13587
-
#8104 Theba macedóniában lenne? Mellesleg ilyen érdekes csúcsos sisakjuk volt a katonáknak, úgy emléxem a játékban is hasonlóan néznek ki :) -
#8103 Azt látjátok nem tudom, hogy Nagy Sándornak milyen hajlamai voltak...
Azonban azt tudom, hogy a korabeli görög világban a homoszexualitás nem volt elitélendő magatartás. Platón szerint "Igaz szerelem csak két férfi küözött lehet" Na meg a thebai phalanx-ot ne is említsük... az ellenfeleiknek már a puszta látványukra is görcsbe rándult a hátsó felük -
Grrrrrrr #8102 Nem volt buzi. Semmilyen erre vonatkozó történelmi feljegyzés nincs. Rosszindulatú pletyka. -
#8101 Ebben a fórumban lehet utólag üzenetet módosítani? Mert máshol már láttam ilyet! -
#8100 MOst olvasom csak megint a hozzászólásom...........hát nem voltam magamnál mikor írtam mert mégiscsak értékelem a filmet pedig nem ez volt a célom. Úgytűnik ez nem az én napom -
#8099 Hát akkor minden szempontból elnézést kérek tájékozatlanságom miatt:
1. Nem tudtam hogy Alexander buzi volt.
2. Nem tudtam mi ez a "spoiler" és alapvetően nem is a filmet akartam leírni, csak a két csatát ami szerintem valamilyen módon kötődik ezen játékhoz. Sorry hogyha valakinek elvettem a kedvét a film megnézésétől, nem ez volt a célom.
Mégegyszer Elnézést kérek. -
haxoror #8098 Csak az hogy Alexander köztudottan buzi volt :D
A spoiler kb annyit jelent hogy lelőni a poént, ha odaírod a mondandód elejére akkor a többiek tudják hogy olyasmit írsz mint pl. hogy a film végén a komornyik a gyilkos ezért aki még nem látta nem fogja elolvasni hogy ő is meglepődhessen amikor megnézi :) -
#8097 Mi a gond ezzel az 'állítják be'-vel? És mi az a spoiler???? -
#8096 "állítják be" :)
Az volt. :)
Ja és igen. spoiler pls.
-
#8095 Talán kiírhatnád, hogy spoiler vazzeg. -
#8094 Na nagynehezen megnéztem az Alexandert. Hát elég nagy csalódás lett számomra. Összesen 2 csata van benne: a Gaugamélai és egy Indiai elefánis csata :). Hát az elefánisban nagyon jól látszik az elefánik fölénye :) az erdők kellős közepén az elefántok simán keresztülballagtak a dárdákon és lemészárolták szegény Alexander seregének jó részét. :) Márcsak emiatt a két csata miatt érdemes megnézni. A többi része elég gyenge lett. Sándort homoszexuálisnak állítják be, meg hasonlók, de nem is folytatom ez már nem ennek a fórumnak a témája. Szóval a 2 csata miatt mindenkinek ajánlom a filmet....... és persze az alatta szóló Vangelis zene fergeteges, nagyon megadja a hangulatát a filmenek. (Asszem ez egy kicsit menti a nagy bukástól) -
Grrrrrrr #8093 Ol'an boldog vagyok, hogy ide is beteszem:
A Julius család története a www.nismaster.fx3.hu és a http://julius-kronika.atw.hu oldalakon megtalálható. Ez egy 1.1, very/very nemrégen kezdett játszma története. Azt nem ígérem, hogy rendszeresen, naponta frissítem, de igyekezni fogok, és előtte mindig jelzek a fórumon.
-
atibacsi1977 #8092 http://www.nismaster.iweb.hu/
Itt megtalálod nem 100%-os,de folyamatosan frissitik! -
Chaos25 #8091 Van már magyarítás a játékhoz?
Driverek minden mennyiségben:guru3d -
#8090 Akkor rakjál föl régebbit. Nem mindig a legújabb a legjobb. -
#8089 Bapakolod a hajóba a sereged és kiteszed a szigeten. Ennyi :) -
atibacsi1977 #8088 Ezzel most mire célzol? Az eszközkezelőben megnéztem és a kártya müködik,meg a többi játéknál semmi baj nincs! Nem ez volt az 1. kártyacserém, ha arra utalnál hogy valamit nemjol csináltam!
Sztem a gyári driverrel van prbléma! CSak az a bajom, hogy sehonnan nemtok ujabb verziot leszedni! Mindenütt ugyanazt találom! -
#8087 ugye nem csak simán kártyát cseréltél és feltetted az új kártya drájverét? -
atibacsi1977 #8086 Azt már letöltöttem de ugyanaz mint a gyári! Tehát nemmentem vele semmire! De azért ösz! -
#8085 Mindenkinek aki egy kicsit is szereti a phalanxot ajánlom az Alexander/Nagy Sándor című filmet!!!!! Most nézem és eddig nagyon király! A Gaugamélai csatánál tartanak még csak :) . Kíváncsi lennék a véleményetekre hogy szerintetek mennyire lett realisztikus a dolog. (mármint fegyverek, taktika, egységek értelmében.) Na nézem tovább. Mondjuk ezek után van egy kis kedvem egy - két phalanxos csata megvívására . -
#8084 Most melyik driver van fenn? Amúgy meg itt találsz nvidia drivert. -
atibacsi1977 #8083 Hi Van egy kis probémám! Most vettem uj videokártyát! Egy geforce fx5700-et! Eddig radeon 9200-esem volt és omega driverrel tökéletesen futott a játék! Most ezzel az uj kártyával mikor elinditom, az intro után lefagy az egész! Szerintem nemmegfelelö a driver, amit kaptam hozzá! Valaki tud segiteni? Honnan szerezhetek jobb drivert? Vagy ha nem az a baj, akkor mi lehet?
Lécci valaki segíjen,mert szeretnék játszani!
Elöre is köszi! -
neménvoltam #8082 megvan, már semmi :) -
neménvoltam #8081 hi! elég kezdő vok a játékban, pls ne lámázzatok le egyből. szigeteket hogy kell támadni? mer ugye flotta nem támadhat szárazföldre. -
#8080 -
#8079 -
Gábor #8078 Imperial Palace meglétéhez mégpedig. Az új realismben azt előállítani nem egyszerű. -
Grrrrrrr #8077 Épület -
Gábor #8076 Akkorm Marius reformjai az időhöz, vagy épületek meglétéhez van kötve? -
#8075 Kb. :))) -
Braveheart #8074 Na elfoglaltam a görögökkel egész Itáliát Rómával együtt :) Bár nem kaptam semmi üzenetet csak azt hogy az SPQR-nek annyi. Most már csak 50 provinciát kéne birtokolnom? -
#8073 MIndenki nézze a Discoveryt MOST!!!!!!!! 11:00-ig -
Grrrrrrr #8072 http://nismaster.fx3.hu -
#8071 ahonnan leszedhetem -
#8070 ha már a net kapcsom nem engedi ripbe nem tudtok mondani 1 helyet pls?
-
#8069 -
#8068 itt -
#8067 kb 500 főre keménykedik :) -
izem #8066 hi
magyarositást merre találok hozzá? -
#8065 És milyen seregre volt ilyen kemény?