6457
  • wizy
    bocs: RangeR:-)
  • wizy
    RnageR Grat, 1800!!:-)
  • RangeR
    A bővített-bővített dolog kicsit ciki tényleg. Eléggé amerikás - hollywoodias (vagy hogy írják) húzás. Más filmeknél tényleg idegesítene, hogy még hányszor adjam ki rá a lóvét, mint egy magyar igatlanra vagy úttestre?? De ebben az esetben tényleg kivételt teszek, ami ugye erősíti a szabályt állítólag... nálam keményen az első a Gyűrűk Ura, 15 éves korom óta, tehát 20 éve. Minden hordozón- formában.(rajzfilm, könyv, film, kazetta stb.) Úgysem veszek sok filmet, évente 6-7 film tetszik, azok mellett ezt megfizetném mégegyszer. De ez kivétel.
  • Gandibá
    De jó hogy még nem vettem meg, mondjuk nem is csoda, hisz semmilyen formában nincs DVD lejátszóm :D
  • b-type
    Hát ezen én is fel fogok bőszülni-ugyanis ez arculcsapás lenne azoknak akik megvették a lemezeket, arról nem beszélve hogy figyeljünk már oda...mert hamar nem kell csodálkozni, ha majd ezentúl nem szöknek fel a lemezeladások az első 5 évben). Akkor benne lennék ha 1az1-be becserélik a jelenlegi bővítetjeimet..(akkor még örülnék is)...hmm..bővített-bővítetje, mi jön még emelt díjas sms??! Tessék meg csinálni a Hobbitot! az ok.
    Ha ez igy lesz RangeR, ahogy mondod abból csunya felháborodás lesz.
  • RangeR
    C.S Lewis Tolkien haverja volt, van valami fantasy trilógiája, a Narnia asszem ez a címe, szerintem magyarul nem jelent meg,vagy csak nem láttam eddig. Együtt írták Tolkiennel, akkor, amikor ő a Gyűrűk Urát. Állítólag készül a film abból is. Tudtok erről valamit? És,hogy milyen az a story?
  • RangeR
    Olvastátok azt a hírt, hogy egy Új-Zélandi jelmeztervező kapott egy felkérést ( 4-5 hónapja kb.) Peter Jacksontól, hogy kellene 3db jelmez a Két toronyhoz. És le volt írva a konkrét megrendelés. Gondolkozott a fickó, hogy minek 3 jelmez egy elkészült filmhez??? Aztán ezt elmondta a theonering.neteseknek. Azok pedig hallották innen-onnan, hogy nem teljesen kizárt egy full díszdoboz a legvégén, ami mégjobban fel lesz bővítve. Ezután persze jött az anyázás meg minden... ilyen-olyan rókabőr stb. Én simán kiegyeznék vele, ha mégjobban megtoldaná az epizódokat, nem unatkoznék rajta, itt már nem számít, ki mennyit bír ki a moziülésben...Ha én rendeztem volna valami csoda folytán, amúgy is úgy lennének a DVD kiadások elválasztva, mint a könyv, azaz 6 könyvből állna most a sorozat +1:A Hobbit, és mindegyik rész meghaladná a 4 órát:) A DVD-n persze, de azon tuti!
  • RangeR
    Azért Galadrielt bevállalnám,az egész filben a legjobb nő sztem, meg máshol sem éppen az utolsó nálam!

Ha megnézitek a függelékben (vagy az utolsó fejezetekben valahol,nem tudom már pontosan) Mordorban maradtak még bőven orkok utána is, hogy a Gyűrű háborúja befejeződött. Méghozzá Celeborn kelt át egy sereggel Emyn Muilon keresztül, hogy bevégezze - felszámolja az utolsó "fészkeket".

Különben van pár olyan képem,ami nem fake, valódi, és fogalmam sincs, hová tegyem... Gil Galad, a nagy tünde úr egy sereg élén, mint Elrond az első film elején. Valószínű, ugyanott van a jelenet, bár sokkal világosabb van. Gil Galadon kék-arany páncél a végletekig kidolgozva. A filben sehol, arra gondoltam, de kár volt megcsinálni, mennyi meló volt ezen a páncélon a semmiért. Van egy képem, ahol 3 lovas áll a mezőn lilás- ciklámenes palástban, kicsit a gondorira emlékeztető sisakban. Van egy képem Szarumánról, arra a kerékre van ráesve, ami A KIrály visszatérben látható Gandalf mellett, ott, amikor Szilszakállal beszél az Orthanc kapojában.(mondjuk ez ismert,hogy benne lesz a filmben majd)
  • Bandew
    Mint az előbb leírt példából következtetve. :-D
  • Bandew
    Nekem nem jött be.
