3439
-
#2359 Nem. :)
ahoz kell még az idei és még 5 világbajnoki cím. -
#2358 Nincs mit tenni o a MESTER meg mindig! :) Minden rekordot megdontott mar nem?! :) -
bodajoci #2357 Asszem Lorenzo is nyomhat eppár imát, h eddig eljutott.Persze ki..szott nagy motoros, de azért a Doki az Doki -
#2356 Kár, hogy így dőlt el a VB cím :( Sajnálom Lorenzot. unszimpi a srác, de iszonyatosan gyors. Rossi nyomhat pár imát, hogy így alakult a futam. -
#2355 Ki tudja:D De akár....:D -
#2354 Egyenesen pocsék, 9 VB ...pfff szánalmasan kevés. :DDD
ui:
Fogadjunk race07-ben lenyomnánk. ;D -
#2353 Jaja.. Azé elég szar mérleg nem?:D -
#2352 9-ik VB cime lesz? -
bodajoci #2351 Ezt a Doki egy biciklivel is lehozzaDe nincs harag igazatok volt, kicsit elragadtattam magam -
bodajoci #2350 Szal elég neki egy 4. hely 2 versenyen...Innentől kezdve nincs mit megbeszélni -
#2349 Jó de az sem állja meg a helyét.. Nagy lépést tett érte, de csak 38 pont előnye van és van 2 verseny van szóval 50 pont szerezhető. Bármi megtörténhet (mondjuk nem hiszem, hogy fog.. Rossi tutti szerez pontot még) -
bodajoci #2348 Hát bocsesz úgy értettem, h a vb má megvan neki:-)Mindegy félreérthető voltam:-) -
#2347 Azt írtad Rossi nyert...:D Hol mikor? Merthogy ma nem az holt biztos:D
Ezért állunk kicsit értetlenül a dolog elött.
Egyébként kb mindenki tudja, hogy reggel 6 körül volt a verseny:D -
bodajoci #2346 Amúgy ott a port.hu a gyengébbeknek, bár annak sem lehet mindig hinni... -
bodajoci #2345 Bazmeg a versenyt néztem élőben ehh.Nem lehetsz ilyen láma. A 125 volt felvételről a 250, meg a motogp közt ennyi.Nem hiszem el... -
motofun #2344 hát én hittem a tv újságnak és reggel neten néztem a futamot...de sztem megérte
én se értem, bodajoci...mit néztél? -
#2343 :D -
#2342 Nem tudom:D Ezt nehéz átlátni.. -
#2341 Ma 2009 október 18.-a van.
és nálatok? :) -
#2340 :))) -
#2339 Te melyik versenyt nézted?:D -
bodajoci #2338 Bármilyen hihetetlen, de leadták élőben, simán lehetett nézni az M1-en.Lényeg, h a Doki nyert:-)
-
#2337 szép volt Talma! -
motofun #2336 nem tudja valaki, hogy reggel (hajnalban) mikor is kezdődnek a futamok? Mármint magyar idő szerint? tudom, hogy élőbe nem adják le, de neten talán sikerül megnézni -
#2335 Ezzel maximálisan egyet értek, de akkor ez betudom a "tésztazabálók" bosszújának. :)
Remélem tanulnak belőle. -
#2334 Hát igen, egy nem oda illő gyenge pilótával nehéz feladat erős csapatoto összehozni, mert akarva akaratlanul visszfogja a csaatot és annak a megitélését még itthon is, akkor mi lehet külföldön? hülyének nézik őket hogy apuci fia szórakozásból megy szarul és húzza le a csapatot, amikor ők többre hivatottak és két remek versenyzőval akár a VB címért is harcholhatnának. -
#2333 A Tóth csapat nagyon szépen kűzd, remek motorokat tudtak odatenni a rajtrácsra...ezt maguknak köszönhették.
De teszem azt mikor Locatelli a félgyárival dobogóért harcolt, és másodvirágzását élte, kiharcolta a lehetőséget hogy az Aprilia a következő évre gyári motort kapjon, az év végén elküldték Loca'-t, és odahozták Barbera-t...nagyon keményen osztották ám a csapatot az olaszok.
Amikor rákérdeztem hogy miért is kellett Loca'-t kirugni, az volt a válasz hogy az Aprilia kikötötte egy fiatal versenyző szerződtetését.
Ez oké is...de hogy miért nem mehetett Imre el az EB-re motorozni azt már nem vágtam. Locatelli szivesen maradt volna, és egy Locatelli-Barbera felállás nagyon sokat lendített volna a csapaton.
De nem, az aki segített kikaparni a gesztenyét, az ment a levesbe, Imi meg aki ül a motogp versenyzői szerepébe, maradt.
Nagyon fájó dolog volt, olvasgatni Max Biaggi fórumán (Max és Loca' régi barátok), hogy micsoda csalódás volt ez a sok Loca drukkernek, ezer éve odajárok és ráadásul én is kedveltem Loca'-t (de ez nem rólam szól persze).
...és még mindig nem akarlak ám meggyőzni arról hogy mi az igaz, én sem tudom természetesen.
