22366
  • Lynx_TWL
    jaja tom, de én jbban elnézem amikor nyomok szuperment, mintohgy elengedjem a gmbot:D
  • zaki
    és Hunter-ral jutottál el a 100. szintig?
  • zaki
    úgy lett meg a 100 hidden packages ilyen hamar, hogy először megcsináltam minden küldetést, de 1 rejtett csomagot sem szedtem fel. mikor végeztem az összes küldetéssel, 0-tól kezdtem el gyűjteni, így nem kellett felirogatnom, hogy hányast szedtem fel, mert az 1-essel kezdtem, aztán 2,3,4,5... egészen százig, és így olyan 1,5 óra alatt mind meglett, presze helikopterrel mentem, az egyszerűség kedvéért
  • magyar ember 2
    En a 100. utan csak 1 exception errort kaptam. :D
  • magyar ember 2
    Ha tulsagosan felkapod az 1. kereket, akkor leer a hatso sarvedo, ilyenkor engedd el picit a fel gombot hogy visszasullyedjen (epp csak 1 pillanatra, kulonben le is teszi).
  • magyar ember 2
    ez jo :)
  • zaki
    ja nem bocs, a vigilante után csak pénzt kapsz
  • Lynx_TWL
    jeekedvenc számom ment wave 103on:)
    azt utálom, amikor vmi jó megy a rádiba, és ki kell szálnom kocsiból, vagy éppen repülni tanulok motor nélkül:)
  • Lynx_TWL
    kár, hogy nincs egyes helyekn ilyen nagy forgalom, tök jó lenne egyik mozgó kocsiról, a másikra ugrálva közlekedni:)
  • Lynx_TWL
    jajj meignt sikerült kivetődnöm oldalra, de nem otm hogyan:D
  • KG21
    kapott a pofájába
  • KG21
    szemből elkezdesz sprintelni, aztán entert nyomsz:)
  • Lynx_TWL
    Te, én nem irigylem ezt a nénit:D
  • Lynx_TWL
    entert nyoms,z ohgy lerugja, vagy téllegesen rugsz?:)
  • Lynx_TWL
    én azt birom, mior meghúzom neki elejét, sanchezzel, és akkor beakad a beton a kerék, meg a hátsó sárvédő közé, és akor így már nem tudok visszadőlni, azt a motor kirepül alólam, előre a francba, én meg bevágok egy szuperman formát, úazt úgy megyek moci után:)
    tegnap meeg olyan volt, hogy megyek és jön felém autó,gondolom ráugrok, megnyomom spészt, aztán igy kivetődik tomm oldalra, mint a gyalogosok szoktákt!!!!
    nem tom hogy csináltam, de tök jó volt:)
    próbálgattam még, de nem sikerült, mer mindig ezt a hülye ugrsását vágta be, csak másfele:)
  • KG21
    próbáltatok már szemből nekifutásból ellopni egy mocit? Emberünk marhajó karaterugást mutat be.
  • Lynx_TWL
    ha 100%osra ki akarod nyomni gémt, márpedig ménre akarnád:D
    ahhoz kell tüzállás egyszer, másodszor meg mert van olyan rampage ahol molotovot kell dobálni a kis négerekere, és ugye tök baró hogy igy odasétáksz melléhójk, és akkor megnoymod gombot, aztán ők már pörkölődenk, te meg tök szépen viláhgítasz:)
  • magyar ember 2
    Legjobb robogoval elsokerekezni, akkorat zakozik hogy orom nezni. :)
  • Lynx_TWL
    tüzoltó kocsin lehet mozganti a uterreetet fel meg le!!!
    nézd meg konfigban mire van állítva, én már elállítottam :)
    aztán meg jó ha nyook motorral 5 secet:D
    nekem még nem megy a kerekezés
    és most egyébként is a stoppiera gyúrok:)
  • magyar ember 2
    Multi Theft Auto. :)
  • magyar ember 2
    Sehogy. Legalabbis gyakorlatban. Allitolag ki kell lokdosni a masik helit, es leszallni a helyere, de hiaba megyek neki 1000rel, visszapattan. :)
  • Zepp papa
    Mi is a Multi THeft Auto címe?
  • Ron Ragm
    hogy lehet helikotpert lementeni?
  • Ron Ragm
    a menüben a stats-nál van az eredményhirdetés:)
  • Ron Ragm
    Zaki hogy a fszomba szedted össze másfél óra alatt mind a 100-at? én ennyi idő alatt 30-at szedtem össze csak ráadásul egy csomót nem találok....
  • magyar ember 2
    Amugy eredmenyhirdetes az hol van, a vegso animacio utan (nem igazan figyeltem)? Mer akkor utana mar hiaba bohockodok a %-ert.
  • magyar ember 2
    Sajnos a heliraketaert ossza a csillagot mint allat, igy muszaj gepagyuval robbantgatni. Mondjuk 1-2 raketa belefer, legfeljebb el kell menni utkozben csillagot keresni. Ido az van ra boven, nekem mar atpordult a szamlalo. :)
  • magyar ember 2
    Az 50 ropi se nagy bonusz, a 100. vigilanteert kerek 10szereset osztja le. Na meg 1 fasza kiakadast mmielott elmenthetned.
  • magyar ember 2
    A vigilanteert is? Hidden pakkal 1utt mar 2, esetleg stuntert is, az 3, lassan teljes legiero lesz. :)
  • magyar ember 2
    A rohadt budos cigany kurva anyjat ennek a szar programnak! Vigilante 100 utan 1szeruen kiakadt. :(

• zaki
    kapsz valamennyi zsetont (asszem 50 ropit, de nem figyeltem), + 1 hunter-t
  • zaki
    az nem a stadionban van, hanem hátul a parkolónál
  • zaki
    sztem sincs sok értelme
  • magyar ember 2
    A 100as vigilante a dellan kivul ad vmi bonuszt? 1altalan +all 100nal?
  • magyar ember 2
    En raneztem a hidden pekkes terkepre, es aszongya van 1 a bal felso stadionban, de oda meg nem tudtam bemenni (hol es mikortol lehet?).
  • magyar ember 2
    Najo, de eddig se akart senki felgyujatni (vagy csak nem volt ideje :)), igy ez nem tunik tul hasznosnak, 1edul az autobaleset amiben gondot okoz.
  • zaki
    hát azt nem tudom...
  • zaki
    sztem bármikor. én úgy csináltam, hogy megcsináltam az összes küldetést, 1 csomagot sem szedtem fel, majd amikor végeztem az összes küldivel, elkezdtem összegyűjten a hidden packege-eket. kb 1-1,5 óra alatt összeszedtem mind a 100-at
  • zaki
    ez azt jelenti, hogy tűzálló leszel, azaz nem tudnak majd felgyújtani
  • magyar ember 2
    Legkorabban mikor lehet osszeszedni mind a 100 hidden pekket? Gondolom hiaba lehet atmenni a 2. szigetre, 1es helyekre meg akkor se lehet bemenni.