MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Szabi84
jah😄DD kivülrõl tudom az összes reklámjukat, de hát ez a céljuk a köcsögöknek😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

JGTC
Jaja! Fõnleg az Ivecosat ami ezer évig tart... 😊))

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Airbus A380
de a versenyt attól még látod. Eurosport is megoldhatná úgy..... a millió reklámját.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

ForzaInter
tipikus retekklubos megoldás:S
azért reklámok száma egyre növekszik, elsõnek még csak egy volt, most már kettõ😄 ha így folytatják lassan minden kör után lesz egy...

Yo, Bitch!

Count Adyn
rtl klub megoldotta az f1 nél, félképernyõn megy a reklám hanggal, másik félen meg a verseny hang nélkül:S

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Airbus A380
Nagyon remélem hogy lesz annyí eszük hogy nem csak a 250-es talmácsis kategóriát adják hanem belegondolnak abba hogy lehet az embereket a többi is érdekli.

Airbus A380
Nekem tetszik az 1esen is.

A heveskedõket nem bírom ilyen a palik is õ is hévvel közvetít..... de izlések és pofonok.

Reklám biztos nem lesz benne ezután sem mert úgytudom a magyar mésia törvény nem engedi élõ sportesemény ilyen módú megszakítását.

Kaszi46
2004-ben ezt írtam Böröczky-ékrõl:
"naigen komolyan mondom nagyon idegesítettek, a legnagyobb akciók közepette õk halál nyugodtan beszélgetnek valami baromságról, de sajna ez már régóta így van.
ezért kell megnézni az ismétlést, ott angol kommentárok vannak és hát mit mondjak tudják fokozni a hangulatot.
ezeknek a közvetítõknek ugyanúgy kellene pörögniük mint a motorosoknak, visszaadni azt amit átélhetnek a versenyzõk a pályán, ehelyett ez a 3 balek olyan tempoban diskurál mintha bekapkodtak volna vmi erõs nyugtatót. + bõdületes nagy baromságokat tudnak beszélni😄 nademind1 hálistennek nem miattuk érdemes nézni"

szóval van remény az mtv-seknek is.
mondjuk azt még mindíg nehezményezem, hogy a kimértségükkel nem tudták feldobni a futamokat.
ha igazán élvezni akarok egy versenyt akkor ahhoz olaszul, vagy angolul kell megnézzek egy futamot.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
mtv-s bemondóknak, még kell legalább 5 év amíg normálisan közvetítenek. sajnos nagyon érezhetõ hogy közük nincs a motorozáshoz. lexikális tudásuk úgy ahogy elmegy, de ezen kívül gyerekcipõben járnak még.
2 dolog ami miatt viszont jobb, nincs megszakítva(legalábbis eddig) reklámokkal, illetve jobban lehet hallani a motorok hangját.

Sajnálom nagyon, ráadásul hiába töltöm le ezentúl akár az idõmérõt akár a versenyt angolul, az már a bbc-lesz ahol közel nem olyan hévvel közvetítik a futamokat mint az eurosportos angol közvetítõk.

*Posse*T.W.D*

Airbus A380
Még csak annyít a tv-s témához hogy olvastam valahol hogy 2008-ba másfél millió (!!) felett volt a motogp nézettsége nos ha 2009-be hozzá vesszük azt a pár ezer eurosport fan-t akik kénytelenek lekattani kedvencükrõl sztem jó esély van a jó nézettségi adatokra és akkor az MTV is talán megembereli magát.

Ombika
Igen meg tesztel!

Airbus A380
Nem jön.

Azt hiszem még egy ideig tesztel.

Halihó!<#nemtudom> Mikor érkezik meg Talma ferihegyre????????????????
Airbus A380
Igen én is kieggyeznék azzal ha szombaton leadnák az idõmérõt ahol eldöl a rajtsorrend vasárnap meg a versenyt. (mind3 kategóriába természetesen) Azért bízzubk benne....

JGTC
Még 1

Tudja vki, hogy miért voltak a Repsolos csapatok fehérben???

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Egy kép így a végére, hogy holnaptól már ne felejtsük el a kis 125-öst.

JGTC
De sokat akartok! Edzés stb.... 😄 Azt mondom jó ha leadják mind3 versenyt normálisan.

Ombika
HAt BBC meg nem is lenne rossz , de euro jobb lenne! Remelem jovore mar HD-ben kozvetitik! 😊

Airbus A380

Airbus A380
Ez az rc212v utcai változata vagy mi ???

Airbus A380
A dorna oldalán nincs kinn ki a magyar partner ?

gordon 24
Hát ezek nagyon nehéz kérdések.. A Fene tudja.. Az biztos hogy semmi képpen nem fogunk jól járni. Ennél szinvonalassabb közvetítés majdnem a 0-val egyenlõ hogy valaha is lesz.. Reméljük nem lesz igazam. Legaább a Magyar 1 adhatná..

Downhill!!

Airbus A380
A hónapokkal ezelõtti hír a motogp hírek.hu-n

Ami érdekes a számomra. Idõközben megkezdõdtek a tárgyalások Franciaországban és más jelentõs európai országokban

Az MTV mint jelentõs csatorna ???

Airbus A380
Én nem tudom fogni....

Amúgy az MTV kitõl szerzi a jogot? ugyanúgy ki kell kérni a dornától ?

Airbus A380
És az MTV megkapta jövõre a jogot ? Angol honlapon nem írják?

