6457
  • b-type
    A filmben nagy kedvenc Theoden(Boromir után), az óriási amikor megfogja a kardját, nézi-nézi...és aztán ránéz Grimmára...váá nagyon szigorú...és utána:'...hizelkedéseddel majdnem rávettél, hogy 4kézlább járjak mint 1 ÁLLAT!!!'
    v.hogy igy. Ilyenkor telibe vigyorgok, anyira jól van megcsinálva.
  • RangeR
    Nekem most Theoden a hátterem, nagyfelbontású, páncélban ül a lovon, sisak nélkül, mögötte erdő és néhány lándzsa. A filmben nem láttam ezt a képet, csak egy majdnem-ilyen van, de nem pont ugyanez
  • wizy
    az, amikor néz rám gonosz szemekkel, és az egész képnek kék feelingje van?:-)))) szerintem is az:-)
  • Gandibá
    Gondolom az amelyik a plakátokon is volt.
  • wizy
    amúgy az melyik gollamos kép? megnézem, tényleg kacsint-e, és berakom háttérnek:-)))
  • Gandibá
    Nincsmit.
  • wizy
    ja, persze:-)) thx
  • Gandibá
    A képre jobb katt :)
  • Gandibá
    De. Megnyitod a képet Internet Explorer-ben, és jobb katt ~ Beállítás háttérként.
  • wizy
    a háttérről jut eszembe... nekem most egy elég szép hátterem van (naplemente, tenger, stb.), de már nagyon idegesít! megpróbáltam ugye lecserélni (jobb gomb, tulajdonságok, asztal), de amint rákattintok, eltűnik, és kiír egy hibaüzit (a neve: rundll32.exe), és mindig ezt csinálja! nem lehet valahogy máshogyan megváltoztatni a háttéret?
  • wizy
    ööö.... hát tudod.... ha még egyszer kacsint, akkor kacsints vissza! szerintem a "drágaszág"át keresi:-)))) vagy csak a szemébe ment egy porszem. Eléggé unalmas lehet egész nap a monitorodon gubbasztani.... szerintem szívesebben "sompolyogna"! :-)))))
  • b-type
    Hmm..most néztem 1 darabig...1ébként persze sima kép, állt. tudom mit húzok a gépemre:), de adtál 1 jó 5letet, majd én megcsinálom hogy pislogjon..
    sztem sok volt az utobbi kávé...de az is lehet hogy....
  • Gandibá
    Én normális vagyok, a hangok is megmondták!
  • Bandew
    06-10-75234-32453

Ez egy nagyon jó doktornak a telefonszáma. ő majd segít.

Amugy nem tom, lehet, hogy valami gif-es háttér, nekem is voltak már mozgó háttereim.
  • b-type
    ja, szia, pont most volt 1 hihetetlen élményem:
    A gollamos király visszatér plakát a hátterem..és, hát nem is t'om, de rámkacsintott....!! megvolt nyitva egy ablak(eax), és ugy láttam hogy..kacsintott. kicsit hibbantnak érzem magam. nem hiszem el..
  • wizy
    hé, itt van valaki?
  • wizy
    nem allergiásak rá, csak.... hogy is mondjam.... nem látták, nem ismerik, csak azt látják, hogy én állandóan vagy azt olvasom, vagy azt nézem, vagy arról beszélek (ez ritkábban fordul elő), és teljesen kivannak tőle.
  • b-type
    :)).
  • sanzik
    koszi !!

