51527
-
#51287 Még1x -
#51286 ITT a verdám ha esetleg lesz még futam.
-
#51285 tokeletesen uzemel:) ettol fuggetlenul lehet hogy masnal behanyik:D -
#51284 Én mikor ezt megcsináltam (bár az 32bit-es) úgy lehányta magát a win7, hogy "öröm" volt nézni. -
#51283 Nya megoldva:D win7 64 bit es szalad:)
Disable DEP in Vista (AND) Windows 7
1. Click Start
2. Click All Programs
3. Click Accessories
4. Right Click on Command Prompt
5. Left click on Run as Administrator
6. Click the Allow button if it asks you for permission
7. Type or copy and paste this into the command prompt window:
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff
8. Hit enter and you should see the confirmation: Operation Completed Successfully
9. Reboot and DEP should be off. -
#51282 Jól van, igazából csak lehetne kísérletezni rajta, hogy kell kiszedni az eredményeket:D -
#51281 Hát én nem szarakodtam vele...de nekem mindíg van egy ghost az aktuális konfigról...így azért egyszerűbb az élet. -
#51280 Ha kell 'odadom -
#51279 akkor win7 kilove? rakhatok egy xp-t is?:) -
#51278 Jó de te lementeted gondolom. Én amire kiléptem a szerver le is kapcsolt:D
Szóval így esély nem volt rá:D -
#51277 Termeszetesen megvan a replay -
#51276 Ez jó volt!
-
#51275 Huhh:D király volt!
de nem menti a replayt a szeró:D Azt is be kell állítani?
rákerestem erre a progira, de jelenleg csak találgatom mit kő vele csinálni:D
Majd kiderül.
De ez fasza volt megint.. De rég volt HNR és milyen jó is volt.... -
#51274 Egyébként!
21 dikén lesz Maszim szervezésében egy Daytona 250 verseny.
Nem kell eredeti rfacor. (tudok adni linket+cracket ha kell) plusz van egy mod ami elég jó..
Próbáljátok ki. Lesz szerintem még teszt vele. pl tegnap 17 en voltunk...
Ha gondoljátok:D
Itt lehet többet megtudni.: (ez a pénteki nap topikja, de ha van uj teszt ebben a fórum részben kerül kiírásra)
maszim -
#51273 Most resiztem! Hogy a viharba ne futna!:D
-
#51272 Csak most értem haza..kaja aztán remélem még fut a szerver... -
#51271 A játék futam után automatikusan elmenti a replay-t és az eredmény html fájlt is, csak be kell állítani valamelyik ini fáljba. Az a progi pedig az NR2003 Replay Analyzer, ami a replay alapján tud mindenféle sztatisztikákat készíteni. -
#51270 Autosim analyzer? Mert az fent van a szerveren azzal szedem ki a Race07 eredményeit is. -
#51269 Ahhoz egy külső (ha jól tudom nem is ingyenes) progi kellett. Talán Alex vagy Pumy még emlékszik melyik. -
#51268 Majd megbeszéljük..
Mi meg hogy legyen..
Az biztos, hogy a Keddi szerdai vasárnapi napok alapból ki lőve.
Maradhatna Péntek ahogy régen volt, mert az a Simbin szekció napja még mindig.. Esetleg szombat mert akkor sincs semmi, de én HRC be megyek néha akkor.. -
#51267 Sajna most hétvégén én nem leszek itthon. Jó lenne majd lefixálni egy időpontot :) Addíg is jó körözést :) -
#51266 Meg majd aki emlékszik mondja már meg, hogy kell a végeredményeket leszedni..
-
#51265 Ha akartok menni szóljatok mert sajna ez olyan ha nincs fent senki is számol így telik az idő:D
Mindig újra kell indítani.. -
#51264 Okés!
Sanyival már toltunk egy 15 kört gyakorlás képen. -
Már csak haza kell érnem a melóból..Remélem még du 6 körül menni fog.
wrooommm---wrooommm -
#51262 Nahh csináltam egy szervert!
