MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
Asszem ezt mindegyikünk élvezné.
Istencsászár
hihetetlen ez a Rossi, mennyire élvezi hogy ilyen csatában nyerhetett😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Black Ghost
jaja én is
gordon 24
Jaja! Itthon vok nézem azt is😄 Meg a Le mans t is😄

Downhill!!

Kaszi46
akkor úrja eljött az ideje: AZTAAAAAAAAAAKKKKKKKK....ÉLETBE!!!!!!!!!!!!!

*Posse*T.W.D*

Black Ghost
Szia Peti BTCC-t nézed?
Istencsászár
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez micsda futam volt, Rossi és Lorenzo mit ûvelt, te jó ég, hihetelten<#taps><#eljen><#finom><#taps>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Black Ghost
Atya úr isten ez milyen volt
gordon 24
áááááá ROSSSSSIII azta büdös kurva.... Ez egy ISten!!

Downhill!!

ForzaInter
Úristeen ez a Simon mekkora lol már😄DD

Talmatól meg ezt lehetett várni még így az elején, életében elõször ül ilyen gépen, meg kell szoknia, de az örömteli hogy minél több szabadedzést megy javul az ideje. 😊 Kell neki pár futam mire belerázódik, elsõre nem rossz ez. GO TALMA!

Yo, Bitch!

Szabi84
jajj de hülye volt ez a Simon:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsss

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Az idõmérõn 1 másodpercel ment lassabbat mint az elõtte levõ versenyzõ.
mosoporr
a kis pesszimista

pontot csak akkor fog szerezni ha kiesnek elõle kb. baumgartner hasonló lesz:S

Istencsászár
12:10

Telesport (élõ) - Moto GP

Katalán Nagydíj, 250 cm3
Élõ közvetítés Barcelonából
13:00

Katalán Nagydíj, 125 cm3
13:55

Katalán Nagydíj, 800 cm3

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Black Ghost
TT 2009- kitûnõ minõségben.
Nálam semmi problémát nem ír ki.
modellmaker
ez a justin.tv egy fosh. a saját oldalán nézem, erre kiírja pár sec után, hogy rosszul van beágyazva a videó, és nézzem inkább a justin.tv oldalon...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
közvetíti vmi az idõmérõt?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ezt félre néztem, a scott-nak 1 versenyzõje van és Yukinak a barcelonai az utolsó versenye ennél a csapatnál.
nem, en elégedett vagyok vele teljesen jó 1 alkalomra, csak kíváncsi voltam hogy mindenki így látja e

Bármi lehet, talán Yuki helyére, de Gáboro helyére semmiképp, Nála most kezdõdik a -"téli tesztelés" csak élesben, pár versenyhétvége és belerázódik. <#taps>
Mit gondoltál, hogy felül egy erõsebb motorra a 250 után és egybõl húzza neki mint az állat ?
Szélesebb gumik, erõsebb fékek, az dolga Talmának ezen a versenyen, hogy beérjen és egyre jobb köridõket menjen.
Egyébként a csapattársa is 1,5 másodpercel ment lassabban Rossinál.
összehasonlitás ként Rossi: 324.2 tudott menni míg TALMÁnak: 307.9 így kapott 4.616 Talma Rossitol. 1 ült ilyen mocin szeritetek?

JGTC
Az azért érdeklne, hogy mi lesz Aoyamával ha idén Talma jól fog szerepelni ezzel a motorral??? Volt egy cikk nemrég amiben Aoyama nyilatkozta, hogy nem titkolt terve, és a csapaté is, hogy jövõre feljebb lép. ??????????????

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

tesó07
Örülök hogy Talmá-nak úgy néz ki mégis összejött a királykategória, azért ezt nem gondoltam volna az év elején hogy ilyen gyorsan kivégzi a 250-et. 😄
Biztos vagyok benne hogy megfog ragadni, nagyon nagy versenyzõ!!

RMCF

Ideje viszont nem volt sok lehorgonyozni a 250-be.
Én bízom benne, hogy felnõ a feladathoz!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Istencsászár
szép!, remélem nem a semmiért dobta el a gyári motorját a 250ben és meg tud kapaszkodni itt a kirélykategóriában pár évre... nehéz lesz, nagyon nehéz.

