3984
-
FL Zoli #2865 Nemsokára kiadják az új modot, csak az adminok vannak fenn, javítják a hibákat. Reméljük minél hamarabb fel tudunk lépni a szerverre -
#2864 na már megvan a szerver neve :D másik kérdés hogy jutok jelszóhoz a szerverhez? -
#2863 valaki irja már le a szerver pontosan mien néven van a listánn mert nemtalállom :( -
#2862 Sziasztok!
Hol lehet leírást találni a void mod változtatásairól? Vagy tudtok valami oldalt ahol több mod és leírása össze van gyűjtve egy helyre?
Előre is köszönöm, a válaszokat. -
#2861 eza void szerver pontosan mien néven van a listán? mert egyszerse láttam :S -
Fugitive #2860 A void szerver új mod miatt áll, de továbbra is várunk mindenkit. -
#2859 Hali. nemlehet valahogy csatlakozni egy szerverre anélkül hogy elindittanám a szerverkeresést a játékban?
azzal van problémám hogy amint alindittom a szerver keresést kirakja a szervereket aztán behal a net tőle :S -
Fugitive #2858 A void szerveren a [RAPTORS] klán teljesen magyar.
De elég hátul vagyunk a ranglistán, aki akar segíthet.
Klántagnak Fist-nél kell jelentkezni. -
FL Zoli #2857 reyes...ne felejts el lőszert is vásárolni :) -
jeti00 #2856 Hello!
Én elég régen játszom és a Hamburg szerveren megtaláltok! [HUN]Jeti néven, mostanában kb. 3-4 magyar van fent elég sűrűn. -
Fugitive #2855 A Q-t próbáltad már? De javaslom az opciók beállítását, ha az r-nél maradnál. -
#2854 q -
Reyes #2853 Sziasztok!
Hülye kérdés: Hogy kell a rakétákat kilőni? Mert nekem az R-re nem reagál semmit:-/ -
#2852 Pale-nek nemmegy a Freelancer, amúgy a nevem maradt csak simán Kraxx
(egyenlőre:D) -
Fugitive #2851 Naná, hogy emlékszem, Pale-vel mi van?
Mi az új karid neve? Ha engem keresel,
[RAPTORS] Fugitive így megtalálsz. -
#2850 Persze Bármikor
Emléxel még rám? :D
Mostanába egyre többet vagyok fent
Sajna a gép formázása után full-új karaktert kellett kezdenem
Sztem találkozni fogunk a szerveren
Üdv -
Fugitive #2849 Na végre, egy jó társ, gyere, elkél a segítség.
Még tudsz harcolni? -
Fist #2848 A letöltést áthelyezték egy másik oldalra onnan le lehet tölteni nem? Én is onnan szedtem le... -
#2847 Üdv mindenki
Külön üdv Fungitive :) ismerős egy bizonyos "Kraxx" nevű játékos??
Egy ideig jelszó volt a voidszerveren, aztán nem lehetett sehonnan +szerezni a modot...
(még jó hogy kiírtam cd-re, már csak elő kell kerítenem ;) )
Nemtudja vki honnan lehet letölteni a voidmodot? (a szerverükről nem)
Amint tudok, újra megyek a voidszerverre... -
#2846 Minden játékban kell bizonyos dolgokat javítani mert nem minden hiba derül ki a játék kiadásáig,esetleg a rajogók írnak hogy ezt meg ezt ha igy lenne a játékban az nagyon jó lenne, szal egy javitást tartalmazó program, amit lekell tölteni és futtatni. -
Kalóz Jack #2845 valaki tudja mi az a Patch??????(játékokhoz?) -
Toroco #2844 végig kell olvasni a szöveget, és kijavítani a helyesirási, meg mondat szerkezeti hibákat? Én megpróbálkoznék vele asszem. -
Fist #2843 Lelkes lektort keresnek!
Ezen múlik már csak... -
#2842 Én is nagyon sajnálom. Február végére az összes fordítás elkészült, és azóta Nyúl-ék végzik a lektorálást. Bár ahogy nézegetem a Gamehunter oldalát, messze nem ezzel az egy projektel foglalkoznak, sajnos. Már én is nagyon várom, de ez nem rajtam múlik... -
totya4 #2841 Április eleje van, magyarítás még sincs :) Imádom mikor beígérnek egy magyarítást, de az sosem lesz meg időre...biztos direkt van ;) -
#2840 Milyen gyakran repkedsz fent? -
kezdem unni az ilyen és hasonló szituációkat...
-
#2838 én akármelyik szerveren próbálkozok, mindig kifagy a freelancer =/ fatal erroral kilép véletlenszerűen
legtöbbször csaták közben/után vagy mikor kapukba/dokkolókba akarok bemenni
először csak a hajók tünnek el, connection lost és kilép egy windows hibaüzivel
fent van az 1.1 patch (anélkül is ugyan ez volt a baj), próbáltam már újrarakni directx-et, vga drivert, a freelancert is újratelepítettem már, de akármelyik szerverre megyek, mindig ezt csinálja...ötletek? -
Fugitive #2837 Én nemzetközin vagyok fent a voidserver, gyere bátran. -
neB #2836 Melyik szerverek maygar szerverek? -
Fugitive #2835 Szevasztok!
Mostanában alig látok Magyart fent.
Hová tüntetek? -
#2834 Ki mikor van? Én általában este 10 után.
[HUN]Latogato
néven. -
Fist #2833 Én most megyek mindjárt.
!!!!A szerver csak az új MOD dal használható, ha a nélkül vagy mással lépsz fel, akkor azonnal Bann!!!!
-
#2832 Most regeltem.
Visitor néven megtaláltok.
Ki mikor szokott lenni?
Üdv,
M. -
Fist #2831 Zoli mi van irdmeg klámlapra is! -
Fugitive #2830 Megvan
Minden érdekeltnek: Darius
-
Fugitive #2829 Nekem gyorsan lehúzta, de nemtalálom a jelszót.
Most nézem át az összes fájlt egyesével.
De akinek megvan küldhetné!
-
Fugitive #2828 Köszike bent találkozunk! -
FL Zoli #2827 Strail -
FL Zoli #2826 Szeva
Stail javításokat hajtott végre a void modon az új mod neve void2015b ezt töltsd le. valahol írja benne a jelszót is...még nekem se töltötte le
Ha a régi moddal próbálnál fellépni anak BAN a vége