3439
  • Istencsászár
    siralmas...
  • JGTC
    Én is azon néztem! Relatíve tűrhető volt.
    2009-re eljutottunk odáig, hogy a TV-ben nem tudom megnézni a világ legnagyobb motoros eseményét!! Ezt valaki kijelenti 2007-ben akkor képébe röhögök az tuti!
    Fasza kis hétvége, volt két megkurtított futam meg 1 másik amit nem lehetett normálisan élvezni, és a kommentárt még nem is említettem meg az egyéb nyalánkságokat mint pl a díjátadó meg a nyilatkozatok...
  • SitatiS
    Borzasztó jól,stabilan ment Stoner!
    Jó kis páros a Duca-val!:))
    Grat!
  • bodajoci
    De nem baj, ha véletlenül elbizza magát, még nagyon ráfázhat.
  • bodajoci
    hihetetlen:-)
  • bodajoci
    Hihetetken ez a kölök, ha nem lenne a Doki, akkor nem tom, kitől kéne tartania...
  • Szabi84
    Rossi már nem kapja el hacsak nem hibázik
  • bodajoci
    Ez a magyar valóság bazeg....no comment...istenem de szar országban élek
  • Szabi84
    justintv-n teljesen jó
  • pacclacc
    sok helyen ingyenesen nézhetö neten, hülye aki fizet érte!!! Amugy tulterhelt mindenhol a rendszer és ilyenkor vannak problémák.
  • Peppus
    nézhetetlenül laggol.. agyonverném őket, ha fizettem is volna ezért a szarért..
  • Szabi84
    Haydent lökték az előbb? szépen mentett
  • pacclacc
    Pedrosa mit fogott meg :D wááá meg üti a pacikat ...
  • pacclacc
    Remélem Rossi befogja Stonert. Izgisebb lenne.
  • Peppus
    http://motogptv.hu/fo-Live

lassan de bejön
  • pacclacc
    Jo ki beltéri + NOVA sport és angol komentárral élő adás!!!
  • pacclacc
    Capirossi :( csuszott...
  • bodajoci
    Ez a dsf egy vicc bazeg Elmehetnek a fussballos picsába. Elkezdik a futamot azt utána mindenféle focibuzit mutogatnak. Kik ezek a focihoz???A Barca hülyére verte a topcsapatukat erre büszkék lehetnek ehhhh....
  • Szabi84
    tessék
    capirossi szépet taknyolt
  • Istencsászár
    remek oldal:)) és még fizetni is kell érte...
  • JGTC
    ennél idegesítőbbet, mikor hónapokig várjuk a versenyt!!! motogptv.hu meg nem jön be!!
  • JGTC
    valaki adjon egy linket krva gyorsan!!! mindenhol a retkes bundeszliga folyik!!!
  • pacclacc
    Stoner már szarráverte a mezönyt xD :\ GOGOGO Rossi
  • pacclacc
    Na kezdödik a király kategoria.
  • Gabor_(HSF)
    Igen eshet napközben is..De akkór nem intik le a versenyt,ill el sem inditják..
    Látványosnak látványos,de semmi több,én inkább leszavaznám és valószinű a versenyzők többsége is,nehéz megkülömböztetni az árnyékomat egy valódi előzési próbálkozástól..
  • Istencsászár
    Talma nyilatkozata:
    "Az elején néhány körig minden jó volt, de utána nekem jött valaki, és három helyezéssel visszacsúsztam. Ezt követően az egyik versenyző elesett és majd nem engem is kilökött, amikor lementem a pályáról megint megelőztek hárman. Utána Debonnal kellett küzdenem, de hatalmasakat fékezett és nem tudtam megelőzni, az előttünk lévő boly ezalatt eltávolodott tőlünk. Kicsit csalódott vagyok, mert ha ezek a problémák nincsenek, akkor jobb helyezést érhettem volna el. Mivel pozitívan gondolkodom, így azt mondom a legjobb tízben végeztem, és most már a következő versenyre koncentrálok, amely Japánban lesz két hét múlva. Tovább dolgozunk keményen."

remek volt látni hogy gyors és tud az élen harcolni, fejlesszenek, készüljenek, nagy csaták lesznek itt a jövőben
  • bodajoci
    királyság...
  • Istencsászár
    motogptv.hun ingyenesen nézhető lesz a MotoGP futama élőben a warm up és este 8tól a futam is
  • modellmaker
    loál igen mert katarban így van, ha este akkor eső lol xD
  • oneal1
    azért remélem csak megnéztek valami időjárásjelentést:D
  • Minstrel
    és akkor a szerencsétlenek ma is estére teszik, remélem ma is esik aztan rájönnek, hogy nappal kéne versenyezni mindenhol
  • bodajoci
    Tutinak tűnik
  • cafe986
  • vikuci
    sziasztok!
    engem jelenleg nem borít ki, hogy rövid futamok voltak...amig véletlenül nem kapcsoltam az m1re, addig biztos voltam benne, hogy lemaradok a mai, sőt még a későbbi futamokról is...
    tény, hogy elég szarul jött ki, de nem tudunk vele mit tenni...
    a nagyok holnap rajtolnak? 8kor? ez tuti? :D
    hajrá Rossi!!! :D
  • bodajoci
    Nyah úgy néz ki, h ma este 8 kor futam...
  • bodajoci
    Nah faxa elment a derbi úgytűnik ennyi....
  • bodajoci
    Igen. csak nem kell, h várj éjjel kettőig bazeg
  • Peppus
    Nappal is ugyanígy eshetett volna nem? Az éjjeli verseny meg hihetetlen látványt nyújt, csillognak a motorok, eszméletlen hangulatos lehet ott a helyszínen. A tv előtt is nagyon látványos az egész. Így alakult sajnos. Nem kell itt egyből hőbörögni, mindenki ezt várta, gondoljatok bele a versenyzők mit élhetnek át..
  • bodajoci
    Komolyan bazzeg vagy 15 éve nézem ahogy tom, de ilyen ökörségek nem voltak még, mint mostanában szánalom a köbön áááá
  • bodajoci
    Hát ezaz bazzeg, az ember itt tobzódik, mert alig várja, ki a qrvaa annyjának kell az éjszakai futamuk....faszkivan