9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Retsu
    Nekem már az új Halloween elvette 1 időre a kedvem a remake-ektől. Persze előfordul, hogy néha megnézek 1et, vagy újabb(értsd:ezredforduló utáni) horrort de nagyrészt a régi minőségi alkotásokat kedvelem.
  • Loál János #9587
    A trancsír jó benne, épít az eredetire (van is pár felnevetős jelenet, tárgy, utalás), a háromnegyedéig egészen bele is merültem, ami rég történt meg horrorfilmmel - mondjuk eléggé leálltam vele -, de a vége tré.
    Nem bántam meg, hogy megnéztem, javaslom is megnézésre, mert ennél eddig csak szarabbakat láttam mostanában, de mégsem jó a szájízem.
  • acsati
    érdemes megnézni? sok olyat olvastam róla, hogy inkább csak gusztustalan, mintsem egy jó horror
  • Loál János #9585
    Új Evil deadhez mit szóltatok?
  • Voltan
    Küldenél privátot plíz? :)

Persze, hogy vhs rip, az kell nekem! :D
  • fifi
    amúgy a "magon" fent van most is szinkronnal.
    az sztem VHS RIP nagy eséllyel
  • fifi
    a magyar szinkronban ott van pl Csonka Pici :
  • Voltan
    Hali!

Valaki tudna nekem segíteni, hogy tudnám megszerezni a Kék lidércek című csodát? Angolul már megvolt, de úgy nem az igazi, a Magyar szinkron páratlan volt! :D

Segítsetek plíz, a szinkronos verziót keresem.
  • Elektron814
    Köszi! Majd megnézem :)
  • Steve Downie
    Szerintem adja, haver! Egyébként Farmiga kisasszony nagyot alakít a Bates Motelben is, ajánlott.
  • Elektron814
    Sziasztok! Egy olyan trailer-t vágtam össze, amelyben a film főbb jellemzőit mondom el, egy-egy jelenetben, és mellette jelenetek a hangom nélkül is mennek. Ha valaki megnézi, írna véleményt? Köszönöm! The Conjuring(2013) :
  • fifi
    ja
  • hiszacu
    imádni fogjuk :)
  • Maak
    Evil dead remake
  • lordbalu
    http://www.port.hu/pls/fe/festival.festival_page?i_festival_id=11642&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_cntry_id=44
    Jó lehet ne B, de Bollywood
  • Daniel19
    Sziasztok!

Van egy Jason Voorhees (Péntek 13) hokimaszkom eladó eredeti bontatlan csomagolásban, akit komolyan érdekel, az írjon nekem a langesz kukac citromail pont hu email címre!

Várom a leveleket!
  • Steve Downie
  • stargatelost
    Na lol, csak jobban fel kellett túrnom az imdb-t :D Megtaláltam, a The Signal az.
  • stargatelost
    Nem jut eszembe egy filmnek a címe, hátha tudtok segíteni :)

Nem lehet több 5 évesnél, az szinte biztos. Az is rémlik, hogy 3 szakaszra volt osztva a film, mert három rendező dolgozott rajta, és direkt felosztották a filmet a saját látásmódjuk szerint, így az első szakasz úgy kezdődik, hogy egy lakásokkal teli lépcsőházban egyszer csak az emberek többsége minden ok nélkül rátámad a másikra, és ölni kezdik egymást. De nagyon durván. A második szakasz ha jól emlékszem kicsit poénosabban közelíti meg a témát, és egy lakásban játszódik végig, a harmadik szakasz pedig megint bedurvul kicsit. Ja és asszem egy fiú keresi a barátnőjét a film alatt, erre van felépítve.
  • Daniel19
    Sziasztok!

Srácok, kérlek segítsetek ezt a Freddy Krueger kesztyűt eladni!

Kérdezzetek körbe horror fan ismerőseitek között, hátha érdekel valakit!

Egy srác megrendeltette velem, de baszott kifizetni!

Már 3 hónapja rajtam áll, de nem bontottam ki, érintetlen a doboz!

Minőségi a cucc, kérlek terjesszétek az igét!

Részletek: Katt ide!

A komoly érdeklődők leveleit a jcvd.team kukac gmail.com címre várom!

• stargatelost
    Jaja, ez jó film, az After Darkosok egyik jobbika a kevésből.
  • Loál János #9567
    Elhagyatva, valaki?
    Rég néztem már horrort, gondoltam, erre befizetek, és bizony egész jó kis meglepetés volt. Érdekes, hangulatos, kicsit Fulci-stílusú, nézzétek.
  • Steve Downie
  • Daniel19
    Sziasztok!

