3439
-
cafe986 #2079 Te most komolyan Gyépét hasonlítod össze a MotoGp-vel? Nem csak Talmácsi miatt nézzük szvsz... -
#2078 Jah csak eppen akkor b....m volt az csak FAJ!!! Sajat magaval baxott ki a nagykepu olasz menedzsere miatt, de hagyjuk inkabb.... -
Laceee #2077 De igy kiszálni is felelőtlenség volt, ezt az évet teljesen eldobta, ha elmegy máshova ott sem fog nagyobb sikert elérni, mert már mindenhol fut a bajnokság, nagy lesz a hátrány, meg főleg úgy, hogy nem az anyagiak játszottak közre a balhénál. -
#2076 Talma azt teszi amit akar...hozzá képest itthon minden színvonaltalan, úgy az M1 közvetítés mint az Eurosport-s, még legjobban akkor volt élvezhető amikor Harmati Árpit odahívták.
..minden amit elért ár ellen érte el, és saját erőből...megtett mindent azért hogy feljusson a csúcsra.
:)...őt nem szabad kikezdeni szvsz, mert már letett az asztalra. -
bodajoci #2075 Itt tartunk sajnos, meg is látszik az egész országon... -
#2074 Örüljünk, hogy megvette a jogokat az m1.. Jövőre tuti nem lesz még ez sem. Köszönhető annak hogy ilyen korrektül kivonult Talma a szezon elején, és valószínű mostmár annyian sem nézik a közvetítéseket mint eddig.. Amíg a győzikét milliók bámulják tátott szájjal, addig leszarják, hogy te motogp-t akarsz nézni.. -
bodajoci #2073 Az eurosportos duo is egy nagy nulla volt, nekem csak avval van tele a tököm, h kishazánkban egy cigánycsicska győzikesó fontosabb, mint egy ilyen verseny. Nincs egy tv, ami normálisan leadna 3 futamot, állandóan a streameket kell vizslatnom, ha időben nézni akarom a gp-t -
#2072 Az 2 tökkelütött barom,semmihez nem értenek és még hülyeséget is beszélnek..sokkal jobb volt az eurosportos duó..Egyébként iszonyat jó futamok voltak..sajnálom Simoncellit és a Doctort de ma ez jött össze nekik..ennek is kell örülni ^^ -
ManoNegra #2071 Jó volt a 250 meg a GP is!! Azért a 125-öt is leadhatnák emberi időben. -
#2070 na ez jó futam volt, de ha végig eső lett volna Melandri állna a dobogón:D -
#2069 Hát ez sem volt semmi!:))
Jó kis futamok a hétvégén!!
Mindig ilyet! -
#2068 16. lett!!
Grat neki! -
#2067 hogy versenyzett az új magyar srác? -
ManoNegra #2066 Ez a két kommentátor nagyon gáz! Multkori futamon a füles kiabálva ezt mondja: ÉS VALENTINO ROSSI FELADTA A VERSENYT!!! miután bement a boxba másik motorért... Most is össze vissza beszéltek.
Az mtv-nek meg a durva annyát! Nem adja le a díjátadást hanem ilyen Haydn emlékműsort ad a két futam között pfff -
bodajoci #2065 Na végre nyert egy magyar csapat!!!Le a kalappal Pasini előtt, az uccsó kör nem volt semmi. -
cafe986 #2064 Kegyetlen volt az utolsó kör, de az egész verseny iszonyatosan komoly volt!!! 250cc -
#2063 Remélem a GP is minimum ilyen izgalmas lesz! -
#2062 Eszméletlen futam volt az biztos :) Aspar majdnem kapott egy infarktust :D -
#2061 Micsoda futam volt a 250, le a kalappal Pasini előtt, remélem nem hagytátok ki! -
cafe986 #2060 Talma csak 1 van... -
Gabor_(HSF) #2059 Hát nemtom..azóta nem találkoztam vele..Még semmi konkrétum nincs -
#2058 Lehet hogy odaígérte, de az szvsz nem egy jó döntés..szvsz legalább a vb cím feltétel kell hogy legyen.
Aspar maga szvsz csak mellékvágányon kezelte Gabi-t, én csak ebben hibáztathatom ha akarom egyáltalán, itt igazán az új szponzorok kavarták meg vizet azzal hogy egy új szerződést szerettek volna aláíratni Gabi-val a médiajogokról, és ettől tették függővé a további támogatást.
...de sok jóra nem számíthatott Gabi, és a királykategóriában meg ennél is kevesebbre, könnyen sejthető. Már itt a 250cc-ben sem nagyon lehet farvízről VB-t nyerni, ami pedig előfeltétele lenne annak hogy a királykategóriában sanszos motort kapjon.
Az tény, hogy a 4t-s következő évben akár meg is lepette volna a mezőnyt szerencsés esetben, de ezt már sztem nem tudjuk meg.
