A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
A lényeget lehagytam 😊 : faxa film volt!

Kandurex
Jah, tényleg jó film volt, de én abszolút nem éreztem hosszúnak filmet, sõt sztem rövid 😊 Bár az utolsó 15 percnyi nyálhegyet akár ki is hagyhaták volna belõle, sztem elég lett volna addig amíg Frodoék elõtt térdet hajt a tömeg.

Grave Digger
nahh ezt jól leírtam, de azért érthetõ😄D

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
Hehe Minas Tirith-ben amikor a Gandalf visszaparancsolja a katonákat a falra, mutattak egy kisgyereket. Sztm az elsõ részben õ kis hobbitgyereket jáccott, amikor a bilbo mesélte nekik a születésnapján a történeteit, õ volt az a nagyszemû kis göndörhajú csákó😄DD

HuAn82
Ma sikerült megnéznem és nagyon szuper film!! Elég hosszú, de egy unalmas perc nincs benne. Nehéz szavakkal leírni, mert ezt valóban látni kell. Az a film amit bûn otthon megnézni elsõre. Elõszõr moziban kell megnézni! Gratula a készítõknek!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Alien
férfisan=férfiasan... sebaj, csoda, hogy nem gépeltem el az egészet.. bocsi , csak még nem tértem magamhoz😊

Alien
Egyszerüen csodálatos ez a film. Régen voltam így ennyire egy film hatása alatt, a moziban szinte szó szerint tátott szájjal néztem, illetve teljesen "együtt voltam" a filmmel, iszonyatosan bele éltem magam, a kezemrõl folyt a víz, és csak bámultam, és bevallom férfisan, bizony kicsordultak a könnyeim a végén Utoljára az elsõ résznél éreztem ilyen érzést, hogy ennyire a hatalmába keritett a film, a második rész egy picikét csalódás volt, persze az is remek, de ettõl a harmadiktól teljesen kész vagyok (pozitív értelemben persze). Én enm tudom, hogy legközelebb melyik film lesz, amelyik ENNYIRE hatással lesz rám... Mindenesetre az alkotók elõtt azt hsizem nyugodtan fejet lehet hajtani, mert az egész Gyûrûk Ura trilógia egy olyan remekmû, amelyrõl nagyon-nagyon hosszú ideig fognak beszélni.... Szóval:
Kiváncsi vagyok, hogy Oscar díjak tekintetében hogy fog alakulni a dolog...Én már most adnék párat nekik, mert megérdemlik az tuti! na jó mosmár abbahagyom, de mégegyszer:

Grave Digger
Nahh, hazaértem a mozibõl. Egyelõre "csak" ennyit a filmrõl:

Alien
Pl a Duna Plaza-ban adják feliratosan is

Alien
Én most jöttem nemrég haza és nem találok szavakat... Egyszerüen fantasztikus.....

Punker
ne reménykedj, az elmúlt 2 évben én még nem tudtam ott filmet rendesen megnézzni, mindig volt valami gebasz...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BADE
Ajánlom,hogy a gépésznek a csikkje ne lógjon bele végig a filmbe!😄

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Gladiator
3 óra 6 perc, de már most indulok a moziba. kicsit ki is öltöztem, az ünnephez megfelelõen. kivánjatok szerencsét, hogy ne legyen szekadás, mint a MÁtrix 3-nál.

De szeretem ezt a lelkesedést!!! 😊

War. War never changes.

Én tegnap néztem!
És...hát...mit is mondjak...ESZMÉLETLENÜL QRVAJÓ FILM!!!
Nagyon állat, nagyon f*sza, nagyon klafa, kegyetlen feelinges!

Az a baj, hogy nem tudom megfelelõen szavakba önteni csodálatomat a film iránt!

Minden elismerésem a film kédzítõinek!

Mindenkinek ajánlom ezt a filmet, mert nem fogtok csalódni benne!

BADE
Én a ma esti 8 órás elõadásra megyek.Remélem jó lesz.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Hú alig mertem benézni a fórumba, féltem hogy ezt is mindneki fikázza mint pl. a 2-t, de nagyon örülök, hogy ennyi embernek tetszett. Sajna mi már csak kedden tudjuk megnézni, elfogyott a jegy 😊

War. War never changes.

precision
Igen sok részt kihagytak, ezt lehetett érezni. Na nembaj, majd jön a dvd-extra. Biztos lesz vagy 4-4,5 órás. Oh yeah, azt majd meg kell nézni... 😊)

Bazinga!

