Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Venom
csakazzal lehet :)

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Kandurex
Egérrel lehet irányítani?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Küldtem mail-t szólj ha az sem ment el. thx!...
Cobra.
Onnantól már azt csinálsz, amit akarsz, nincs több misszió.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

edios
Hella! Amikor a nomád fõbázisban megcsináltam a küldit,és manhattanan találom magam,ott vége van a single playernek? Mer mindig az van,hogy kiír egy összeget,hogy mennyit kell összeszedni köv szinthez,aztán ha összegyûjtöttem,kiír egy másik összeget! :) kb 23as szinten vagyok!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

lala12
Kinek ment az a privát üzenet? Én nem láttam.
Ha mégis nekem szántad, akkor inkább mailt küldj.
[email protected]

Írtam privit, majd jelezz vissza pls!
lala12
Ha valaki Multizni akar, akkor elég gyakran fenn vagyok a K-Play.de >Sirius Gamers< szerveren Lacos néven. Ott megtalál, és megbeszélhetjük hol és mikor tudunk játszani.

Mevettem a legjobb hajót, és a legjobb fegyvereket is, de a küldetés az, hogy megvédjek valami hajót :(

Tuvok
Esetleg pakolj jobb stukkereket vagy pajzsot a hajódra, vagy próbálj másik útvonalon menni .

Thx

Tuvok
Nem játszottam a Single-lel, sry :)

#2469 valaki lökhetne valamit rája.

Tuvok
De próbáld ki a többi magyart is:
hub.irc.hu
extra.irc.hu
elte.irc.hu
sote.irc.hu
mind 6667-es porton .

Tuvok
Próbáld meg a többit is, random szerverek szoktak menni .
De hát ilyen az Ircnet, ezért jobb a Quakenet vagy DALnet akár .

Ja single player

Tegnap kezdtem a játékot, newbie kis pöcs vagyok, és a 3. küldetést nem tudom megcsinálni. Valami artifactet, vagy mit kéne megszerezni, azzal nincs is baj, de a visszaúton baromi nagy csapatokkal futok össze, és fél perc alatt kinyírnak. Mit lehet tenni?

lala12
Csak tudnám, hogy miért kell ilyen elérhetetlen szerveren keresztül találkozni azoknak, akik játszani szeretnének. Tegnap egy órán keresztül próbálkoztam feljutni, mire sikerült. Sajnos már nem volt fenn senki, biztosan játszottak. Ma már szintén egy órája próbálok felmenni az irc-re. Ennél azért vannak elérhetõbb szerverek is.

Tuvok
nah, hurá :)

Wanax
tényleg sikerült neki :))

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Venom
THX egyikkel sikerült felcsatlakozni! 99999999999 Hála

Tuvok
mirc.com-ról töltsd le a servers.ini-t, azaz a server listát és próbáld végig az ircneteseket

Venom
Unable to connect to server (Connection timed out)
ezt irja ki és sehogy nem akar konnektelni :(

Tuvok
vagy 6667

Tuvok
próbáld errõl a szerverrõl:

IRCnet: US, NY, New YorkSERVER:
irc.stealth.net:6666

Venom
Sajna az ircnet nemmegy külföldrõl legalábbis innen Szlovákiából nem :(

Wanax
már nem kell jelszó a sima mod nélküli szerverre. azt nemtudom hogy most hogyan megy, remélem még megy, csak épp sokan nem szoktak rajta lenni. IRCneten gyertek a #freeport36 szobába, ott tartjuk a frontot :)

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Venom
énis mailer-daemon-t kaptam :(
megszünt volna a szerver?

edios
Hello!
Szeretnék jáccani egy magyar szerveren, mer nem bírom a németek chateléseit! (mondjuk nem csak azért..)
Szóval keresgéltem oldalakat, a freelancer.fw.hu -n van a multi-menünél egy mail-cím, amin lehetne kérni egy jelszót, de onnan mailer-daemon visszaküldi, mondva, hogy unknown username...
Szóval hol gyülekeznek a magyarok? :)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Venom
lehet hogy a Graf kártya drivered nem engedi, próbáld meg valami újabb driverrel.

hello
Mi az oka annak hogy nem tudom 1024X768-as felbontásnál magasabbra huzni pedig a monitorom birná?
Ha valakit esetleg érdekel a körökre osztott internetes ûrstratégia akkor:
Space Federation
ICQ 204-685-087

iSS!

lala12
Kicsit nosztalgiázva újrajátszottam a játékot. Az Omicron Gammából nyíló ismeretlen rendszer térképének jobb felsõ sarkában van a térképen egy nap bejelölve. Ez jóval meszebb van a valóságban, mint a térképen. Hiába mentem közel hozzá, továbbra is ismeretlen objektumként szerepelt. Gyanús volt, ezért megpróbáltam öngyilkosságot elkövetni, és belerepültem a napba. Furcsamód nem égtem el, hanem a nulla távolságot elérve egy gömbfelületnek ütköztem. ??? Sajnos eddig nem sikerült vele kezdenem semmit, pedig olyan, mintha valami köze lenne a tölcsér alakú kürtõhöz. Mintha ez lenne egy ugrókapu. A nagy fehérség miatt nem látni a felszínt, nem találtam rajta bejáratot. Ez is olyan szívatás, mint a tölcsérben való repülés?