Szvsz a WSBK felé fog elmozdulni Talma. -
Gabor_(HSF) #2057 Ez ennél sokkal összetettebb...
Előszőr is;valóban a vb után a 250-be kellett volna mennie,de Faubel-nek már jóval a végkifejlet előtt odaigérte,az igazi kérdés az volt,melyik motort kapja,ha nyeri Faubel,akkor RSA-t,nos ez szerencsére nem igy történt,a többivel meg mindenki tisztában van.
A másik dolog ezzel kapcsolatban,a média értékek és itt jönnek igazán a problémák,egy senki fölgyén egy senkik vagyunk és ezt igy is kezelik..
De ez a múlt,a jelen viszont az,hogy nemigazán volt bölcs döntés kiverni a hisztit és nem csak azért mert Aspar 25%-ban tulajdonosa is a MotoGP-nek,dehát ugye ráadásul utolsó éve a 250/2T-nek,ezt az évet simán elvegetálhatta volna..
Most még nem látni mennyit ártott ezzel a döntéssel,de valószinű,hogy többet mint gondolná..
Sajnos nekünk magyaroknak 3x annyit kell nyújtani,hogy elismerjenek,de hát mi tettük magunkat ilyenné,ezt tudomásul kell venni,bár ez nagyon nehéz,én is sokkal büszkébb vagyok annál.. -
bodajoci #2056 Jó lesz ez a gyerkőc, ha hagyják belerázódni. Hamar beleszokik sztem. -
cafe986 #2055 A gpone.com híre szerint Aspar Martinez megtalálta Talma utódját Németh Balázs személyében. A MotorShow1-ből jól ismert fiatal magyar tehetség már indult világversenyen a FullGas Racing Team színeiben a Stock VB-n, valamint a Factory Racing színeiben is. Régóta nem hallottunk róla, utoljára akkor keltett feltűnést, amikor rommá verte az Alpok Adria mezőnyt tavaly a Hungaroringen.
Németh Balázs 21 éves, 6 éves kora óta motorozik. Versenyzői karrierje 2005-ben indult be igazán,óriásit ugorva az utánpótlás 50 ccm special géposztályból a superstock 600 felnőtt mezőnyébe került. Már a 2. versenyén dobogóra állhatott Rijekában, 3. helyezést ért el. A következő futamán Brnoban 2., majd a Hungaroringen legjobb magyarként az Alpok Adria értékelésben ismét egy dobogós 3. helyet szerzett. 2006-ban már a Stock1000 kategóriában indult, 2 futamgyőzelmet szerzett az Alpok Adria Bajnokságban. Egy sérülés akadályozta ebben az évben, de az év végi értékelésben így is a 4. helyet szerezte meg. 2005-ben 600ccm-es, 2006-2007-ben 1000ccm-es Stock motorral nyerte meg a Hungaroringen megrendezett Endurance futamokat. 2003 óta supermoto versenyeken is indul, elnyerte a legtehetségesebb fiatal címet. 2007-ben a FullGas RAcing Team színeiben a Stock 1000VB-n szerepelt, 4 bajnoki pontot gyűjtött. 2008-ban a Factory Racing Team színiben a Supersport600VB-n indult. Hogy mindez elég lesz-e Talma pótlására? Mugelloban meglátjuk!
-
#2054 Gabitól már nem egyszer lehetett hallani, hogy a motorozás az élete, nem hiszem, hogy csak úgy veszni hagyná. -
#2053 Nagyon vártam ezt a hétfői napot, de elég nehéz megítélni mi is történik...van valami a háttérben ezzel a 'mindenáron Magyar motorossal' dologban.
Kiváncsi leszek mi lesz,...és persze hogy mi lesz Gabi-val, mert az egy dolog hogy akár be is fejezheti végleg ha akarja,..de én túl jó motorosnak tartom ahoz hogy itt lezárja az egészet. Neki motoroznia kell, de hogy hol...a legjobbakat remélem neki.
Az mindenesetre beszédes, hogy Aspar csak így belement a szerződésbontásba,...ha ezt csak a Gabi-k rugták volna fel, akkor lepereli a gatyájukat is szvsz. -
cafe986 #2052 Csak egy példa arra,hogy nem biztos az, hogy Talmának nincs helye a királyok között. Anthny West 2007-ben évközben átigazolt a szupersportból a Gp-be Olivier Jacque(megsérült) helyére. De elötte megjárt pár futamot a 250cc-esek között. De ha a superbike-ba megy, onnan is lehet vissza út a MotoGP-be. Majd meglátjuk.... -
#2051 Ez mind igaz, ezt nem vettem figyelembe.
"Talma-nak már a VB címe után fel kellett volna mennie 250cc-be, akkor Aspar mélgis Faubel-t küldte fel, és Stefano-nak meg odadugott egy másdik szerződést ahol garantálják neki a gyári motort két év múlva, azaz még egy év a 125cc-ben és utána fel 250cc-be gyári Aprilia-n."
