GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike!! Hogy írtad át a tulajdonságait az autóknak???
Danika
hát...talán ha letöltenéd a kettes cdt 😄

The SG oldest KING. xD

CS@
Nálam 111-et mutat és tudtommal mindent megcsináltam(kivéve a fagyi árulást).

Hi all!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet letölteni a Gta VC cracket???
Petyus_
Errõl van szó egy 13 éves norvég gyerek perfekt angolból és mellette más nyelvet is tanul. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Hát ez nagyon igaz.. a PC Gamer "szubkultúrában" is elég szar a helyzet, mi lehet máshol. 😞 Meg sajnálom azokat akik a nyelvtudás hiánya miatt lemaradnak a játék legjobb poénjairól.

13 vagyok, és eddig németes voltam.
Tikal
Itt senki nem beszél angolul? Akkor minek játszotok? 😊

Nem szabad lassitani mert akkor nõ az a kék csik a jobb felsõ sarokban ami ha eléri a maxot akor felrobbansz, ezért temposan kell vezetni amig ki nem találnak valamit....

Tényleg nagyobb hangsulyt kéne fektetni a nyelv oktatásra ebben az országban, mert bár egy kicsit szlenges a szöveg de nem olyan nehéz hogy ne lehessen érteni...
Egyébként esc-et nyomsz és a briefingben megnézed mit kell csinálni ha elfelejtetted volna...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hát azt nem mondanám hogy 140, a történeti szál szerintem elég rövid, bár jobb mint az gta3-ban...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

felrobbanok
banyek!!! mi a tökömet kell csinálni amikor egy limóban bomba van? nemtok kiszállni!!!
zaki
hány küldetés van összesen? én úgy tudom 140 kb, igaz ez?

Tikal
Az m60-nál van még gy nagyobb is, a fütyülõs 😊))) azzal lehet csak irtani igazán 😊

Tikal
Mondjuk az milyen jo mikor kiabálják, civil el az utbol, civil auto az uttesten ha éppen a konvoj elé parkolsz, távolitsa el katona, erre oda rohan az automhoz egy katona és odébb áll vele 😊

Tikal
Szerintem lehetett volna több küldetés, kicsit rövidke 😊

Blasta
Én a brutálisat választottam!
M60 Póóóver! :-DDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mike
nekem is hiányzik mondjuk az autópálya, jó mondjuk még nem jártam be az egészet, csak most kaptam meg a full várost, nem volt sok idõm, megyek is haza játszani 😊)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

The Garrett
nem

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Yaho0
Kell a Vice Cityhez a sima GTA3?
magus
amugy telleg kicsit kicsi, es rovid az egesz... a gta 3 ban jo volt a nagyvarosi feeling, de ez inkabb ilyen fun kiegeszito

Galy
akkor szerinted minek kérdezi meg, hogy....áhhhhhhh

forget it
magus
OFF

Volt azert nehany tetel amit nem tudtam😊 En egy buzgomocsing suliba jarok 5.-es korom ota vizsgazom minden baromságból, most eppen novenyek, es eppen a level szoveti es kulso felepiteset huztam.

Mike
😊

Mike
mér, lehet jáccani, így is meg úgy is, pont ez a szép benne

zoli80
ja,mire elolvasok par irast mar lesz 50uj😊

zoli80
vedd el toluk a tankot!lehet véresen meg viccesen😊

air23
eh.. akkor omégse voltam olyan brutális 😊)

Galy
szöveget is figyelni kell a game alatt, necsak gáz-fék-gáz-fék-szétlövökmindent...😊
Mike
OFF

jaja
mindig azok sipákolnak a legjobban, hogy semmit sem tudnak, akik 5-öst kapnak. egyébként meg, hogyhogy vizsgázol? ennyi idõsen milyen vizsga van nálatok

air23
én kicsit brutálisabb megoldást választottam 😊))

kocsi leparkol a srácok elé, sofõr mellõl kiszáll a srác, addig kirángattam a vezetõt, majd elléptem, messzire mer ugye defensive positiont vesznek fel 😊 aztán vissza kézifék a tank mellett, majd be a tankba, kilõ mindenkit, és bevisz raktár... 😊)

hallottam én is olyat hogy éhesek meg minden, de gondoltam elöbb is le lehet nyúlni 😊

Mike
ok

1. a brutális
szerzel vmi brutkóbb géppityut, gránátot.
befarolsz a konvoj elé.
két teherautót, ami tele van katonával, felrobbamntod. hummert is. lelövöd aki még él, a tankos kmukit is, tankot elviszed

2. a széplelkû
megvárod amig bemennek fánkot zabálni, akkor bepattansz a tankba, lõni se kell

(egyébként én még nem csináltam meg, csak itt olvastam)

magus
jo a game....

