3439
  • cafe986
    Ezt félre néztem, a scott-nak 1 versenyzője van és Yukinak a barcelonai az utolsó versenye ennél a csapatnál.
  • lampard99
    nem, en elégedett vagyok vele teljesen jó 1 alkalomra, csak kíváncsi voltam hogy mindenki így látja e
  • cafe986
    Bármi lehet, talán Yuki helyére, de Gáboro helyére semmiképp, Nála most kezdődik a -"téli tesztelés" csak élesben, pár versenyhétvége és belerázódik.
  • Laceee
    Mit gondoltál, hogy felül egy erősebb motorra a 250 után és egyből húzza neki mint az állat ?
    Szélesebb gumik, erősebb fékek, az dolga Talmának ezen a versenyen, hogy beérjen és egyre jobb köridőket menjen.
    Egyébként a csapattársa is 1,5 másodpercel ment lassabban Rossinál.
  • lampard99
    összehasonlitás ként Rossi: 324.2 tudott menni míg TALMÁnak: 307.9 így kapott 4.616 Talma Rossitol. 1 ült ilyen mocin szeritetek?
  • JGTC
    Az azért érdeklne, hogy mi lesz Aoyamával ha idén Talma jól fog szerepelni ezzel a motorral??? Volt egy cikk nemrég amiben Aoyama nyilatkozta, hogy nem titkolt terve, és a csapaté is, hogy jövőre feljebb lép. ??????????????
  • tesó07
    Örülök hogy Talmá-nak úgy néz ki mégis összejött a királykategória, azért ezt nem gondoltam volna az év elején hogy ilyen gyorsan kivégzi a 250-et. :D
    Biztos vagyok benne hogy megfog ragadni, nagyon nagy versenyző!!
  • ManoNegra
    Ideje viszont nem volt sok lehorgonyozni a 250-be.
    Én bízom benne, hogy felnő a feladathoz!
  • Istencsászár
    szép!, remélem nem a semmiért dobta el a gyári motorját a 250ben és meg tud kapaszkodni itt a kirélykategóriában pár évre... nehéz lesz, nagyon nehéz.
  • ManoNegra
    :D
  • Yulcsa
    szívesen.
    fejlődni fog Talma, csak időt kell adni neki. hajrá!
  • JGTC
    köszi :)
  • DJS8
    19. Talma
  • Yulcsa
    de épp most lett vége
  • Yulcsa
    http://atdhe.net/7499/watch-moto-gp-grand-prix-catalunya
  • JGTC
    valaki tudna adni egy linket a most futó edzésről? megnézném ahogy nyelezi az ezüst hondát :D
  • lama king19
    sztem nem kell leírni talmát. pár futam múlva már ott lehet a 10. hely környékén ami szép eredmény lenne sztem. az mekkora lenne ha már most haydent verné. :) elég szarul megy idén.
  • lampard99
    Talmácsi Gábor lesz az első magyar pilóta, aki rajthoz állhat a királykategóriában.

A hírek szerint a magyar versenyző ma már ott lesz a Katalán Nagydíj mai első szabadedzésén a Honda RC212 V nyergében. A tréning 13.55 órától kezdődik.

Az induláshoz szükséges anyagi háttér megteremtését a MOL főszponzori szándéknyilatkozata tette lehetővé, amelyben rögzített feltételek teljesülése esetén megfelelő pénzügyi támogatásáról biztosította a versenyzőt, és így a MOL a Scot Racing Team MotoGP főszponzorává válhat – olvasható Talmácsi Gábor menedzsmentjének mai sajtóközleményében.

„Óriási a lehetőség. Köszönöm a menedzseremnek, Stefanónak, akivel mindvégig nem adtuk fel, a MOL-nak, hogy kitartottak és kitartanak mellettem. A barcelonai verseny során a motorral való ismerkedés lesz az elsődleges cél, hiszen most ülök majd először fel rá, de minden tőlem telhetőt megteszek, hogy bebizonyítsam: rászolgáltam e bizalomra” – nyilatkozta a megállapodással kapcsolatban Talmácsi Gábor.

„A hátralévő versenyeken szeretnénk felzárkózni az élmezőnyre. Hatalmas élmény és érzés lesz holnap kigurulni a boxból az új motorral, és mától a királykategóriában versenyeznem a legjobbak között, első kelet-európaiként. Ez a hétvége számomra és a szurkolóimnak is a motorozás ünnepe lesz” – tette hozzá a magyar motoros.
  • lampard99
  • ManoNegra
    Ojeeeaah
    A MOL FŐSZPONZORKÉNT INDÍTJA TALMÁCSI GÁBORT A MOTO GP-BEN Talmácsi Gábor a Scot Racing Team MotoGP versenyzőjeként a gyorsasági motorsport királykategóriájában, a MotoGP-ben folytatja pályafutását.

link
  • b-type
    Nézzük ki sanszos az első 8-ra elsődlegesen:
    1.Stoner
    2.Lorenzo
    3.Rossi
    4.Pedrosa
    5.Dovizioso
    6.Melandri
    7.Edwards
    8.Capirossi
    ..és ha esetleg bizonyos pályán Melandri vagy Loris gyengélkedik és nincs az első 8-ban akkor is ott van Vermeulen (gyári motor), vagy Elias (tehetség).
    ...10 közelében motorozni már komoly dolog lenne,...Kallio-t elverni (elsősorban :) ), aztán pedig valahogy a 10 közelébe motorozni.
    amennyiben megszokná a jelenlegi motorját akkor sztem nem elképzelhetetlen, de megmaradni a királyban külön csoda lenne...bár sikerülne!
  • lampard99
    én nem a király kategóriára gondoltam ezt meg akkor mondta mikor meg 125 cc volt és azt mondta hogy csak olyan csapathoz megy ahol jo motort kap
  • gordon 24
    Motogp-ben 1-8???