Sajnos én nem tok angolul. Azért nem hinném hogy nem érdeke a dornának hogy legalább ott legyen közvetítve ahol futam van.

gordon 24
Bbc-nek adták a jogot.. Valami olyasmit hallottam, hogy az a bajuk, hogy az eurosoprt Europai sugarzáson van, viszont itt kizárolagos jogokkal rendelkezik. Most azt akarják, hogy oda adják egy olyan csatornának, ami világ szinten teriteni fogjaa majd.
Ezzel nincs is gond, ha mondjuk tudjuk fogni azt az adot. Csak ugye nem lesz magyarul..

Downhill!!

Airbus A380
Jó de akkor nem is gondolom hogy népszerû volt a MotoGP azért ahogy nõ a népszerûség úgy jobban megéri a tv-nek is nyomni.
Mostmár azér komoly rajongó tábora van a moto gp-nek bár sajnos sokan még mindig csak a talmát nézik, Az én környezetembe is csak én néztem végig mind3 versenyt....

Egyébként nem értem a Dorna politikáját mit akar elérni azzal hogy egy EU-ba széleskörbe fogható csatornától elveszi a jogot ???

Akkor hogy terjeszti a MotoGP-t ?

gordon 24
Ok de a Motogp idõmérõt minek adná le?? Azt mondom 250-et leadja oké mert van benne magyar pali. De a gp-be 125-be nincs.. Ráadásul mondom mi lesz ha Talma nem lesz a topban? Amig esélye nem vlt vb-re sose adta az m1..

Downhill!!

Airbus A380
Azért még az M1 is fejlõdhet odáig hogy leadják az idõmérõt is. Ne feledjétek az RTL-en sincs több F1 közvetítés, épp csak annyíval hogy ott van idõmérõ, én kieggyeznék jövõre az M1-el ha leadnák szombaton az idõmérõt.

(többre ne is számítsatok m ivel közszolgálati ezért biztos nem nyomják tele ahétvégét motorversennyel , de azért az idõmérõt illene adni. )

Airbus A380
Hm... nekem jobban tetszenek az MTV-s riporterek...

De azt én is sajnálom hogy ennyí MotoGP-t semmi se fog adni mint az Eurosport.

gordon 24
Hát nekem mondod? Tök szomoru vagyok. Imádom a Motgp-t.. Az m1, meg max a versenyt nyomja le (kérdés az is meddig, mert amig Talma nem volt sikeres egy futamot nem adtak le.. És a 250-be elsõ évbe nem lesz vb ha egyátalán lesz)

Downhill!!

Istencsászár
neee😞(( és akkor hol fogom nézni élõbe a szabadedzéseket? idõmérõket? versenyeket?

M1en? ahol csak a versenyeket látom max, éphogy elejétõl a végigi? <#zavart2><#szomoru1>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Nem kapták meg a jogokat, 2009-tõl nem közvetítheti az eurosport..

Downhill!!

Istencsászár
? hogy érted ezt? ( most értem haza nem láttam a motogpt )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szabi84
Elbúcsúztak az eurosporton! Sajnáltam õket ,mindig ott néztem a motogp-t, kár hogy vége, Böröczky József mindig is szimpatikus volt!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Airbus A380
Talán így harmadik évükbe eljutnak odáig hogy legalább az idõmérõt leadják...

Azért van esélyünk hogy valamelyik magyar tv adni fogja van két versenyzõnk+ meg egy nagydíjjunk. (elvileg) én már csak a magyaír verseny miatt is bizakodom.

gordon 24
Jaja! Most mondta a Várhegyi ferenc , hogy nem lesz jövõre sajnos.. Elvette a jogokat a dorna..

Ez szopás.. Remélm M1 fogja nyomni. Oké hogy nem közvetitik az edzéseket, de talán a versenyt tudják!

Downhill!!

Ombika

What? 😮

Airbus A380
Most akkor ilyenkor mi van ???? Azért valamelyik magyar média adni fogja vajon ?

semo1
Eurosport nem közvetiti a motogp-t jövöre?a Zsidó geci dorna miatt.

Ombika
Jeee bizom benne! 😊 Iden megerdemelte ismet a VB cimet! 😊

gordon 24
Jaja! Nagyot ment idén.. Ha Nyer Valenciában a legmasabb pontszám rekordját is megdönti😄 Amit szintén õ tart.

Downhill!!

Ombika
Az igaz, de en addig is boldog vagyok , Vale 8! 😊

Airbus A380
köszi akkor valamit összekevertem csak fél füllel halgattam.

Majd klónoznak pár embert . 😄

modellmaker
Nem, a 250cc-ös kategóriában nincs meg még 4 ember, mert a szabályok szerint min 15 kell, hogy elindítsák. 11 már megvan, szal nem valószínû, hogy 4 hiányzó ember miatt ne lenne 250cc. Összeszedik azt a 4-t. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Airbus A380
A tv-be olyasmit mondtak hogy jövõre nem lesz 125-ös kategória. Igaz ?

Szabi84
😄DD hehe ez jó, de 14-re azért mégsem kéne:d

gordon 24
Na de a ZÁRÓ futam... Megint baszus 6 hónapig viszont nem lesz.

Downhill!!

Ombika
Ahh most latom , hogy hetvegen lesz a zaro ezt mar szeretem mikor surun vannak a dolgok! 😊