22366
-
#7319 jaja tom, de én jbban elnézem amikor nyomok szuperment, mintohgy elengedjem a gmbot:D -
#7318 és Hunter-ral jutottál el a 100. szintig? -
#7317 úgy lett meg a 100 hidden packages ilyen hamar, hogy először megcsináltam minden küldetést, de 1 rejtett csomagot sem szedtem fel. mikor végeztem az összes küldetéssel, 0-tól kezdtem el gyűjteni, így nem kellett felirogatnom, hogy hányast szedtem fel, mert az 1-essel kezdtem, aztán 2,3,4,5... egészen százig, és így olyan 1,5 óra alatt mind meglett, presze helikopterrel mentem, az egyszerűség kedvéért -
magyar ember 2 #7316 En a 100. utan csak 1 exception errort kaptam. :D -
magyar ember 2 #7315 Ha tulsagosan felkapod az 1. kereket, akkor leer a hatso sarvedo, ilyenkor engedd el picit a fel gombot hogy visszasullyedjen (epp csak 1 pillanatra, kulonben le is teszi). -
magyar ember 2 #7314 ez jo :) -
#7313 ja nem bocs, a vigilante után csak pénzt kapsz -
#7311 jeekedvenc számom ment wave 103on:)
azt utálom, amikor vmi jó megy a rádiba, és ki kell szálnom kocsiból, vagy éppen repülni tanulok motor nélkül:) -
#7310 kár, hogy nincs egyes helyekn ilyen nagy forgalom, tök jó lenne egyik mozgó kocsiról, a másikra ugrálva közlekedni:) -
#7309 jajj meignt sikerült kivetődnöm oldalra, de nem otm hogyan:D -
#7308 kapott a pofájába -
#7307 szemből elkezdesz sprintelni, aztán entert nyomsz:) -
#7306 Te, én nem irigylem ezt a nénit:D -
#7305 entert nyoms,z ohgy lerugja, vagy téllegesen rugsz?:) -
#7304 én azt birom, mior meghúzom neki elejét, sanchezzel, és akkor beakad a beton a kerék, meg a hátsó sárvédő közé, és akor így már nem tudok visszadőlni, azt a motor kirepül alólam, előre a francba, én meg bevágok egy szuperman formát, úazt úgy megyek moci után:)
tegnap meeg olyan volt, hogy megyek és jön felém autó,gondolom ráugrok, megnyomom spészt, aztán igy kivetődik tomm oldalra, mint a gyalogosok szoktákt!!!!
nem tom hogy csináltam, de tök jó volt:)
próbálgattam még, de nem sikerült, mer mindig ezt a hülye ugrsását vágta be, csak másfele:) -
#7303 próbáltatok már szemből nekifutásból ellopni egy mocit? Emberünk marhajó karaterugást mutat be.
-
#7302 ha 100%osra ki akarod nyomni gémt, márpedig ménre akarnád:D
ahhoz kell tüzállás egyszer, másodszor meg mert van olyan rampage ahol molotovot kell dobálni a kis négerekere, és ugye tök baró hogy igy odasétáksz melléhójk, és akkor megnoymod gombot, aztán ők már pörkölődenk, te meg tök szépen viláhgítasz:) -
magyar ember 2 #7301 Legjobb robogoval elsokerekezni, akkorat zakozik hogy orom nezni. :) -
#7300 tüzoltó kocsin lehet mozganti a uterreetet fel meg le!!!
nézd meg konfigban mire van állítva, én már elállítottam :)
aztán meg jó ha nyook motorral 5 secet:D
nekem még nem megy a kerekezés
és most egyébként is a stoppiera gyúrok:) -
magyar ember 2 #7299 Multi Theft Auto. :) -
magyar ember 2 #7298 Sehogy. Legalabbis gyakorlatban. Allitolag ki kell lokdosni a masik helit, es leszallni a helyere, de hiaba megyek neki 1000rel, visszapattan. :) -
Zepp papa #7297 Mi is a Multi THeft Auto címe?
-
#7295 hogy lehet helikotpert lementeni? -
#7294 a menüben a stats-nál van az eredményhirdetés:) -
#7293 Zaki hogy a fszomba szedted össze másfél óra alatt mind a 100-at? én ennyi idő alatt 30-at szedtem össze csak ráadásul egy csomót nem találok.... -
magyar ember 2 #7292 Amugy eredmenyhirdetes az hol van, a vegso animacio utan (nem igazan figyeltem)? Mer akkor utana mar hiaba bohockodok a %-ert. -
magyar ember 2 #7291 Sajnos a heliraketaert ossza a csillagot mint allat, igy muszaj gepagyuval robbantgatni. Mondjuk 1-2 raketa belefer, legfeljebb el kell menni utkozben csillagot keresni. Ido az van ra boven, nekem mar atpordult a szamlalo. :) -
magyar ember 2 #7290 Az 50 ropi se nagy bonusz, a 100. vigilanteert kerek 10szereset osztja le. Na meg 1 fasza kiakadast mmielott elmenthetned. -
magyar ember 2 #7289 A vigilanteert is? Hidden pakkal 1utt mar 2, esetleg stuntert is, az 3, lassan teljes legiero lesz. :) -
magyar ember 2 #7288 A rohadt budos cigany kurva anyjat ennek a szar programnak! Vigilante 100 utan 1szeruen kiakadt. :(
-
#7287 kapsz valamennyi zsetont (asszem 50 ropit, de nem figyeltem), + 1 hunter-t -
#7286 az nem a stadionban van, hanem hátul a parkolónál -
#7285 sztem sincs sok értelme -
magyar ember 2 #7284 A 100as vigilante a dellan kivul ad vmi bonuszt? 1altalan +all 100nal? -
magyar ember 2 #7283 En raneztem a hidden pekkes terkepre, es aszongya van 1 a bal felso stadionban, de oda meg nem tudtam bemenni (hol es mikortol lehet?). -
magyar ember 2 #7282 Najo, de eddig se akart senki felgyujatni (vagy csak nem volt ideje :)), igy ez nem tunik tul hasznosnak, 1edul az autobaleset amiben gondot okoz. -
#7281 hát azt nem tudom... -
#7280 sztem bármikor. én úgy csináltam, hogy megcsináltam az összes küldetést, 1 csomagot sem szedtem fel, majd amikor végeztem az összes küldivel, elkezdtem összegyűjten a hidden packege-eket. kb 1-1,5 óra alatt összeszedtem mind a 100-at -
#7279 ez azt jelenti, hogy tűzálló leszel, azaz nem tudnak majd felgyújtani -
magyar ember 2 #7277 Legkorabban mikor lehet osszeszedni mind a 100 hidden pekket? Gondolom hiaba lehet atmenni a 2. szigetre, 1es helyekre meg akkor se lehet bemenni.