3439
  • Anders
    http://www.digisport.hu/-n regelj be ingyenesen és ha megfelelő időben ülsz le és nem zár ki a szerver, akkor a neten nézheted, mondjuk sztem hagy némi kívánnivalót a minőség
  • Peppus
    Sajnos nem közvetíti senki, csak a Digi :(
  • kidboy
    sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy most egy magyar adó se fogja közvetíteni a motogp futamokat? Se M1,M2, se sport csatorna, csak a digi sport? Mert akkor egyet se fogok látni az idén. :S
  • Laceee
    Ha úgy döntenek, hogy máshova viszik a MotoGP versenyeket akkor meg nézelődhetünk.
  • Peppus
    Nem mindegy mire basszák el? Nem fogják odaadni neked, hogy tessék kisfiam itt a MotoGP pályából a rád eső százalék.
    Úgyis elbasszák valamire, de legalább egy évben egyszer láthattuk volna a MotoGP-s bandát.
  • Laceee
    A Hungaroringre sem tudnak normális versenysorozatokat hozni, minek kell még egy pálya ?
    Évente 1 hétvégén használnák, részemről nyugodtan építsék meg, de ne az adófizetők pénzéből lopjanak.
  • lama king19
    Besz**ás!!! Ezzel égetjük mi magyarok magunkat, hogy 2 év alatt egy rohadt versenypályát képtelenek vagyunk felépíteni. Kínában fél év alatt összeraknak 1 hidat. Mi meg itt küszködünk. Nem is történhet ez meg máshol, csak Mo-on. Remélem ezek után soha nem épül meg. Akkor kéne bejelenteni, hogy rendezünk futamot amikor már megvan a pálya nem így h "idén rendezünk futamot de még nincs meg a pálya..." módszerrel. Húú de felnyomta bennem a pumpát!!!
  • Black Ghost
    Fasza!!!!!

Inkább csináljunk 4-s metrót, vagy fejlesszük a békávét.

............miért is nem lepődök meg?
  • SL
    Törölték a sávolyi futamot
  • lama king19
    aki szeretné majd neten nézni a motogp-t élőben az regisztráljon a digisport honlapján(ingyenes) és ingyen nézheti az élő adást!!!
  • Airbus A380
    Neked idióra de én pl sokkal jobban örülök annak hofgy a BL-t vették meg. A dijátadót meg úgy tudom azért nem adták mert olyan csomagot vettek hogy a díjátadót már nem adhatták.
  • Totti5
    Az a BL közvetítés is vicc... 2 hetente 1 meccs. Multkor is lemaradtunk egy jó meccsről. Ha már itt tartunk az F1 is vicc az RLTen, mert sokkal több és érdekesebb dolgot el lehet róla mondani, és mutatni ahogy minden más csatorna teszi azt a minimum 1 órás felvezetőben, ehhez képest az RTL gyorsan ledarálja 15 percbe a "kötelezőt".
  • Minstrel
    meg néha azt se érezték dolguknak, hogy élőben kezdjék az adást, meg azt se, hogy a díjátadót leadják, nagy sz@r az egész mtv, jobb is, hogy nem kapták meg, persze akinek nincs a digi annak jobb volt, tv2 is inkább ezt vette volna meg, mint az idétlen bajnokok ligája jogokat
  • Szabi84
    ez igaz
  • Szabi84
    ez igaz
  • Airbus A380
    jó de az sport tv volt! Ez volt a dolga. Az MTV nem sport tv nem volt dolga egész hétvégés műsort adni.

• Szabi84
    sokan fikázták az eurosport kommentárjait de én visszasírom az ottani motogp-t, az a hétvége mindig a motogp-ről szólt nem csak szaros 1 órás adás volt...
  • Airbus A380
    Szerintem benyomják magukat a digisek a legnagyobb kábelesekhez.
  • Totti5
    Azt hiszem nem fogom nézni a MotoGpt... előben akarom látni elérhető csatornán, a TVben. Kár. Azért Hajrá Talma, majd megnézem néha hogy hogyan áll a listán.

• bodajoci
    volt szerencsém "élvezni" már a digi streamjét
  • Airbus A380
    én erre gondoltam.
  • bodajoci
    Hát a streamek kiszámíthatatlanok.
  • Airbus A380
    ingyen nézhető a weben.....

Ki tudja lehet jobb lesz mint az MTV-s.
  • bodajoci
    leszophatnak...
  • bodajoci
    Leszohatnak kb :-/
  • Airbus A380
    Talmácsi 190-nel bukott
  • JGTC
    Várható volt, csak vakítottak már a végén. Sajnos rég nem arról szólt a csapat mint anno... :(
  • Anders
    zannyukat
  • b-type
    Többre hivatott csapat volt. :(
  • Totti5
    A Dorna nem fogadta el a Team Tóth nevezését
  • Airbus A380
    Nekem pont a tavaly maradt ki :) Idén nem tudom nézem e.
  • Totti5
    A Kawasaki vonult ki a válság miatt a királykategóriából, de tavaly még egy privát csapa használt Kawát, de ahogy nézem idén már nem lesznek.
  • Airbus A380
    köszi
  • Totti5
    Nincs.
  • Totti5
    Yamaha, Ducati, Suzuki, Honda gyári és vannak privátok pl Aspar Ducati, Honda Gresini, LCR Honda stb... kisebb kategóriákban pl van Aprillia
  • Airbus A380
    Van még 1 kérdésem itt privát csapatok is vannak vagy csak gyári ? (motoGP)
  • Airbus A380
    MotoGP-be is van teszt tilalom ?
  • Airbus A380
    Tavaly nem tudom milyen volt a közvetítés talán 1 versenyt láttam de 2010-be vissza kívánok szokni.

Olyan közvetítést mint az eurosporton volt más csatornától ne nagyon várj azért vedd figyelembe hogy az eurosport sport csatorna ez a dolga.

Remélem lecsap rá a tv2...
  • Peppus
    Olyan sosem lesz, mint az Eurosporton. Ott picit komolyabb összegek álltak rendelkezésre, mint itt a csóró m1-nél. Tavaly is gondolom megkapták a legeslegalapabb közvetítési csomagot, amivel nemnagyon lehetett mit kezdeni. Pedig ugye elvileg idén már lesz Balatonring is, Talma is talán magára talál. 125-ben is van újra Magyar srác.. Szóval nem kis dolgok ezek, de szerintem örüljünk, ha látjuk valamelyik csatornán a közvetítéseket :(
  • Totti5
    Az csak jó lenne ha nem az M1 mert a közvetítés szörnyű volt tavaly, majdhogynem kényszerből csinálták és ez meg is látszott rajta... én nem élveztem úgy mint az Eurosporton ahol profin foglalkoztak vele, és az nem az kell hogy leadják a szabadedzéseket, hanem legyen beezetője szakikkal, hírekkel és legyen vége interjúkkal, pódiummal.