22366
-
#7725 PAYNE olyat lehet letölteni netről is, és megspórolhatod az emailt. -
#7723 csak azt ne mond hogy neked már van -
#7721 rtendőrruhába menj a hunter-ért így nem fognak rád lőni a katonák -
#7720 Ja nincsen valahol valami lista az időkről, hogy ki milyet tudott elérni a 6. versenyen?
Mert itt lent láttam volt róla szó, hogy valaki 4:31-et ment, nos 3.-ra összejött egy 4:11 ha jól emléxem a nascarral csak két kisebb hiba volt a körben illetve nem vettem minden kanyart a legjobb íven de leginkább szerencse kell hozzá, hogy a forgalom milyen lesz. -
#7718 Mellesleg azt kib*szottul elqrták a játékban, hogyha egy kocsi kikerül a látóteredből és 5m nél távolabb van az 99%, hogy eltűnik mire odafordulsz újra.
Majdnem vért izzadtam emiatt a kocsigyűjtős küldetéseknél.
De a poén, hogy Sony megölése után ha berepülök a katonai bázisra van amikor az apache is ezt játssza azaz elfordulok egy kicsit és már nincs is ott majd vagy visszakerül vagy nem, hát ezt azért megoldhatták volna mert elég gagyi így.
Tudtok valami tuti módszert (100hp megszerzésén kívül) hogyan lehet könnyen megszerezni azt a helit? Már vagy 15x próbáltam a katonai bázisról de mindig újratermelődnek a katonák aztán szarrálövik a gépet a max az volt, hogy fel tudtam emelkedni vele de akkor már égett. -
#7717 Elérsz egy checkpointot és megjelenik egy jel a térképen, oda kell manőverezni amíg szórod a szórólapokat, majd jöhet a következő. Ha elfogytak akkor meg vagy megvan a küldetés egyszerre és leszállsz ahol akarsz (én így emléxem) vagy vissza kell még menned utána a filmstúdióba.
Akárhol leszállhatsz, pl. szárazföldön is de vízbe ugye könnyebb csak partra szállásnál vigyázni kell nehogy vízbe ess :) -
#7714 Na 33 unique jump már megvan, csak azt nemtom melyik 3-at hagytam ki. Akkora kibaszás, hogy van amikor csak harmadjára adja meg az ugrást! Ilyenkor elbizonytalanodok, hogy jó helyen járok-é. -
#7713 -
#7712 lehet, hogy a repülöt sem találja:) -
#7711 nem értem mit nem lehet azon a küldetésen érteni, csak át kell haladni a térképen jelölt checkpoint-okon... -
#7709 Köszi! -
#7708 most a rampage-ekről készül, utána a jumpokról.
már elkészült egy kis kiegészités a megvehető épületekhez, lefényképeztem az összes épületet. ez csak kiegészités hozzá. -
magyar ember 2 #7707 En mondtam. :) -
László atya #7705 Kössz. -
#7704 20:00-tól asszem 24:00-ig -
#7703 #7651 -
#7702 hát sok újat ezzel nem nagyon mondtál -
László atya #7701 Cső mindenkinek. Nem tudja valaki hogy mikor lehet benni a astadionba? vagy be lehet e egyáltalán menni? -
magyar ember 2 #7698 yard -
#7697 http://www.oddweb.net/gta4/index.asp -
Stöndykoma #7696 hali mindenki!
valaki legyen már oly kedves hogy küld nekem a freemailemre egy default.ide és egy carcols.dat file-t
[email protected] -
#7695 Fiúk, hol találok olyan üzletet, amit ki lehet rabolni? -
#7694 a listáról összegyűjtöd a kocsikat, és kapsz 4 szuvenír verdát -
#7693 melyiket csináltad, a taxist? -
magyar ember 2 #7692 Sztem a csita gyorsabb, meg jobban is tapad az utra. -
magyar ember 2 #7691 A vigilante megy a vegtelensegig? 123nal +untam. -
#7689 bazz nem tok írni Junp=Jump -
#7688 Unique Junp-okról lesz majd valamilyen cikk? sztem az 1ik legnehezebb a játékban ezek végrehajtása -
#7687 csá Hoodoo!
király az oldalad, csak így tovább! -
#7686 Üdv. Gta vice city fanok!
Van egy (jó)hírem:
készítettem egy cikket, a rejtett csomagokról. Magyar szöveg, és kép mind a 100ról.
itt megtaláljátok:
Vice City HQ -
#7685 mjd=majd -
#7684 na mjd mindjárt kipróbálom a nascar verdával megdönteni, amit a kocsigyűjtésért kaptam -
FREEEK #7683 Hy van fent most valaki?
-
FREEEK #7682 Hy van fent most valaki?
-
#7676 akkor ne nyomd el az intrót... -
#7673 lehet, hogy tetszem neki... -
magyar ember 2 #7672 De ha nem csinalod meg a coplandet, a malibus rabszabaditashoz akkor is kapsz 1 alkalommal rendorruhat, de azt a kuldetes vegen automatikusan lecsereli. -
magyar ember 2 #7671 Nem, ez a vercetti villa uccso elotti kuldetese, amelyik utan mar a kegli is termel dellat. Nem kell hozza a malibu. -
#7670 biztos pedo -
#7669 melyik a cop land? amikor ki kéne szabadítani a fogdából a tagot?
én még nem szabadítottam ki, csak próbáltam, de ezzel együtt simn be tudok menni a part menti rendőrségre (nem messze a szállodától, ahol először megszállunk)