NEM BUKTAM MEG A VIZSGAMON! 5-S LETT! JO A GAME😊

oneal1
jjja
de én csak azt láttam hogy megállt😊)
kössz

!Forza Ferrari!

irka-firka cd azért köszi

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

Galy
Öcsém ne légy má lámer!

Amikor kiugrik a tank sofõrje "dónát"-ért, te szépen beszálsz a tankba, követed a kis lila kockát, és kész...

ehhh
Mike
normálisat kell letõlteni

sajna, nem tudok segíteni 😞

oneal1
mit kell csinálni a tankos küldetésnél?
mer mondta valaki az elõbb hogy casak kövessem öket aztán bementek egy raktárba és game over😊

!Forza Ferrari!

lécci egy kis segítség kellene. telepítés során disc 0-át (!!!), meg data4.cab-ot követel rajtam az install. Na ugyebár ilyen nekem nincsen. aki tud segítsen. elõre is köszönöm. esetleg e-mailen: [email protected]

Mike
de vissza se olvasson, mert már rég lelõtték a poént

Mike
lelõni sem szabad, csak lecsapni

Mike
látott már vki olyat, hogy vkit üldöz a rendõrség? de nem egy magányos járõr, hanem jópár rendõrautó

Mike
de olyan természetellnes nem? ok, hogy türözõdik a kocsi szélvédõje, de nem ennyire

egyébként meg már én is hozzászoktam
a hülye kameraálláshoz is

Mike
igaz. pedig mennyivel jobb lenne, ha lehetne jelentkezni, mint hogy szeretnél itt dolgozni, szóval mondjuk beépülni a rendõrségbe, fbi-ba

egy csomó mindent be lehet ebbe a játékba még tenni, szuper!

Manta
Nem tudom, nekem bejöttek az újítások, jók a fények.
Mike
Mondjuk én a sima gta3-ban is csináltam olyat, hogy átírtam a kocsi értékeit (infernus) szóval magas végsebesség, brutális gyorsulás, harapósabb fékek, aztán bemásoltam egy halom pörgös techno zenét, és azzal állatkodtam aaz utakon, csak úgy cél nélkül

szuper volt.

azért egy baj volt
annyira hozzászoktam, hogy így is lehet menni egy kocsival, hogy már az alap gyors kkocsik sebességét is vánszorgásnak éreztem 😊))

Petyus_
Vice City nagyobb.. szerintem van mádfélszer akkora. Jellegtelenebb? 😊 Szerintem ugyanolyan szépen elkülönülnek a városrészek, ott van a Downtown, mellette a haitiak, kubaiak lepukkantabb negyedei, a kikikötõ, a reptér környéke, a milliárdosnegyed ^😊, a golfklub, a beach stb.

És jó, hogy nincs hermetikusan lezárva a város másik része tõled.. meg egyszerûbb közöttük az átjárás is.

Összességében sokkal jobb a GTA3-nál több dolog miatt is..

Mike
király, akkor tényleg visezm a katanát

ha vkinek nem új, akkor sorry: a kardot a középsõ skis villaszigeten találtam, annál fõúton álló háznál, aminek olyan szûk kis kapuja van.

a karddal prímán lehet draabolni, nagyon tetszik

sajnos estére a tulajdonosok bezárkóznak

lécci egy kis segítség kellene. telepítés során disc 0-át (!!!), meg data4.cab-ot követel rajtam az install. Na ugyebár ilyen nekem nincsen. aki tud segítsen. elõre is köszönöm. esetleg e-mailen: [email protected]

Mike
nem tudom, én spec örülök, hogy már tök hamar lehet mindenütt autókázni

Mike
ötletes!