22366
-
magyar ember 2 #7276 A tuzimmunitas mit jelent, hogy nem leszel wasted ha felrobban az autod? -
magyar ember 2 #7274 A jatek legelejen hogy lehet kihivni a tuzoltoautot? Mer felrobbantott roncshoz mar nem jonnek ki. -
#7273 akkor feladom -
#7272 az egyészben az a jó, hogy el lehet menteni -
#7271 nem, van egy helikopterleszálló, és oda teszi -
magyar ember 2 #7270 Akkor megjobban felette locsol. :) -
magyar ember 2 #7269 Lebassza a homokra, vagy mi? -
#7268 akkor menj még hátrébb... -
magyar ember 2 #7267 Akkor meg atlo felette. -
magyar ember 2 #7266 1kerekezz kilott gumival! Nekem vagy 15 sec-ig sikerult PCJ-vel, de a 3. kanyarban mar kicsuszott. :) -
#7265 ne menj túl közel a kocsihoz, vagy ahhoz, amit oltani akarsz -
magyar ember 2 #7264 Tuzoltokocsival hogy kell autot oltani? Nekem mindig felfele hugyozik, csak ha belerongyolok a langolo autoba, akkor oltja el, igy meg nyilvan nem tart sokaig a kocsi. -
#7262 na alvás kell, mert elfáradtam ebben a sok semmitevésben :)
Haiti gang :) -
#7261 én is helikopterel indultam neki, csak aztán rájttem, hogynem bírja a rotor az vasbeton szerrkezetet, meg a sok fatörzset:) -
#7260 figyeltétek, hogy az idő múlásával, miyle dolgok kerülnek a szállásainkba?:)
pl ottvan ocean view, azt falon candy suxxx poszterek, meg hidden package szétbontva, és ottvan bene a kokó:)
meg pénzeszsák még a rablásról+álarc
estatben mindenfel epizzás dobozk meg sörösüvegek, fönt irodában fegyverkezelési útmutatók:) szintén candy suxx képek
malibu klubban fönt páhoylban mittomén már mi:)
meg phil lakókocsijában tök frankó cuccok
meg ilyesmi..... -
#7259 ha küldök képet levélben, benyomja valaki ide? -
#7258 helikopterrel -
#7257 különben ha +van az összes hidden package-s akkor azt nem a katonai bázisra kapod, hanem az Ocean Beach-re -
#7256 mivel mentél pekidzset gyüjteni?:) -
#7255 az tök jó mka, amikor kilövöm a kerekét kocsinak, és úgy száguldozom vele:)
tök jól csúszkál ígí oldalra mindig a segge vagy eleje:)
aztán mikor meg belémjönnek akkorát pörgök, hogy kurva nagyot:) -
#7254 összegyűjtöttem az összes hidden packag-ot!!! most qrva jó vagyok -
#7253 na igen azt birom amikor így a haititek csak beugranak kávézni, és akor így nézem, hogy hé ez az én területem pákó mit keresnek ezek itt :)
de ezért ugye nem árt elővenni a molotovot, mer ugye már ugyis tűzállók vagyunk:)
van egy iylen ribi rampage,hogy ököllel verjek el 35 banda tagot:)
eddig még nem sikerült:P -
magyar ember 2 #7252 Hat a mentokocsim az nekem is elegge cs-s volt mar mire vegeztem, de nalam mar az 1. paradokinal nem volt ajtaja. :) -
magyar ember 2 #7251 Most szedtem be a lovet a taxibol, elotte ott setal az orjaratom, benn meg a haitiek bandaznak. :) -
#7250 lol
nekem abban a sávban, ahol én megyek oldalra térnek ki, a szembe lévőbe, meg mindig megállnak:)
ilyenkor már csak a hozzám hasonnló beépített gazfickók zavarnak, akik nem tartáják be a szabályokat, és összevissza kavirnyálnak:) -
magyar ember 2 #7249 De a legjobb rotorral ledaralni az embereket. :) -
#7248 engem a haitiek idegesítenek csak x(
mondjuk az tök lol, amikor állnak egy kupacban, és csak úgy véletlenül elspöröm mindet, mert a kocsim véletlenül arra sodródik 200al, és véletlenül cserbenhagyásos gázolást hajtók végre véletlenül:) -
magyar ember 2 #7247 Van hogy felre, de van hogy pont elemvagnak. A rendor meg persze meg se mozdul ha hallja a szirenat, nehogyma' leturja a konkurrencia. :) Na meg az se rossz amikor a zsaru rarantja a kormanyt a mentore, aztan meg letartoztat erte. :) -
#7246 :DD -
#7245 azt birom amikor rendőe üldözi a kis tolvaj csimpót, és akkor ráverek, és kapok 50 dolcsi gud citizen bónuszt:) -
magyar ember 2 #7244 A filmgyar elott a szakadt csovesbanda volt hogy feltette a kezet megadaskent. Persze az embereimet ez nem erdekelte. :) -
magyar ember 2 #7243 Idonkent szoktak, meg a rendoroket is, csak akkor nem amikor kene. Ha van 6 csillagom, akkor nyilvan hozza se mernek szolni a temahoz. :) -
#7242 hát persze ha ráérez:DDD
csak nekem olyanokat csinál, hgy el kel mennem 2 méterre, és ad 2 percet, a köveben amikor 2 embert kel beszedenm szó szerint az egiyk a stadionnál van, a másik meg a szánsájn autónál, és akkor kapok rá 18!!!!!!!!!!!!!!!!! másodpercet........ -
#7241 hmm igen az jó, hogy uzijuk van, de akor a fasézr nem ircsák ki a hülye haitieket?:D már a töökm tele van amikor körülveszene, és hármnak püffölnek, amikor másik2 meg lő rám...
figyeltétek már, hogy nagy tömegbunyóban, miylen mozdulatokat vág be Tommy?:)
tök kira
ja és az is tüök baró,h ogy amikor szirénázpk, akkor félre húzódnak az autók:) -
magyar ember 2 #7240 Pedig a mentos eleg 1szeru ha az ember raerez. A lenyeg hogy eloszor a legkozelebbi tagokat szallitsd be, kulonben kifogysz az idobol. Ha a beteg mar belecsimpaszkodott az ajtoba, mar adhatod is a gazt, ugyis beszall menet kozben (kiszallasnal is eleg ha kibasszak az ajtot, majd leugralnak.). :) -
magyar ember 2 #7239 Miota van az embereimnek uzija? Eddig mezei stukkerral voltak. Ez is az uccso kuldetes bonusza, vagy csak lopnak a kasszabol? :D -
#7238 na, most +szereztem a 90. packages-t is, most tankot kaptam -
#7237 a mentősnél nem tudom, mert a 6. szintnél elakadtam -
magyar ember 2 #7236 A mentonel sztem abbahagyja mint a pizzasnal. Legalabbis e 2nel mission completed volt a vege, a zsarunal meg csak annyi hogy bal felul kiirta mosma' 150 pajzsom van, aztan csinajjak amit akarok, en meg folytattam mig le nem lottek. -
#7235 ez mindenhol így van (mentő,tűzoltó,taxi), csak a pizzásnál nem