GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fegyverek is sokkal több félék vannak
nekem inkább a grf nem tetszett, a csíkozódó lámpák, nem ua. a kameranézet, idegesítõen csillogó szélvédõk
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon nehezen akar összejönni az a küldetés, amikor egy kis távirányítós helikopterrel kell dinamitokat elhelyezni egy épületben, hogy felrobbanjon...
Hát az nekem nem nagyon megy, alig tudom irányítani a cuccot... hogyan kell normálisan irányítani?
Bazinga!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
motor powa 😊 sokkal jobb szerintem mint a kocsi, mert minden kis gyökér helyre be lehet menni velük, valamint autókat kikerülni is könnyebb 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Multit is igértek, meg 2-3-szor nagyobb várost!
Oké, van benne helcsi meg moci!
Mellesleg mocira csak akkor ülök, ha muszáj! Kurva nagyot lehet vele borulni, szal inkább nem kockáztatok! VERDA PÓÓÓVER!
Magán a GTA játékon nem rontottak, hisz a sztori jó, a küldetések szintén, jók az új fegyverek, csak valahogy kissebbnek érzem az egészet!
Pedig ez nem küldetéslemez, hiosz ugyan úgy 2CD mint a GTA3 volt!
Tehát nekem ez a bajom! Nem érzem magam egy olyan bazinagy városban, mint a GTA3-ban!
Ott emléxem, 1 hónap játék után, csodálkozva néztem a belinkelt képeket:
"BAZZE, VAN MÉGEGY VÁROSRÉSZ????"
Itt meg átértem a túloldalra 2-3 óra játék után!
Na ennyi!
De azért fasza GTA feeling, ami utánozhatatlan!!!! :-DDDDD
Amúgy hibátlan.
Én még nem csalódtam, mert még nincs meg. 😊
Tudom-tudom nagy bûn, hamarosan pótolom. 😊
Amúgy a mocizást jól csinálták meg úgy hallom, szóval legfeljebb azt a részét fogom szeretni. Amúgy meg nem rontottak a játékon, hanem beleraktak jópár pluszt, szóval ez amolyan kiegészítõlemez. Annak meg jó (sztem a hallottak alapján).
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
én már az elején csalódtam
de most már egyre jobban tetszik
😊))
Az volt csak a tuti!
Elautókázni vidékre :-DDDDDDD
Miami (Vice) is 2-3 times the size of the whole of Liberty City (GTA3)
na szal értitek. Nem kötekedni akarok, csak nekem így (a negatívumokat is figyelembe véve) csdalódás a gém....
a hosszúkard prima kis cucc
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
És Liberty sokkaL SZINESEBB IS VOLT!
tÖBB féle helyszín volt!
-3 nagy sziget
-Víztároló
-alagútrendszer
-Különbözõ nemzetiségü negyedek, olasz, kynai, japán, dél amertikai stb... (itt még alig-alig találkoztam ilyesmivel)
-A Hegyen az elit negyed (egyáltalán, legalább volt hegy)
És még sorolhatnám.
Szóval nem elég, hogy 2-szer akkora várost igértek, ráadásul szürkébb is lett az egész...
De legalább gyorsítottak az engine-en....
:-)))
Szóval ha valaki tud küldjön mentést please, hátha kicsit közelebb jutok!
26 órát játszottam eddig a játékkal és egyetlen fagylaltos kocsival(Whoopee) sem találkoztam a sajátomon kívül.
Ezek szerint ,ha nem vettem volna meg a CherryPoppers-t akkor nem tudtam volna megcsinálni a SunshineAutos utolsó listáját ?