3439
-
#959 Gyonyoru volt,mar csak Rossi kellene es tokeletes nap lenne! :)) -
#958 Grat Talma -
#957 Lenyomta ezt a sok birkát:DDD
Nagyon nagyon ment. Itt a válasz arra hogyha jó a mtor mire képes! Fasorba nincsenek a többiek!! -
#956 Talma eléggé megalázza a mezőnyt -
DJ BP #955 na marha jó... Vezessenek jobban, ne szövegeljenek. Biztos idegesek, hogy Talma jobban határon megy, mégse esik el :) -
#954 ahha, mit is várhatnánk tőlük... ha motorja ugyanaz mint az övék akkor lehet itt bármi úgysem kapják el -
#953 Állítólag a két spanyol azzal "vádolja" Talmát hogy agresszívan előzget és veszélyezteti őket, és emiatt kaptak is felymosást a pilóták, most azt hogy Talma kapott vagy a két spanyol nemtudni, no meg azt kifogásolta Faubel hogy mult futamon Talma kinyult az neki nem tetszett... sajna ezvan, el tudom képzelni hogy a csapattársak frusztáltak amikor Talma veri őket egy gyengébb motorral... no de ezeket csak énis a kommentároktól hallottam ami nem feltétlen igaz, de ez a hír járja. -
#952 erről a fúrás dologról bővebben pls mert nekem ez még új -
mEkLaU #951 Csak meg kellett nezni azt a kitoro oromet, amikor Faubel bejott 2iknak Assenben...Ki a fene akarna rajtunk kivul egy magyar vilagbajnokot...Aspar csapat miert akarna.... -
#950 Hát nagyon remélem hogy nem igy lesz. És nyerni fog! Hajrá Talma! -
#949 Jah... nehéz neki ott, de nem féltem mert a tehetsége jobb mint a két majomnak akik csak pofáznak és beállításokat lopkodnak:)) gondolom most is Talmától lesznek elszedve a dolgok, ha igazat beszélt a kommentár. -
#948 Jaja jót ment.
De az a baj hogy biztos hallotátok hogy Gadea meg Faubel elkezdték furni. Szerintem a csapat és a két spanyol eldöntötte ki lesz a VB és sajnos nem hiszem hogy Gabi lesz ez.
Remélem persze és szeretném ha ő lenne, de sajnos a sok olasz és spanyol között ő csak egy magyar.
De ettől függetlenűl hajrá Gabi és ne legyen igazam. -
mEkLaU #947 Ja csak majd remeljuk a versenyen is igy lesz...multkor majdnem megorultem mikor lattam h Faubel elotte jott be! Orjongtem!
Ezen a palyan talan nem jon ki annyira h lassabb a motorja!
Neha elegge laggol a live timing -
#946 Talma bedarálta a mezőnyt, óriási fölény, uj pályacsúcs, HAJRÁ holnap is!!! -
#945 igen :) -
vikuci #944 olvastátok?
Hopkins a Kawasakihoz megy az év végén
Laguna Seca-ban szabadkártyával indul Hayden testvére is -
#943 Uj kulso volt vagy nem azon a versenyen? :)) -
DJ BP #942 ez sztem csak 1 futamon volt így, mivel az új Fiat 500-ast holnap mutatják be, és ezért pingálták ki :) -
#941 Most neztem meg MotoGP-t uj kulsovel megujulva Yamaha!! Yes!! :)
Jo verseny volt! -
#940 Ezért fog bekövetkezni jövőre az, mint ami pár évvel ezelött hogy vacilál majd a honda h melyik csapatot nyomja jobban Repsol vagy Gresini.... maly jövőre Toseland :) Hondával idén nincs sok esélye a srácoknak -
#939 Hát elég szörnyű ez! Pedrosa egy rakás szar az én véleményem szerint. Sose fog olyan magaságokba érni mint Rossi vagy most Stoner nem képes rá. Haydent nem szeretem de egy világbajnokkal igy ki..szni undorító dolog. Fölleg ugy hogy most is ő jobb mint Pedrosa csak nem kapja meg azokat mint ő. Ilyen sose történt még, hogy a világbajnok csapattársa legyen a csapat első embere! Nagyon görény húzás és remélem be is szívja ezzel idén a HONDA! -
#938 Ez már tavaly látszott :(
Mikor megpróbálták áttolni Pedrosa-nak a VB esélyt.
..egyébként a motor még most is Pedrosa-nak épül, csak kapott Nicky is olyan fejlesztéseket amivel előre tud lépni.
