3439
  • b-type
    :D..nekem is tetszett.
    a legjobb hogy az elejétől kezdve ment az 'ölés' :D
  • Istencsászár
    Ez nagy verseny volt!
  • BECKHAM7
    futam streamet nem tudtok?....elment a kábeltvm...
  • SitatiS
    Én itt lesem! :)
    MotoGP Qua
  • pAtOcA
    Neten nem lehet vhol nézni az időmérőket?
  • Istencsászár
    Lényegében a DORMA szivatott meg minket azzal hogy elvette a jogokat az Eurosportól:( túl igényesen közvetítették, túl magasra téve a mércét...
  • tesó07
    Vicc
  • Ombika
    Maximum torrentrol, ha letudom akkor megnezem!
  • Istencsászár
    már multhtén sem néztem az egyik futamot sem, össze vissza adják felvételről, elmennek a francba, ennek így semmi feelingje...
  • ManoNegra
    Az m1 a királykategóriát éjfél után adja... Köszönjük m1
  • Ombika
    Mar megint, meg jo hogy nem neztem! :( Nagy meccs volt?
  • bodajoci
    Áh Talma behúzta a 4. helyet, a nyalóka meg elverte a Dokit, de soká úgy sem örülhet, tavaly is így kezdődött
  • Istencsászár
    Elég lesz ebből a sok esőből...

"Tovább keseríti a rossz idő a gyorsaságimotoros-világbajnokság mezőnyének életét. Mint emlékezetes, a katari szezonnyitó hétvégét is többször megzavarták a viharok, a versenyt le is kellett rövidíteni, és Japánban sem jobb a helyzet. A pénteki edzést kifejezetten hűvös időben tartották, és már akkor azt jósolták a meteorológusok, hogy szombaton esni fog. Igazuk lett!

A délelőtti szabadedzéseket ugyan még mindhárom kategóriában megtartották, pedig már akkor is esett az eső, de később úgy döntöttek a szervezők, hogy az időmérőket már nem rendezik meg. Talmácsi Gábor a 13. helyen végzett a szombati szabadedzésen, de a rajtsorrendet nem ez határozza meg, hanem a pénteki eredmények, amiket még száraz pályán értek el. Ez alapján a Balatonring Team pilótája a hetedik helyről kezdheti a Japán Nagydíjat. Magyar idő szerint vasárnap reggelt 6:15-kor kezdődik a 250 köbcentisek futama, az előrejelzések szerint addigra eláll az eső. Talmácsi Gábor hetedik helyet érő ideje: 1:54.594"
  • bodajoci
    Hát jah ezt is agyonszervezik már, mint a forma 1-et. Múltkor az esti futam, aminek európai szemmel sincs semmi értelme, most meg ez a tavaszi japó futam...Mind1, talán holnap nem esik. Lényeg, h Talma a 7., a Doki meg az 1. helyről indul:-)
  • cafe986
    Hát de jópofán szervezték a japcsi Gp-t ilyenkor jó "száraz" az időjárás áprilisban Rossi szerint! Fasza volt virrasztani beatomozva a szép esőáztatta Twin Ring-ről küldött "webcam"-onlinyért... Na faszom dőlök aludni.. Picsába, semmi sem már a "régi":
  • Minstrel
    azért az se semmi, hogy csak mtv adta be az igényt, itt van 3 magyar sportcsatorna, de ezeken orrvérzésig foci van, már szerintem nem bírják kitalálni, hogy melyik szutykos ország bajnoki meccseit adják még éjjel is élőben, talán még argentin harmadosztályt is adják, de MotoGP-re vagy akármi motorsportra magasról tojnak.
  • SitatiS
    Szépen lassan alakul ez..
  • Szabi84
    mondjuk az m2-re simán beférne
  • tesó07
    Sztem egyébként a 125-re meg a nagyokra gondolnak,azokat nem biztos hogy élőbe tudják adni.Ami ugyanúgy kibaszás,de ki tudja végülis még nem fejeződtek be a tárgyalások.
  • Istencsászár
    esetleg miért is nem tudnak? két csatornájuk van, mindent adjanak élőbe, olyan nincs hogy nem!
  • Szabi84
    na végre egy jó hír
  • modellmaker
    Arról beszélt, hogy nem minden futamot tudnak esetleg élőben adni, nem arról, hogy egyértelműen minden futam felvételről fog menni.

