MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
vki esetleg?

Hát valahogy a régebbi modellek sztem szebbek,igaz ez a többi márkára is,a 3-5 évesekre gondolok..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ombika
koszi es nekem is nagyon bejon Ducati!!

JGTC
legalább már kettõnknek tetszik, eddig azt hittem h csak nekem <#smile>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
F1 topikban talán tudnak segíteni ilyen ügyben, mert oda szoktak betenni linket a futamokról lhet tudják ezt is... <#nemtudom>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ombika
Vki nemtudja honnet tudnam hetvegi futamot letolteni?

SCANIA TIBI
Sziasztok ez nagyon szép!!<#eljen><#eplus2>

JGTC
A Ducati meg egy vadállat ahogy megy, össze vissza csapkod közben meg marha gyors!

Utcán meg ilyen lesz...

JGTC
Hayden nagyot ment most!!!!!! Rossi szokásos volt.

Istencsászár
Talmácsi Gábor nyilatkozata:

"Jobbra számítottam. Minden tõlem telhetõt megtettem, de ma ennyire volt képes a Hondám. Semmi különösebb probléma nem volt, egyszerûen ennyire volt elég a technika. Nagyon látszódott, hogy ez a pálya kifejezetten az apriliások pályája, akik ma is nagyon jól szerepeltek. Nagy volt a helyezkedés abban a bolyban, ahol mentem és nagyon jó érzés volt, hogy nekem sikerült elsõként áthaladnom a célvonalon közülük. A versenyen nem igazán éreztem a vállamat, nem arra koncentráltam, a leintést követõen viszont egyre jobban fáj, örülök, hogy végig bírtam."

Tóth Imi #45: 25. hely:

"Nagyon el vagyok keseredve. Reggel a bemelegítésen már jól elkaptam a ritmust és akkor még semmi gond nem volt. Amikor rajtoltunk, hiába löktem magam, nem indult el a gépem. Megszállottként próbáltam zárkózni az elõttem lévõkre, a kanyarokban rajta voltam a nyakukon, de elmentek mellettem az egyenesekben. Olyan érzés ez, mintha futnál az orkán erejû széllel szembe. Próbálkozol, haladsz is egy kicsit, de nem eléggé."

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Ez beszárás volt azta!!!!!!!!!!!

Ilyet már lég láttam talán Criville Dhuooen csinált ilyet vagy hasonkót.

Fú de k...va jó volt!!!!!!!!

Ez az ember meg egy isten!! szép volt!!!!!!<#worship><#worship>

Downhill!!

b-type
Talán ha Sete nem hibázik akkor õ meg tudta volna verni, de ...
Loris elgumizta kicsit magát, lehetett látni hogy nem tudta már támadni és tartani az ívet :(

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
de mekkora Geccjó futam volt!! híjj na. <#eljen><#eljen>
..azért az utolsó kört még mindig Vale' tudja a legjobban összerakni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Komolyen kezd felbaszni az Eurosport a reklámokkal... eddig mindig történt valami dolog amirõl lemaradtunk........

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
A Honda-hoz képest lehet. :)
Azok a leggyorsabbak, aztán a Yamaha, és a Ducati akkor tud odakeveredni a jó végsebességhez ha jól sikerül a kigyorsításuk, mert kigyorsban a Duc. a legjobb.

Istencsászár
Egyenesbe "lassú" a Yamaha...

Istencsászár
Szép volt.

JGTC
Ducati drukkerek? nem semmi...

JGTC
A japó jól nyomta!!

gordon 24
Sajna Locanak...

Downhill!!

Istencsászár
Hát ká érte :/ , végülis neki szakadt le ott valami látványosan vagy a japónak?

Istencsászár
Gyönyörû volt amit Loca csinált!

gordon 24
Jó verseny volt, az biztos!!! De ez a honda hát.......

Rossi remélem ma gyõz, mert ha nem akkor nem tom hogy lesz világbajnok...

Downhill!!

hja, azért a KTM-etket lenyomhatta volna:)

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Megint egy magas színvonalú verseny volt!

