13587
  • Zsolo007
    Theba macedóniában lenne? Mellesleg ilyen érdekes csúcsos sisakjuk volt a katonáknak, úgy emléxem a játékban is hasonlóan néznek ki :)
  • PsyhoApu
    Azt látjátok nem tudom, hogy Nagy Sándornak milyen hajlamai voltak...
    Azonban azt tudom, hogy a korabeli görög világban a homoszexualitás nem volt elitélendő magatartás. Platón szerint "Igaz szerelem csak két férfi küözött lehet" Na meg a thebai phalanx-ot ne is említsük... az ellenfeleiknek már a puszta látványukra is görcsbe rándult a hátsó felük
  • Grrrrrrr
    Nem volt buzi. Semmilyen erre vonatkozó történelmi feljegyzés nincs. Rosszindulatú pletyka.
  • Zsolo007
    Ebben a fórumban lehet utólag üzenetet módosítani? Mert máshol már láttam ilyet!
  • Zsolo007
    MOst olvasom csak megint a hozzászólásom...........hát nem voltam magamnál mikor írtam mert mégiscsak értékelem a filmet pedig nem ez volt a célom. Úgytűnik ez nem az én napom
  • Zsolo007
    Hát akkor minden szempontból elnézést kérek tájékozatlanságom miatt:
    1. Nem tudtam hogy Alexander buzi volt.
    2. Nem tudtam mi ez a "spoiler" és alapvetően nem is a filmet akartam leírni, csak a két csatát ami szerintem valamilyen módon kötődik ezen játékhoz. Sorry hogyha valakinek elvettem a kedvét a film megnézésétől, nem ez volt a célom.

Mégegyszer Elnézést kérek.
  • haxoror
    Csak az hogy Alexander köztudottan buzi volt :D
    A spoiler kb annyit jelent hogy lelőni a poént, ha odaírod a mondandód elejére akkor a többiek tudják hogy olyasmit írsz mint pl. hogy a film végén a komornyik a gyilkos ezért aki még nem látta nem fogja elolvasni hogy ő is meglepődhessen amikor megnézi :)
  • Zsolo007
    Mi a gond ezzel az 'állítják be'-vel? És mi az a spoiler????
  • Frankie
    "állítják be" :)

Az volt. :)

Ja és igen. spoiler pls.

• Csacsi
    Talán kiírhatnád, hogy spoiler vazzeg.
  • Zsolo007
    Na nagynehezen megnéztem az Alexandert. Hát elég nagy csalódás lett számomra. Összesen 2 csata van benne: a Gaugamélai és egy Indiai elefánis csata :). Hát az elefánisban nagyon jól látszik az elefánik fölénye :) az erdők kellős közepén az elefántok simán keresztülballagtak a dárdákon és lemészárolták szegény Alexander seregének jó részét. :) Márcsak emiatt a két csata miatt érdemes megnézni. A többi része elég gyenge lett. Sándort homoszexuálisnak állítják be, meg hasonlók, de nem is folytatom ez már nem ennek a fórumnak a témája. Szóval a 2 csata miatt mindenkinek ajánlom a filmet....... és persze az alatta szóló Vangelis zene fergeteges, nagyon megadja a hangulatát a filmenek. (Asszem ez egy kicsit menti a nagy bukástól)
  • Grrrrrrr
    Ol'an boldog vagyok, hogy ide is beteszem:

A Julius család története a www.nismaster.fx3.hu és a http://julius-kronika.atw.hu oldalakon megtalálható. Ez egy 1.1, very/very nemrégen kezdett játszma története. Azt nem ígérem, hogy rendszeresen, naponta frissítem, de igyekezni fogok, és előtte mindig jelzek a fórumon.
  • atibacsi1977
    http://www.nismaster.iweb.hu/
    Itt megtalálod nem 100%-os,de folyamatosan frissitik!
  • Chaos25
    Van már magyarítás a játékhoz?
    Driverek minden mennyiségben:guru3d
  • LezLee
    Akkor rakjál föl régebbit. Nem mindig a legújabb a legjobb.
  • PsyhoApu
    Bapakolod a hajóba a sereged és kiteszed a szigeten. Ennyi :)
  • atibacsi1977
    Ezzel most mire célzol? Az eszközkezelőben megnéztem és a kártya müködik,meg a többi játéknál semmi baj nincs! Nem ez volt az 1. kártyacserém, ha arra utalnál hogy valamit nemjol csináltam!
    Sztem a gyári driverrel van prbléma! CSak az a bajom, hogy sehonnan nemtok ujabb verziot leszedni! Mindenütt ugyanazt találom!
  • Yossarian
    ugye nem csak simán kártyát cseréltél és feltetted az új kártya drájverét?
  • atibacsi1977
    Azt már letöltöttem de ugyanaz mint a gyári! Tehát nemmentem vele semmire! De azért ösz!
  • Zsolo007
    Mindenkinek aki egy kicsit is szereti a phalanxot ajánlom az Alexander/Nagy Sándor című filmet!!!!! Most nézem és eddig nagyon király! A Gaugamélai csatánál tartanak még csak :) . Kíváncsi lennék a véleményetekre hogy szerintetek mennyire lett realisztikus a dolog. (mármint fegyverek, taktika, egységek értelmében.) Na nézem tovább. Mondjuk ezek után van egy kis kedvem egy - két phalanxos csata megvívására .
  • LezLee
    Most melyik driver van fenn? Amúgy meg itt találsz nvidia drivert.
  • atibacsi1977
    Hi Van egy kis probémám! Most vettem uj videokártyát! Egy geforce fx5700-et! Eddig radeon 9200-esem volt és omega driverrel tökéletesen futott a játék! Most ezzel az uj kártyával mikor elinditom, az intro után lefagy az egész! Szerintem nemmegfelelö a driver, amit kaptam hozzá! Valaki tud segiteni? Honnan szerezhetek jobb drivert? Vagy ha nem az a baj, akkor mi lehet?
    Lécci valaki segíjen,mert szeretnék játszani!
    Elöre is köszi!
  • neménvoltam
    megvan, már semmi :)
  • neménvoltam
    hi! elég kezdő vok a játékban, pls ne lámázzatok le egyből. szigeteket hogy kell támadni? mer ugye flotta nem támadhat szárazföldre.
  • Dnai13
  • Yossarian
  • Gábor
    Imperial Palace meglétéhez mégpedig. Az új realismben azt előállítani nem egyszerű.
  • Grrrrrrr
    Épület
  • Gábor
    Akkorm Marius reformjai az időhöz, vagy épületek meglétéhez van kötve?
  • Fritz Von...
    Kb. :)))
  • Braveheart
    Na elfoglaltam a görögökkel egész Itáliát Rómával együtt :) Bár nem kaptam semmi üzenetet csak azt hogy az SPQR-nek annyi. Most már csak 50 provinciát kéne birtokolnom?
  • Zsolo007
    MIndenki nézze a Discoveryt MOST!!!!!!!! 11:00-ig
  • Grrrrrrr
    http://nismaster.fx3.hu
  • berlinboy6329
    ahonnan leszedhetem
  • berlinboy6329
    ha már a net kapcsom nem engedi ripbe nem tudtok mondani 1 helyet pls?
  • Magic Boy
  • Yossarian
    itt
  • Yossarian
    kb 500 főre keménykedik :)
  • izem
    hi
    magyarositást merre találok hozzá?
  • Magic Boy
    És milyen seregre volt ilyen kemény?