22366
  • zaki
    valamelyik nem. Pl a V,P ottmaradnak a térképen
  • Herold
    A http://gta.destgames.hu oldalon van egy tippek-trükkök oldal, ott valami Vercetti-házról írnak. De semmilyen térképen nincs jelölve ilyen hely. Azt hol találom? (A főhőst hívják Vercettinek. Ha van saját házam, miért szállodában lakom?)
  • Herold
    Az a furcsa, hogya golfos meg a chipes küldetést akárhányszor meg lehet csinálni. A betűk nem tűnnek el a térképről, ha kész a küldetés?
  • tibinihil
    ne röhögjetek szonzovbicsiz remélem törlődnek szévjeitek:)) és bepállik tökötök a pcj 600 on ülva annyira hogy csak vmi herehorpasztó műtét segít rajtatok
  • zaki
  • PhantomW
    jól el basztad
  • Lynx_TWL
    szopóóóózzál
  • tibinihil
    99/100 a hidden package és nemtom meik hiányzik. 1-10es skálán mennyire vagyok szopóóóó??????? uuuuutálom ezt a játékot:))))) mosmicsinájjak?
  • Herold
    Köszi a segítséget, majd még benézek.
  • M@TriX
    na ez így pontosabb. :)

Zaki: az ékszeres küldetésnél még az első szigetnél nem kellene megállnia a misszióknak ha jól emléxem nem?
  • M@TriX
    a missziós részét akkor sem értem hm.. na mind1
    a pizzás kicsit komplikáltabb, ha jól emléxem jobbra nézés és akciógomb. (vagy valamilyen más gomb, de ha jól emléxem két gombot kell lenyomni. talán valamerre nézés valamely akciógomb.) Akkor dobja oda a pizzát a megrendelőnek...
  • zaki
    odamész a csávóhoz shift-tel adod oda a pizzát a manusnak, és a q ill az e gombokkal az irányt váltod
  • Herold
    Megkaptam érte a 2000 dollárt, és nem azt írta ki, hogy failed.
    A pizzásban tudsz segíteni?
  • M@TriX
    hmm. akkor valamit elcseszhettél. Bizti jól csináltad meg az ékszeres küldetést. Mert az nem jó ha egyszerűen felrobbantod vagy stb. Akkor mission faild. Ugyanis még nem kellene szakadozni a cselekménynek. Az később lesz.
    Szóval szerintem nézz szét...
  • Herold
    Oda hogy lehet átmenni? Minden híd le van zárva.
  • M@TriX
    nem. az csak ház és mentési hely. Persze vannak olcsóbbak ami 20e fölött van az talán mind ad missziót. De inkább a második szigeten van több jó hely amit meg lehet venni....
  • Herold
    3000 dolláros is megfelel?
  • Herold
    Még egy gondom van. Pizzafutárkodnék, de a nyíllal jelölt célszemély nem veszi át a pizzát. Vagy nincs is nálam? Akkor meg hogy a bánatba kell felvenni? Beálltam az üzletben a pult elé de nem történt semmi.
  • zaki
    vegyél vmi ingatlant. pl a malibu club-ot, csak 120.000
  • Herold
    Azután, hogy meg kell ölni egy nőt, aki az ékszerboltból kijön (autóbalesetnek kell látszania), nem hívnak többet telefonon, nem kapok több küldetést. Mit kell tenni?
  • Redfox
    A Vercetti Mansion kertjébe teszi, hátulra.
  • HooDoo
    sikerült valakinek a #31-es jumpot megcsinálnia?
    Ha valakinek sikerült plz contact me.
  • zaki
    thx, mindjárt megkeresem
  • tibinihil
    azta hoodoo danka! akkor gondolom csak szimplán szopó vagyok, mert a néha a dolgok csak e centis távolságból rajzolónkak ki....
  • magyar ember 2
    A drogbaro kertjebe, a kikoto feloli oldalon.
  • zaki
    nekem már csak az unique jumpok nincsenek megcsinálva (3 lett eddig megoldva...)
  • zaki
    15 ingatlant lehet összesen megvenni
  • zaki
    nem tudod, hogy hol van pontosan ez a Sea Sparrow? már elfelejtettem, hogy hova adta a gép, és lusta vagyok megkeresni
  • zaki
    ott lenn a garázsba a falon
  • HooDoo

Az összes többiről is van kép itt:
    http://hoodoo.isten.hu/vc/
  • tibinihil
    ööö tizes= tizet :)
  • tibinihil
    tize= tizet
  • tibinihil
    télleg hány properti van amit meg lehet venni? öö asszem nekem 13 van eddig... és a hidden pakkokat vki be tüdta gyűjteni fullra? abból 82-t megtaláltam, a maradék feléhez még nem volt kedvem elmenni viszont kb tizes eccerüen nem találok, főleg a 35-ös idegesítő mer az elméletileg a kibaszott strandhomok kellös közepén van de sehol semmi...
  • magyar ember 2
    Minden epuletet megvenni, beuzemelni, minden kuldetest teljesiteni, elobb-utobb csak megkapod az uccsot.
  • Stöndykoma
    lécci valaki küldjön nekem egy default.ide és egy carcols.dat file-t

köszi
  • Redfox
    Lehet, hogy újat mondok, de a Sea Sparrow-al lehet lőni(Ctrl)!
  • Lynx_TWL
    jól sejted :)
    ird be hogy PANZER és nymj caaps lockot tankban...aztán csak jön a zseton
  • Tam@s_(HSF)

..:: Tam@s ::.. Gamez Portál
  • Lynx_TWL
  • zaki
    ja, az más