  • Gandibá
    Pedig jó film!
  • Bandew
    Én azon elaludtam a moziban. :-D
  • Bandew
    ÁHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!
  • Gandibá
    Magyarán ma nem fogok olvasni, hanem az említett filmet fogom nézni :))
  • Bandew
    "Bár ma nem, ma Ryan Közlegény Megmentését nézem meg"
  • Gandibá
    ? :)
  • Bandew
    Az uccsó mondatod, kicsit homályba van burkolózva... :-)
  • Gandibá
    Annyira nem elméxem már a könyvre hogy hihetetlen. Az első részt 1 hónapja olvastam el, utána elkezdtem a Két Tornyot, aminek a felénél tartok, de már vagy 2 hete nem olvastam semmit.. ideje lenne asszem nekiállni :). Bár ma nem, ma Ryan Közlegény Megmentését nézem meg :)
  • Bandew
    Épp a ROTK soundtracket tőtöm. Tök jó az Into the west.
  • Bandew
    Amúgy tök bírom, hogy Wizy mindig elbúcsúzik, aztán még egy csomó ideig itt van.
  • Bandew
    Várjunk csak...
    Ha nem Trufa ölte meg a nazgúlt, akkor az ő kardja elvileg el sem tört. Most akkor mi van?
  • Gandibá
    Most nem mindegy? Az a lényeg hogy meghalt :)
  • wizy
    de annál még több helyen is, ha jóval továbbolvasol. Hogy Trufa kardja megsemmisült, és örült volna az a kovács, aki kovácsolta, ha látja, hogy a kard egy olyan inat vágott el, amit semmilyen más kard vagy erős kéz nem tudott volna... avgy valami hasonló. Nem azt mondja, hogy a kovács örülhetett volna, stbstb, hogy a kard megölte a boszorkányurat vagy hasonló:-)))
  • Bandew
    Na én meg előkotortam a Király visszatér-t, és h
    t igen, minden jel arra mutat, hogy Éowyn ölte meg a Boszorkányúrt. Főleg abból jöttem rá, hogy Éowyn térdre ereszkedett miután a nazgúl eltörte a karját, majd Trufa után azt írja, hogy "felágaskodott" és lecsapott. Kár, pedig már annyira úgy volt bennem elraktározódva, hogy Trufa győzte le a nazgúlok urát. :-S
  • wizy
    de akkor már nincsen Szauronnak se ork-serege, se semmilyen serege... nem, nem arra gondolok... ottmég a könyvbe se tartok:-))) majd holnap beidézem szó szerint
  • Bandew
    Nem csak arra gondolsz, mikor Aragornt koronázzák? Mert akkor mnár tényleg világos van Mordorban.
  • wizy
    na, én mentem, jóccakát
  • wizy
    de Mordornak még attól van serege, Frodóék is ott balhéztak, hogy az úton nem mehetnek, meg ha ennyien vannak, akkor hol a víz, stb., stb.
  • Gandibá
    Egy remek photoshop munka :)
  • Bandew
    De csak miután megmentik, a képen meg még ork seregek "szompolyognak". :-D
  • wizy
    :-))
  • wizy
    a napsütős példára egy lehetséges magyarázat: a Király visszatér könyvben is kisüt a nap Mordorban, mikor Aragorn-ék a Fekete Hajókkal megmentik Minas Tirithet...:-)
  • Bandew
    Azt én már simán végignyomom. :-D
  • wizy
    nah, megint egy becsapott ember:-) épp a kvizparton játszok, GyU-kvizben, és az volt a kérdés, ugye, hogy ki ölte meg a boszorkányurat. a.)Théoden b.)Trufa c.)Pippin d.)Éowyn
    naná, hogy a d-re tippeltem, azt kiirja hogy nemjooooo..... elszáll az agyam, hogy egy ilyen "kis" baki miatt mennyit lehet bukni (mint én most épp 15életet...):-)
  • Gandibá
    Most így jobban megnézve.. :))
  • Gandibá
    Lehet, aztán ki tudja?
  • Bandew
    Pl.:
    -Hobbitok
    -Egyes karaktereken látszik, hogy be vannak vágva.
    -A felső kép elvileg Mordor, hisz ott van az Orodruin, de akkor miért süt a Nap?
  • wizy
    jah, ezen én is elgondolkoztam...
  • Bandew
    Ezeken iszonyúan látszik, hogy fake képek.
  • Bandew
    Ezek mik?