NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiadott jópár videót, és feltûnt egy közöttük, amit Juan csinált... és úgy nem annyira emlékeztem rá, hogy láttam, így elkezdtem nézni.
A végén, elindítva a CodeRed HNR-t lezáró videóját, hosszú idõ óta elõször néztem be ide, s ez a hír fogadott.
Nem is tudok mit mondani, tudom, hogy csak egy utazás az élet, de... remélem, hogy valahol azokon a versenypályákon van már, amikrõl ezekben a szimulált valóságokban mindannyian álmodunk.
Endure, in enduring grows strong...
Õ Csinálta.. Egy Liga ami sajnos nincs többé és egy emberke aki szintén elment! Nyugodj békében!
Downhill!!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Olvastam RF forumon és olvastam HRC forumon is..
Állítólag szombaton rosszul lett Juan G és hívtak hozzá mentõt, de nem tudták megmenteni!
Szóval nem hivatalos információ szerint Juan G egyik HNR-es társunk elhunyt szombaton..
Ti tudtok errõl konkrétabb dolgot???
Remélem nem igaz a hír!
Downhill!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
BullRing
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Korábban nem látott színvonalú grafika és sérülésmodell.
Rioux Mods
Isten kíséri utadat :)
- csak ugy jatszani draga,
- csak tobb honap elofizetes utan lehet elerni a "normalis" NASCAR-t,
- nyilt szerverek, ismeretlenekkel.
A VSR-hu-n lesz egy NASCAR teszt verseny Decemberben. Lehet hogy valaha lesz belõle bajnokság is. Viszont az Rfactorral megy.
Más NASCAR szervezõdérõl nem tudok, maradnak az ai-k
Sajnos ez a szomorú valóság.
Nincsen normlsi NASCAR game. Ezzel meg alig játszanak már. Megörgedett szegény.
Downhill!!
Ha nascarozni szeretnék ligában, hol keresgéljek? Ahogy látom, ez a fórum már eltûnt.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
"Neked játék kell és nem ez... :-) megértettem :-)"
😉
Amúgy nekem is szempont.
„Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.” Ayrton Senna da Silva (1960-1994)
http://www.f1-info.hu/
„Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.” Ayrton Senna da Silva (1960-1994)
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Az NFS-ben és társaiban meg sem próbálták ezt.😊
Nincs azzal baj, ha valaki nem akar kormányt, de egy szimulátor kormány nélkül csak segítségekkel használható, akkor is csak valamennyire. Ha van segítség akkor meg nem kell szimulátorozni.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Igazad van egyébként. Ha nem éri meg neked, tényleg nincsen értelme belefeccolni. Nehéz is, baromi idõigényes, és még sikerélmény is csak késõbb van benne.
Neked játék kell és nem ez... :-) megértettem :-)
egérrel viszont az LFS egész tûrhetõ, sõt még a GTR2 is
Akkor majd játszom a sim racingel annak is néztem a demóját . tetszett.
"És nem egy játék miatt kell megvenni. Ha megveszed a többi játékkal is használhatod.."
Írtam hogy nem szoktam .
Ez egy szimulátor, ha azt szeretnéd, hogy visszadjon valamit is abbõl amit eg autó vezetése jelent, akkor kormány kell! Ennyi erõvel játsz mással! Fölleg a Nascart nem fogod tudni vezeteni a nélkül.. Itt rengeteg autó van egy kupacban nem lehet bóklászni a pályán. Pontosan kell vezetni, ahhoz pedig kormány kell!
És nem egy játék miatt kell megvenni. Ha megveszed a többi játékkal is használhatod.. És ráadásul 20 ezer ft körül simán tudsz venni, nem is szart. Pl a wingmant.
Downhill!!
