3439
  • Istencsászár
    KKis áttekintő
  • Zsolti9014
    Ja, tudom, hogy 2001-ben még más volt a lebonyolítás, a neve is más volt a sorozatnak, vagy mi (még nem vagyok elég tájékozott). :DD
    De akkoriban Doohan volt nagyon nagy ász többek között.
  • Zsolti9014
    Nem túl régóta követem a MotoGP-t, pontosabban 2001 körül követtem, de azóta nem. Most újra leülök megnézni a futamokat, és tényleg majdnem minden versenyző szimpatikus és kiváló. Azért Rossi zsenialitása rábírt arra, hogy neki szurkoljak.

Az biztos, hogy nagy előnye van az ausztrálnak, de azért Rossit még nem szabad leírni.

GO ROSSI!!!
    AVANTI DOTTORE!
  • b-type
    ahoz az is kellett hogy Pedrosa kilökje Hayden-t...valmint az egész HRC hozzáállás akkoriban (ami a mai napig tart mondjuk).
    A Ducati-t nagyon nehéz lesz megverni Brno-ban és még pár helyen (Japóknál, Ausziknál).
  • webibebi
    ez azért még nem dőlt el! tavaly is nagyon elhúzott a hayden és mégis behozta a rossi de elrontotta az utsó futamot!szal nem dőlt még el!!
  • gordon 24
    Hát ez nagyon uncsi volt! És Stoner megnyerte a Vb-t ugyhogy ennyi. 44 pontot még egy Rossi sem tud ledolgozni. Sajnos nagyon sokkal a vége elött eldölt az idei év. Ez van. Mind1.. Majd jövőre.
  • Istencsászár
    Hát ez elég unalmas volt:(
  • Szabi84
    GYerünk Melandri gyerunk Vermullen!!!!!!!!
  • Joker Hun
    Édzés eredmények. http://www.motogp.com/en/motogp/index.htm
  • Istencsászár
    Én nemvagyok az a kimondott Stoner drukker, mindig is Capirex volt az aki miatt szorítottam, de annyira profik a srácok hogy 1-2 unszimpatikus emberetől eltekintve felőlem bárki mehet az élen szorítok neki, Stoner meg 1szerűen egy zseni, de persze Rossi feljövetelekt szívesen néezk hiszen ő mégnagyobb zseni:)
  • gordon 24
    Nagyon megy! Igaz én Rossi Drukker vagyok mint mo-n nagyon sokan, de el kell ismerni nagyon jó idén és meg is érdemelne egy vb-t ezért! De azért én még mindig azt a citromsárga palit várom előre!! Mindenesetre kemény mecs lesz ez holnap. Meglátjuk. Sokan hibáznak ezen a pályán. Nem lesz egyszerű.
  • b-type
    Komoly lesz
  • Istencsászár
    Stonernak csak Rossi előtt kell végezni, eszméletlen profi a srác.
  • gordon 24
    Na ez jó volt!! Nagy meccs lesz holnap. Eléggé együtt vannak! Na majd kiderül.
    Melandri 9-dik hála istennek nincs nagy baj!
  • Istencsászár
    Már motron is:)
  • gordon 24
    Hát remélem, elégé biceg. Meg hát eddig nagyon jól ment. Hát ezt a helyezést is elfelejtheti. Ilyenkor nincs valami szankcio? Egy büntit megérdemelne Roberts.
  • Istencsászár
    Naja... talán csak megrándult neki, holnapra jobban lesz.
  • gordon 24
    Na az egész pályát átépitik:D Basszus mekkorát esett Melandri. Szegény a lába elég rossz helyen volt. Átment rajta a moci, Ez a Várhegyi meg asszongya hogy ő hagyott ki. De hol? Hát Kurtis simán belasitott felemelte a motor és elindult keresztbe erre hogy számitson egy gyors körön lévő versenyző? Egyértelműen Kurtis volt a hülye ez nem kérdés.
  • gordon 24
    Jájjj Kurtis!!! Ez mit csinál!.. Rmélem nem törte nagyon összemagát Melandri!
  • vikuci
    én is ugy láttam Aoyama volt
  • JGTC
    Aoyama csak azt nem tudom miért, meg hogy tényleg az volt e aminek néztük.
  • hunbasser
    #968?
  • vikuci
    kár volt Rossitól az a kicsúszás :(, de legalább nem vesztett olyan sok pontot, mint lehetett volna ha Stoner nem lassul
    Capirossinak örülök :)végre egy hozzá méltó eredmény :)
  • JGTC
    Talma oktatott, faubel sutyerák volt egy gratuláció nem kerül semmibe ez fordított esetben megtörtént már...