le is adtam a rendelest,valoban meg van nekik,de most nezegettem es mas online shopokban is van mar...
    pedig ket nappal ezelott kerestem akkor meg nagyon nem volt vagy en voltam nagyon figyelmetlen..
  • Bandew
    Nekem apám is, és anyám is szereti. Apám olvasta is, anyám meg most kezdi. De azért még ők is megvadúlnak attól én mennyire bele vagyok ájúlva. :-D
  • Gandibá
    Miért? Allergiásak a Gyűrűk Urára? Az én szüleim nem szólnak be ilyenekért, anyámmal néztem meg moziba az első részt, azzal nincs gond, apám nem szereti az ilyen témát, de nem szól be.
  • wizy
    :-)))
    na, én mentem alunni (pontosabban a tesóm elkergetett a gép elől:-))
    jóéjt
  • RangeR
    Nekem is Anyámék mentek egyszer külföldre, és valami katalógusban láttam pár könyvet angolul, az egyiknek a boritóján Galadriel volt a tükrével , a másikon meg az a kép volt, ami itt is be van linkelve lejjebb, amikor a hobbitok nézik a mordori sereget a szikláról. Azt sem tudtam, mik azok, és egy szót nem tudtam angolul, de könyörögtem nekik, hogy vegyék meg. Meg is hozták, olyan drága volt mint állat...alig lett elég a pénzük arra, amire kellett. Különben a MERP- szerepjáték két szabálykönyve volt, mint később kiderült!
  • wizy
    :-)))
  • Bandew
    Hmmm...
    Ismerős.
  • RangeR
    Majd eljön az ideje! Én sem vehettem, még video magnó sem volt, nemhogy DVD! És csak rajzfilm létezett belőle,vagy még az sem, csak később.
  • wizy
    hát igen, ez igaz, és az is, hogy most már (ha realistán számolunk) vagy harmincadjára olvastam ki mindhárom részét. Pénteken lesz 2 vagy 3 éve:-)))
    csakhogy én most szülői felügyelet alatt vagyok, és a családomnak teljesen idegére megyek a Gyűrűk Urával. Emléem, egyszer anyukám elzárta előlem a könyveket....:-)))
    így hát én pl. nem rendelhetek ilyen Gyűrűk Urát, nem vehetek olyan Gyűrűk Urát, stb. Sajnos...:-(
  • RangeR
    wizy: amikor tizenegynéhány éves voltam, én bele voltam betegedve a Gyűrűk Urába. Én már olyan veszélyes helyzetben voltam, hogy nem is érdekelt az igazi világ. Akárhol voltam, nyaraltam, stb. vittem magammal, olvastam, aztán bambultam az erdő szélét és azon gondolkoztam,miyen lehet egy "materializálódott" elf vagy ork itt a szemem előtt, mondjuk, ha onnan figyelne a fatörzs mögül.Szóval,akkor én jobban szerettem, mint most.Helyesebben kevesebb dologgal kellett foglalkoznom és jobban ráértem gondolkozni Középföldén.
  • RangeR
    Pl: most olvastam valahol egy cikkben, hogy P.J. azt mondta, hogy tudná hosszabbra vágni a Király visszatért, mint 4 óra 10 perc. Csak akkor eltolódnának a csúcspontnak szánt jelenetek, meg minden ilyen filmes dumát mondott, szóval az szerintem annál hosszabb nem lesz, de annyi az már biztos, hogy meglesz!
  • wizy
    látom, ti nagyon szeretitek a Gyűrűk Urát... hozzátok képest úgy tűnik, mintha én nem is szeretném:-))) de hát, egy idősebb több mindent megtehet, mint egy magamfajta tizenegynéhány éves:-)
  • RangeR
    Az a szuper-bővített-bővített az nem biztos ám, lehet, hogy csak álhír. Mondom, egy fazon írta, amit lejjebb mondtam.Ki tudja, majd kiderül!
  • RangeR
    A képen van a dobozon ilyen www.netpiac.hu -s szöveg, az csak a képen van, különben a normál dobozban van a cucc, mint a boltban.
  • RangeR
    Sanzik: látom szereted a filmet. Innen rendeld meg nyugodtan, raktáron van. 2 nap múlva szállítják. Egyébként, amikor valamit nagyon keresek és az egész országban nincs belőle, olyankor náluk meg szokott lenni a raktáron. Semmi gubanc nincs velük, csak a postaköltség vagy futárköltség vagy mi... azt utálom.

http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=2263
  • sanzik
    olyan pack,hogy mind a 3 resz bovitett verzioja egyben,az karacsony elott biztos nem lesz,de lehet,hogy iden sem....
    szoval sajnos addig nem tudok varni

A 2. resz bovitettet is most adtak ki ujra,mert nem lehetett mar kapni azt sem regota,az elso bovitettbol is fognak nyomni meg biztos. A 3. bovitett meg ha kijon osszel addig csak kibirom
  • b-type
    passz..szerintem várjál hátha tényleg lesz egy 'bonus pack'.
  • sanzik
    En ma vettem meg a TTT bovitettet eredetiben,igaz eddig is meg volt de csak a gepen de azert ez igy mas elmeny, nem beszelve a ket lemeznyi extrarol...
    Viszont az elso resz bovitettet nem lehet mar sehol kapni,nem tudja valaki mikor lesz esetleg ujra kiadva?
  • wizy
    jah, végül is....:-)
  • Gandibá
    Nem egy extra bővített lesz szerintem :D
    A DVD lejátszó meg nem para, gépbe 10000 HUF.
  • wizy
    akkor meg már főleg nem fogod rá salnálni a pénzt... egy extra bővítettDVD+egy DVD-lejátszó:-)))
  • Gandibá
    Igaz, megint jó sok pénzt ki akarnak húzni az emberekből, de állok elébe, ha extra bővített lesz, nem fogom rá sajnálni a pénzt, de előbb még kéne egy DVD meghajtó :)