MotoGP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Én akkor sem fogom nézni ha a világon az lesz az egyetlen sport!
Downhill!!
Sokaknak már nem izgalmas a motorsport ez az egyik oka annak hogy az általad unalmasnak vélt sportok reneszánszukat élik
Downhill!!
ennyít még szerintem ez a topik is elbír viselni.
nem is játszani akarom hanem nézni. 😄DD izgalmasabb mint a körbe körbe 2 órán át 1más után.... nem mellesleg az F1-esek is izzadnak mint állat 😛
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Engem nem tud lekötni egy olyan sport ahol két ember hadonászik egy ütõvel hogy eltaláljon egy labdát amikor ez sikerül a másik hadonászik hogy visszadja neki😄 Unalmas és semmi változatosság nincs benne.
A Foci ugyan az 90 percig rohanak egy labda után, majd utolérik és elrugják, aztán megint futnak😄
Unalmas és szar nekem..
Én egyetlen ilyen sportot szeretek az amerikai Futballt.. Na az igen. Ezen kívül az össszes szar.. (nekem.. Ettõl függetlenül sokan szeretik)
De szerintem hagyuk ezt, ha neked tetszik a Tenisz nézd.. Én pl sik ideg vegyok, hogy egy sport tv-n egyfolytába a tököm snoker megy napi 24 órába és napi 12 be meg a Tenisz.. Unalmas szar az egész..
Downhill!!
hol fogom én nézni a MotoGPt????
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem nálam. Összességébe. nem az ujjamból szedtem nyílvánvaló adat hogy emelkedik a népszerûség ld: Sport tv is egyre többet ad.
De ha annyíra imádod akkor m agyarázd m ár el légyszives mi jó abba hogy évi 17 verseny van kb az F1-be meg a motogp-be azt kész. van kb kéthetente kb 5 hónapig másfél 2 órás idõtartamba plussz 1 óra idõmérõ szombaton,
nos tényleg várnám véleményedet m i a jó ebbe.
Tenisz sokkal több van vagy foci (ezt nem szeretem) stb...
A nascart direkt nem írtam mert ha jól tudom az 10 hónapig minden héten van kivéve a nyári szünetet.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nézd a Teniszt ha szereted, de az én szememben a Tenisz mint sport hát hogyis mondjam ne sértõdj meg😄 Abszolut nem értékelem semmire kb.
Downhill!!
Ebbe azért ne legyél biztos . Fellendülõben a tenisz népszerûsége fõleg a motorsportokkal szembe amik kwzdenek már elégg ellanyhulni. Arról nem is beszélve hogy sokkal több tenisz van mint pl MotoGP 1 évbe.
Tavasz van, nyár is lesz.
<#vigyor4>#vigyor4>
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
Ez Istenkáromlás ebben a topicban. Hagyjuk már a teniszt, meg a téli vegzálást, örüljünk inkább, hogy jó idõ van és mindenbõl indul a szezon! 😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Amúgy én Síugrást néztem egész télen, örülök hogy itt a motorsport, de ha a kettõ közt választani kéne hírtelen nem tudnák dönteni😊
Most nem irom le a vélemény a Teniszrõl.. Szerintem mindannyian jobban járunk😄D
A Motorsportokhoz egyetlen sport sem érhet fel!
Downhill!!
Most úgy õszintén lehet nem csak én vagyok az eggyetlen 😊
Új csapat Talmácsi mögött
Új szponzorok segítik Talmácsi Gábor versenyzését a gyorsaságimotoros-világbajnokságon: a 250 kcm-eseknél az idén bemutatkozó, a nyolcadliteresek között világbajnok motoros teljes támogatást kapott a 2009-es a szezonra.
A keddi budapesti sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Grupo Milton és a Logistic Land mint a Balatonring Team fõszponzora, a Sedesa mint szponzor, továbbá a gárda mögött álló Aspar Team úgy döntöttek, hogy biztosítják az együttes létrehozásának és fenntartásának teljes költségvetését.
Kovács Bence János, a Grupo Milton elnöke elmondta, hogy az általa vezetett cég 1,4-1,5 millió euróval, a Sedesa pedig 400 ezer euróval támogatja a magyar motorost, hozzátéve, hogy egy pilóta egyesztendõs költségvetése - két gyári Apriliával - 2,5 millió euróba kerül.
"Azért döntöttünk Talmácsi támogatása mellett, mert hiszek abban, hogy szükségünk van hõsökre, olyan kiválóságokra, akik elviszik a nagyvilágba a magyarok jó hírét" - fogalmazott Kovács Bence János. "Hosszú távon gondolkodunk Gábor szponzorálásában, hiszen még csak 28 éves, nagy sikerek várnak rá. Ami pedig a továbbiakat illeti, õ a Bajnokok bölcsõjének a vezetõje, irányításával biztosítható lesz a magyar motoros utánpótlás. Elképzelésünk szerint már jövõre indulhat egy ifjú hazai pilóta a 125 kcm-esek között."
Vicente Cotino, a Sedesa elnöke elmondta, hogy ezzel a támogatással már minden feltétel adott - csapat, motor és nem utolsó sorban, tapasztalat, tehetség, - hogy Talmácsi újabb nagy sikereket érjen el.
"Végtelenül örülök annak, hogy piros-fehér-zöld színeket kapott az új Apriliám" - mondta Talmácsi. "Elégedett vagyok, mert a szerelõim ugyanazok, akikkel együtt a korábbiakban sikeresek voltunk. Ugyanakkor nem lesz könnyû dolgom, hiszen az új motort teljesen másképp kell vezetni, mint a korábbi 125-öst. A súlya 100 kiló, 110 lóerõs és kipörgés-gátlóval is rendelkezik. Azt remélem, hogy az elsõ öt között végzek és harcban leszek a dobogóért, de az is elképzelhetõ, hogy már az elsõ futamon a pódiumra állhatok."
Jorge Martinez Aspar, Talmácsi korábbi csapatfõnöke, a Balatonring Team megálmodója elmondta, hogy az elsõ két futamon még csak egy gyári Aprilia áll majd Talmácsi rendelkezésére, de reményeik szerint a vb harmadik versenyén, Jerezben már a második motor is megérkezik - írta az MTI.
Talmácsi 2007-ben világbajnok volt, 2005-ben és tavaly pedig a harmadik helyen zárt a 125 kcm-esek között. A vb jövõ vasárnap egy éjszakai futammal Katarban kezdõdik.
további érdekes cikkeket találtam az alábbi oldalakon a témával kapcsolatban:
grupo-milton.hu
balatonring-online.hu<#mf1>#mf1>
tenisz forever. <#eljen>#eljen>
Azért Gábornak igen ramaty érzés lesz hogy nem sok magyaír látja max tényleg csak a fanatikusok akik fizetnek a netes tv-ért vagy versenyre mennek.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Még jó hogy idõközbe átszoktam a tenisz-re. <#eljen>#eljen>
Az legalább van tömegével.
http://www.motogphirek.hu/index.php?news=505
*Posse*T.W.D*
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!