Csak visszaigazodom oda ahonnan kiindultunk, azt írtam hogy azért nem ennyire kerek a történet, hogy mert a 'tésztazabálók'. -
#2332 Ne beszéljetek mellé, én nem T. Imi képességeit méltattam mert azok bizony nincsenek, de ennyire mindent a Toth team nyakába varrni nem szép dolog, főleg nekünk magyaroknak, ráadásul teszitek mindezt úgy hogy az ügyről teljesen ellentmondásos nyilatkozatokat hallottunk mindkét oldalról.
Tény hogy nagyon nem szeretném hogy igazad legyen, nem kell nekünk még egy csaló, alakoskodó, kapzsi magyar, aki csak kihasznál egy nyugati nagyvállalatot
Viszont mi van ha kivételesen igazuk van, olyan nehéz elképzelni hogy az Aprilia sem tiszta, hogy csak a reklám értéket nézi és 10 millió magyar nem igazán nagy piac.
Talma 125-s támogatását pedig személy szerint Jorge Martinez Aspar-nak köszönheti, nem az Aprilia-nak. -
#2331 Nyilatkozta is egyszer, hogy tisztában van vele nem lesz soha olyan jó mint a Rossi, de szeret motorozni:D -
#2330 Az biztos hogy a csapat sokkal sikeresebb lenne ha Imit mellőznék onnan és keresne más szórakozást, egy másik szériában ami a képességeinek megfelelő. -
#2329 ?
Nem a Magyar csapat ellen vagyok, én a véleményem már megírtam nekik akkor mikor elküldték Locatelli-t.
Az a Julius-i hír bejárta az összes motoros oldalt, és ez azért nagyban ellentmond annak a nyilatkozatnak hogy "A misanoi futamig rendben vagyunk a fizetési ütemezéssel, az Aprilia sem írásban, sem szóban nem jelezte.."
Két dolog:
-Amennyiben az Aprilia nem teljesíti a szerződésében foglaltakat, akkor miért nem kényszerítik erre jogi úton??! (egy valag pénz is járna mellé)
-Amennyiben valótlan információk kerültek ki a legnagyobb nemzetközi motoros oldalakra, miért léptek fel, szólították fel helyesbítésre azokat?
Ez helyett az a magyarázat hogy mivel az Aprilia nem adta oda amit megígért, így én kevesebbet fizettem..
Meg ez a Gilera-Aprilia vetélkedés?..Az Aprilia majd házon belül elféltékenykedi a címet (az utolsó 250cc címet?), minek?
Átviszik a WSBK-ba Aprilia-ra??!
Nem a Magyar csapat ellen vagyok mint írtam, de Tóth Imi alibizése a 250-ben elég kirívó...Nieto-k el tudtak mennei, Ifj. Kenny Roberts elment az apja csapatától.
Imi ha elégedetlen a technikával, miért nem szerződik el?....leírjam miért nem?
Szal én a teljesítmény mellett vagyok elsősorban, és nem fogok elhinni egy szövevényes történetet, hogy miért akarja kicsinálni az Aprilia a Team Toth-t amikor igen sok minden szól egy másik megközelítés mellett. -
#2328 Én nem vagyok senki mellett. De eléggé sánttt az ügy.
Elöszöris Imike nem egy top pílóta sőt.. Szóval azt gondolom, hogy nem feltétlenül kellene az ő dolgait szem elött tartani. Jó pár éve ott van és az ég világon semmit nem ért el.
Viszont van náluk egy "világsztár" aki akár vb esélyes is lehetne. Olasz olasz motoron.. (ebben az esetben full mindegy, hogy a csapat magyar) Tehát ha minden fenékig tejfel lenne akkor kb 100% hogy az Aprilia adná a motort és teljes mellszéleségben melletük állnak.
Gondolj csak bele Talma esetébe.. Spanyol csapat, áprilián, mégis engedte, mind a gyár mind a csapat hogy vb-legyen.
Tutti nem ennyire egyszerű az ügy.. Ha meg valaki nem fizet, ne csodálkozzon hogy kihuzzák alóla a paplant.
Az meg a másik ami dühit, hogy itja a motogp-hu hogy Imi azt mondja nem volt gyári a motor, merthogy a 2001-es géppel is ugyan úgy megy.. Na most erre meg nem mondok semmit:D Talán nem a motorral van baj. -
#2327 Ne már, Július 1.-i hír, azóta történt egy s más.
először is: Október 3.!!!
Joggal kérdezheti mindenki, hogy lehetséges, hogy Mattia Pasini ilyen hamar másik csapatra és másik motorra lelt és nyilván azt sem értik, hogy lehet az, hogy mégis a Team Toth boxából hajtott ki a mai edzéseken. Nos, a válasz nagyon egyszerű. Mattia és a menedzsmentje hosszasan tárgyalt az Apriliával és a gyár úgy határozott, hogy mivel a Team Toth egy gyári motort már úgyis kifizetett, ezt ő megkaphatja.
Július 15.