Kérlek ha ismertek valakit, akit ez a Freddy kesztyű komolyan érdekelhet, azt küldjétek hozzám a jcvd.team kukac gmail.com címen! Nagyon fontos lenne már eladnom! Már így is sokat bukok rajta, mindenesetre 36-ért személyesen átvehető Pesten!

Katt ide!

• Steve Downie
    Kosz az infot, ha azt mondod az elozoek meg jobbak, biztos, h leszedem.
  • stargatelost
    lol
    ez a negyedik rész a legszarabb mind közül.
    meg nem mint hogyha összefüggő lenne, de hogy nézi meg valaki egy filmsorozatból először a negyedik részt? miért nem az elején kezdted?
  • Steve Downie
    Most nézem a Wrong Turn 4-et, az első tíz perc nagyon adja :D
    Még nem is hallottam róla, az előzőeket sem láttam, de már most úgy gondolom, hogy kötelező lesz megnéznem a többit is.
  • vigyori14
    Üdv.
    Én egy régi horrort keresek. Annyira emlékszek belőle hogy pár csaj beköltözik egy régi nagy házba. Pakolás közben találnak egy ládát, rá is van írva h ne nyisd ki mert megbánod vagy valami ilyesmi volt. Kinyitották és talán 3 boszorkány jött ki belőle. Nagy viharfelhők gyültek a ház felett, megöltek talán egy szomszédot. Nézték a ládát hogy lehetne megölni őket, egy tőrrel kellett ami a kandalló felett volt, de mikor érte mentek akkor már nemvolt a helyén.
    Valakinek rémlik ez a film?
  • fifi
    április
  • fifi
    horrorf**a* fórumon érdeklődj, már mondtam...
  • hiszacu
    Tud valaki valamit arról, hogy mikor indul újra a Hentelés?
  • Loál János #9557
    Démonok @ Viasat6, 0:10
  • kanduhr
    Épp ez volt a nehéz, amikor írtam róla. Simán nézhető film, de a 82-es Carpenter film tudatában már korántsem olyan jó:(
  • grebber
    Pont ma néztem meg egész jó volt!
  • kanduhr
    The Thing 2011

A link a saját oldalamra vezet. Én 2.5/5-re értékeltem.
  • Apa27
    Tényleg :) Ez óriási! :) Nagyon szépen köszönöm :)
  • Seth
    Dr Giggles - Dr. Téboly magyar fordításban ?
  • Apa27
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!
    Mind oly sokan mások, én is gyerek koromban láttam egy horror filmet és azt keresem, de nem találom :(
    Egy-két jelenetre emlékszem a filmből.
    Azt tudom, hogy régebbi film volt. Valami idősebb doki/orvos volt a főszereplője. Volt egy olyan rész benne, hogy a bolondok házában a betegek őrjöngenek és bámulnak egy terembe amit csak üvegablakok vesznek körül. És ez a szadista doki a gondozóit épp lekötözi és élve megműti őket, vagy ilysemi...
    Aztán mikor kiszabadult elment valami kisvárosba és ott kezdett el praktizálni. Ha jól emlékszem a filmre, akkor volt valami endoszkópja amit az egyik betege gyomrába le is tolt és abból kijött valami túrmixgép késeire emlékeztető valami és megölte a faszit...
    És ezt használta akkor is, mikor valami fiatalok szexelni akartak. Most vagy a csajhoz, vagy a sráchoz bújt be az ágyba /takaró alatt/ és nyomta annak is a szájába ezt az endoszkópos turmix micsodát...
    Tudom egy kicsit összevisszán írtam le, de netalálntán emlékszik valaki rá? Megtudnátok mondani, hogy mi a címe?
    Nem a Dr.HAlál az biztos, mert annak utána néztem és az mostani film. És a szereplő se idős/öregebb karakter benne.
  • kanduhr
    NEm tudom melyik film, de írd le, ha megtaláltad:) Érdekelne:)
  • Willenbrock
    Én is elkezdtem nézni gyerekkoromban egy horrort de hamar ki kellett kapcsolni-mégis aznap nem aludtam:)
    Úgy kezdődött hogy valaki este bement egy telefonfülkébe és akkor mutatták hogy az utcai csatornafedél először gőzölög aztán megemelkedik és valami sárga szemű nagyfogú szörny mászott ki belőle,a nőt vagy csávót pedig elkapta.Ennyire emlékszem-ez melyik film lehetett?