MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Laffite
Talma hatalmasat teljesített, melegben, sérült kézzel, egy elveszített vb címmel a háta mögött is motiváltan...

Talma király országában öröm alattvalónak lenni! <#worship>

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Istencsászár
Grat Talma, szép volt!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JGTC
Korrekt! <#eljen> Jövõre nagyon erõs párost alkothatnak Stonerrel...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

b-type
Nagyjából annyi, hogy lekerült a nyakából Pedrosa..😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ombika
12 helyrol mar megint!! 😊 Kiraly verseny volt,mitortenik most HAydennel,megkapott vmi uj fejlesztest o is,hogy ilyen jol megy?! 😊

Ombika
Multheti Japan MotoGP nagydijat honnen tudnam letolteni,mert sehol se talalom?! 😞 <#worship>

Szabi84
😄 megeshet de akkor itt már sosem lesz motogp, szóval biztos meglesz a pálya, ne aggódj

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Airbus A380
Attól még megeshet hogy nem készül el. <#ejnye1>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Szabi84
Mindenképp, már benne van a következõ évi naptárban!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Airbus A380
Szerintetek elkészül a magyar pálya jövõ szeptemberig ?

Eddig csak 5 évre van biztosítva a verseny de gondolom ez olyan lesz mint az F1 folyamatosan hosszabítják. <#eljen>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

b-type
Grat Rossi-nak.

..és Stoner-nek is a sérülése ellenére szépen ment, Pedrosa-nak is mert a Bridge' gumikra szépen alkalmazkodott, Lorenzo-nak is mert õ volt a legjobb Michelin-s ezen az alapvetõen Bridgestone-s pályán.
és Hopkins-nak is...jól ment a Kawasaki-val.

és Term. nagy grat Talma-nak a nehézségek ellneére megszerzett jó eredményért. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ForzaInter
<#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen>

Yo, Bitch!

Zsolti9014
<#eljen> Szép volt, Doki!

Hajrá Magyarország!

Kaszi46
8.! 😊

*Posse*T.W.D*

Airbus A380
A versenyeket nem lehet megnézni valahol ? Sajnos a hivatalos Moto gp oldalon csak pénzért van....

(érdekes mer a suberbike 2008-as versenyek ingyen vannak a hivatalos superbike oldalon)

Ombika
Azt meg ugye ne felejtsuk el,hogy hazai palya nem?! 😊

Istencsászár
Nem is baj hogy elmegy onnan... a Honda nem érdemli meg, nyomják csak a kis Pedrot. Remélem hogy Hayden meg fogja tudni lovagolni a Ducatit.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JGTC
Nem arra céloztam, hogy tavaly csináltak egy motort Pedrosának és mindenki más szenvedett vele. Idén meg szintén Haydenen próbálgatták az újat, és mikor úgynézki, hogy beválik a motor és azonos technikájú gépekkel mennek, Pedrosát egybõl nem látod sehol... Az meg hogy nem engedik Haydent is Bridgestonera... no comment!
Ezek után nem is kell csodálkozni, hogy megy a Duchoz!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ombika
Miert o most kapta meg a legujabb fejleszteseket csak vagy mi? 😮

JGTC
Naggyon jó futam volt. Honda most már biztos veri a fejét a falba, hogy tavaly lesz@rták a világbajnokukat és Pedrosanak építettek motort... Lesz itt még sok Hayden Rossi harc sztem!

gordon 24
Ááá.. Hihetetlen hogy elmarad a 250!

Basszus most nézem a NASCART, New Hampshirben nem esik! Kár hogy Indianapolisban ilyen szar idõ van!

Downhill!!

Szabi84
Örültem volna ha most Hayden nyer, de nem jött össze, a végén Rossi már 2 másodpercet vert rá, szóval hozta a szokásos überelhetetlen formáját!

gordon 24
Hát rákapáltunk ezzel az Ike Huricannal!

Mindenesetre Rossi isten! Mint mindig..

De hogy nem lesz 250, azért az kicsit szar 😄

Downhill!!

b-type
Nicky kitett mindent, csúsztatott a vizen meg minden. Rossi gyorsabb volt..de nem volt egyszerû.
Érthetõ hogy leintették, elsõ futamnak nem hiányzik egy botrány gondolom.

