3439
  • Airbus A380
    Azért reméljük hogy közvetítik rendesen már csak a magyar verseny miatt is.

nem ártana a néppel ugye megszokatni.
  • Airbus A380
    Hali 2010-ben hol lesz közvetítés (magyar nyelven )
  • scania620
    rem rossi yamahája jobb lesz ennél...
  • Totti5
    2010es Ducati

• Szabi84
    úgy tudom igen
  • KillTheKonzol
    Az F1-esek ugye jobban gyorsulnak, mint a MotoGP mocik?
  • gordon 24
    Nahh megvontak egy rahedli pénzt a TV-től. Szerintem kezdhetünk találgatni hol nézzük jövőre a MOTOGP-t. Köszi Bajnai! :SS
  • SitatiS
    A téli tesztet lehet valahol nézni? :)
  • Minstrel
    Ez a 250-es futam nem semmi volt, a MotoGP-n viszont elaludtam megint, Spies meg Rossi előzött egyet aztán semmi nem történt
  • bodajoci
    Stoner alatt szétszaladt a ménes v mi
  • Peppus
    Szerencsére Aoyama lett a világbajnok :)
  • Totti5
    Lol Stoner...
  • Totti5
    Jó kis verseny volt a 250cc volt izgalom :)
  • motofun
    nagyon jó futamok voltak ma reggel
    én is nagyon örülök a 9dik Rossi sikernek, hiába 2001 óta élek -halok érte...

a csirkés akcióról énse tudok semmit, ha valaki tud valami linket, lécci küldje
    Hagat én is nagyon sajnáltam, de a yamahának valóban ez a nap nagyon bejött
    remélem jövőre is ilyen és hasonló futamokat láthatunk
  • Ombika
    Ezt akartam kerdezni en is, mivel utana mar csak ujdonsult polojaban es bukojaval diszelgett! Hatha csinalt vmi extrat a csirkevel is! :)
  • bodajoci
    Nem volt semmi extra, én dsf-en láttam, persze a csicska németek sem mutatták meg az eredményhirdetést, mert lemaradtak volna kb 1000 kibaszott reklámjukról:-/
  • Szabi84
    Rossi csirkés akciójáról van videó valahol? köcsög mtv levágta-.-
  • bodajoci
    És sikerült mind3 yamahásnak.Óriási gratula nekik. Azért szegény Hagát sajnálom, h már megint nem jött össze neki.Talán majd jövőre.
  • Kaszi46
    időben kellett volna kelni...
  • Totti5
    Na most mi a jó isten van, 12:10 Motogp, de 13 perc óta megy valami hülyeség. Az MTVnek ennyire nem számít? még be sem tudják tartani az időpontot, mert csak felvételről megy?
  • GhostR1der
    Szerintem pont jól csinálta az elején, aztán mikor picit száradt a pálya, elkezdte picit ívelni a gépet, éshát a végén nem véletlen került oda ahova került :);)

Jövőre egyértelműen Spies+Rossi kombó lesz a szurkolásom célpontja
  • bodajoci
    Doki=VB Nagy verseny volt, az elejét elszúrta, de asszem akkor sem ment volna Stonerral, ha az elején marad. Nem vállalt volna ekkora rizikót. Lesznek itt még nagy meccsek jövőre. Azért Nyalókát lenyomta. A 250 meg...na az mekkora meccs volt Aoyamának szinte megvan a VB, de még lehet bármi.
    A Yamahának nagy napja lehet, ha Spies is behúzza, na meg amiről ez a 2 birka kommentátor nem beszélt, hogy a Supersportban Crutchlow is Yamahával megy, ő is VB lehet. Szal Motogp, Superbike, Supersport egy napon. Nem akármi.Meglátjuk.
  • SitatiS
    Az már "csak" felvételről lesz! :)
  • Ombika
    Ma 12:10-tol M1 elo MotoGP?
  • GhostR1der
    Minden tiszteletem A Doktoré
  • osho
    9
  • gordon 24
    Nahh hát ennyi:D
  • gordon 24
    Igen ,de abban az időben sem voltak kis emberek..