Barbera nekem nagyon nem tetszett ahogy betett a két KTM-nek, de az utolsó pillanatban mindkettő helyre rakta a többieket nagyot mentek!

Hayden hatalmast futott ma kb annyit jött leőre mint tavaly Rossi, látszik h a gumikat nem ilyen időjárásra tervezik.
  • b-type
    :)
    Mellényúklt a Bridge' szvsz a féloldalas gumival, Loris kivételével meglassúltak..Loris is a végén, de nagy előnye volt.

Hayden viszont brutális volt
    Kétszer előzőtt ott ahol Vale' megsokallt, nagyon tetszettt.
    Vale'-t sajnáltam, de szvsz oda túl mály volt...talán kiengedhette volna, akkor max. kitolja a másikat a pályáról, de ő nem csúszik el.
  • Kaszi46
    nem szoktam ilyet csinálni, de most igen, még egy drámát akarok!!!

vörös csaba meg 'monnyon le!
  • Kaszi46
    ehhhh, végre élőbe nézhetem erre....
    (előző 4 futamot csak felvételről láttam)

multkori futamon mi volt talmánál az az átnyulás?(nem volt valami szép dolog)
  • Ombika
    Ki is kapcsoltam tv-t!! :(
  • osho
    Talma teljesítménye méginkább becsülendő, de Rossi, oh nem hiszem el ha nem látom

• osho
    Neeeeeeeeeeee...........
  • Ombika
    Rossi neeeeeeeeeeee ,oh my god!! :(
  • hunbasser
    Aoyama vagy Kallio mutatott be a többi csapatnak?hirtelen nem láttam,csak a narancssárga színt,de sztem Kallio volt.
  • Vucli
    amikor*
  • Vucli
    Szép volt Talma, bravo.Egyébként Faubel volt az első, aki megtapsolta Talmácsit, amikkor az fellépet a pódiumra, őt se kell nagyon bántani, érthető a csalódottsága
  • modellmaker
    Az sztem Gadea volt. :)

Innen már egyértelműen Gábor és Hector harca lesz a VB címért. Gadea bukása, hát... no comment. Pasinit meg nem kilökték, hanem ő sodort ki még 2 mebert. Csak ezt (is) rosszul mondták a kommentátorok.
  • b-type
    :)))
  • Istencsászár
    nem, már ben a boxban, csak nemvolt ott, csak pár mérnök, de lehet gadea volt? elbizonytalanítottál:D
  • b-type
    Az amikor a szőke baba megcsókolta fancsali búrával? :)
    Mert az Gadea volt aki perecelt a célrafordítóban...Vörös Csaba (ezt is) rosszul mondta/azonosította be Faubel-ként.

De tök mindegy, mert Faubel kegyetlen leszerepelt azzal hogy egy kézfogást sem tudott kiszorítani magából, elég gáz ez rá nézve.
    ..és ahogy hallom az angol kommentátorok szóvá is tették.
  • Istencsászár
    Láttad mekkora halál hangulat volt a szerelőinél a boxba? egy könnyed ölelés fapofával, majdnem sírtak:DDD
  • modellmaker
    Vá mekkora győzelem!! Grat Talma! Faubel még csak nem is gratulált...