13587
  • Yossarian
    pont Szeleukidák ellen volt tegnap este, hogy az uccsó városukat nem akartam elfoglalni, ezért felajánlottam nekik, hogy legyenek a vazallusaim. azt válaszolta, hogy adjak majd 25K aranyat és 4 régi városát adjam vissza, akkor oké. Uhh, mondom, ez be van tépve. :-D
    Kiváncsiságból megnéztem, hogy adózni hajlandóak-e. 10 körön át kértem 2000 aranyat. Azt válaszolta, hogy ha fizetek 45K aranyat + a 4 városát, akkor adózik. Innentől már bizonyos, hogy a fejlesztők voltak betépve :))
  • Fritz Von...
    Hehe. Kb. 10 körrel később az a város körönként hozott nekem 2500 aranyat. :D
  • Fritz Von...
    Egyszer korábban, amikor Perzsiával nyomtam, akkor a Szeleukidáknak egy városuk maradt. Akkor felajánlottak nekem 5 körön keresztül 400 aranyat, ha nem támadom meg őket.
    Az ő sorsuk volt, hogy pont az a város kellett nekem és nem fogadtam el.
  • Fritz Von...
    Hát Marius reformjai sacc/kb olyan Kr.e. 100 környékén voltak. Tény, hogy a játékban hamarabb megjelennek. Ezzel kapcsolatban egy kérdésem nekem is lenne: a Julii házban vajon lesz Gaius Julius Caesar? Mert én Kr.e. 120 környékén fejeztem be először velük...
  • metlogen
    valakinek sikerült már rendszeres sarcot kérni,vagy egyszeri fizettséget?
  • Gábor
    Mikor vannak történelmileg Marius reformjai? Csak azért kérdem,mert Kr.e. 219 van, és Kr.e.223 környékén eddig megvolt nálaam! Csak nem épületfüggő??? Ja, realism 4-gyel nyomom, hát nem semmi! A barbárok iszonyat keményen nyomják, az államkincstárt jól le is szívták! Az a gall warlord nehézlovas rémálom! Egy az egyben legyak egy triarii osztagot zokszó nélkül,plusz a beérkező erősítést is hosszú percekig szórakoztatja! Kissé erősek lettek a barbik szvsz!
  • Fritz Von...
    Egyébként automatikus.
  • Grrrrrrr
    Az a kikötőtől függ. minnél nagyobb a kikötő, annál több útvonal indul ki, annál több várossal kereskedik az adott település.
  • metlogen
    megfogadva az itt lévők tanácsát elkezdtem elöről a játékot,és
    ráltam a városfejlsztésre,45 perc alatt elfoglaltam 2 várost és a pénzem 110000felett van azt hiszem kezdek ráérezni a játékra,ja és a
    létező összes néppel kereskedelmi eggyezményt kötöttem.Azt viszont
    nem tudom hogyha tengeri kereskedelmet akarok folytatni akkor ott külön kell valamit csinálni vagy az is automatikusan zajlik?
  • Magic Boy
    Ilyenkor mi a baja?
    unable to mount image.File not accessable
  • Magic Boy
    Van itt olyan aki tudja,hogy mit kell csinálni az Alcoholclone verzióval,hogy telepíthető legyen?
    Mert a Daemontools nemtud vele semmit kezdeni!
  • Dnai13
    Pontosan erre gondolok.
  • Fritz Von...
    Hihi... Ma ilyen hangulatod van? Tudod mit?

TESSÉK:

:)))))
  • Cujo01
    Srácok! Grat a magyaritáshoz!! Nagyon faja!!! :) Mikor lesz frissittve?
  • JLH Fans
    de a modban 180.......
  • haxoror
    Asszem Krisztus után 14 a határ
  • metlogen
    megvan szabva hogy a játékot hány év alatt kell kivinni????
  • Gábor
    Azok nem fognak semmi szín alatt harcolni.
  • JLH Fans
    Hát persze......
    Ha van némi könnyűlovasságom mellé akkor azok a lovasijászaimmal karöltve verhetetlenek.......
  • haxoror
    exploit n00b
  • haxoror
    Most itt arra célozgatsz hogy a stratégiai térképen közvetlen a város mellé épített őrtornyok megjelennek ostromnál vagy közeli csatánál a csatatérképen is és aktívan beszállnak az ütközetbe?
  • haxoror
    Én voltam :)

Na, csatlakozol 'A Lovasíjászok Jobbak Mint A Római Légiósok Front'-hoz?