-
#2050 Ráadásul izgalmassabb versenyek is vannak mint GP-be. -
#2049 ha nincs Martinez??! Talma-nak már a VB címe után fel kellett volna mennie 250cc-be, akkor Aspar mélgis Faubel-t küldte fel, és Stefano-nak meg odadugott egy másdik szerződést ahol garantálják neki a gyári motort két év múlva, azaz még egy év a 125cc-ben és utána fel 250cc-be gyári Aprilia-n.
Majd átkavarták ezt is, hogy legyen a BalatonRing-s külön csapatban, aztán azok meg bejelentették hogy csak akkor adnak további pénzeket, ha módosítják a médiajoigokról szóló szerződésüket...azaz megkapják ők.
Az én véleményem szerint Aspar simán mellékvágányra tette Gabi-t. Becsülöm benne, hogy engedte Talma-t VB-t nyerni...de azt is inkább Faubel hozta össze, mert ha ott Aspar elbuktatja Talma-t, az már egyfelől látványos lett volna..belső körökben biztos,..másfelöl neki magának is komoly erkölcsi kérdőjel, ...na és Gabi jobb motoros.
Stefano nem egy szerződést összehozott már, egy olyan Magyar srácnak akinek nincsenek itthon nagy piacai, nem foglalkozik vele a media, és a szurkolótábora sem egységes.
Szvsz sem motorozni sem szerződni nem tudunk jobban mint Talma és Stefano párosa, nekünk szimplán csak támogatni kellene, bárhogy is döntenek.
Amennyiben átmennek az SBK-ba az a lehető legjobb húzás, nagyon jó már a mezőny jóval több gyári motorral mint a MotoGp-ban, közvetlenebb légkörben, és teljesen más mint a MotoGp óriási szponzori és gyári érdekek kötélhúzása.
Ott van pl. Smrz aki ment a MotoGp kisosztályaiban így-úgy,aztán most a WSBK-ban nagyon magára talált. -
#2048 persze egyből a nagykategóriába, még a spanyol sztároknak is kell 1 év a 250ben ahol jól teljesítenek mire feljutnak, a hely pedig igen kevés. Nem Talma tehetségét vonom kétségbe, de nem ő az egyetlen jó pilóta, vannak nála jobbak. SBK megint egy más világ... -
#2047 Ezzel ennyi! Senki nem fogja szerződtetni..
De már lehet is hallani olyan dolgokat, hogy lehet SBK-ba megy.. Meg hogy még van egy olyan lehetőség hogy Gibernau helyére ülne a Duccatira, de ezek csak pletykák.. Semmi nem lesz ebből.. Ennyi volt.. -
#2046 Lehet. MAgyar színekbe ( szó szerint ) versenyezhetett egy gyári csapattal, motorral, magyar szponzorok nélkül? ha nincs Martinez ez a project össze sem jön, leglábbis én ezeket olvasom ki a sorokól, lehet nem így van.... -
Laceee #2045 Szerintem a menedzsere kavart. -
#2044 [URL=http://motogphirek.hu/index.php?news=939]Győrfi Alen a Balatonring Team új "pilótája"?[/URL]
"másfél hete nincs érvényes szerződésem a csapatommal. A mai napon próbáltunk újra megállapodni, de nem sikerült, úgyhogy nem folytatom tovább a motorozást"
szvsz itt félbe is tört Talma karrierje, nem tudom mi ment a háttérbe, de teljesen az az érzésem hogy nem Martinezék kavartak, ezek után vajon ki merné "ezeket" szerződtetni? gondolnak egyet és lelépnek évad közben? -
cafe986 #2043 itt a video! -
cafe986 #2042 Szombaton kint voltam pár haverral a Team Toth nyílt napokon. Király volt nagyon, csak elég kevesen voltak egy kis video -
#2041 Talma lehet megy a superbikeba, állítólag kapott egy elég jó csapattok egy ajánlatot, és ha asparékal nem tudnak megegyezni ott folytatja. -
#2040 A verseny végeredménye:
1. Jorge Lorenzo SPA Fiat Yamaha Team 47.52.678
2. Marco Melandri ITA Hayate Racing Team 48.10.388
3. Dani Pedrosa SPA Repsol Honda Team 48.12.571
4. Andrea Dovizioso ITA Repsol Honda Team 48.13.133
5. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team 48.23.217
6. Chris Vermeulen AUS Rizla Suzuki MotoGP 48.30.140
7. Colin Edwards USA Monster Yamaha Tech 3 48.32.869
8. Loris Capirossi ITA Rizla Suzuki MotoGP 48.38.099
9. James Toseland GBR Monster Yamaha Tech 3 48.42.985
10. Toni Elias SPA San Carlo Honda Gresini 48.45.896
11. Alex de Angelis RSM San Carlo Honda Gresini 48.46.228