De várjuk ki a végét...
  • Istencsászár
    micsoda? kérdéses hogy élőbe avagy nem?
  • tesó07
    Az összes verseny az MTV-n.
  • Ombika
  • Minstrel
    „Roppant élvezetes motorozás volt, annak ellenére, hogy hétfő van. A körülmények nagyban megváltoztak, így némileg meg kellett, hogy változtassuk a stratégiánkat. Ez bosszantó, mert azt hiszem, tegnap este nagyobb esélyünk lett volna a győzelemért folytatott küzdelemben, de összességében nem vagyok elégedetlen, ez a mai eredmény egy jó szezonkezdés volt.” – értékelt a nyolcszoros világbajnok. „Tudtam, hogy egy jó rajtra lesz szükségem, ha Stonerrel akarok menni, ám sajnos ez nem sikerült és többen is megelőztek. A futam vége fele már éreztem, hogy a gumik nem fogják bírni és nem szerettem volna kockáztatni és sokkal fontosabb a biztos 20 pont, ami a második helyért jár. Casey nagyon jól ment ma, de úgy hiszem, a mi csomagunk is megmutatta, hogy mennyire erősek vagyunk. Motegiben is minden esélyünk meglesz, hogy visszavágjunk. A tegnap történtek után elégedett vagyok, hogy ma versenyezhettünk és, hogy jól kezdtük az idényt.”
  • Ombika
    Rossi nyilatkozott vmit,h mivolt vele esetleg?
  • lampard99
    biztos
  • lama king19
    nem tudja vki h lesz e motogp 09 játék?
  • tesó07
    Sajna nem láttam a nagyokat,de remélem nem az lesz mint 2 éve majdnem minden futamon,hogy Stoner elhúz az elején a többiek meg csak a keréknyomaival találkoznak....
    Ehhez a közvetítés balfaszkodásra meg inkább nem mondok semmit.Amióta nézem a motogp-t,mindig is az eurosporton tettem,színvonalas volt,jó kommentátorok,szakértők,hiányzik nagyon,főleg Böröczky,bírtam mindig ahogy beleélte magát.Ezek az mtv-s majom kommentátorok mindig is idegesítettek.De eljutottunk odáig hogy már annak is örülne az ember ha ott tudná nézni.Úgyhogy elég siralmas a helyzet...:(
  • Minstrel
    ez a futam olyan volt, mintha nem is lett volna, ha tv-ben nézem nem pedig gépnél űlve, akkor szerintem elaludtam volna, kár, hogy nincsenek elől is harcok, mint kis kategoriákban vagy SBK-ban
  • bodajoci
    Oh ez az első derbi, soha nem számított annyira, lesznek még itt meccsek, katarban hosszú az egyenes...
  • SitatiS
    Egyetértek Veled,de tenni nem lehet ellene,ezért sajnos belenyugszik majd mindenki,aki szereti a sportágat..
    Kérdésedre válaszolva:nem volt rossz futam,bár bíztam benne hogy Vale fel tud zárkózni Stoner-hez,és lesz meccs,de nem jött neki össze most.
    Sajnálom,bíztam benne,hogy a Kawasaki-t láthatom még az idén a mezőnyben,ez sem jött össze..
    Majd lesz valahogy..
  • bodajoci
    Áhh sokat nem vesztettél. a Stoner kölök állva hagyott mindenkit, egyedül a Doki ment vele egy darabig...
  • Szabi84
    torrenten már fennt van pl a magon
  • vikuci
    sziasztok
    nem tudtok egy oldalt, ahol megnézhetem így sajnos utólag a futamot?
    köszi :)
  • bodajoci
    Ilyen világot éluünk bazzeg, a pénzért( amiből már rogyásig vannak) megbaxák az öreganyjukat is ezek a vén majmok
  • JGTC
    Ez inkább csak valami, de ahhoz képest ami volt SEMMI!

Amúgy tetszett nektek a futam? Hondának nagy zakó volt ez a verseny annyi szent.
  • SitatiS
    Én már elfogadtam ami van..
    Azért ez is több a 0-nál,nem?
  • Szabi84
    hát ja sajnos nem egy hd minőség de már túltettem magam rajta:D