Az asseni futam előtt is ment a parádé, mely szerint a Team Toth nem fizetett az Apriliának, így a gyár nem bocsájt majd a csapat rendelkezésére olyan létfontosságú alkatrészeket, melyek elengedhetetlenek a versenyzéshez. Az ügy végül megoldódott, Pasini és Imi pedig mégis csak pályára gurult. Az egyszeri most azt mondaná, pontosabban azt a kérdést tenné fel magának, hogy vajon miért nem fizetett a Team Toth, talán nincs elég pénzük és utolérte őket a világgazdasági válság? Ilyenről azonban szó sincsen, a történet ennél sokkal egyszerűbb, ugyanakkor mégiscsak komplikált.
Nem szeretnék több cikket beszúrni mert sztem felesleges, de elszomorít hogy ennyire a magyar csapat ellen vagy, szerintem a történet nem a pénzről szól, sokkal inkább az olasz büszkeségről, mert nehogy már egy kelet európai csapat hozza a sikereket, képesek voltak még Pasini-nek is szarabb motort adni. -
#2326 aham..
„Igen, így igaz. A Team Toth eddig még egy Eurot sem fizetett a két versenyző motorjáért. És bankgaranciájuk sincsen” – mondta Giampiero Sacchi közeli bizalmasa Assenben, miután a Piaggio Group versenysport igazgatója, akihez az Aprilia, Derbi és Gilera márkák tartoznak, továbbutazott Donington Parkba a Superbike világbajnokságra. „Ez az üzleti magatartás egyáltalán nem felel meg az elvárásoknak. Nem tudom az Aprilia még meddig fog várni. Talán rajthoz állhat a csapat még a következő nagydíjon a Sachsenringen, mielőtt bevonják a motorjaikat. De ahogy említettem, pontosabb részleteket a további eljárásról én sem tudok mondani.”
-
#2325 Erre had reagáljak ezzel:
2009-09-04
Dróton rángatja a csapatokat az olasz gyár vezetősége és próbálják úgy alakítani a dolgokat, ahogy az nekik jó. Márpedig ők Simoncellit szeretnék az idei „trónra” ám a misanoi pályán Mattia Pasini könnyen hátráltathatja ezt. "Ez már nem a sportról, nem is a pénzről, hanem a csapatom lejáratásáról szól" - mondta Tóth Imre csapatfőnök a mai edzés kezdetén történtekre. "A misanoi futamig rendben vagyunk a fizetési ütemezéssel, az Aprilia sem írásban, sem szóban nem jelezte, hogy elmaradásunk lenne és ezért nem engednének indulni. A mai napon viszont bejöttek a boxunkba és elkobozták a motorok elektronikáit, ami nélkül nem indulhattunk volna el. Majd amikor már az egész nemzetközi média kivonult az istállóhoz, ''nagy kegyesen'' visszaadták a hiányzó alkatrészeket. Felháborító ez az egész, amit saját országuk versenyzőjével - akinek a misanoi futam ráadásul a hazai pályája - tesznek. Persze az Apriliának kell a megjelenés, kell a reklám, hiszen jövőre sehol sem lesznek, a 600-as mezőnyben nem érdekeltek. Ehhez pedig a mi csapatunkat használják ugródeszkának, hiszen a mai eset után az elkövetkező 3 hét szünetre megvan a beszédtéma a médiának." -
#2324 Az Aprilia eddig kiszolgált mindenkit, a gyári támogatást Locatelli hozta, nem igen támasztja alá semmi, hogy most hírtelen teliszaladna a répa náluk a semmiért, hiszen Pasini is a csapatnál volt.
Gondolni term. az gondolsz ami jólesi :)..én csak azt írom hogy nem ennyire kerek a történet, hogy bezzeg a 'tésztazabálók'.
De mondjuk sztem amúgy is kilógott már a lóláb, ennyire eredménytelenül ilyen piszok sokáig nem szoktak megmaradni egyik géposztályban sem.
-
#2323 Bocs, Talma-nál spanyol-olasz szemétkedés volt, de hát mediterrán mindegyik. -
#2322 Véletlenül se gondoljak arra, hogy az Aprilia volt inkorrekt és esetleg az ő nemteljesítésüknek következménye (amiről szintén sokat cikkeztek) hogy a Tóth csapat nem akar fizetni.
Talma-nál már volt szerencsém látni az olasz mentalitást és mi még mindig csak egy "balkán" csapat vagyunk a szemükben.
-
#2321 Ez nagyon nem ilyen kerek ám.
Amennyiben az Aprilia nem teljesíti a szerződést, arra van megoldás.
De nem az hogy nem fizetek, mert ezzel döntő érvet adok a másik kezébe.
Régóta cikkeznek arról hogy a Toth csapat nem fizet, csak idő kérdése volt..
Ebbe belejátszhat akár az is hogy jövőre nincs szükségük a Toth csapatnál az Aprilia-ra, hisz a kategóriaváltozásnak köszönhetően mindenki Honda-val megy.
-
#2320 Mit vársz ezektől a tésztazabálóktól.
Kíváncsi vagyok ki lesz az új motor szállító.