Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hátha a többiek tudnak :)
CS@
Ugyanez.
De nálam már a menu megjelenése után kb 2-3mp mulva kivag.
Megoldast sajna nem tudok ,de ha te rajonnel pliz oszd meg ,koszi.

Hi!
Volna egy kérdésem. Volt már nektek olyan hogy a játék kiírja hogy nem biztos hogy futni fog a videokártyával(baloldalt egy ablak)és játék közben egyszer csak vagy kilép az asztalra és még hallani egy ideig a zenét majd kijön a Microsoft hülyesége hogy probléma van küldjem el nekik. Vagy egyszer csak elkezd villogni a játék és egy idõ után lefagy.
leszedtem a kodeket, meg a freelancert, aztán újraraktam, az eredmény továbbra is kék halál<#wow1><#zavart2>

Ace mega codec pack van fent, megprobálom ujra rakni hátha segit

Cobra.
Codeck pack? Hibás install esetleg?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

kerdesem volna : amikor rendszerkozi ugrast hajtanek vegre, a gepem fogja magat, es kek halalt hal, megjegyzem semmi mas jatekkal nem csinalja... fogalmam nicns mi lehet...otlet<#conf>

Vegulis sikerult a ZoneAlarmot jobb belatasra birnom de nem volt egyszeru.. A Trusted Zone (Miert pont az kellett neki?) custom settings-eiben kellett engedelyeztetni a portokat 2304-2400 ig.. MINDEN protokoll alatt.. eros a gyanum, hogy egy ilyen jateknak azert nincs ekkora adatforgalma, plane mi szuksege lehet az UDP-re?.. mind1.. most muxik egesz jol, csak hianyolom a forgalmasabb magyar szervereket. A drumAndbass mod, ha egyszer elkeszul, aktivalva lesz valamelyik magyar szerveren?

BeeR of DesTinY

PLaci
Nekem az van fent hónapok óta :-)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

takraj
Hogy találtad meg?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Tuvok
30 nap ja, kell az neked ? ,)

PLaci
He? Kerio az ingyenes, csak az olyasmik, mint a reklám szürés és pop-up blokkolás rész nem elérhetõ 30 nap után...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Tuvok
Hát mivel azt írtad, hogy ha kilövöd ZA-t, akkor látod a szervereket, így csakis ZA lehet a hibás, engedélyezd a kimenõ és bejövõ forgalmat is, turkálni kell az tény, vagy töröld ki belõle az összes Lancerhez tartozó alkalmazást és amikor újra kérdezi, mindent igennel kipipálsz .

ZA-val nekem Battlefield 42-ben meg más online játékokban volt bajom, felraktam egyszer egy új verziót és borzalmas pingjeim lettek, elõzõ verziót visszarakva megint jó lett, így egy barátom ajánlására kipróbáltam a Kerio-t, ugyanannyit tud, de kisebb a gépigénye és sokkal-sokkal egyszerûbb és egyértelmûbb a használata, ha esetleg úgy döntesz, hogy kipróbálod, küldök neked licenszt hozzá .

Probaltam mar, de semmi reakcio, beallitottam a 2302-2400 as portig minden adatforgalom engedelyezeset, az OSSZES protokollnak es ugyse nyert... ami azt illeti en nagyon meg vagyok elegedve a Zonealarmmal, ezt az egy hobajat leszamitva .. meg probalkozom, majd ha van eredmeny akkor fellokom a forumra

BeeR of DesTinY

Tuvok
Amikor Lancereztem ZoneAlarmom volt, nekem is blokkolta a szerverlistát, a ZA programlistájában kell engedélyezni mindent, akkor átengedi .

Egyébként meg ZA-t nem ajánlom, az újakban elég sok hiba van ...

Valaki, aki zonealarmot hasznal, segithetne. Ha lelovom a tuzfalat latom a netes-szerverlistat, es csatlakozni is tudok, de 20 percen belul be is szivok egy trojait vagy ferget. Ha be van kapcsolva a tuzfal, akkor sovany, pedig a programlistben beallitottam a freelancer.exe engedelyezeset... Szoval, valaki monda meg nekem, Zonealarmban hol a tetves %#@&!%>#-ben es mit allitsak, hogy a tuzfal megnyugtato vedelme mellett lephessek be egy univerzumba a kalozok "jo"hiret oregbiteni?

BeeR of DesTinY

Wanax
jaaa, mérnem ezzel kezdted? akkor kell a szerver paccs, mer xp-t valamiér nem szeresse a szerver és azzal hajlamos igy kifagyni. szal tett fel :)

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Tuvok
(saját szervert kreálok és azon tolom,mintha multi lenne)

Wanax
hmm, neked nem szerver patch kell... valami más lesz ott a gubanc. szerintem lehet hogy modolt szerverre akartál felmenni, és mivel a te gépeden nem volt mod ezér kivágott. szerintem próbálgass még ár szervert, és ha mind rossz, akkor ott valami más gubanc lesz, valami a nettel kapcsolatban.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Brutal
Köcce az infot,akkor megkeresem

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Tuvok
Asszem létezik servepatch, ártani nem árthat ..