Nicky a 10. vagy 12. a tabellán, nem fognak most már rá építeni, a HRC próbálja menteni a menthetőt a gyártók bajnokságában.
Nicky tavaly is addi ment jól míg meg nem kapta a fejlesztési lépcső szerinti fejlesztéseket a csapat...azaz Donnington-ban, ahol most is kapta azokat a cuccokat amivel most gyorsabb lett.
Tavaly onnan lassúlt.
Nagyon lehetett tudni, hogy ez lesz, Pedrosa tudatos nevelés..unevezett 'Rossiverő', Puig pedig tolja is ezerrel.
Nicky-t nem tolja senki. Ezért persze nem is kell sajnálni vagy ilyesmi, csak ezt ezért lehetett látni már tavaly is :( -
#937 Szerintem Pesek, elég magasnak tünik! -
#936 Nagyon jó futam volt, és örülök Hayden helyezésének!
Végre beismerte a Honda... ami valljuk be nagy szemétség volt részükről -
#935 nemtudjátok ki a legmagasabb a motogp-ben teljesen mind1 hogy 125,250 vagy motogp kategóriában, csak annyi hogy ki a legmagasabb??? -
#934 Jájj mit ment megint a Doki!! De szép volt! 11-dik helyről.. Embertelen! -
#933 "Talmát végig feltartották" talán az ellen is csak a pozícióját őrizte??? nem a mezőny végi hülyeségekről van szó, hanem az élbolyról! itt mindenki a VB elsőségért küzd!
persze, szar, hogy amit kanyarokban aka technikás részeken behoz, annak egyenesben annyi. ez sux... -
#932 Ezaz... Talmát végig feltartották a a kanyarokban ha meg előzött akkor ezen a nyúlfarok egyenesen sem tudott kicsit elszakadni mert rájöttek... -
#931 én is így vettem észre, de az egészet nem mutatták -
#930 nincs nagy gondom a gyerekkel csak annyi hogy ha Ő előz akkor az esetek 95%ában azt egyenesben teszi, az meg nem tudomány
motorerő ismét otthonmaradt... SUX -
#929 Faubel nem vágta le a kanyart? nyil egyenesen ment... vicc -
vikuci #928 jobb volt amíg angol komment volt az eurosporton, lehet nem mindent értettem, de jobb volt
izgisebb verseny is lehetett volna az tény, de esőbe meg vizes pályán nem lehet nagy csatákat várni.én több bukásra számítottam mind3 géposztályban.
hát majd Assenbe remélem jobb lesz... -
#927 Egy biztos, ilyen unalmas közvetítést keresve se találni... -
#926 -
#925 Mondhatni unalmas volt cata utan! :) -
#924 jobb lett volna a hagyományos 125-250-800cc sorrend.
Akkor a 125cc tuti kis vízes futás lenne amit Talma is akart, a 250 jó kis felszáradós, és a királykategória pedig szárazos.
Szegény Nicky bakk :)
ment ott keresztbe a pályán mikor visszajött körözni,...ehh sztem az nem tesztnek volt, inkább motorozni akart ha már itt van.
Jó gyerek, kár volt elesni...lehet hogy ő is visszaesett volna mint Pedrosa,..de nem biztos.
Dani' úgy esett vissza mint darab kő,....bejöttek neki a Suzuki-k, attól beremegett és úgy meglassúlt hogy egy bikább pályamunkás is elszaladt volna neki.
West nagyot driftelt a sóderban mikor jött vissza (biztos 'nyázták a pályamelósok, mert az összes követ a nyakukba hánytatta a hátsó kerékkel).
Nem volt rossz, de nem volt túl jó sem szvsz ez a futás. (nem szeretem a nyálkás futásokat) -
DJ BP #923 Rossit nem értem, lassú volt az elején, amikor vizes volt, majd picit száradt 3-4 körig gyors volt, majd a száradáskor egyre lassabb. Mire készültek? Szemerkélő esőre tán? -
#922 Lehet,de ha Rossinak vegre ertelmes gumi+motorja lenne,akkor izgalmasabb is lenne,igy !! :( -
#921 Szerintem Stoner erősebb mint a motor... azt egy dolog hogy nem hibázok, de álomba illően megy, tök mind1 honnan rajtol jön és tarol. -
#920 Ezt a Ducatit nem lehet idén megszorongatni! Nagyon erős a motor, Stoner pedig nem hibázik, remélem azért a Yamaha elöbb utobb összeszedi magát, még a Suzuki is jobb volt!