GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hen-tes
bazz
este már én is játszom vele 😊)))))))
de várom gecc

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
de bazzeg ! nem tom hogy oldanád meg máshogy hogy elfusson ilyen konfigokon !

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Mike
jaja
elég gány játék volt

csak a multira irtam mint példát

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Alexease
Errol mar tobbszor irtak. Ez az "eltuneses" mutatvany. A sebesseg, a valtozatossag miatt van igy. A masik lehetoseg a "fix script" - Driver. De ottt mindig ugyan-ugy mennek az autok, csak mas-mas szinben. Raadasul balesetkor meghal a script...
MerlinW
fent van a faszi a reklámálványom....😊

[merlinw.org]

magus
ja, ha megbukok a vizsgamon, mert ezt jatszottam, beperelem oket, es nyerek. amcsiban ilyenekert milliokat lehet akasztani

magus
sztem ejszaka pont jok, a csikok. olan hangulatos tole a gamma

aabyssx
"Ha az a 'benasag' nem lenne, akkor valoszinu PC-re soha nem jelent volna meg."

Az engem nem zavar, mer' én nem játszok PC-n. 😄

www.youtube.com/aabyssx

Mike
vhogy úgy tûnik, hogy hiába huzigálom le-fel a látótávolságot, szinte semmi különbséget nem észlelek

gef4ti4200-128mb + AMD2k+ + 512 RAM

Mike
vagy mondjuk lehetne taxit fogni

negatívumként kimaradt a multi hiánya, amit pedig igérgettek ezerrel

valaki már próbálta a berhelt multit az alapjátékban?

Tikal
Komolyan mondom nem értem mit jelent nálatok hogy a semmibõl tünik fel egy auto, én a mocival mikor száguldok sosem amiatt esem el mert egy auto csak ugy felbukkan, milyen configod van, mert nekem biztos gyengébb és még sincs ilyen 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mike
a midtown madness-ben miért tudtak multit csinálni forgalommal?
(mondjuk ott az ai-t baszták el - szóval nem lehetett normálisan autókázni a városban)

Mike
Nohát hétvégén megnéztenm a progit.
Némileg csalódtam benne.
- nincs olyan kameranézet mint az eredetiben (vmivel alacsonyabban van a kamera) - de meg lehet azért szokni
- eléggé girbegurbák az utcák
- ha felhúzom a látótávolságot, akkor is a semmibõl tûnnek fel a kocsik, nagyobb sebességnél ez elég gáz
- fény-effektek: baromi zavaróak a az éjszakai lámpa csíkozások, illetve a nappali szélvédõ csillogás. ezeket nem lehet vhogy lekapcsolni?

hirtelenjében ennyi

Tikal
Senki nem igéte hogy uj motor lesz meg miegymás, nem tudom honnan veszed ezeket, de ha meg atomerõmû kéne hozzá akkor azért sirnánk, szoval én örülök hogy elfut a gépemen kissebb akadozásokkal.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Boritékolom neked, hogy ebbõl sosem lesz multiplayer, legalábbis nem ebben a formájában.

Gondolj csak bele, a VCben is ugyanaz az idegesitõ elbaszott szisztéma van, hoygy randomra nézet alapján generálja a járókelõket, meg az autókat. Elfordulsz, meg visszanézel, aztán máris más jön ott, vagy semmi.
Ilyen engine megoldással meglehetõsen furcsa lenne szinkronba hozni két vagy több játékost a neten.
Max olyan multi képzelhetõ el ebbe az engineba, ahol nincs forgalom a városban, és max versenyeket lehet rendezni ott... Az meg elég kihalt feeling, és valszeg unalmas is lenne hamar.
Kapcsold vissza a frame limitert.
van egy olyan telefonos küldetés hogy elkezd nekem mindenféle európai bandákról dumálni, meg hogy idöjönnek mint álturisták(nem értem pontosan).kapok kilenc percet, fel kell szednem a távcsöves puskát, és le kell mennem a partra. de ott nincs semmi csak a térképen látok egy sárga háromszöget. mit kell csinálni ezen a pályán???
küldtem

CarajoEsp
Nekem is az a bajom,ohgy az alapvetõ kihágások nincsenek büntetve. Milyen frankó lenne,ha átmenve a piroson lekapcsol a rendõr és megbüntet😄 Nekem csak ez hiányzik.Amúgy a gamma kurvagyó.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Belton
egy crackot küldene nekem valaki [email protected] ide me nekem meg halt a crack a cd nn szevasztok

BF:2-3-4(oORedstarOo)

zoli80
mp3at hogyan lehet halgatni jatek kozben?

MerlinW
és persze az új karakteranimációk... új fizika mindenhol, és a továbbfejlesztett király küldetések...😊

[merlinw.org]

toMpEr
Ez igy nemigaz,mert vannak uj effektek, mint pl az autokon megcsillano napfeny vagy a fenyszoro kozelrol

toMpEr
Ha az a 'benasag' nem lenne, akkor valoszinu PC-re soha nem jelent volna meg.

Zoltanoo
Ez nekem is nagyon kéne!
KG21
nem kell

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ollie
Kell ehhez az eredeti GTA3, vagy pedig attól fügetlenül fut?

