A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vagy ne zabaljon kukoricat, es ne igya literszam a colat
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ne legy hulye, Jano 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amugy a hobbitcsávó tényleg jó volt. Emlélszem a könyvbe is mindenki csodálkozott, hogy milyen ruhákban vannak, és hogy fegyver van az oldalukon
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Egyes helyeken egyben, máshol szünettel.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
mondjuk nem foglalkozott mindennel, csomo kerdest nyitva hagyott, lehetett volna tobb idot szanni a szereplokre - csak gondolom nem fert bele az idobe
Aragornék a könyv szerint nem hárman mennek csak be a Holtak ösvényére, hanem megy velük sok kósza is. Eredetileg csak addig vannak velük a halottak, amíg elfoglalják a kalózok kikötõit, utána feloldja az átkukat Aragorn, és a kószákkal mennek a Pelennor mezején vívott csatába. A filmben nem voltak kószák. Itt a halottakkal gyõzték le az ellenséget, ami a filmben teljesen jó volt, mert akkora sereget csak természetfeletti erõvel lehetett legyõzni.
Két kérdésem lenne:
1. A film behírdetve kb. 200 perces hosszúságúban volt. Ezzel szemben éppenhogy 180 perc volt. 9.22-kor kezdõdött és 12.20 körül vége is volt. Most mi az igaz?
2. A filmbõl nem derült ki számomra, hogy Aragornék miként szerezték meg a kalózok hajóit. Egyszercsak abból szálltak ki. Valaki pár mondatban elmondaná, hogy mi módon jutottak a hajókhoz? Harc, csel, mágia vagy csak úgy?
THX elõre is!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Amugy Static, nem csak ott hibáztad el, hogy a palantirt mithrillnek nevezted, de ott is, hogy Samu Szillszakálltól kapja a földet és a mallorn magot (varázscsemetéket???). Azt Galadrieltõl kapja. Samu csak pár perc erejéig találkozik Szillszakállal a könyvben, a filmben meg egyáltalán nem. De hát ha megfigyelted volna, minden kimaradt "A Megye megtisztítása" fejezettel kapcsolatban.
Bocs, hogy így felhoztam ezt a pár hibádat, de ha jól emlékszem nemrég te fikáztál le minket, hogy nem értünk a Gyûrûk Urához.
Másodjára is nagyon zsír volt. Anyám ott bõgött mellettem. Tök jó, hogy anyámnak szinte ugyanúgy tetszett a Gyûrûk Ura, mint nekem. Emlékszem amikor megnéztem vele az elsõ részt, teljesen el volt ájulva.