MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
még mindig nem tudom elhinni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Airbus A380
Azért én nem gyökerezném le õket.

oké hogy szereted meg minden de ha meg a BL-en spórolnának az meg másoknak hiányozna a foci az országba a legnépszerûbb sport.

(én nem szeretem)

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Az eurosporttól a Dorna elvette a jogokat a magyar tv meg....

Az RTL-nek meg ott az F1

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

ezert írtam hogy ha volt mar akkor sorry de azért kösz.

ForzaInter
Ha észrevetted az egész elsõ oldal gyakorlatilag errõl szól, visszaolvasás hasznos tud lenni néha.

Yo, Bitch!

Minstrel
királyi televízió is ne adjon le két bl meccset aztán megspórolják az árat, gyökerek, pont most nem közvetítenék mikor jurón sincs, eddig persze verték a mellüket, hogy közvetítik az összes futamot, eh.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ha mar volt a sorry. A moto gp tulajdonasi a gazdasági válság miatt internetes közvetítésre akarja módosítani a tv-s adás helyet ezert a tv tarságoknak hatalmas árat kellene fizetni hogy leadják ezert pl: eusport mar le is mondott de a Magyar királyi televízió még tárgyal a tulajdonosakkal(!reménykedjünk sikerrel!).

valaki tudja miért nem lehet majd nézni talmat Mo-n?

REALista
fasza...<#levele>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Black Ghost
Neten biztos, m1-n, eu1-2-n nem.
lehet hogy itt
REALista
A 250cc -s versenyeket sem fogják közvetíteni a hétvégén sehol?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Black Ghost
Az ám az élvezet.

palacsintasütõ,krumpli vs. Motogp

<#action>
Airbus A380
off.

palacsintasütõvel is lehet ütögetni. 1 krumplit <#mf1>

Black Ghost
Egy egyszerûbb teniszütõ i van 10-15, +bérlet, és mint ahogy mondtad ilyen világgazdasági helyzetben... <#mf2>
Airbus A380
Superbike lesz is MotoGP az nemmostanába lesz az eurón

Airbus A380
Ez csak természetes legalább senki nem zsírosodik el atv elõtt. <#mf2>

Airbus A380
manapság 15 ezer ft igen sokat ér... persze te lehet bányászod a pénzt. <#eplus2>

7végén lesz a eurosporton motogp v nem?mert pl most 7végén volt superbike..
Black Ghost
Ne aggódjatok Motogp-t lehet fogni neten, majd keresek nektek egy oldalt.
Black Ghost
Vegyenek inkább teniszütõt? <#eplus2>
Végülis egy 10-esbõl megvan kb, na jó max 15.

Visca El Barça!

Airbus A380
Persze majd a mostani világgatzdasági helyzetbe pont erre fognak áldozni az emberek a MotoGP miatt. <#alien>

Én DSF-en fogom nézni, mer van parabolám (is)<#bee1>. Komolyan aki nagyon szeretné nézni, az vegye meg a legcsicskáb beltérit egy mezei 60-as tükörrel, lõje rá az Astrára, azt hajrá<#vigyor0>

Visca El Barça!

Ombika
Lehet rinyalni eveket, de ha ez van, akkor ez van!

ForzaInter
ja de az már nem élõ😞 ugy meg már nem az igazi, még ha nem is tudod a végeredményt..

Yo, Bitch!

Szabi84
nekem is ez az egyetlen reményem maradt

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

pAtOcA
Jobb híján.. :S

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Ombika
Torrent a megoldas emberek! 😊

pAtOcA
Hát nagyon is.. F1 után a kedvencem :S

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Hát ez szomorú<#rinya><#rinya>

Airbus A380
Úgynéz ki.

Airbus A380
Azt szóljuk hogy ez 1 több hónapos téma már. 😊

Az eurosporttól elvette a jogot a Dorna az M1-nek meg valszeg nincs pénze rá.

Helló!
Vissza olvastam egy pár hsz-t és ha jól teszem össze akkor nem fogják leadni a versenyeket?

Szabi84
azt hogy a kurvaanyukat, nevetséges, fõleg magyar szempontból

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

mit szóltok ahhoz h sem a eurosport sem az m1 nem fogja adni a futamokat és így nem fogjuk látni?

Airbus A380
HM.... Azért a motogp-nek van egy rétegnyi nézõ tábora . hisz ha nem lenne úgy járna mint az F1 nem mennének oda.

Airbus A380
Dél amerika még "természetes" hisz az USA mellett van. de ázsia meg ausztrália ? a franciák más tészták nekik van saját tv csatornájuk ami közvetíti.

ForzaInter
jó az amcsiknál csak a saját sportágaik a menõk..

Yo, Bitch!

gordon 24
Ausztrália, amerika, Dél amerika, Azsiai országok! Francia országban sokan stb..

Franciák pl elég sokan nézik..

Downhill!!

Airbus A380
hol nézik ? zambézibe ?? ugandába ? stb....

Bár az amerikaiak jórésze pl a motogp-t meg az f1-et nem ismeri.

multkor msn-en mondom 1 new yorkinak hog szeretem (ttem..) a motogp-t elkezdte kérdezgetni hogy az mi a franc õ még nem hallott olyat. majd 1 nemzetközi cseten egy másik amerikai szintén "mi az?"

ForzaInter
Mindenesetre szeretnék olyan hülye lenni, annyi pénzért...

Yo, Bitch!

modellmaker
Vagy amit meg tudnak venni. 😉

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
Ez igy igaz! Azért irtam hogy világ viszonylatban! Europába sehol nincs az fix..

Downhill!!

Airbus A380
Mert egy kicsit több minden történik benne plussz jóval több is van. Viszont európába nem hiszem hogy nagyon elterjedt lenne.

gordon 24
Biztos sok ilyen versenyt néztél azért tudod😄 Azt se tudod miról szól sõt azt se mit látsz! Akkor mirõl beszélsz?
Világ viszonylatban az f1 elött van a nézettsége jó pár éve...

Downhill!!

Airbus A380
Off. hidd el ezek a tv a nézettségre mennek és olyat nem adnak amit nem néznek az emberek.

Peppus
Na annál a tenisz is jobb az tény 😄

Airbus A380
Viszont a tv-be meg olyat adnak amire van igény.

A nascar sem volt sikeres a sport tv-n le is vették . 😊

modellmaker
Más kérdés az, hogy a TV-ben azokat a sport eseményeket közvetítik, amik szerinted reneszánszukat élik, meg más dolog az, hogy ezeket valóban nézik-e... 😊 Remélem érzed a különbséget.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!