KG21
Ezt én írtam... nem értem miért ilyen nevet adott a bejelentkezésem után

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Matrix, a GTA rovatban azt mondtad van egy grafikus szûrõd ami meggyorsítja a gef2 kártyát.
Ha még megvan légyszi küldd már el, vagy tedd fel vhova. Köszi.
Kumesz

M@TriX
arra lesz a Multitheftauto. Legalább nem hiába dolgoztak eddig a fiúk...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

what is it DC????? mi az
Hey vki plíz mondjon egy pár linket ahonnan faszán le lehet tölteni a GTA Vice City-t, mert kurva lassan jön le a 7wrz.warez.hu-ról...!!!
Alexease
THUGSTOOLS, PROFESSIONALTOOLS, NUTTERTOOLS , PRECIOUSPROTECTION, ASPIRINE, YOUWONTTAKEMEALIVE, LEAVEMEALONE, APLEASANTDAY, ALOVELYDAY, ABITDRIEG, CATSANDDOGS, CANTSEEATHING, PANZER, LIFEISPASSINGMEBY, BIGBANG, STILLLIKEDRESSINGUP, FIGHTFIGHTFIGHT, NOBODYLIKESME, OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS, ONSPEED, BOOOOOORING, WHEELSAREALLINEED, COMEFLYWITHME, GRIPISEVERYTHING, CHASESTAT, CHICKSWITHGUNS, ICANTTAKEITANYMORE, GREENLIGHT, MIAMITRAFFIC, AHAIRDRESSERSCAR, IWANTITPAINTEDBLACK, TRAVELINSTYLE, THELASTRIDE, ROCKANDROLLCAR, RUBBISHCAR, GETTHEREFAST, BETTERTHANWALKING, LOOKLIKELANCE, MYSONISALAWYER, ILOOKLIKEHILARY, ROCKANDROLLMAN, ONEARMEDBANDIT, IDONTHAVETHEMONEYSONNY, SEAWAYS, LOADSOFLITTLETHINGS, HOPINGIRL, AIRSHIP, FOXYLITTLETHING, WELOVEOURDICK, GETTHEREQUICKLY, GETTHEREVERYFASTINDEED, GETTHEREAMAZINGLYFAST, FANNYMAGNET, CHEATSHAVEBEENCRACKED, CERTAINDEATH, DEEPFRIEDMARSBARS, PROGRAMMER
aabyssx
SZVSZ PS2-n is tök bénaság a motor (Renderware) és ezen a Vicy City miatt sem változtattak. De összességében szórakoztató és jó a játék.

"mióta lejött😊"

>😞

www.youtube.com/aabyssx

Nekem P3 1400, Radeon8500al simán megy, 16xAF-el 1024ben.
Csak ugye kikapcsoltam az FPS limitet, meg max distancera állitottam, és igy némelyik textúra késve jelenik meg (kb 100ból 1). Ugyanez volt már a GTA3ban is, elég sokaknak.
Várjálmár, én nem azt mondtam, hogy rossz a játék, én is azóta nyomom mióta lejött😊 (izé megvettem..😉

Csak annyi, hogy semmivel nem lett jobb a grafikája mint az elõdnek volt. Nem egészen felel meg a kor szinvonalának. Ugyanakkor legalább nem lassul be... ennyit javitottak.
gergou
Ez velem is igy van, meg 2 szeres fullscene antialaisignot is, meg 4 szeres anisotropic filtert is raengedtem, olyan gyors volt. Igy is megy vagy 30 fpssel, es kurvaszep😊

`Take a look to the sky just before you die`

hen-tes
baxni 😊

Sephi
Ahm nekem minden fent van fullon es nem szakadozk semmit es Amd 1600+ XP , 512 DDram , G3 Ti 200 (128ddram) meg WinXP (fullon tuningolva) van csak mire a havernek mar elvbol 2.2 Intel 4 , 512 ddram , ati ran 9xxx pro ja van az a mostani legjobb es nala szakadozik mint allat es nagyon le kell venni ahoz hogy fusson.

en nem ertem miert 😊 De jon hogy megorujon mikor lassa hogy nalam hogy megyen 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
A Helis küldik mindeképp meg kell csinálni?
gyraph
Én minden játékból képet a klasszikus módon a print screen gomb lenyomásával szoktam venni és utána bármelyik szerkesztõt megnyitod (pl.photoshop) azon belül pedig...file->new, edit->paste...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

és mihez kell enyi? mi lesz akor ha enit elpaszolsz? (érdemes ezel tökölni? 😄)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Én 100-at adtam el, annyi tuti elég. De szerintem mát 50 is.
I.C.ram
Mindent egyre mentettem. 😞 Nem gondoltam volna, hogy lesz ilyen. 😞
próbálj egyel elõbbi mentést, hátha tényleg bug

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

fagyiskocsinál hány fagyit kel eladni hogy vége legyen annak a missionak? 😄

gondlom senki sem tud, már vagy 15en kérdezték (köztük én is) de max anyi válasz van hogy csak külsö progival lehet 😄DD

I.C.ram
Szerintem csak külön progival. Vagy Print Screen+alt+tab->szerkesztõt megnyítod, és ctrl+v.
I.C.ram
Nem megy 😞 Kétségbe vagyok esve, hogy nem tudok továbbjutni. 😞