Aquli
köszi megvan

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
200-adik? ok megnézem. Ja és gyakran nem hallatszik amit mondanak az npc-k rádión. Lehet a DirectX-ben kell állítani a hardware emulationt? mert sok játéknál volt gond. Na megnézem

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Wanax
Jah, olyan bug szerû dolog, a valami hang codeccel akad össze a dolog, ha vissza olvasol kb a 200. hozzászólástól, akkor megtalálod hogy mit kell csinálni hogy mûködjön, le van irva pár verzió, és utána rendben lesz

Aquli
Help!
5os szintû lettem, most kaptam új feladatot Junitól, vele együtt kisértem egy konvojt a California rendszerben, utána elindultunk vissza a Minor California bolygó felé, amikor három Military hajó jött elénk. Ekkor megálltunk, és nem tudom mit kell csinálni, nem kapok objectivet. mission objective: awaiting for mission objective.
Ez mi lehet? vmi bug?
Márk

Tuvok
Csak téged tudlak idézni:

"annyira nem vagy fontos, részemrõl lezártam témát nem az ilyen **** miatt írkálok ide..."

:DDD

Menj isten hírével és vissza se gyere többet ! :DD

Nincs kedvem idézgetni téged annyira nem vagy fontos, részemrõl lezártam témát nem az ilyen **** miatt írkálok ide...

Ui.:ha akarsz még bókolni nekem pls priviben!
Üdv! ter_2o£!$2
Tuvok
mit érdekel az téged ? :P

Zeenoo
de ott is minek ???

Tuvok
Sõt, a fórum egy innen igen távol esõ részén.

Tuvok
Buzi vagy te. Úgy cseszed el a játékélményed, ahogy akarod.
Hol is mondtam, hogy mit szeressél a játékban ? Idézd már be plz...
És rád se mondtam semmit, olvasd el mégegyszer, még kétszer, amennyiszer kell, hogy megértsd...
Hadd ne számoljam össze, hogy eddig milyen nemzetközi ligákban indultam bizonyos játékokban, szal ne nyilatkozz olyanról, amirõl fogalmad sincs. Kösz.

Cobra.

Csak szólok, hogy Tuvok moderátor, bár másik topicban. Az viszont igaz, hogy hülyeséget írt, mert nem olvasta el figyelmesen a hozzászólást.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Igen csak a ligára gondoltam...

...és bazd meg te, kis buzi! Itt nincs moderator? ;)
Jah és ne mondd meg hogy mit szeressek játékban oks?, a többit majd ha van merszed indulni a ligaban...

yep-yep HUNterek! :) Üdv ter_2o£!$2!
HadUr
O arra gondol, ha vki jelentkezik a ligaba, es csak azert lesz fenn a szerveren, hogy harcoljon, nem pedig, hogy folyamatosan jatsszon, akkor teljesen mas jatekelmenyrol beszel, mint te.
Tuvok
mert akkor csak ahhoz, hogy legyen gépem amivel induljak 1hetet kell kereskednem folyamatosan

Ez lenne a játék lényege baszod ! Mi a fene értelme van 10 perc alatt Titánnal rohangálni ? Hol a játékélmény ?

Mellesleg pár óra játékidõ után van 1 Dromedary-d vagy Humpbackod, onnan meg 1 köpés a Titan/Sabre. :)

Had!

Az 1.0-ás alapot nem támogatnám, mert akkor csak ahhoz, hogy legyen gépem amivel induljak 1hetet kell kereskednem folyamatosan, viszont az Andromeda-s mod, mint már bizonyára tudod, tökéletesen megfelene erre a célra. Tehát javaslatom: vagy tegyél fel addig a szerverre ilyen mod-ot vagy kerüljön megrendezésre, a mi vendéglátásunkkal az fz-ben!
Üdv ter_2o£!$2
Ha már klánosdi, csatlakozz hozzánk! :) ter_ néven futunk, egyenlõre inkább csak az Andromeda-n, de van már más szerveren is tagunk!
címünk: http://hunters.tvn.hu

Ui.:gatyákat felkötni indulunk mi is! :)
Tuvok
"át fog alakulni klán szerverré"

Vajon melyikõjük lesz a vinyó ? És nem fog nekik fájni ?