Ott volt Biaggi, Capirossi, Barros, Roberts, Checa stb stb

Ezek nagyon komoly arcok ám.. Csak megöregdtek:D
  • Totti5
    Nehezebb mert itt vannak az ifjú titának. Stoner, Dani, Lorenzo a legerősebb trónkövetelők és nehéz lesz bármelyiküknek Vbt nyerni, mert nagy küzdelmek lesznek mindig.
  • gordon 24
    Hát igen! A jelenlegi mezőnyben én sem látok olyan pilótát aki akár Rossi rekordjait elérné..

Talán Lorenzo, de áá ő sem..

Kiderűl reméljük láthatjuk még jó pár évet..

De azért azt hozzá teszem, hogy ő is öregszik. Már sokkal nehezebben megy neki egy vb megnyerése mint pár éve.. Pl a Repsol hondás időkben.. Amikor 15-20 secces előnnyel nyert versenyeket.

És most a multkori verseny után mondta is.. Ugye Lorenzo 25 seccel verte el.. El is van kicsit kenődve. Már keresi a Geremi B.-vel:D (nem tudom hogy kell leirni) az okát.. De itt már egyszerű az ok..

Lorenzo 23-24 éves.. Ő meg 30-31:D ennyi..
  • b-type
    Az egyetlen motoros akiről el tudom képzelni az Rossi, persze..valszeg kilógna a szakálla a bukó alól, és a 'pumuklija' is ősz lenne :D, de sokára lesz (ha lesz) ennyire domináns motoros, aki viszonylag fiatalon már VB címeket gyűjtött.
  • gordon 24
    Hátt.. Még kellene 5 cím.. Végülis most mennyi idős? 30 körül? 35 évesen? Végülis Capirossi is megy még..

Ki tudja.. De én nem hiszem hogy 2-3 évnél tovább marad ő.. Én azt gondolom, hogy max 2 év és megy Rally-zni vagy f1 vagy valami..

Katoh balesete. Hát az nagyon kemény volt az biztos.. És ráadásul egy nagyon jó versenyző volt.. Kár érte.
  • b-type
    hát valszeg...nem is baj sztem, ez Rossi-ra nézve semmit nem jelent, ezeknek a nagy öregeknek meg maradjon is meg valami azokból az időkből.
    Sokan haltak akkoriban a dicsőségért, a jelenkori MotoGp-nek nem kell haláleset, elég volt Katoh. :(

Szal sztem sem baj ha Ago'-nál marad a rekord. :)
    ..bár hozzáteszem hogy Rossi még akár meg is tudná dönteni.
  • gordon 24
    Persze ez igaz! Most nagyon nagy hangsúlyt helyeznek a biztonságra, ami jó..

Abban az időben valóban nem volt nagy durr a biztonság:D

Mindegy le a kalappal elötte de mondom szerintem ez a rekord ez örökre az ővé marad:D
  • b-type
    ..igen lehetett, meg többen meg is haltak akkoriban. Azért a jelenkori Isle of Man futamokon le lehet mérni milyen is lehetett ott két versenyt nyerni két különböző cc kategóriában :)

Rossi végigmotorozott idén, csak lazán ...nem versenytempóban, ott nincs sóderágy, de van telefonpózna meg szalmabála. :)

Sztem ha mostanság mehetne Rossi a királykategóriában és még aznap a 250cc-ben, sem vagyok benne biztos hogy világbajnok lenne, de a jelenkori versenypályák jóval veszélytelenebbek mint voltak Agostini idejében.
  • gordon 24
    Jó de azt hozzá kell tenni! Hogy abban az időben ő több géposztályban is ment egy hétvégén.. Tehát volt olyan évamikor 2 géposztályban volt bajnok!

Ezt a rekordot senki nem fogja tudni megdönteni:D
  • b-type
    Nem kispályás arc, MotoGp legenda, 13 év alatt 15 VB cím, 10× nyert Man szigeten versenyt (ment Formula2-ben is).
    Giacomo Agostini.
  • Ombika
    Nem is ismerem! :)

• b-type
    hmm még rosszul is írtam :)), Ago'-nak van 15 VB címe a motorosoknál, ez az absz. rekord.
  • Ombika
    MEg 5 jezusom , miert is ki az aki 14el toplistas?