51527
-
72TSanyi #51207 Én is benne vagyok! -
#51206 Én benne vagyok! :) -
#51205 Nahh én beszéltem Gabival, ha vagyunk egy pára mehetne a móka:D
Ha tudjátok és olvassátok még a fórumot írjatok egy mondatot jönnétek vagy nem jönnétek, ha lenne vele valami?
THX. -
#51204 És arra van valakinek tippje, hogy win7 alatt miért van az, hogy amikor kimennék a pályára kidob a játék? Addig simán nézhetem az időmérőt vagy futamot...de amint "beülnék" a verdába puff lehal.... -
SirBubu #51203 Ha a Rioux-féle CoT modot választjátok, az a hír járja, hogy a héten jön ki a 2. verziója. Letöltése ugyanott várható. -
#51202 Aha! Jól van megbeszélem a többiekkel, hogy mit szólnának hozzá, azt jelentkezem.
Az biztos, hogy rfactorral 21 dikén lesz egy Daytona 250!
mód:
nr+track
Nem olyan rossz a mod.. Maszim szervezés. Ha majd kell bővebb info szerzek. Az NR2003-ról meg beszélek a VSR vezírrel:D Aki egyébként ugye szintén indult itt:D -
#51201 Én is csináltam, de már nem emlékszem minden részletre. Azt tudom, hogy egy programmal irányítottuk magát a szervert, amire fel volt telepítve a játék. A server.exe-t kellett futattni, a menürendszer ugyanaz volt mintha rendesen indítottad volna el a játékot, csak nem mutatta a visszajátszást miután már a pálya betöltődött (mert így gyorsabb gondolom, meg felesleges is látni). Elvileg lehet parancssorból is indítani szervert, de azt a részét egyáltalán nem ismerem. -
#51200 Én is úgy hiszem..
THX. Leszedem megnézem..
Beírhatnád Alex , hogy, hogy csináltad, mert asszem te foglalkoztál ezzel nem? -
72TSanyi #51199 Itt volt az oldalon, [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1043136013&no=51174]#51174[/URL] hozzászólásnál, Sirbubu jóvoltából. Met vagy Alex segítségét viszont lehetne kérni szerver ügyben, mert én dedikált szervert sohasem csináltam. Márpedig bizonyára amíg volt HNR liga, addig bizonyára ilyen módon voltak szerverek indítva. -
#51198 Egyébként annyi változott közben, hogy én a VSR-nél egy szervező vagyok. Szóval elvileg, ha megdumálgatom Gabival és felrakjuk szerverre simán mehet a móka, igaz ahhoz majd kell egy kis segítség nekem, mert sosem csináltam még NR-el szervert.
Ami viszont még vonzó lehet, hogy ingyenes a tagdíj nálunk. (legalábbis 2010-ra 100%)
Szóval ha tudunk toborozni egy 20 embert erre:D akkor szerintem sima ügy. -
#51197 Belinkeled? -
72TSanyi #51196 Én leszedtem az a Rioux-féle mod-ot, ami már 2010-es, ezért ennek on-line alkalmazásába benne lennék. -
#51195 Hát elfogytunk.. Én mondjuk simán nyomnám még ezzel a gameval, de hát egyedül elég hülyén néznék ki.
Kár érte, mert szerintem is jó móka volt ez! -
Petya777 #51194 Egyébként mi lett ezzel a ligával? Sosem gondoltam volna, hogy idáig juthat. Nagyon szép élmények fűznek ide.
-
Petya777 #51193 RIP :( -
#51192 Teljes a döbbenet bennem, nem akarom elhinni! Részvétem a családjának! -
72TSanyi #51191 Nagyon szomorú hír. Részvétem. -
#51190 Szombaton este még beírt az SG-re. -
#51189 R.I.P. JuanG! -
pasztor #51188
RIP JuanG! -
#51187 Őszinte részvétem! -
#51186 Ez szörnyű hír :( Nyugodjék békében! -
#51185 Lehet mondani bármit is... alapvetően nem vagyok hívő, de valahogy úgy adódott ma, hogy a youtube-ra keveredtem, és beírtam a nascar hungarian szavakat.
Kiadott jópár videót, és feltűnt egy közöttük, amit Juan csinált... és úgy nem annyira emlékeztem rá, hogy láttam, így elkezdtem nézni.
A végén, elindítva a CodeRed HNR-t lezáró videóját, hosszú idő óta először néztem be ide, s ez a hír fogadott.
Nem is tudok mit mondani, tudom, hogy csak egy utazás az élet, de... remélem, hogy valahol azokon a versenypályákon van már, amikről ezekben a szimulált valóságokban mindannyian álmodunk. -
#51184 Hát azthiszem ezzel a klippel bucsúzzunk tőle..
Ő Csinálta.. Egy Liga ami sajnos nincs többé és egy emberke aki szintén elment! Nyugodj békében!
-
#51183 Nagyon kegyetlen a hír!
Hát nyugodjon békében! Nem tudok mást mondani!
-
#51182 Pedig még találkoztunk is a Hungaroringen tavaly, borzasztó, nem akarom elhinni :-((((((((((( -
#51181 Ph-n is írták
RIP -
#51180 bazmeg -
#51179 -
Debilon #51178 sajnos igaznak tűnik :( -
#51177 Hali!
Olvastam RF forumon és olvastam HRC forumon is..
Állítólag szombaton rosszul lett Juan G és hívtak hozzá mentőt, de nem tudták megmenteni!
Szóval nem hivatalos információ szerint Juan G egyik HNR-es társunk elhunyt szombaton..
Ti tudtok erről konkrétabb dolgot???
Remélem nem igaz a hír! -
72TSanyi #51176 Köszi az infót! Nem gondoltam volna, hogy lesz még valami életjel erről a game-ről. -
SirBubu #51175 ...és a BullRing is kiadta saját CoT modját, mely tulajdonképpen a régebb óta meglévő ss.net CoT mod továbbfejlesztett változata. nagy előnye, hogy a kompatibilis a már létező ss.net CoT autókkal/festésekkel.
BullRing -
SirBubu #51174 A Rioux Mods kiadta 2010 NSCS Mod-ot az NR2003-hoz.
Korábban nem látott színvonalú grafika és sérülésmodell.
Rioux Mods -
#51173 Linkek a banner alatt (termeszetesen az rFactor topicban:P). -
Angyalifény #51172 Rfactor-hoz hol lehet NASCAR módot szerezni ?
-
#51171 Vagy iRacing, ami mar hivatalos NASCAR cucc lett, csak annak 2 "hatranya" van:
- csak ugy jatszani draga,
- csak tobb honap elofizetes utan lehet elerni a "normalis" NASCAR-t,
- nyilt szerverek, ismeretlenekkel. -
#51170 Sajnos a HNR mint olyan elhalálozott 2007-ben:D
A VSR-hu-n lesz egy NASCAR teszt verseny Decemberben. Lehet hogy valaha lesz belőle bajnokság is. Viszont az Rfactorral megy.
Más NASCAR szerveződéről nem tudok, maradnak az ai-k
Sajnos ez a szomorú valóság.
Nincsen normlsi NASCAR game. Ezzel meg alig játszanak már. Megörgedett szegény. -
Rainbow15 #51169 Sziasztok
Ha nascarozni szeretnék ligában, hol keresgéljek? Ahogy látom, ez a fórum már eltűnt. -
#51168 /me="büszke".