Mindegy én akkor se veszek fõleg nem 1 játék miatt. 😊
Bocsánat, csak hogy értsd mekkora a különbség :-)
Letöltöttem a demót a bill-t még nem tuttam úgy bekonfigelni mint a Sim racingbe, Ha sikerül sztem beszerzem az egész játékot.
mindenesetre ha értesz annyira a géphez, hogy tudod, mi az a könyvtárstruktúra, és megtalálod a játék könyvtárát, semmi gond sem lehet.
tudtommal tört verzióval is megy
az új CoT autók modja (2 szezon óta + egy kicsi ideje ezek mennek a bajnokságban):
CoT Mod fejlesztõk oldala
regisztrálni kell a letöltéshez (meg lehet, hogy 1-2 napot várni is, mire teljes jogúvá válik a tagságod, és elérhetõ lesz a mod letöltése -- nem emlékszem már kristálytisztán, kicsit nehézkes oldal)
ehhez a modhoz nagy rakás autó -- idénre is, tavalyra is 200 fölötti különbözõ festésû autó
CoT autók
letöltéshez regisztrálni kell, kedvcsinálónak fõoldalon mindig kinn van a legújabb munkájukról kép
pályák feltuningolva, illetve az aktuális év szerintire átfestve/átalakítva:
egyik oldal
másik oldal
Még a SIM racingen gondolkodom de ahhoz nem találok "frissítést"
Van az ARCA-hoz is COT mod, csak éppen a fizikát nem használja. Ilyen formán lényegtelen, hogy van. Aztán a pálya oda-vissza konvertálása sem olyan egyszerû, abban is van valami csavar. Pl Montreal egy sima ISI pálya, de van az ARCA verzióban valami "Active Grip Technology" ami miatt másképpen mûködik.
Az, hogy lehet az ARCA-val úgy menni mint a valóságban (gázadás, fékezés) az csak egy dolog. A lényeges az, hogy úgy a leggyorsabb. Az eröltetett stílus, meg az extrém beállítás nem mûködik, vagy csak pár körig mûködik.
Nálem ezen a ponton nem nyerõ az NR2003 (és ezzel együtt az iRacing sem). NR-ben is lehet úgy menni mint a valóságban, csak az körönként 2-3 mp, roadon mégtöbb. Namost oválon 2-3 tized is sok.😊
Ha szimulátorról beszélünk akkor a leglényegesebb pont az, hogy az a stílus és az a beállítás legyen a legjobb ami a valóságban van. Ez persze képtelenség, ilyen program nincs, és szerintem nem is lesz egy ideig. Innentõl kezdve a szimulátor szimulátor mivoltát az határozza meg, hogy mennyire tudnak közelíteni a valósághoz. Szerintem a legközelebb az ARCA van.
Természetesen csak a vidók alapján tudok ítélni, ott is inkább a telemetriával ellátott videók a mérvadóak.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Tobbek kozott, emiatt sem szeretnek az LFS-t, netKarPro-t modolhatova tenni. valszeg keszulne 1-2 iegenyesebb cucc, jonehany hasznalhato, de lenne boven Ver Pistikes "SuperGT Quad-Turbo Fiat Panda WRC Car" MOD is😄
De az mondjuk igaz, hogy rfactor az egész.
Downhill!!
Vagyis offline-re, nem sok alternativa van😊 Marad az NR2003. Nem a legszebb, de azert grafikaban tudja amit kell (az iRacing sem jobb, ugyanez a cucc, csak abban mar van auto onarnyek is), es fizikaban teljsen jo. Persze, turni kell a net-et, hogy frissitsuk a mai szintre (grafika, hangok, festesek, autok, palyak stb.).
A játékhoz le lehet szedni miinden idei cumot. Valóságos-e? Hát vannak hülyeségei de ha az összeségét nézzük elég jónak mondható.
Van alternatíva. Rfactor és ahhoz a NASCAR mod.. Szarabb mint ez, de modernebb.
Vagy az Arca sim racing, az elég jó és állitólag nagyon élethû.. Viszont abban nincs benne a "király kategória" tehát a sprint cup.
Downhill!!