ALJMARLF POWAAA :DDD

• haxoror

Ne köszönd a segítséget hanem HASZNÁLD VÉGRE :D
  • Árnyvadász
    Pedig készültem rá :) No majd a #9000-es már tényleg meglesz...
  • vtigris
    Hi
    Két kérdésem lenne,ha valaki válaszolna ,azt megköszönném.
    Már van 50 elfoglalt területem,és elfoglaltam Rómát,agép nem enged tovább játszani,pedig szeretném elfoglalni az összes tartományt.
    Hogyan kell keresztelni? mit kell csinálni,és a SAS-os légiót hogyan lehet feltölteni,mert nekem nem sikerült
    előre is köszönöm a segítséget!
  • Apache00
    Lemaradtál a #8000-esröl is
  • Dnai13
    Tehát ha benyomok 4oldalra towert a városom köré akkor az besegít? Királyság! :D
  • Fritz Von...
    Még arra vagyok kíváncsi, hogy lehet-e egyéb hasonló finomságot szerezni... :)
  • JLH Fans
    Az szép.....
    Ami engem illet én meg szidtam eddig az ijaszokat mint a bokrot most meg imádom....Nincs igy ellnfél...
    Beáldozok mondjuk egy egységet,a többi meg igy közel tud menni és szarrálövi az enemyt......
    Szóval sasos légio ide vagy oda szépen leküldjük őket távolról.
  • Gábor
    Mikor először kaptam sasos légiót emlékeim szerint lazán disbandoltam, mert nem fért be az urbánusok mellé, kilógtak, na!
  • Árnyvadász
    Ez nagyon jól hangzik. Grat!
  • [Jakuza]
    Csiter. :P
  • JLH Fans
    Huh nem tudom már ki mondotta volt hogy ha az ALT ot lenyomom akkor az ijaszokkal is lehet kozelharcban harcolni és oda mennek ahová akarom de nagyon hálás vagyok neki...
    Tegnap a szarmatákkal 772 en (emp/emp on) nyertem csatát 2634 ellen igaz az enemy majd fele paraszt volt és vezéruk sem volt,de még igyis 5:8 hoz irta az erőviszonyokat....
    Hát mondhatom talán életem csatája volt,kb 6-7 szer futamodtam meg én ill az ellenség.....
    a 25 percből végül 43 mp el a vége előtt foglaltam be a főteret,mindekit kiirtottam mig nekem 73 emberem maradt.....
  • Fritz Von...
    Rájöttem egy királyságra. Azaz nem nagyon kellett rájönnöm, csak szerencsésen alakultak a dolgok. A szenátus megkért, hogy ugyan foglaljam már el az amazonok városát 10 kör alatt. Mivel kurva messze volt, nem ért volna oda egy seregem sem. De egy diplomata arrafelé kóricált. Megbribe-oltam a várost. Enyém is lett, de egyből lázadt. A következő körben visszaváltozott. A szenátus ismét ezt akarta. Megint bribe, és kaptam egy DUPLAAKKORA LÉGIÓT, SASSAL! :)
    Következő kör, megint ugyanez és megint kaptam egyet. Most van két sasos légiós kohorszom. Király, eddig ilyenem nem volt. :)))
  • JLH Fans
    Jajaja miutan Crassus bácsi leverte a Saprtacus féle lazadást ugye 73-71 azutan Romátol Capuáig 6000 gladiátort feszitett meg (hiabavalo ellenállás) ez 400 km vagyis km enként 15 vagyis 65 m enként álltak egymástol a keresztek 400 km en keresztül.....Szép lehetett....
    Danko ,Gábor és a többieknek......Ujrakezdtem Nmidiat emp/empen és sikerult kiegyeznem a Scipikkel.......
    Valamint Arthágo leverése utan gazdasági fejlesztésbe fogtam....
    238 ban vagyok most támadom meg Egyiptomot...+2500 jön körönként ,elfoglaltam a szigeteket meg Dél Sp ot it KArthágo minden tartományát....
    Ugy érzem van esélyem ,most vagy soha...
  • Gábor
    Ja, és azt írja, hogy várvédésnél ne sétálj el messze a falaktól, mert a tornyok segítenek gyakni az ellent.
  • Gábor
    Lehet megfigyelő tornyot építeni a világtérképen, de csak felderítésre jó, harcászati célokat nem szolgál.
  • Dnai13
    AhA! Értem.
    (enyém volt a 8000-ik hozzászólás :D)

8020-ba majd pls help. köszi én mentem szunya. by
  • Grrrrrrr
    Késő van... Na mégegyszer...

Szóval. Az ehez a művelethez tartozó képen az út két oldalán keresztre feszített emberek vannak. Innen jött a keresztre feszítés, majd a keresztelés. De ez nem SG szleng, az INDEX-en is komoly "kultúrája" van.

Jééé... Sikerült...
  • Grrrrrrr
    Onnan jött a keresztre feszítés, hogy a hozzá tartozó képen az út két oldalán kereszteken lógnak az emberek. de ez Sg szleng. Az INDEX-en is komoly "kultúrája" van.