MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
Pedig óriási különbség van a két kommentátor gárda között a eurosportosok javára. Tapasztalatban, hozzáértésben, felkészültségben stb.
Persze ez érthetõ is, hiszen 10+ év elõnyük van a motogp közvetítésben.

Aztán amellett hogy kommentátorok, komoly elkötelezettjei, és rajongói is a sportágnak.
Persze õk sem tökéletesek, mert minden elõnyük ellenére hiányzik az élet a közvetítéseikbõl még mindig. Egyszerûen képtelenek felpörögni a megfelelõ fordulatszámra, és hangulatilag nem képesek átadni azt a feszültséget ami egy egy futammal jár.(ezért is szoktam megnézni a futamokat az angol eu-sportos közvetítéssel, és ami igazi nagy élmény olaszul is.)

*Posse*T.W.D*

Airbus A380
Szerintem nem kéne ezhzel a jelzõvel illetned általad ismeretlen személyeket egyébként meg relatív mert én például az általatok mélyen tisztelt eurosportosoktól készültem ki de elég rendesen fõleg a szakkomentátorrtól.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

fekete0012
én úgy tudom hogy az m1 fogja közvetíteni a két idiótával

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

gordon 24
BRNO😄

Downhill!!

ChuckyHUN
Bronxba?? Az kicsit messzevabn 😄😄D😄:

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

gordon 24
Mondjuk ha nem jön össze, idén is kimegyek Bronba az sincs olyan messze😄

Downhill!!

gordon 24
😄 és vagyunk egy páran ezzel igy!😄

Downhill!!

ChuckyHUN
MI is😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

modellmaker
ÉN is. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Airbus A380
Az RTL klub tuti nem fogja adni nekik ott az F1-és kapásból van mikor a MotoGP meg az F1 egyszerre van.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Ombika
En is bizok benne,h neked lesz igazad en mar iden ugy terveztem ott dekkolok! 😊

üdv. Olvasgattam visszafele, ha jól értem akkor lehet, hogy semmi se közvetíti, vagy az mtv vagy rtl klub közvetíti? Hát az rtl klub-ba elég nehezen fog beleférni, mert nem fogják kivenni a sorozatokat, meg a filmeket, meg ott az F1-is. Mert azért egy egész napot elvesz a motogp láthattuk az eurosporton. Ne hogy már ne közvetítse senki, mert rosszul leszek csináljanak valamit már. <#rinya>

modellmaker
Remélem nekem lesz igazam. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ombika
Akkor se fognak ez teny! 😞

modellmaker
Itt azért nem magyar kivitelezõrõl van szó. Mármint a cég effektíve magyar, de spanyol az anyacég. Nem hinném, hogy rápróbálnának egy ilyenre.

Airbus A380
Teljesen kizárt hogy végeznek.

Ombika
Kizartnak tartom,h elkezdik marciusban es befejezik addigra... Barcsak nelenne igaz!

modellmaker
El is olvastad, vagy csak a címét? -.-

Csak Gyenesei mondja azt, hogy itt nem lesz semmi... A kivitelezõk az engedélyekre várnak, ami azért elég meglepõ egy ekkora, részben állami beruházásnál. A kivitelezõk nem aggódnak, tudták, hogy télen nem igazán lehet dolgozni.

Airbus A380
Megbukik a sávolyi Moto GP-projekt?

Mért volt végig ez az érzésem ?

Airbus A380
Emberek közeleg a szezon!! Lehet már tudni hol lesz adva magyar tv-n?

SitatiS
Remélem a Kawasaki Team-et már nem követi senki..és hogy ebbõl sem lesz semmi megvalósulva.(bár nekem a kawa kivonulása is nagy ér vágás..)<#szomoru1>

Let the good times roll.

Airbus A380

Airbus A380
Egyébként valahol érthetõ hogy ennyí MotoGP nem lesz látható az eurosport elvégre sport csatorna ez a dolga-...

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Airbus A380
A Dorna terjeszkedni akar és az helyett hogy fél európába az Eurosport adja inkább külön külön kötnek szerzõdést az 1-es országok meghatározó tv-ivel.

Airbus A380
Én meg magyar közvetítést szeretnék mégha olyan eurosportos is amitõl égnek áll a hajam.

Kicsit fura lenne kábeles adón..... magyar versenyzõvel magyar versennyel illene hogy mindenki elérhesse akinek van tv-je.

Airbus A380
Azért a Dornát is meg lehet érteni terjeszkedni akarnak és ebbe nem fér bele hogy fél európának az Eurospoort adja.

Airbus A380
Az RTL klub nem adná az F1 miatt össze se lehetne egyeztetni de az RTL -é a sportklub is.....

