A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
inkabb azt mondjatok el, miert jart le a tundek ideje? miert hajoztak el? hova? bele a szurkesegbe? vagy Nyugatra? miert nem maradtak a seggukon?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
aki nem kepes 3 orat vegigulni, az ne menjem moziba
vagy ne zabaljon kukoricat, es ne igya literszam a colat

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
te fugyelj varjal mar meg, ha mesz amcsiba, en is megyek, de utalok egyedul

Mike at home
senki nem nezte meg, csak ugy teszunk

ne legy hulye, Jano 😊

lee86
😄

¡Hala Madrid!

lee86
oks! 5X nézem meg!

¡Hala Madrid!

Bandew
Ja és 600, kicsit!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Na de miért ültessenek fákat, mikor kimarad a Megye megtisztítása? Hisz akkor nincs mit újraültetni, mert nem perzseltek fel semmit.
Amugy a hobbitcsávó tényleg jó volt. Emlélszem a könyvbe is mindenki csodálkozott, hogy milyen ruhákban vannak, és hogy fegyver van az oldalukon

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Csacsi
Engem az zavar a legjobban, hogy még mindig nincsen jó minõségû verzió neten 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ÁjjLe BoBBi
agyad

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
áhhh az siten bassza meg lemaradtam róla!!!!! 😞(((((((((((((

PResident Evil
néztem

Punker
RTL Klub-on így készült a film van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PResident Evil
olvass visszább...

lee86
ez meggyõzött! látnom kell!

¡Hala Madrid!

It is da best film forever!!! istenkiralymegarulezhyperfasza!!

Rincewind
A normális helyeken egybe nyomják.
Akkor úgy mondom, hogy ahol én láttam illetve ahol az ismerõseim, ott egyben ment.

ÁjjLe BoBBi
ezert holnap megyek amcsiba megnezni

ÁjjLe BoBBi
hát igen sajna ez van :\

Jano
Gondoltam. 😞((

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

ÁjjLe BoBBi
nem még nem látta senki magyarok nem nézhetik.

Jano
Na, megnézte már valaki?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Francokat 😊
Egyes helyeken egyben, máshol szünettel.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nem. Egyben megy.

lee86
az amugy igaz, h szünetet tartanak, mint a színházban, mert hosszú a film?

¡Hala Madrid!

Mike at home
szvsz maga a film szuper volt
mondjuk nem foglalkozott mindennel, csomo kerdest nyitva hagyott, lehetett volna tobb idot szanni a szereplokre - csak gondolom nem fert bele az idobe

Bandew
Hát, azt tudom, hogy egy film hosszúságában benne van a stáblista is.

Aragornék a könyv szerint nem hárman mennek csak be a Holtak ösvényére, hanem megy velük sok kósza is. Eredetileg csak addig vannak velük a halottak, amíg elfoglalják a kalózok kikötõit, utána feloldja az átkukat Aragorn, és a kószákkal mennek a Pelennor mezején vívott csatába. A filmben nem voltak kószák. Itt a halottakkal gyõzték le az ellenséget, ami a filmben teljesen jó volt, mert akkora sereget csak természetfeletti erõvel lehetett legyõzni.

Ma reggel megnéztem a filmet és nagyon ott volt. A végén én is elérzékenyültem rendesen. Pedig nem ovodás lennék. Én úgy néztem végig a 3 részt, hogy a könyvet nem olvasva semmit nem tudtam az egész történetrõl. De most már értem miért a világ legolvasottabb könyve. És a film szerintem aranybetûkkel lesz bevésve a filmtörténelem nagykönyvébe. Az "igazi" Oscart pedig simán megérdemli. Nem csak a harmadik rész hanem bármelyik.
Két kérdésem lenne:
1. A film behírdetve kb. 200 perces hosszúságúban volt. Ezzel szemben éppenhogy 180 perc volt. 9.22-kor kezdõdött és 12.20 körül vége is volt. Most mi az igaz?
2. A filmbõl nem derült ki számomra, hogy Aragornék miként szerezték meg a kalózok hajóit. Egyszercsak abból szálltak ki. Valaki pár mondatban elmondaná, hogy mi módon jutottak a hajókhoz? Harc, csel, mágia vagy csak úgy?
THX elõre is!

Kandurex
Meg van: 05-lord_of_the_rings-the_steward_of_condor-ph.mp3

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Valaki mondja meg

ÁjjLe BoBBi
jujjj az mekkora kemény volt már!!!!!

Kandurex
Vagy még se...

Kandurex
Olybá tûnik, hogy megtaláltam: Into the west.mp3

HuAn82
Jah!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Korán van még neked látom!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Loál János
Na, megnézte már valaki?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Bandew
Az Pippin volt, de amugy nem tom.

Kandurex
Valaki tudja mi az a dal, amit Trufa szólózik el a csata elõtt? Nekem nagyon bejött!

Kandurex
ÍÍÍÍÍÍÍ..baszuss, a 6000 Rohani lovas, ahogy lezúdul az orkok közzé...mint isten haragja...ááááááááá....duuuuurrrva!!! Alatta meg a zene...hmm..

Bandew
Na tegnap megnéztem másodjára is.

Amugy Static, nem csak ott hibáztad el, hogy a palantirt mithrillnek nevezted, de ott is, hogy Samu Szillszakálltól kapja a földet és a mallorn magot (varázscsemetéket???). Azt Galadrieltõl kapja. Samu csak pár perc erejéig találkozik Szillszakállal a könyvben, a filmben meg egyáltalán nem. De hát ha megfigyelted volna, minden kimaradt "A Megye megtisztítása" fejezettel kapcsolatban.
Bocs, hogy így felhoztam ezt a pár hibádat, de ha jól emlékszem nemrég te fikáztál le minket, hogy nem értünk a Gyûrûk Urához.

Másodjára is nagyon zsír volt. Anyám ott bõgött mellettem. Tök jó, hogy anyámnak szinte ugyanúgy tetszett a Gyûrûk Ura, mint nekem. Emlékszem amikor megnéztem vele az elsõ részt, teljesen el volt ájulva.

csabawarchief
hehe 😊

Arthas
Az nem egy jó film.......

Hanem a LEGJOBB!!!!!!

PResident Evil
muhahahahaha 😄

HuAn82
Basszus otthon legalább ki tudtál menni pisálni. Moziban meg az utolsó néhány perc k*rv@ hosszúnak tûnt a kóla miatt!

ÁjjLe BoBBi
aki fikázza!! hu bazzeg aki figázza úgy megölöm bazzeg hogy meghal!!!!!!!!!! 😊

ÁjjLe BoBBi
ÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHHÁ !!!!!!!!!! ISTEN FILM!!!!!!!! LEGJOBBBB!!!!!!!! NAGYOBESZTKIRÁLYLEGJOBBFASZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊))))))))) VÁHHÁÁÁÁ LEGJOBB MONDOM LEGJOBBBBBBBBBBBB

PResident Evil
hát ja 😄DD

Kandurex
szar vége

PResident Evil
MUIHAHAHAHAHAHAHHA megnéztem gecc .))) isten király fasza film... aki fikázza, az egy ork 😄