Istencsászár
Hát már nem, akkor 250😊 ( reméljünk... )

Ombika
MAr nem! 😊

Istencsászár
esõ elállhatna aztán jöhet a sprint futam!!

Ombika
Jol nyomtak,+7 kor egymashoz kozelebb elnezegettem volna meg en is! 😊

Istencsászár
ezt a Hayden csatát még megnéztem volna... 😞

Ombika
Rossi ismet mutott!! VEgre a regi enje visszajott!! 😊

Szabi84
mintha egy tavon kellne át

Istencsászár
ezért remélem h az Euro vagy M1 közvetíti, ha meg lesz tartva...

Istencsászár
Csak csúszik elvileg.

"A negyed-literesek versenyét elhalasztották helyi idõ szerint 13:15-rõl 16:15-re, ami magyar idõ szerint annyit jelent, hogy Marco Simoncelliék 22:15-kor fogják megkezdeni versenyüket. Zuhogó esõ fogadta a motorosokat és a 125-ös versenyt is piros zászlóval intették le a vége elõtt már 6 körrel. A program változik és helyi idõ szerint 15:00-kor (magyar idõ szerint 21:00 órakor) vagyis a 250-esek elõtt fognak rajthoz állni a felsõ kategória versenyzõi."

ez de komoly😊

Szabi84
hát ez elmaradt:s

Nandusz
Nagyon jól megy eddig Talma, le a kalappal elõtte.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Airbus A380

Talmácsi elindult törött kézzel is

* MTI/Index

2008. szeptember 13., szombat 18:15 | Frissítve: 17 perce
A 3. szabadedzésen sérülten lett 29., valószínûleg motorra ül az indianapolisi második idõmérõn is.

Talmácsi Gábor kézsérülése ellenére rajthoz állt a gyorsasági motoros világbajnokság indianapolisi versenyének harmadik szabadedzésén, ahol a 29. helyen végzett. Az Aprilia világbajnoki címvédõje pénteken négy kört tudott menni az idõmérõn, mivel az edzés elején elesett, megsérült, eltört a bal kezében a sajkacsont. A tréninget az olasz Andrea Iannone nyerte.A második idõmérõ magyar idõ szerint este negyed nyolc elõtt öt perccel kezdõdik.

bubu13
Eltört a kézfejében egy csont:S

EEE 1899

gordon 24
Basszus! remélem nem komoly! Kár lenne ha nem tudna indulni esetleg.

Most Motogp-sek küzdenek a pályával..

Downhill!!

Peppus
Esett az esõ is, meg Talma is :S Pont úgy járt mint valamelyik futamon, túl nagy gázt adott a kanyarból kijövet,kiment a motor segge, õ meg lepottyant a mociról.Megüthette a kezét, mert eléggé fájlalta, és utána már nem is ment vissza a pályára.

gordon 24
mi volt?? Nem láttam!

Downhill!!

Peppus
Szegény Talma 😞 Tényleg mivan azzal a fejlesztéssel, ha bukik egy versenyzõ akkor kinyílik a légzsák a hátsójából? 😊 Mert nemláttam idén. Pedig tavaly már tesztelték.

Ombika
Eszmeletlen volt Rossi eljenzese! Libaboros lettem egybol! 😊

JGTC
Pasinit sajnáltam nagyon. Simoncellit meg a Barberát nem bírom pont ezek miatt...

webibebi
azt veszem észre h stoner nem bírja a nyomást amit rossi gyakorol rá.az elmúlt 3 futamon mindig kiesett!és idén nem fog nyerni semmit!Rossi a legnagyobb😄😄

msn:[email protected] bárki felvehet

Szabi84
Kár hogy Stoner elesett, szívesen néztem volna hogy küzdenek Rossival, de nem bírta a nyomást! Rossi pedig nem hibázott, nagyobb volt a végén az üdvrivalgás mint egy focimeccsen😄 Böröcki is jól becsempészte magát a Yamaha-hoz!

Szabi84
Ezen a hétvégén minden összejött Talma 110%os volt a többiek meg bénáztak, kár hogy Oliv elszúrta

artschi
Jessz!

Gratulálunk Talma!!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SitatiS
Ez a Talma!<#eljen><#eljen><#eljen>

Let the good times roll.

gordon 24
Igy van!!

Már csak 5 x kell!😄

Downhill!!