Honda<#levele> , Talma<#worship><#worship>

nézem...
43 pilóta...
jó sok bukás lesz, szvsz:)

Istencsászár
10:45 125cc race

JGTC
www.motogphirek.hu

JGTC
mehetne Ducatira is

Kaszi46
idõmérõt nem adják sehol???<#conf><#conf><#conf><#wilting><#bdead>

*Posse*T.W.D*

Ombika
Amig nem gyoz ujra,aztan no kihivas neki :P

Istencsászár
Rossi egy évre aláírt a Yamahának

Úgy tûnik jelenleg nincsenek hosszú távú tervei Valentino Rossinak, miután csütörtökön csak egy éves szerzõdéshosszabbítást írt alá a Yamaha versenyistállóval. Az olasz versenyzõ már a múlt heti interjúk során is arról számolt be, hogy inkább két keréken folytatná pályafutását, mára pedig mindez hivatalosan is bejelentésre került.

Lin Jarvis, a Yamaha Motor Racing ügyvezetõ igazgatója örömmel kommentálta Rossi döntését: „Elõször is boldogok vagyunk, hogy a maradás mellett döntött. Õ a motorversenyzés nagykövete, ami nagyon fontos a sport számára. Rossi a mezõny legtehetségesebb, leggyorsabb versenyzõje. Az etalon, akit mindenki le akar gyõzni.„

„Örülök, hogy a maradás mellett döntöttem." -mondja Rossi. „Az elmúlt két év a Yamahával a legjobb éveim voltak a karrieremben. Boldog vagyok, hogy náluk versenyezhetek."

Istencsászár
Lüthi reménykedik a mugello-i rajtban

Miután a 125-ös géposztály címvédõje Thomas Lüthi szerdán balesetet szenvedett csapata sachsenring-i edzésén, a 19 éves versenyzõ azonnal hazautazott Svájcba, ahol még aznap megmûtötték.

Az orvosok a vizsgálat során kiderítették, hogy nem egy újabb törésrõl van szó, hanem pontosan ugyanazon a helyen sérült meg Lüthi vállcsontja, amely sérülést még tizenegy héttel ezelõtt szenvedett el a hivatalos IRTA-teszteken.

Mivel ugyanott tört el a kulcscsont, mint korábban, az operáció elkerülhetetlen volt Lüthi számára. A viszonylag súlyos sérülés ellenére az orvosi team bizakodó a svájci pilóta felépülését illetõen.

Mindemellett Lüthi is azt reméli, hogy egy hét múlva Mugello-ban rajthoz állhat majd:
"Számomra teljesen természetes dolog, hogy mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy Mugello-ban rajthoz álljak."

A csapatfõnök Daniel Epp a következõket mondta:
"A csapat csupán az olasz futam elsõ edzése elõtt fog majd dönteni Tom indulását illetõen."

Az Elit-Caffe-Latte Team ezalatt a német Sandro Cortese közremûködésével a sachsenring-i elõkészületi edzéseit befejezte. A csapat legközelebb elõreláthatóan június 6.-án és 7.-én Brünn-ben (Brno) lép majd ismét pályára.

JGTC
úgy legyen

potyognak a srácok, nagyon sajnálom a svájcit, remélem a finn nem szerez pontot a mugelloi futamon...

Istencsászár
Nem sokkal a franciaországi sikere után Tom Lüthi súlyos balesetet szenvedett. A svájci pilóta a ma délelõtti sachsenring-i teszteken csúnyán bukott, minek következtében kulcscsonttörést szenvedett.

A 125-ös címvédõ motoros éppen a Sachesenringen folytatott elõkészületi teszteket, amikor is nem sokkal a déli harangszó elõtt elesett motorjával és súlyosan megsérült.

A sérüléseibõl kifolyólag arra lehet következtetni, hogy az Elit-Caffe versenyzõjének a soron következõ mugello-i futamot ki kell majd hagynia. Lüthi az eset után egyébként azonnal hazautazott Svájcba, ahol hamarosan megmûtik.

Lüthi mellett a német ringen az európai és a német bajnokságok mellett néhány a világbajnokságban is szereplõ pilóta is edzést tartott. Köztük Anthony West valamint Dirk Heidolf is (mindketten a 250ccm-ben a Kiefer-Bos-Racing Team versenyzõi.).

Istencsászár
Talmácsi Gábor ma délelõtt edzés közben sérülést szenvedett!

miközben vadonatúj Honda CBR 600 RR típusú motorjával gyakorolt. Az esés után Talma a vállát és térdeit erõsen fájlalta, így azonnal sportkórházba szállították, ahol Dr. Kator Miklós és Dr. Csépai Dezsõ elvégezte a szükséges vizsgálatokat. Szerencsére a röngten nem mutatott ki törést, de a csúnya zúzódások miatt szigorú pihenés és további kezelések szükségesek.

