GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
a gta3-ban 50 kocsi volt, ebben van 120

fegyverek is sokkal több félék vannak

nekem inkább a grf nem tetszett, a csíkozódó lámpák, nem ua. a kameranézet, idegesítõen csillogó szélvédõk

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

precision
Hi!
Nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon nehezen akar összejönni az a küldetés, amikor egy kis távirányítós helikopterrel kell dinamitokat elhelyezni egy épületben, hogy felrobbanjon...
Hát az nekem nem nagyon megy, alig tudom irányítani a cuccot... hogyan kell normálisan irányítani?

Bazinga!

oneal1
ok kössz

!Forza Ferrari!

Galy
Menni utánuk, szép, lassan....majd meglátod, nem lövöm le a poént!
Akik nyekeregnek, hogy kicsi a város, azok csinálják végig 100%-ra a játékot. És majd karácsonykor írják ide, hogy csalódás a játék.

oneal1
mit kell csinálni a tankos küldetésben???

!Forza Ferrari!

Petyus_
Meg ha a zsaru üldöz valakit azt ha lütöd akkor megjutalmaz de ha motorral lököd fel akkor az nem tetszik a zsaruknak.. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Ilyenek vannak benne. ^.^ A zsaruknak az se tetszik ha vissza akarok ülni a saját autószalonomból hozott bónuszautómba az utcán. ^.^

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

air23
nemtom, nekem nagyon bejön. jobban mint a gta3, tény azt nem akartam végigjátszani, de ennek a sztorija annyira megfogott, hogy muszáj lesz 😊

motor powa 😊 sokkal jobb szerintem mint a kocsi, mert minden kis gyökér helyre be lehet menni velük, valamint autókat kikerülni is könnyebb 😊

Tikal
Egyik idegesitõ dolog, hogy amikor a rendõrautos küldiket csinálom és gyilkolászom a gonoszt akkor engem miért üldõz a rendõrség? ez akkora hülyeség....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
kösz

Azért nem pakoltatják ki mert azt hiszik te vagy a kertész.

gyraph
Igazad van, de azért külthetne valaki mentést...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Tikal
Nem értem miért csak egy mentést használtok mikor van vagy 8 slot...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

gyraph
Szerintem talán van akkora mint Liberty city, csak sokkal jellegtelenebb és ráadásul nem fokozatossan kapjuk meg a városrészeket...ezt én is megállapitottam korábban, de azért nagyon jó lett.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Manta
A másik, hogy ha jól emlékszem, több mint dupla annyi kocsit igértek, ezt se érzékeltem.
Blasta
Jól látod! NIncs akkora se mint Liberty!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Jaja!
Multit is igértek, meg 2-3-szor nagyobb várost!
Oké, van benne helcsi meg moci!
Mellesleg mocira csak akkor ülök, ha muszáj! Kurva nagyot lehet vele borulni, szal inkább nem kockáztatok! VERDA PÓÓÓVER!

Magán a GTA játékon nem rontottak, hisz a sztori jó, a küldetések szintén, jók az új fegyverek, csak valahogy kissebbnek érzem az egészet!

Pedig ez nem küldetéslemez, hiosz ugyan úgy 2CD mint a GTA3 volt!

Tehát nekem ez a bajom! Nem érzem magam egy olyan bazinagy városban, mint a GTA3-ban!
Ott emléxem, 1 hónap játék után, csodálkozva néztem a belinkelt képeket:
"BAZZE, VAN MÉGEGY VÁROSRÉSZ????"

Itt meg átértem a túloldalra 2-3 óra játék után!
Na ennyi!
De azért fasza GTA feeling, ami utánozhatatlan!!!! :-DDDDD

Manta
Jó, látom ezt már mindenki megállapította
Manta
Én valahol azt olvastam, hogy kétszerese Liberty-nek. Még csak az elején vagyok, de az elsõ benyomások és a térkép alapján szerintem nincs annyi se.
Amúgy hibátlan.
Mike
igértek multiplayert

M@TriX
a készítõk mindig túloznak. 😊
Én még nem csalódtam, mert még nincs meg. 😊
Tudom-tudom nagy bûn, hamarosan pótolom. 😊
Amúgy a mocizást jól csinálták meg úgy hallom, szóval legfeljebb azt a részét fogom szeretni. Amúgy meg nem rontottak a játékon, hanem beleraktak jópár pluszt, szóval ez amolyan kiegészítõlemez. Annak meg jó (sztem a hallottak alapján).

