GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha megvan D-nek a háza, akkor ott figyel a tetõn, csak fe kell menni a lépcsõn 😉
comet
Rendõrségrõl...2 Szigeten.

Galy
Helcsit honnan loptál?
comet
Én nagyon lassan tolom a fûküldiket az a jó 😉
Megismerni a várost tök poén
Most éppen helikopterrel repkedek mindenfele
Csak ne szöcskézne állandóan 😛

Galy
Velem????

😄
Galy
Jaj, több is van??? Az elsõt 😊

Amit a cigány ad a limóban, azon az építkezésen
Galy
Nem lehet a kicsi helcsis taskot valéahogy kihagyni?
Galy
😄DDDDDDDDDDDDDDD
air23
de van, de így egyszerûbb volt 😉

Galy
ahh, 30 nap elég lesz 😄DDD
Galy
na, feltört nincs?
Galy
így egyszerûbb 😄
Galy
Vice Cityben is LazLow!!! 😄DD
air23
google 😊

http://www.techsmith.com/download/snagitdefault.asp

Galy
azt honnan?
air23
snagit

Galy
Halics!

Screenshotot hogyan a legegyszerûbben?

zaki
sztem is a cd a hibás. elõször én is letöltöttem, kiírtam cdre a cuccot, és nem lehetett felinstallálni a játékot, utána leszedtem újra a game-t, és deamon tools-sal már ok minden

air23
mégegykérdés. num 4 et írtátok egykerekezésre. az melyik beállításnak a default buttonja? mert ugye jó szokás szerint minden gombot átkonfigoltam 😊

air23
player skinek készítéséhez mit kell csinálni?
elég ha a player.bmp-t átneverem szerkesztem (szerintem nem mert ezt már próbáltam)

szal hogy?
thx

Blasta
Srácok!
V.City tényleg csak 2 szigetbõl áll???
Vagy ne essek kétségbe?
Csak mert a 2. szigetre kurva gyorsan átértem, Liberty city-nél marha sokat kellett gürizni, hogy átengedjenek!

És nem az volt igérve, hogy 2x nagyobb lesz V.C. mint Liberty volt??????????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Breki33
lenne egy kérdésem

a játékot simán cdrwinnel ki lehet irni vagy van valami védelem benne?
Carlos
Én NASCAR autóval simán elsõre megcsináltam. Megvettem a klubbot is... 😊
Ha nincs della, akkor nyomok egy 10000-es versenyt vagy kétszer és enyém a világ!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Sajnos a warezcenteren még mindig fennvan. Simán tudtam tölteni a random file-okat!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hehe...akkor mákom van. Ponn leszettem!
De megnézem én ezt magamnak!

Þór vígi þessi rúnar

Sephi
Mondjuk nagyon helyesen irtam mindent latszik hogy almos vagyok meg hihe

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Mondjuk nem egeszen ertem mit irtal most mert ebbel az jon ki hogy szepen kezdjem elerol a jatekot es paipiral es ceruzaval minden szoveget sebesen leforditsak. Ez mondjuk nem fog megtortenni. Amikor mas jateknek csinaltam magyarositast akkor adtak programot vagy sima .doc filet amibe vala a szoveg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Gyerekek en szivesen megcsinalnam a magyarositast csak irjon valaki emailt hogy azt hogy kell😊

Tudna nekem valaki egy "cue" lelohelyet mondani, mert csak bin file-t talaltam, es nem tudom mi valo a cue-ba!

Elore is koszi!

Nah elméletileg mára kell hogy jöjjön a Vice Citym postán..😛

Tikal
ok, már meg van 😊
Már végignyomtam, a vége nagyon állat volt, fogtam a nagy helikopter gépágyut és kaszáltam le mindenkit 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

50 elég
kiszálsz és mission complete

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

toMpEr
100-at legalabb

Tikal
a drogárusitásbol mennit kell csinálni? mert már 53-nál járok és semmit nem mirt ki...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

KG21
Eleinte én is élveztem, de amikor harmadjára estem le kevéssel a vége elõtt, gondoltam egyet és elugrottam a heliért a condoba😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
Eleinte én is élveztem, de amikor harmadjára estem le kevéssel a vége elõtt, gondoltam egyet és elugrottam a heliért a condoba😊

I.C.ram
Emlékzetek még erre a képemre? Bazz megint megnéztam kb 23:00 korül, és most a teteje spriccelt is. 😄 Perverz betegek ezek a Rocstarosok. 😊
Tikal
Megcsináltam a malibut, filmstudiot, motoros bandát, a rockbandát, pénznyomdát, a robbantgatos faszit akinek leesik a keze 😊, az autoszalonba behordtam az autokat, a cubai meg a haiti mission-t....
Hogyan tovább? 😊) Vége video még nem volt 😊

Nah ha holnap se jön postán a Vice City, mentem lekasztráltatom magam 1volt csajomnál..

toMpEr
van, keszitok nevsora stb.

Tikal
van vmi vége video mint a gta3-ban, mert tényleg nem tudom hogy most megcsináltam e vagy sem...

zoli80
de jo az autoszalon😊)) a versenyek kicsit konnyunek tunned de sebaj

lipovics
Szerintem is kurvajo az a mocis kuldetes, a legjobbakat a filmgyarba adjak szvsz.
I.C.ram
Szerintem az votl a játék egyik legjobb küldie. Hülye vagy, hogy kimaradtál belõle. 😊 Nekem elsõre sikerült, még a létrán sem kellett visszamennem.
I.C.ram
Na megcsináltam a 10000-es versenyt, és 40000-et nyertem. 😊 Motorral kell csinálni. Elején, vagy ötvenszer fellöktek, de a végére, már röhögtem, hogy a feketén füstölgõ szarjaikkal, hogyan bénáztak. 😊
Az nem szenvedés! Kuva jókat lehet ugrálgatni és abszolút nem nehéz csak mindig maximum nekifutással kell menni.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

KG21
A filmgyár utsó küldijében nem muszáj a motorral szarakodni és a tetõn ugrálgatva eljutni a reflektorig!
Én némi szenvedés után kerítettem egy helikoptert és úgy csináltam meg.
Szal ha nem akartok szenvedni így csináljátok!

Tikal
a militarista? akinek lerobban a keze? már azt is megcsináltam...

I.C.ram
Aztán még vannak Phil küldetései is. De nem biztos, hogy a sorrend állandó.
Tikal
az utolso küldetés a bankrablás? vagy hogy megy tovább a story? 😊