Rincewind
Fantasztikus volt! Ahogy a rohir sereg lerohanja az orkokat Minas Tirith-nél, ahhhh KÖTELEZÕ FILM!!!
Kandurex
Azért jó ez a "Spoiler Danger" egy olyan filmnél aminek a történetét és szinte minden apró mozzanatát mindenki ismer a könyvekbõl 😊 (ps: azért nem olvasom el õket, az ördög nem alszik😊)

Lynx_TWL
...SPOILER...

"Nem is a csata, hanem Frodó és Samu utolsó léptei a cél elõtt annyira fokozták a feszültséget, hogy majd elordítottam magam :-D"
"A szürkeréves jelenet olyan szívszorító volt, hogy majdnem elbõgtem magam."
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"A szinkronhang néhol elég gagyi volt, de nem annyira, mint a Két Toronyban, és ez nem is a film hibája, hanem a miénk."

ezért fogom angolul nézni elõször is😊

erre az aragorn tõrös részre kiváncsi vagyok😄
az, hogy nincs benen szarumán, hát igen az így geciség, elég hiányérzetem van, és ahogy mondod, hogy valszeg még a végén sincs benne, így megemlítve, hát er érdekes...

๏̯͡๏﴿

Bandew
Ja amugy holnap is megnézem. :-P
Már megvannak a jegyek. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ja én is így gondolom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Martin576
Sok lett volna a "Megye megtisztítása". Agyonvágta volna ezt a gyönyörû befejezést...

Bandew
Nos gyerekek megnéztem!
Azt kel hogy mondjam, hogy ez egy KURVA JÓ FILM!!!!
A második rész után kicsit féltem, de kellemesen csalódtam. Nagyon jól visszaadta a könyv hangulatát, végig izgalmas volt és tele volt feszültséggel, és mégsem volt annyira gyorsmenetû, mint a Két Torony.

SPOILER

Ebbe a spoileres részben leírom pontosan mi tetszett, és mi nem (ez kevés:-D).

Pozitívumok:
- Szméagol elõélete nagyon jóra sikerült az elején. Ahogy fokozatosan eltorzúl a Gyûrû hatása miatt, egyszerûen profi.
- Az egész "frodós" rész fantasztikus. Mordort annyira félelmetesnek adták vissza és annyira árad az egészbõl a reménytelenség, hogy teljesen átéreztem Frodó bánatát, hogy soha többé nem jut haza. Amikor Samu mondta neki, hogy nincs elég ennivaló arra, hogy hazajussanak, és utána mutatták Frodó arcát amin egy sokatmondó kifejezés ült, az nagyon megrendítõ volt.
- Minas Tirith ostroma kimondhatatlan. Ezt mindenkinek látnia kell! Én nem vagyok az az ember, aki a bugyuta látványos csaták miatt ül be a moziba, de ez engem is levett a lábamról. Nem lettem volna a gondori katonák helyében az biztos.
- Denethor személyiségét is remekül kidolgozták. Teljesen úgy adták vissza mint a könyvben.
- A Fekete Kapunál lévõ csata volt számomra a lagizgalmasabb, pedig tudtam, mi fog történni. Nem is a csata, hanem Frodó és Samu utolsó léptei a cél elõtt annyira fokozták a feszültséget, hogy majd elordítottam magam :-D. Amikor pedig Frodó megáll a Végzet hegyének katlanjában, és ránéz Samura, majd kijelenti, hogy a Gyûrû az õvé...hát az beszarás volt. Samu reakciója erre, pedig a végsõ remény elvesztésének tökéletes tükrözése volt (egy kis verselemzés feeling :-D).
- Tetszett benne, hogy ebben a filmben van ének is, méghozzá Pippin és Aragorn szájából. Lehet, hogy ezt valaki nevetségesnek vagy giccsesnek tartja, de az csak egy nagy bunkó lehet. Bár Pippin éneke, nem igazán volt hobbithoz illõ, hisz a hobbitok inkább vidám dalokat vagy nótákat énekelnek, nem pedig "operettet". Ez a dal jobban illet volna egy tündéhez. De attól még tetszett.
- A szürkeréves jelenet olyan szívszorító volt, hogy majdnem elbõgtem magam. Errõl nem is tudok többet elmondani.
- Ezeken kívûl természetesen még tele van pozitív tulajdonsággal a film, csak most nem jutnak eszembe :-D.

