22366
-
#7771 valamelyik nem. Pl a V,P ottmaradnak a térképen -
#7770 A http://gta.destgames.hu oldalon van egy tippek-trükkök oldal, ott valami Vercetti-házról írnak. De semmilyen térképen nincs jelölve ilyen hely. Azt hol találom? (A főhőst hívják Vercettinek. Ha van saját házam, miért szállodában lakom?) -
#7769 Az a furcsa, hogya golfos meg a chipes küldetést akárhányszor meg lehet csinálni. A betűk nem tűnnek el a térképről, ha kész a küldetés? -
tibinihil #7768 ne röhögjetek szonzovbicsiz remélem törlődnek szévjeitek:)) és bepállik tökötök a pcj 600 on ülva annyira hogy csak vmi herehorpasztó műtét segít rajtatok -
#7767 -
#7766 jól el basztad -
#7765 szopóóóózzál -
tibinihil #7764 99/100 a hidden package és nemtom meik hiányzik. 1-10es skálán mennyire vagyok szopóóóó??????? uuuuutálom ezt a játékot:))))) mosmicsinájjak? -
#7763 Köszi a segítséget, majd még benézek. -
#7762 na ez így pontosabb. :)
Zaki: az ékszeres küldetésnél még az első szigetnél nem kellene megállnia a misszióknak ha jól emléxem nem? -
#7761 a missziós részét akkor sem értem hm.. na mind1
a pizzás kicsit komplikáltabb, ha jól emléxem jobbra nézés és akciógomb. (vagy valamilyen más gomb, de ha jól emléxem két gombot kell lenyomni. talán valamerre nézés valamely akciógomb.) Akkor dobja oda a pizzát a megrendelőnek... -
#7760 odamész a csávóhoz shift-tel adod oda a pizzát a manusnak, és a q ill az e gombokkal az irányt váltod -
#7759 Megkaptam érte a 2000 dollárt, és nem azt írta ki, hogy failed.
A pizzásban tudsz segíteni?
-
#7758 hmm. akkor valamit elcseszhettél. Bizti jól csináltad meg az ékszeres küldetést. Mert az nem jó ha egyszerűen felrobbantod vagy stb. Akkor mission faild. Ugyanis még nem kellene szakadozni a cselekménynek. Az később lesz.
Szóval szerintem nézz szét... -
#7757 Oda hogy lehet átmenni? Minden híd le van zárva. -
#7756 nem. az csak ház és mentési hely. Persze vannak olcsóbbak ami 20e fölött van az talán mind ad missziót. De inkább a második szigeten van több jó hely amit meg lehet venni.... -
#7755 3000 dolláros is megfelel? -
#7754 Még egy gondom van. Pizzafutárkodnék, de a nyíllal jelölt célszemély nem veszi át a pizzát. Vagy nincs is nálam? Akkor meg hogy a bánatba kell felvenni? Beálltam az üzletben a pult elé de nem történt semmi. -
#7753 vegyél vmi ingatlant. pl a malibu club-ot, csak 120.000 -
#7752 Azután, hogy meg kell ölni egy nőt, aki az ékszerboltból kijön (autóbalesetnek kell látszania), nem hívnak többet telefonon, nem kapok több küldetést. Mit kell tenni? -
Redfox #7751 A Vercetti Mansion kertjébe teszi, hátulra. -
#7750 sikerült valakinek a #31-es jumpot megcsinálnia?
Ha valakinek sikerült plz contact me. -
#7749 thx, mindjárt megkeresem -
tibinihil #7748 azta hoodoo danka! akkor gondolom csak szimplán szopó vagyok, mert a néha a dolgok csak e centis távolságból rajzolónkak ki.... -
magyar ember 2 #7747 A drogbaro kertjebe, a kikoto feloli oldalon. -
#7746 nekem már csak az unique jumpok nincsenek megcsinálva (3 lett eddig megoldva...) -
#7745 15 ingatlant lehet összesen megvenni -
#7744 nem tudod, hogy hol van pontosan ez a Sea Sparrow? már elfelejtettem, hogy hova adta a gép, és lusta vagyok megkeresni -
#7743 ott lenn a garázsba a falon -
Az összes többiről is van kép itt:
http://hoodoo.isten.hu/vc/ -
tibinihil #7741 ööö tizes= tizet :) -
tibinihil #7740 tize= tizet -
tibinihil #7739 télleg hány properti van amit meg lehet venni? öö asszem nekem 13 van eddig... és a hidden pakkokat vki be tüdta gyűjteni fullra? abból 82-t megtaláltam, a maradék feléhez még nem volt kedvem elmenni viszont kb tizes eccerüen nem találok, főleg a 35-ös idegesítő mer az elméletileg a kibaszott strandhomok kellös közepén van de sehol semmi... -
magyar ember 2 #7738 Minden epuletet megvenni, beuzemelni, minden kuldetest teljesiteni, elobb-utobb csak megkapod az uccsot. -
Stöndykoma #7736 lécci valaki küldjön nekem egy default.ide és egy carcols.dat file-t
köszi -
Redfox #7735 Lehet, hogy újat mondok, de a Sea Sparrow-al lehet lőni(Ctrl)! -
#7734 jól sejted :)
ird be hogy PANZER és nymj caaps lockot tankban...aztán csak jön a zseton -
Tam@s_(HSF) #7729
..:: Tam@s ::.. Gamez Portál -
#7728 -
#7727 ja, az más