9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
#9548 Szintén segítségkérés. Fekete-fehér angol horror. Hegyes fogú emberszörnyek támadnak meg egy falut, és már csak a templom nyújt menedéket. Főhősünknek azonban sikerül el- és kiszaladnia egészen az autópályáig, ahol a forgalmat figyelő rendőrautóba beül, és kéri, hogy menjenek vele a faluba, hogy meg tudja mutatni, mi is történt. Persze a falu határában a két zsaru hátravigyorog, és bizony ők is ugyanolyan hegyes fogú szörnyek.
Van valakinek ötlete? -
#9547 az lesz az, valóban! köszi szépen! :) -
#9546 Unrest
http://www.imdb.com/title/tt0453533/ -
#9545 sziasztok
keresek egy filmet de már nem emlékszem a címére. olyasmi volt benne, hogy fiatalok, gyakornokok boncolgattak hullákat, és az egyik nőben volt valami szellem talán. az a baj régen láttam. vmi kis szöszi csaj volt a főszereplő.
nem tudja valaki, hogy melyikre gondolok? :) -
#9544 htxz! -
#9543 jó -
kanduhr #9542 Nem lett rossz. Egyszer meg lehet nézni, mert van egy sajátos alaphangulata a cuccnak. -
#9541 Stake Land jól áll imdb-n, látta valaki? -
#9540 Book of blood
nem volt rossz...
8/10 -
#9539 uj vampirfilm a lathataron, jonak tunik
-
#9538 ez jó film... -
#9537 Hm most bukkantam a Vonat című filmre nem gyenge eresztés!
Ő az 1x mindenképpen ajánlott megnézni! -
hiszacu #9536 ma néztem & szerintem is fasza
(megint van hentelés) -
#9535 Én láttam a filmet jó volt -
#9534 votma? sztem allati jo
-
kanduhr #9533 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért fekszik le a madárijesztő, mert kiszáll belőle a szellem, hisz a srác mindjárt elvérzik - és akkor majd a szemüveges srácként megy vissza a házba, becsalogatva a furgon utasait -
Samurai84 #9532 Szia
erre gondoltam, csak azt hittem valami bonyolultabb, olyan sokáig mutatták a végét. -
#9531 Van topikja az after darkos filmeknek, oda szoktam írkálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mire gondolsz? Csávó kimászik a kukoricásból de alig van ereje, hogy figyelmeztesse az épp lehúzódó kocsi utasait. A madárijesztő pedig csalinak használja fel őt, épp ezért is fekszik le, hogy majd elkapja, aki éppen odajön. -
Samurai84 #9530 Hali.
Valaki aki látta az afterdarkos Husk c. filmet, írja már le nekem spoilerba hogy mi volt a film vége... Nem nagyon értettem.
Ezt meg ajánlom megtekintésre mindenkinek: http://www.imdb.com/title/tt1187064/
-
jamamura #9529 Tessék. John Carpenter össze filmje elemezve. Rövidke összefoglaló. :) -
#9528 A hétvégén ledaráltam a 3 Feast filmet, és szétröhögtem magam. Ez a Gulager gyerek, meg a bandája nem normális. Aki a film elején kitalálja, hogy ki hal meg/ki éli túl, az lottózzon. Na jó, a kocsmáros, a kedves papa azért sejthető volt. :-)
Szórakozásnak tökéletes, egy 7-est simán adok a teljes trilógiára. -
#9527 absolutely agreed! :( -
#9526 30 days of Night - Dark days
Az első az jó volt, ennek viszont nem tudom mi értelme
Egyetlen kuriózum, hogy a "vámpírkirálynő" az egyik Hollóból a csaj...Semmi értelme nem volt ennek a folytatás szempontjából sem, a befejezésétől meg majdnem lefejeltem a falat, annyira nagy ökörség...
Meg kéne érteni, hogy az egész vámpírkultnak befellegzett egy időre. voltak jobb, és voltak rosszabb filmek/ezt tetézik most keresztlányaim nagy kedvencével, az Alkonyattal, amiben mindenkinek egy vörösen izzó szöges buzogányt tolnék az anuszába, annyira idegesített...
3/10 -
hiszacu #9525 ez tényleg jó. az uccsó nagyon gyenge lett. -
#9524 Ördögűzés Emily Rose üdvéért... -
technext #9523 Üdvözletem emberek. Segítség kellene.
Egy ijesztő horror filmre lenne szükségem. Tudtok ajánlani valamit? -
#9522 Tudom, hogy van "Mi lehet ez a film?" totyik, de ott eddig csak kérdéseket láttam, választ nem...
Igaz, hogy nem horror, de hátha valaki emlékszik rá, ne adj' isten még a címét is tudja.
A lényeg, hogy egy csóka a siralomházban gyónja meg bűneit egy tiszteletesnek, mégpedig egy dombocska oldalában levő hatalmas kincsről, amit ugyan megtaláltak, de mégsem tudtak elvinni.
A film végén a tiszteletes elmegy a korcsmába, átvedlik munkásruhába, vállára veszi az ásót, és elindul megkeresni a kincset :DD -
hiszacu #9521 -
#9520 Horror szekció & imdb -
#9519 -
hiszacu #9518 és akkor mi van? netán a felirat braire változat? -
#9517 ha megnézed a rilíz nevét, kiderül, hogy PREAIR... -
hiszacu #9516 letölthető a THE WALKING DEAD első része felirattal! -
#9515 A vicc, hogy erre gondoltam, erre a Necropolis-t linkeltem be. -.-
Ich brauch Urlaub! -
Tron #9514 ÁÁÁÁÁÁÁÁ megvan a film:
A halál visszatér 3. - Return of the Living Dead III, 1993
:) -
Tron #9513 Sajnos, nem tudom a címét, s ezt szeretném megtudni. Nem, nincsenek benne robotok sem. Régi film, talán 90-es évekbeli, valószínű B kategóriás. De csak a leírt történetre emlékszem. Ha esetleg valakinek dereng valami, ill. beugrik a film címe (angol, magyar), az ne kíméljen. Nagyon vadászom ezt a filmet. -
#9512 Nem a Halálos barát vagy vmi ilyesmi a címe?
Van benne vmi undok szomszédnéni akinek szétdobja a fejét egy labdával.
Meg mindíg Bíí-bíí -zik a csaj
Habár abba nem zombul meg a csaj, csak egy chip vezérli amit az agyába ültet a srác, a végére viszont robot lesz mikor lejön a bőre -
Tron #9511 Sajnos nem ez az a film, attól jóval régebbi. -
#9510 RotLD: Necropolis -
Tron #9509 Sziasztok!
Keresek egy horror filmet/címét, amit régen láttam.
Amire emlékszem:
Van egy srác akinek az apja valamiféle kísérletet felügyel/vezet, ami abból áll, hogy egy halottat fel tudnak éleszteni, a srác ellopja apja kártyáját és motoron a barátnőjével ?? elindul megnézni a titkos projektet amin az apja dolgozik. Odaérve felülről nézve megrémülnek a felélesztett halott zombi látványától és elindulnak visszafelé, de komoly balesetet szenvednek, a lány meghal, s srác mivel nagyon szereti, ezért kipattan a szikra a fejéből, hogy talán használhatná a kísérleti szert, hogy visszahozza a lányt... innen pedig már sejthető, hogy a lány zombi lesz, megpróbálják elkapni, megölni stb.
Valakinek ismerős a történet?
Mi a filmnek a címe???