Nem tudom,hogy hogyan lesz tovább,de egy biztos,megint mi nézõk fogjuk kárát látni!Nem tudom mire volt jó ez a változtatás,mert az eurosport szinte mindenhol van,egy sport klub,vagy cool,vagy sport1,2 már korántsem biztos.
Kereskedelmi csatornák biztos,hogy nem adnák le olyan terjedelembe,mint egy sport tv,max azt a kategóriát,ahol van magyar érdekeltség,aztán ennyi.

gordon 24
Ez oké. De egyet ne felejtsetek el!

Az Rtl Klub = Sportklub =cool és asszem a 2 sport adoba is van pénzük..

Szóval nem feltétlenül kell az RTL Klubnak adnia.
Adhatja a 2 adó bármelyike is..

De nem hiszem hogy megveszik.. Abban reménykedem hogy a német RTL megveszi. Az nem igazán érdekel hogy nem lesz magyar(jó lenne) de profi közvetítést szeretnék!

Downhill!!

Istencsászár
F1 miatt összeegyezhetetlen a kettõ... van amikor a MotoGP egybeesik az F1el, a másik meg az hogy az rlt nem fog 3 órán át MotoGPt aztán meg 2 órán át F1et közvetíteni egy nap... így is éphogy valami kis mûsor van az F1 elõtt. Elég csak megnézni a külföldi adókat ahol 5ször több mûsoridõ van rá. Akárhogyis nézzük olyan nem lesz mint ami az Eurosporton volt, lehet szidni hogy reklámoztak közbe, a komentár nem volt a legjobb, de rengeteg infót lehetett megtudni a sportról, edzéeseket, szabadedzéseket és a versenyeket is kivétel nélkül láthattuk sõt minden egyéb háttéranyagot is a versenyekkel, versenyzõkkel kapcsolatban... az Euro álltal ismerhettük meg a MotoGPt, leglábbis én igen, és nagyon rossz hogy ennek vége, nagyon.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SitatiS
Az F1-el együtt húzós lenne,de úgy legyen!<#buck>

Let the good times roll.

Airbus A380
Az MTV az állami tv.... Viszont a sport tv-k nem ha mák van az RTL lecsap rá.

Istencsászár
A fejeseken múlik minden, ebbe beleértendõ mindenki.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

modellmaker
Ez így jogos, de ez éppen nem az ország vezetõin múlik... 😄

Istencsászár
Én el, van akkora lúzer ez az ország vezetõsége.

Airbus A380
Plussz a tv-be hallodtam a múltkor mondták hogy rohamosan nõ a motorverseny népszerûsége.. bár ha az MTV-n múlik....

Airbus A380
Valahol biztosan lesz. Azt nem tudom elképzelni hogy van 1 magyar világbajnok meg 2009-tõl már magyar futam is és sehol ne lenne közvetítve.

Szabi84
Remélem kitalálnak valamit, mert mindenképp nézni akarom. Pl mehetne a F1 helyére😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ChuckyHUN
Hát abba mi is😞

SitatiS
Bele õrülök ha nem lesz!<#szomoru1>

Let the good times roll.

Istencsászár
Most volt egy interú Böröczkivel a BP tévén, azt mondta hogy még most sem tudni hogy lesz e közvetítve a MotoGp az MTVn... <#wilting>

Airbus A380
2009-ben lesz honda a 125-ben ?

Airbus A380
A JIR hondából mi lesz jövõre ?

b-type
Ezen már a PH-n is jót vigyorogtam 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Airbus A380
lehet hogy nem így kell írni.....

Arra az energia visszafordítóracélzok ami lesz jövõre az f1 be mintha valahol olvastam volna hogy a motoroknál is bevezetik.

Airbus A380
A cars-et fogják használni a MotoGP-ben ?

Airbus A380
Nem olyan rossz az M1-es közvetítés mint azt sokan be akarnák állítani.

Amiben fejlõdniük kell az aíz hogy igenis minden versenykor tessék leadni mind 3 kategóriát. Kommentátor szempontból az M1 sokkal jobb volt bár rengetegen odavoltak a Várhegyi-Böröczky párosért...

b-type
Az M1-n legalább odahozták Harmati Árpi-t,...én nem értem, hogy az eurosport-n miért nem tettek Böröczky mellé egy volt motorversenyzõnket...Árpi néha elment hozzájuk is, de nem hagyták szóhoz jutni.
Az a baj, hogy Várhegyi-nek is meggyõzõdése hogy aki sokat beszél az már jó....és ez nagyjából igaz is szokott lenni,ha valaki ért ahoz amit közvetít(!).
Harmati Árpi nem egy kommentátor alkat, mert nem ömlik belöle a szó, és sokszor nem is szépen fésült mondatokban beszél.
de:
ott van mögötte a tapasztalat, a tudás....és egy jó adag vagányság is.
Minden alkalomra hívni kell õket, sõt az sem baj ha kettõ volt vagy aktív versenyzõ is ott van vendégként..Bitti pl.
..és akkor már nehéz akkora sületlenségeket beszélni mint ami a magyar eurosport-n gyakran elõfordul.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ma már nem tudott tesztelni és jön valszeg pénteken csak azt nem tudom hánykor..<#wave>