22366
-
magyar ember 2 #7668 Lecsekkoltam, a rendorruhat a cop land kuldetes utan adja, tehat onnantol lehet szabadon bejarni a katonai bazisra. -
neménvoltam #7667 Mikor készül el? Egyáltalán csinálja még valaki? -
#7666 nincs senkinek -
ent #7665 100% magyarosítása van vkinek? Légyszi, légyszi, légyszi.
[email protected] -
#7664 ez a 6. versenyen elért csúcsidőm az autószalonnál -
#7663 lent jobb oldalon van egy kis térkép, ott kell huzogatni az egeret a bal gombot nyomva tartva -
#7656 amíg tart végtelen sprint, ráadásul ha elmúlik a csávót teljesen kipihentnek tekinti így még egy kicsit tudsz sprintelni -
#7654 na én lépek, bevágom a szunyát -
#7653 az én rekordom 4:48 -
#7652 ha nem tudod +csinálni a csónakos checkpointos küldetést, akkor küld el levélben az elmentésedet, és megcsinálom -
#7651 qrvázni úgy tudsz, hogy beszállsz egy jó verdába, odamész a qrvához (persze zsetonra is szükséged lesz), majd vmelyik beszáll hozzád, kiviszed a tengerpartra, megállsz, aztán már hegeszted is a gádzsit -
#7648 http://www.oddweb.net/gta4/index.asp -
#7646 aha -
#7644 < img src=a kép linkje > a kacsacsőröknél nincs space -
#7643 netről akarsz képet, vagy a gépedről? -
#7641 fagyit azt akkor kell árulni, ha már megvetted az Ice Cream Factory-t. 50 fagyit kell eladni, ez a küldetés -
#7640 Igen, kösz, Vigilante, már beugrott. THX!
Más. Fagyit hol lehet árulni, és mi a bónusz, ha végigcsinálom? -
#7639 te most a Vigilante küldetésekről beszélsz. gondolom 1értelmű mit kell csinálni a célponttal: megsemmisíteni -
#7638 Rögtön az első, ahogy beszállsz a SWAT feliratú furgonba a rendőrségnél Vice Pointban. Megjelent a térképen egy pötty, egy autó. Megtaláltam a kocsit az utcán, valaki vezette és a kocsi fölött egy rózsaszínű nyíl volt mutatva, hogy ez a célpont. Mint a taxi utasainál. Csak azt nem tudom, mit kell vele csinálni. -
#7637 nem tudom melyik küldetésről beszélsz -
#7636 Egy nyíllal megjelölt autó volt a célpont, és nem akart megállni. A SWAT furgonnal milyen küldetések vannak? -
#7635 a 100. utas után hidraulika lesz az összes taxiban, és tök jól lehet majd velük pattogni. úgy mint a voodoo-val, csak sokkal nagyobbat -
#7634 lehet csak ne lődd le azt, akit a rendőr üldöz, hanem csak simán üsd le. 2: nem tudom melyik küldetésől beszélsz -
#7633 De anélkül is tudok vele pénzt keresni, vagy van valami bónusz a 100.-ik után? -
#7632 Még néhány kérdés:
- Lehet a rendőrnek segíteni, ha futva üldöz valakit?
- A SWAT küldinél mit kell csinálni a megjelölt célponttal? Én nekihajtottam, össze is tört, de nem állt meg. -
#7631 csak úgy lehet +csinálni a taxis küldit, ha kiszállás nélkül lenyomod a 100 utast -
#7630 Létezik az, hogy minél többször újrakezdem a taxis "karriert", annál kevesebb időt ad egy fuvarra?
Miért jobb, ha egyvégtében csinálom meg a fuvarokat, kiszállás nélkül? -
magyar ember 2 #7629 En is ugy emlekeztem, de megse. -
#7628 biztos szarul írtad ki, Clone CD-vel kellett volna -
Huron #7627 Azért nem ment az install, mert CRC-s volt a CD, amiről telepítettem. Ez van. -
#7626 faszom 353. fagyinál elkaptak... -
#7625 épp most adok el fagyikat, most tartok a 298.-nál -
#7624 gondolom csak akkor lehet felvenni a rendőrruhát, ha már megcsináltad azt a küldetést a Malibu bárnál, amikor a rendőrségről ki kell szabadítani az 1ik csávót -
magyar ember 2 #7623 A rendorruha termelesenek a vercetti villa vagy a malibu kuldetesinek teljesitese a feltetel? -
#7622 mittudomén -
László atya #7621 Na mindegy cső! -
László atya #7620 jövőre én is Bp- re járok suliba. -
#7619 Bp, 18 -
László atya #7618 Csak úgy kiváncsi vagyok? -
#7617 miért?