ahogy olvasható a közleményben is az elején). De ha az újak is oda akarnak majd menni akkor szóljatok, átmegyek
  • Birk@
    10-20 magyr? ne röhögtess, itt meg se jelent még a játék :) max pár gondolom