Így Talma elkövetkezõ napjai ágynyugalomban telnek, maximum a PlayStation játékán gyakorolhat. Jövõ héten szerdán indul Olaszországba, hiszen következik majd a 6. VB futam. Csütörtöktõl szükség esetén Dr. Costa veszi át gyógykezelését és segíti Talmát abban, hogy a mai sérülése ne akadályoztassa az Olasz Nagydíjon.

gordon 24
Remélem!! Mondjukl a következõ versenyen...

Downhill!!

Ombika
Nyugi elobb utobb megtorik a jeg!! :D

Istencsászár
05.22., Le Mans-i teszt
Nem hivatalos végeredmény:

1. Casey Stoner - Honda LCR - 1:35.83
2. Carlos Checa - Tech 3 Yamaha - 1:35.83
3. Nicky Hayden - Repsol Honda - 1:36.46
4. Colin Edwards - Camel Yamaha - 1:36.49
5. Shinya Nakano - Kawasaki Racing - 1:36.53
6. John Hopkins - Rizla Suzuki - 1:36.70
7. James Ellison - Tech 3 Yamaha - 1:36.77
8. Valentino Rossi - Camel Yamaha - 1:36.84
9. Sete Gibernau - Ducati Marlboro - 1:37.66
10. Olivier Jacque - Kawasaki Racing - 1:37.46
11. Toni Elias - Fortuna Honda - 1:37.96
12. Chris Vermeulen - Rizla Suzuki - 1:38.50
13. Alex Hofmann - Pramac d'Antin Ducati - 1:40.32
14. Dani Pedrosa - Repsol Honda - 1:49.00

Istencsászár
Valentino Rossi (nem ért célba):
"A csapat remek munkát végzett a hétvégén az új vázzal, igazán élveztem, hogy ilyen gyors tudok lenni a verseny alatt, úgyhogy igazán nagy kár, hogy így végzõdött. Természetesen csalódott vagyok. Minden remekül mûködött, a motorbicikli és a gumik tökéletesen mûködtek, de aztán a motor elszállt. Ilyen fajta motormegállás csupán néhány alkalommal történt meg eddigi karrieremben, úgyhogy ami ma történt, az tipikusan mutatja a szerencsénket jelen pillanatban. Úgy látszik, valami elromlott nekünk,kezdve az elsõ néhány versennyel a szezonban, beleértve Katart, és ez nehéz helyzetbe hoz bennünket a világbajnokságot illetõen. Tudjuk, hogy egy hatalmas kihívás a világbajnokság most, de az utolsó szó még nincs kimondva. Most versenyrõl versenyre kell tekintenünk, nem gondolva a világbajnokságra, és arra kell koncentrálnunk, hogy megpróbáljunk nyerni annyi versenyt, amennyit csak lehetséges a fennmaradt 12-bõl."

Davide Brivio - Camel Yamaha Team igazgató
"Megpróbálunk mosolyogni, de természetesen nagyon csalódottak vagyunk - fõleg Valentino. A mérnökeink remek munkát végeztek, hogy felkészítsék a motorokat a versenyre. Mind Valentino, mind Colin készek voltak a csúcseredményért harcolni. Remek érzés volt látni Valentino-t harmóniában a motorral és azt gondoltam, hogy ez klasszikus Valentino Rossi-verseny lesz, megcsinálja magának az utat az élre, aztán kontrollálja majd az elõnyét a második helyrõl. Sajnos a motor eltört, még elemezzük, hogy miért. Colin nagyszerû versenyt motorozott, miután az elsõ kanyarban túl széles lett, úgyhogy van egy csomó pozitív dolog is, annak ellenére, hogy most nem érezzük valami jól magunkat."

gordon 24
Fostaliga a tamaha azért!!!! Pedig két évig olyan jól ment most mi a f...van?

Downhill!!

Kaszi46
tudtommal motorelektronika.

*Posse*T.W.D*

Ombika
Rossi vmi fergetegeset alkotott de leeht tudni miert esett ki?

gordon 24
Szerintem ok!!!

Downhill!!

Istencsászár
Bannernak?

JGTC
moci jól bírta

Mhosah Myth

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

DJ Bee18
baszki neked mi bajod van mostanában? mindenkivel vergõdsz. Figyelj nem lehet, hogy te mész szembe, és nem mindenki?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

JGTC
A Doktor szépen elintézett három ember versenyét az elsõ kanyarban, ha Pedrosa-t nem számítom akinek nekiment.... Hopkinst sajnáltam a legjobban

Hajrá Hayden!!!!