Ird már le álltalában ki ott az első 8:D

Ettől függetlenül oké, de szerintem korai..
  • lampard99
    akkor is király kategória!!! 250 ben sem a legjobb cuccal ment+ ő mondta hogy csak olyan motorra ül fel amivel 1-8 között lehet, bízunk benne tudja mit csinál.
  • Laceee
    De jó felülhet a leggyengébb motorra..., zéró tapasztalattal
  • lampard99
    Talmácsi Gábor a MotoGP-be tart – pénteken délelőtt eldőlhet a sorsa
  • lampard99
    én nekem nem az mar a saját blogjában is is írja hogy tárgyal Honda Scotal+ ns meg azt írjak hogy sokat láttak a Honda Scot istállónál Talmát és ügynökét, Nyugyi ha nem is a hétvégén de a következő heten mar biztos menni fog és rémélem csak 1 helyen fog végezni ezek utána
  • ManoNegra
    ott még csak pletyka szinten irták. ettől függetlenül jó lenne.
  • lampard99
    www.nemzetisport.hu
  • ManoNegra
    honnan a hír?? ha igaz akkor fasza
  • lampard99
    mar hivatalos hogy talma a Honda Scot csapattal tárgyal és hétvégén várhatóan versenyezni fog a bitang erős Hondával:D Igen Baby!
  • cafe986
    Talma naplójából:
    "Sziasztok!
    Újra itthon vagyok. Minden rendben volt kint Olaszországban, jól haladtak a tárgyalások és úgy tűnik, hogy több lehetőségem is akadna még idén újra motorra ülni, de egyelőre még a további egyeztetések folynak, és még nem született meg a végleges döntés. Tárgyaltunk a Superbike-ban történő folytatásról is, ahol egy félgyári Ducati csapatnál tudnék motorozni a hátra lévő vb futamokon, de elsődleges célunk, hogy a MotoGP-ben maradjak. A helyzet nem könnyű, de nem reménytelen. Ha lesz majd valami biztos, jelzem".
  • Istencsászár
    Simoncelli egy állat ezt már láttuk párszor, nagyon jó versenyző, de néha túl lő a határon...
  • ManoNegra
    „A 250ccm verseny során Marco Simoncelli felelőtlen módon motorozott és veszélyeztette versenytársát Alvaro Bautistát, mely tett megsérti a FIM szabályait a 2009-es előírások szerint. A vezetőség határozata szerint Marco Simoncelli figyelmeztető büntetésben részesül és ha legközelebb is hasonló esetben vétkes lesz, akkor az már kemény következménnyel fog járni. Továbbá 5000 dolláros pénzbüntetést szabtunk ki rá most.” – áll a FIM hivatalos nyilatkozatában.

url
  • Ombika
    Szerintem akkor se kellett volna igy csinalnia, elbaxta a jo helyet amiatt a ..... miatt, mert hat ha magaban megy targyalni no gond lenne azota se!! De hat mar mind1, legtobbet ugyis Rossit neztem! :)
  • JGTC
    Most is 10percel később adták. Ergo felvételről nyomták, de trükkösek így volt 10percük vmi mást adni és mikor vége lett kapcsolhattak élő képre a díjátadóhoz.
  • b-type
    De ez Talma élete, elsősorban.
    Nem kell helyette élni, mivel neki egész jól sikerült :)
    Stefano meg összehordta az eddigi motorokat, és ez nem volt egyszerű. Egész egyszerűen már túl sokat megtettek ahoz hogy most számon lehessen kérni rajtuk bármit. Gabi-t sem kell megmenteni a saját életétől. :)
    Az közvetítést számonkérni detto nem fair.Könyvet eladni a képével, ingyen interúkat követelni rajta..stb az megy, meg a számonkérés, de a feltétel nélküli támogatás az nem...már maga a sima támogatás is nehezen, pláne ha pénzt kell rá áldozni.
    Szal igazad van,..nincs értelme ebbe belemenni, mert nem változnak meg a dolgo hipp-hopp :(

Viszont tegnap volt MotoGp, grat Németh Balázs-nak nagyon szépen helyt állt esőben, qual-n befért a 107%-ba, és a futamon poziciókat szerzett.
    Szép volt.
    Jó volt a BSBK is, hála az égen adja az Eurosport, és este a WSBK is jó volt Utah-ban.
    Ben Spies kicsit brutál a 7 verseyn 7 pole-jával.. :)
  • Istencsászár
    Az M1 Talmácsi miatt vette meg a jogokat, talán a szurkolók felhábrodása is benne volt, hogy tétováztak egy ideig. 125ös futamot nem hiába nem adják élőbe, senki sem kiváncsi rá, csoda hogy a MotoGpt elkezték élőbe is adni és nem jszaka kell nézni az ismétléseket... most hogy nincs Talmácsi jövőre nem lesz közvetítés, vagy zerinted Imrére kiváncsi mindenki aki az utolsó helyekért küzd?
  • cafe986
    bazz késő van bocsesz..
  • cafe986
    ...nem is kicsit szvsz....