Brutal
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom,hogy XP alatt felteszem a gammát,játszom vele egy-két napot (saját szervert kreálok és azon tolom,mintha multi lenne),egyszer csak belépek és azt irja ki,hogy a szerver nem található v. pedig belépés utáni 5-10 percben kidob és onnan sem tudok belépni...
Van ehhez valami javítás vagy ötletetek?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

HadUr
A kodot meg lehet tudi egyszeruen:

A freelancer/exe konyvtarban van egy file : myflaccountid.hta

Ezt ha elinditjatok kiirja az aktualis kodotokat, amit felirhattok :P

HadUr
Sziasztok!

Találtam egy frankó magyar szervert a szerverlistában. SzituHUN névre halgat 80 fõs befogadóképessége van, egész jó, csak sajna még kevesen ismerik :( Nézzetek be ti is. ;)

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy a magyarítást hová kell bemásolni a játékban illetve telepíteni mert nekem sehogy sem sikerült.Hiába telepítem akármelyik könyvtárba.( a fõkönyvtárba is).

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Venom
registery-be kell turkálni.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Tuvok
van egy scr vagy valami ilyesmi fájl valahol a Freelancer egyik almappájában, talán az 'exe' mappa, ha van olyan
de a registry-ben is át lehet írni valahol

Wanax
ha jól emléxem, akkor installkor kéri a kódot. hogy máskor hogy lehet lecserélni azt nemtom...

Ok, sikerült a kódot megtudnom és ki is írtam. Csak még azt nem tudom hogy hol kell beírni, ha esetleg valami gixer van. Nem találtam sehol semmilyen beviteli mezõt ahová be tudnám írni. Ebben is tudtok segíteni?

PiszkosFred
Ok, sorry. Csak tipp volt. Regen jatszottam mar serveren, de arra en is emlekeztem, hogy akar csak az NWN online serverek eseteben, itt is meg kell jegyezni a kodot.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Wanax
a start menüben amit berakott mappát a freelancer, abban van egy ikon ami behozza neked ezt a számot, de asszem telepítéskor vgay mikor megmutatja magától is, és fel is hivja a figyelmdet arra hogy ezt jegyezd meg meg blablabla...
szal nem titkos ez, hogy a registrybõl kelljen kihámozni

PiszkosFred
Registry?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

azóta csináltam másikat. és elég jól haladok vele.
akkor most honnan is tudom a kódot kiolvasni? :)

Erron

Cobra.
Fel kellett volna írnod az internetes kódszámot, amit generál a játék. Amikor újra rakod a játékot, akkor sajnos csinál egy új kódot, ezért nem tudod használni a meglévõ karakteredet.

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Ha az interneten egy szerveren játszom, és valami oknál fogva újra kell telepíteni a windzót, vagy a játékot, hogy tudom elõhalászni a karakteremet a szerverrõl? Mert még ha vissza is másolom a játékmentéseket akkor sem látom a karakterem, de viszont ha létre akarom hozni újra, akkor azt kiabálja a szerver, hogy már létezik.
Tehát hogy tudnám elõhalászni a szeretett karakterem?? :)
PLZ segítsetek!

Erron

Tuvok
Sztem úgy 95 % körül lehetett . Ami meg nem volt lefordítva, azt nem is lett volna értelme ... (hajónevek, állomások, bolygók nevei)

GH Nyúl
Nincs 100%-os magyarítás hozzá. Eléggé kezdetleges az ami eddig van. Azért akarunk csinálni majd hozzá egy full, csak embereket kereseünk még.

Tuvok
Minek ? A magyarosítás nem jó ?

Birdhill Thug
Sziasztok!

Embereket keresünk akik segítenének lefordítani a Freelancert (és persze tudnak angolul). Ha felkeltettem az érdeklõdésed, írj egy levelet erre a címre: [email protected] :)

Wanax
jól emlékeztem akkor. az csak a szerverekre fontos. amugy nem hinném hogy megszünt volna az FL szervere ami a játékokat keresi, annál azért népszerûbb játék!

Cobra.
De az, kliensre nem kell felrakni

Wanax
hmm, az nem szerver patch? én tudom hogy csak a szerverekhez volt patch, fõleg az xp kompatibilitás miatt. de hogy azóta kiattak volna volna a játékhoz is? nem hiszem...

Hmuda
1.1-est itt lehet leszedni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Van 1.1-es peccs és asszem pont a MP hibákat orvosolja.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Cobra.
Vagy már mind megszûnt
Mondjuk inkább tûzfal/router gond lehet. Patch nincs hozzá, csak modok, de a modos szervereket is látni a keresõben.

Wanax
freelancerhez szerintem nincs patch... legalábbis én úgy tudom. használj All seeing eyet vagy pedig azért nem lácc szervereket, mert a tûzfalad lefogja a dolgot.

Hmuda
patch :P

hi, 1.0 ás a freelancerem, semmi szervert nem talál van 5 letetek?

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

jah!, és ha szeretnél magyarokkal az oldaladon, multizni, csak keress meg minket ;)
javaslok egy 5gömbos egeret, lehetõleg optikait, és ha megteheted, kábál nélkülit, mert ha így vágsz neki, az amúgy is tökéletes írányítás, még élvezhetõbb lesz, és nagyon hamar megszokod, jó játékot!! ;)