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mike
most jutottál el idáig?
én már az elején csalódtam
de most már egyre jobban tetszik

😊))

Blasta
Arról nem is bszélve, hogy a Mafia-ban nem kis vidék is volt!!!!!!
Az volt csak a tuti!
Elautókázni vidékre :-DDDDDDD

Blasta
Ezt a hivatalos oldalon találtam:

Miami (Vice) is 2-3 times the size of the whole of Liberty City (GTA3)

na szal értitek. Nem kötekedni akarok, csak nekem így (a negatívumokat is figyelembe véve) csdalódás a gém....

Mike
Akkor én meg katanával megyek, ha a láncfûrészt nem vették el, akkor azt sem fogják.
a hosszúkard prima kis cucc

dtk1985
Annyi a kerdesem, hogy a vice city FLT iso korrektul mukodik, nem akarom potyara letolteni?

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Blasta
HÁT SZERINTEM marhára de nem nagyobb Vice city mint Liberty volt!
És Liberty sokkaL SZINESEBB IS VOLT!
tÖBB féle helyszín volt!

-3 nagy sziget
-Víztároló
-alagútrendszer
-Különbözõ nemzetiségü negyedek, olasz, kynai, japán, dél amertikai stb... (itt még alig-alig találkoztam ilyesmivel)
-A Hegyen az elit negyed (egyáltalán, legalább volt hegy)

És még sorolhatnám.
Szóval nem elég, hogy 2-szer akkora várost igértek, ráadásul szürkébb is lett az egész...

De legalább gyorsítottak az engine-en....
:-)))

Mike
a gta3 tök ugyanilyen volt, a lámpák-átlátszó kockák terén

gyraph
Annyian írtátok, hogy a vége falé jártok, nem tudok küldeni mentééééést?

Hi vki tudna segíteni?? Miért van az hogy több jármünél és a robogónál, meg ütésnél közbe nincsen hang, csak a háttér alapzaj...plíz
air23
jah. nekem is megkelett vennem tegnap, szerintem addig nem tudod leszállítani mert máshol nincs.

zoli80
azt az epuletet megvettem mar de stadionnal nem találkoztam😊 jo hogy irtad hogy ott van,pedig korbehelikoptereztem mar a varost parszor.eloremenet nektek sem tokéletes a helikopterrel?

gyraph
Most be is töltöttem, de az a baj, hogy ez még kicsit messze van a végétõl....azért köszönöm!

Szóval ha valaki tud küldjön mentést please, hátha kicsit közelebb jutok!

gyraph
Megkaptam köszönöm!

graph: megkaptad?
gyraph
A játék vége felénél tartok (már mindent megvettem a nyomdán kivül, autokat leszállitottam, fagyit (drog) kihordtam ) Utolsóként tegnap este megvettem a nyomdát és ott mentettem, erre ma be akarom tölteni és Unhandled Exception üzenettel nem tölti be a mentet állást....új játékot enged kezdeni, de azt most kihagynám. Valaki küldjön nekem mentést please, az se baj, ha nem pont innentõl, de az eleje azért már sok lenne újra...szal valahonnan a végérõl. THX

CS@
Üdv !
26 órát játszottam eddig a játékkal és egyetlen fagylaltos kocsival(Whoopee) sem találkoztam a sajátomon kívül.
Ezek szerint ,ha nem vettem volna meg a CherryPoppers-t akkor nem tudtam volna megcsinálni a SunshineAutos utolsó listáját ?

air23
ja, azt próbáltátok már hogy a cherry-s mögött van 3 kosárpálya és egy gránát spawn? frankókat lehet dobálgatni kosárra 😊)

air23
repülõk és egyebek
thx 4 etnies

http://etnies.free.eplanet.hu/gtavc.html

helikoptert akkor kapsz, ha például megvásárolod a Hyman Condot a nyugati városrész északi végében, a stadion közelében. Van egy Diaz villájában, ahhoz is hozzájuthatsz, de nem akarom lelõni a poént.
Kumesz
Vannak azok a kis házikok és ha rájukmegyek kiir valami hülyeséget hogy jöjjek vissza késöbb vagy valami ilyesmit az mért van??

Kumesz
Hol találok benne helikoptert???Vagy csak küldetés után adja meg???

air23
azé thx 😊

air23
hát látom hogy magam kell hogy rájöjjek este.. restore default controls.. check num 6, check num 9... redefine all..

air23
és akkor most elmondanátok hogy a num 9 és a num 6 az minek a megfelelõje? turet-up, down? vagy mi?

Ramore
Halál!
Galy
D mint Diaz?

cool!

akkor van helikopterem !
comet
num 6 vagy num 9 attól függ hogy elsõ vagy hátsó keréken akarsz 😛

zaki
hogyan lehet mocival egykerekezni?