😄

Yulcsa
szívesen.
fejlõdni fog Talma, csak idõt kell adni neki. hajrá!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

JGTC
köszi 😊

DJS8
19. Talma

Yulcsa
de épp most lett vége

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa

JGTC
valaki tudna adni egy linket a most futó edzésrõl? megnézném ahogy nyelezi az ezüst hondát 😄

sztem nem kell leírni talmát. pár futam múlva már ott lehet a 10. hely környékén ami szép eredmény lenne sztem. az mekkora lenne ha már most haydent verné. 😊 elég szarul megy idén.

Talmácsi Gábor lesz az elsõ magyar pilóta, aki rajthoz állhat a királykategóriában.

A hírek szerint a magyar versenyzõ ma már ott lesz a Katalán Nagydíj mai elsõ szabadedzésén a Honda RC212 V nyergében. A tréning 13.55 órától kezdõdik.

Az induláshoz szükséges anyagi háttér megteremtését a MOL fõszponzori szándéknyilatkozata tette lehetõvé, amelyben rögzített feltételek teljesülése esetén megfelelõ pénzügyi támogatásáról biztosította a versenyzõt, és így a MOL a Scot Racing Team MotoGP fõszponzorává válhat – olvasható Talmácsi Gábor menedzsmentjének mai sajtóközleményében.

„Óriási a lehetõség. Köszönöm a menedzseremnek, Stefanónak, akivel mindvégig nem adtuk fel, a MOL-nak, hogy kitartottak és kitartanak mellettem. A barcelonai verseny során a motorral való ismerkedés lesz az elsõdleges cél, hiszen most ülök majd elõször fel rá, de minden tõlem telhetõt megteszek, hogy bebizonyítsam: rászolgáltam e bizalomra” – nyilatkozta a megállapodással kapcsolatban Talmácsi Gábor.

„A hátralévõ versenyeken szeretnénk felzárkózni az élmezõnyre. Hatalmas élmény és érzés lesz holnap kigurulni a boxból az új motorral, és mától a királykategóriában versenyeznem a legjobbak között, elsõ kelet-európaiként. Ez a hétvége számomra és a szurkolóimnak is a motorozás ünnepe lesz” – tette hozzá a magyar motoros.

Ojeeeaah
A MOL FÕSZPONZORKÉNT INDÍTJA TALMÁCSI GÁBORT A MOTO GP-BEN Talmácsi Gábor a Scot Racing Team MotoGP versenyzõjeként a gyorsasági motorsport királykategóriájában, a MotoGP-ben folytatja pályafutását.

link

b-type
Nézzük ki sanszos az elsõ 8-ra elsõdlegesen:
1.Stoner
2.Lorenzo
3.Rossi
4.Pedrosa
5.Dovizioso
6.Melandri
7.Edwards
8.Capirossi
..és ha esetleg bizonyos pályán Melandri vagy Loris gyengélkedik és nincs az elsõ 8-ban akkor is ott van Vermeulen (gyári motor), vagy Elias (tehetség).
...10 közelében motorozni már komoly dolog lenne,...Kallio-t elverni (elsõsorban 😊 ), aztán pedig valahogy a 10 közelébe motorozni.
amennyiben megszokná a jelenlegi motorját akkor sztem nem elképzelhetetlen, de megmaradni a királyban külön csoda lenne...bár sikerülne!

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

én nem a király kategóriára gondoltam ezt meg akkor mondta mikor meg 125 cc volt és azt mondta hogy csak olyan csapathoz megy ahol jo motort kap

gordon 24
Motogp-ben 1-8???

Ird már le álltalában ki ott az elsõ 8😄

Ettõl függetlenül oké, de szerintem korai..

Downhill!!

akkor is király kategória!!! 250 ben sem a legjobb cuccal ment+ õ mondta hogy csak olyan motorra ül fel amivel 1-8 között lehet, bízunk benne tudja mit csinál.

De jó felülhet a leggyengébb motorra..., zéró tapasztalattal
Talmácsi Gábor a MotoGP-be tart – pénteken délelõtt eldõlhet a sorsa<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#taps><#taps>

én nekem nem az mar a saját blogjában is is írja hogy tárgyal Honda Scotal+ ns meg azt írjak hogy sokat láttak a Honda Scot istállónál Talmát és ügynökét, Nyugyi ha nem is a hétvégén de a következõ heten mar biztos menni fog és rémélem csak 1 helyen fog végezni ezek utána

ott még csak pletyka szinten irták. ettõl függetlenül jó lenne.

www.nemzetisport.hu