6457
-
Gandibá #1887 Nem úgy értem.. zene, haverok, bulik netán stb.. -
#1886 hát, ja. szeretem még a Harry Pottert is, de csak második helyen áll:-))) -
Gandibá #1885 Bármi más ami nem GyU :) -
#1884 hát... mit értesz foglalkozáson?:-) -
Gandibá #1883 Te amúgy mással is foglalkozol akkor, vagy csak GyU? :P -
#1882 inkább..... harmincadjára:-)))) -
#1881 -
#1880 én nem épp harmadjára:-)))) -
#1879 Én is most olvasom harmadjára. -
#1878 én szeretek olvasni:-)))) -
Gandibá #1877 Hát nemtom, én is imádom a GyU-t, de ennyit egymás után nem tudnám olvasni.. -
#1876 áhh, dehogy is:-)))) -
Gandibá #1875 Uristen, ennyi már tényleg megárt neked :)) -
#1874 jót elbeszélgettek:-))
most olvastam ki a GyU3-at is, most elölről kezdtem megint az egészet...:-)) -
#1873 Jaja! -
Gandibá #1872 Mondtam, azért vhs mert nincs dvd-m, de ezen sürgősen változtatni kell! :) -
#1871 :-) -
#1870 mivel még nem keresel ez elnézhető..
de azért ez nem igy megy... -
#1869 Srácok, ha gyüjteményes a dolog hogy vehettétek meg vhs-en??! nekem 14 évre visszamenőleg megvan az összes motogp vhs-en és most törhetem a fejem hogy arhiváljam dvd-re...
szar szalag(pedig régen de jó volt), meggyürödik, bekapja, mágnes, anyós-növér..
bővített dvd-n vettem meg az eddigieket. az elsőnél csak szerencs mentett meg a moziváltozattól. -
#1868 ezek miatt sem szoktam megvenni eredetiben:-) -
Gandibá #1867 Sok gyökér aki a gyártóknál van.. haverral alig bírtuk már ki a napot amikor megjelenik kazin, végre megjelent, megvettük legelső nap, feljöttünk hozzám hogy megnézzük, erre szemcsés a kép. Fasza.. -
#1866 hm:-) erre is csak azt tudom mondani: van olyan:-)) -
#1865 Én is megvettem eddig minkettőt eredetiben (az már más kérdés, hogy most már a bővítettet is lehet kapni kazin), és én a második részen rohadtam le. Halk! De annyira, hogy maxra kell felnyomni a TV-n a hangerőt, hogy élvezhető legyen. Gáz. -
#1864 na, véget ért a móka mára.... vége van a filmnek..:-( -
Gandibá #1863 Van sajnos :( -
#1862 huh.... megvetted, és sz@r volt? van olyan:-)) -
Gandibá #1861 Nekem az első rész eredeti videokazin van meg, ott is feliratozva van. Más kérdés hogy qva sz@r minőségű volt eredetileg a kazi (!), ezért inkább dvdrip-be letöltöttem netről, nemrég meg a bővítettjét is. Amúgy a bővítettnél is feliratozva van a tünde nyelv. -
#1860 ugye, szerintem is:-))) -
Gandibá #1859 Jobb ha elhiszed :) -
#1858 és.... mit látnak szemeim!! feliratozzák a tünde-beszédet!!!! el se hiszem...:-)))) -
#1857 épp a GyU1-et nézem, az HBO-n:-))) -
#1856 hát, én még nem láttam szinkronosan a Király Visszatért, de biztos jó lehet úgy is:-) -
#1855 Tönkre lehetett volna vágni még a szinkronnal a múmakok támadását is, amikor a haradiak valami buzdító hadiverset szónokolnak és megindul a támadás.Szerencsére nem nyúltak hozzá, teljesen meghagyták a jelenetet úgy, ahogy kell. -
#1854 :-))) -
#1853 Különben szerintem kimagasló a szinkron. A két torony bővített változatában van egy negyedórás jelenet kb., amikor Boromír visszafoglalja sereggel Osgiliathot és beszédet mond a harcosainak egy bástyáról. Lent, a romok között van vagy 1000 harcos, és éljenzik a vezérüket. Baromi nagy hangulata van a jelenetnek, tényleg ezer harcos üdvözli Boromírt. Angolul. Azután átnyomom szinkronosra és 10 szerencsétlen hang, mint valami iskolai rendezvényen óbégat elnyújtva (nem ordít vagy kiabál).Kiábrándító. Ettől féltem, hogy a Király visszatérben is megcsinálják ezt a szerencsétlenkedést Theoden jelenetében, amikor beszédet mond a Rohíroknak azok meg kiabálják hatezren, hogy HALÁL. De a készítők is rájöttek, hogy nem kell mindent szétcseszni. És az a jelenet viszont sikerült. Maximálisan hozza a hatást. -
#1852 szentesen (csongrád-megye, csongrád és szeged között) -
#1851 Merre laksz, hogy még nem adják a moziban? -
#1850 én is mennék, csak itt ebben a hónapban még nem lesz a mozikban, csak leghamarabb jövő hónapban... de addig is megnézem még párszor a gépen... bár, szinkronosan is kíváncsi vagyok rá!:-))) -
#1849 Ááá, megyek is moziba.. -
#1848 Szerintem Theoden összességében durván el lett találva, nagyon bírom a színészt! Király visszatérben tetszik, ahogy hatásszünetet tart,amikor Aragorn berohan a trónterembe és szól, hogy a jelztőtüzek kigyúltak. Néma csend, aztán ahogy megszólal: és Rohan válaszol rá (mármint a segélykérésre). Amikor megérkeznek és először lenéz a hadszíntérre, ott az a kib...tt nagy fekete sereg, na ott még jó az arckifejezése: arra gondol: na ezt kár volt , idejönni, semmi esély... de, ha már itt vagyunk!