Jelenleg az alap Atlanta van belőve (hogy pályával ne kelljen szarozni)
plusz a
Cup fizikás exe mód
Fontos!, Hogy amikor kiválasztod hogy az exe hova telepítse, másold a Series\cw10 (aszzem ez a név) és úgy telepítsd a könyvtáradba, hogy a Gyári megadott dolog legyen a vége.
Szerver:
ip: 80.64.65.55
jelszó: vsr
Ha működik mindenkinek szóljatok, aztán tolhatjuk:D -
#51261 Nahh fent van a VSr szerveren Simán tudtam csinálni dedit. Ugyanis ha kiválasztod azt amit Codred álltal lefordított dologban ir tehát ezt a:
GDI (A dedikált szerverek MP)
sort a config 3d be. Akkor ablakba indítja:D És amikor elkészül le tudod tenni kicsibe.
A lényeg az, hogy még felrakom a modot. Kipróbálom minden oké-e. És ha igen.. Akkor akár tolhatjuk majd:D De szerintem 99% hogy menni fog. Mert cup 2003-al már indítottam szervert és voltam is fent rajta:D -
#51260 Lehet hogy túl jó neki a win7:D 2003-as játék azt ne feledjétek!
Próbáljatok keresni valami javítást! Hátha van rá.. -
#51259 nekem is ez van :D -
#51258 arra van valami megoldas, hogy elindul betolti a palyat minden mukodik, de ha ki akarok menni a palyara, kilep:( win7 64bit -
#51257 Megoldható.. Egyébként van egy ilyen kezdeményezés a ligák részéről, hogy emlék futamot tartsunk neki. Természetesen nem ezzel a gameval menne. De majd minden szervezet összefogásával. De azt sem bánom, ha mi külön is nyomunk egyet!
Csak még a szerverrel meg kell harcolnom.
Tegnap már felraktam a becsomagolt gamet csak még telepíteni kell:D -
#51256 Na sikerül nevezünk a FBR Nascar bajnokságra, ami rFhez készült VHR 2010 moddal fog zajlani, hamarosan kész lesznek a skinek majd megmutatom ha kész :D -
#51255 Én most olvastam itt a megdöbbentő hírt. Sajnálom, ami történt. Részvétem :( Örülök, hogy versenyezhettem vele, és borzasztó, hogy többet már nem tehetem. A legkegyetlenebb, hogy ilyen fiatalon kellett elvesztenie a családjának! :(
Nem tudom, hogy milyen ötlet, de szervezhetnénk egy emlékversenyt a tiszteletére! Mit szóltok? -
#51254 Passzolom:D Majd megnézem mit lehet tenni.. Nem tudok mást mondani.. De csak akkor tud működni ez az egész ha el tudom rejteni miközben megy. Ha nem akkor bukta, az előbb leírtak miatt. -
#51253 Jaja elég jó.. De pont most mutattam Danikosznak erről a módról fotót:D
Hát rf grafikája sehol nincs ehhez képest:D
Csak nézd meg:
-
#51252 Na hát sajnos dedikált szerver ügyben én sem lettem okosabb....lehet, hogy csak eredetivel lehet indítani? -
#51251 VHR2010 nagyon jó lett rFactor alá most 4-5 neveztünk is egy amcsi ligába futamok vasárnap hajnali 2kor lesznek itteni idő szerint:-) -
#51250 Bírja!
Amikor bajnoki verseny van pl HTCC van amikor 2 szerver is fut Rf-el alatta.
Nem szoktam lelőni őket. Simán bírja.
Egyébként elég jó z rf nascarja is.. Gyertek tesztelni baszott jó.. Van benne minden uj szabály. Lucky dogtól kezdve minden.
Szóval.... -
#51249 mondjuk szerintem amúgy se egészséges 2 játékot egyszerre futtatni, a pingek miatt -
Tiplizek haza aztán jelentkezem.