GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráirányítod a célkereszted és minél több ideig rajta hagyod annál több lóvét ad (és annál több csillagod lesz).
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Mitkell csinálni?
Megy az idõ a térképen pirosak vannak és sehol semmi pedig az összeset emgnéztem!
The SG oldest KING. xD
ennél könyebb feladat nem sok van... 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
De hogy kell kirabolni?
A configom:1.6 amd,xp,41.**driver,gef2MX
Sürgõs lenne a válasz! Köszi
nemsikerült 😄!!!
deottvolt lõttem de a testörei megöltek nah akkro mégececr 😄
The SG oldest KING. xD
001 az élteem!
fenn nioncas senki de aztmutatja ottvan!!
The SG oldest KING. xD
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
The SG oldest KING. xD
Mike:TAXIT LEHET FOGNI!!!
és te sztem túlsokat vársz a játéktól!
The SG oldest KING. xD
Itt van egy trainer, de szerintem elcseszi a játékélményt.
nézz vissza...

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
< img src = http://www.adorocinema.com/filmes/matrix-2/matrix-2-poster02.jpg >
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Kaptam vagy 5-6db döglött letöltési linket, tud valaki egy mûködõt?
Nagyon hálás lennék, ha írnátok egy használható címet a letöltésre!
Elõre is thx!
köszi
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem az iso-t bántottam, hanem új cd-t írtam a kiírt rossz alapján, csak pluszba bemásoltam azt a szart.