GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megismerni a várost tök poén
Most éppen helikopterrel repkedek mindenfele
Csak ne szöcskézne állandóan 😛
elég ha a player.bmp-t átneverem szerkesztem (szerintem nem mert ezt már próbáltam)
szal hogy?
thx
V.City tényleg csak 2 szigetbõl áll???
Vagy ne essek kétségbe?
Csak mert a 2. szigetre kurva gyorsan átértem, Liberty city-nél marha sokat kellett gürizni, hogy átengedjenek!
És nem az volt igérve, hogy 2x nagyobb lesz V.C. mint Liberty volt??????????
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha nincs della, akkor nyomok egy 10000-es versenyt vagy kétszer és enyém a világ!
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elore is koszi!
Már végignyomtam, a vége nagyon állat volt, fogtam a nagy helikopter gépágyut és kaszáltam le mindenkit 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
kiszálsz és mission complete
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Hogyan tovább? 😊) Vége video még nem volt 😊
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Én némi szenvedés után kerítettem egy helikoptert és úgy csináltam meg.
Szal ha nem akartok szenvedni így csináljátok!