Negatívumok:
- A szinkronhang néhol elég gagyi volt, de nem annyira, mint a Két Toronyban, és ez nem is a film hibája, hanem a miénk.
- Szarumán teljes kivágása. Bár tényleg nem annyira lényeges, azért az már megbocsáthatatlan bûn, hogy a film végén nem volt ott a fõbb szereplõk között, akiket képpel együtt mutattak be, pedig még Boromir is ott volt. De az is lehet, hogy én voltam vak és ott volt, csak nem vettem észre. Ez esetben bocsánatot kérek.
- Az hogy kimaradt a Megye megtisztítása, tényleg nagy hiányosság, de szvsz egyáltalán nem volt gáz. Sõt szerintem is így voilt jobb. A hobbitok hazaérnek, és minden szép és jó. Ezt azért ide írtam, mert inkább ide való, mint a pozitívumokhoz.
- És végöl: Amikor Aragorn rosszat álmodik, felriad álmából, felül, majd elõrántja tõrét. Mindezt egy szemvillanás alatt teszi. Hát ez elég gagyi :-D.

Gladiator
mért röhögtél? legolas bravúrjain, vagy min?

Csacsi
Most olvasom, hogy ahova én megyek a camponab, ott lesz 15 perc szünet... 😞(

Még jó, hogy a tegnapin nem volt szünet 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Gladiator
29 óra 27 perc. ezmér kurva sokkkk!

Grave Digger
nahh nekem még pont 31 órám van a film kezdteéig😄DD nyami-nyami

Csacsi
Nem, csak haverok vettek jegyet, és egy megüresedett, én meg elfoglalom az üresedést 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Bandew
Amugy örülök annak ami9t mondtál, fõleg annak, hogy a vége hosszúra sikeredett. :-D
Pár óra múlva én is láthatom.

Bandew
Oda is foglaltattál jegyet?

Csacsi
Nah megnéztem a filmet. Nem írok spoilert, csak egy mondatot.

Aki ezt megnézi....az nagyon jól fog járni 😊

na félre a tréfát. Monumentális a film, mind a kép, hang, zene, terjedelem, történet szempontjából. talán a Vége kicsit hosszúra sikeredett, de ez van. Feltette a koronát a trilogiára. Aki teheti nézze meg minnél elõbb. Én már ma is megyek megint a 16:15-kor a camponába.

Bandew
Hát, azért az elsõ részben...

Gladiator
nekem 46óra és 18 perc:-(((

Gladiator
én vhol azt olvastam, hogy sauron egyik részben sem lesz több egy tüzes szemnél.

Csacsi
Nem lesz benne.

Bazz még 4,5 óra, míg elindulhatok a vetítésre.... 😞

Martin576
Nagyon komolyan oldották meg...

Bandew
Ja és tényleg lesz Szauron a filmben???
Én ezt hallottam elég bizonytalan forrásokból. Hát nagyon remélem, hogy nem!

Bandew
Én olvastam a Szilmarilokat, és nagyon tetszett. Nekem elment regénynek is, bár lehet, hogy ezt csak én látom így, hisz én eléggé fanatikus vagyok.
Azon én is elmerengtem, hogy a többi vala miért nem segített a középföldeieknek. Különben is Orome szerette Középföldét, és igen gyakran volt ott, tehát ezért sem értem. Ha pedig nem hallottak az ott történt dolgokról, Ulmo biztos elmondta volna nekik. Bár lehet, hogy a valák beérték annyival, hogy Melkort elkapták.

Amugy a Hobbitot (alias Babó) Elijah Wood játsza asszem, aki Frodót. De ezt már nem emléxem hol hallottam.

Sephi
En is tudom mi a vege 😊 Meg az elso resz elott par nappal kiolvastam a trilogiat. Aszony most vizuaja meg (fene a dolgat) mert mas varosban van en meg csak holnaputan de en a Minas T csatamaezejen levo haborura vagyok kivancsi meg a Fekete Kapunal... azt hogy oldaottak meg...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hülye! 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Annyira tudtam, hogy muszájból megcsinálják a GyU epizód 1-ét is....
Broááááf :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

The Garrett
hehe tökjó 😄 akkor én vagyok az egyetlen, aki nem a story miatt nézi meg a filmet? 😄 ugyis tudom mi lesz vége 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

A Szilmarilok nem regény.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Olvastam.
Komoly, súlyos mûalkotás.

Mivel Középfölde témában egyetlen regényt írt a GYU trilógián kívül, ezért kizárásos alapon a Hobbitról van szó.

Blasta
A király elandalog a lányának kérõjével, mert igazából szerelmesek egymásba régóta...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mint egy hobbit? 😊