GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valaki, hogy hol lehet letölteni a Gta VC cracket???
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nem szabad lassitani mert akkor nõ az a kék csik a jobb felsõ sarokban ami ha eléri a maxot akor felrobbansz, ezért temposan kell vezetni amig ki nem találnak valamit....
Tényleg nagyobb hangsulyt kéne fektetni a nyelv oktatásra ebben az országban, mert bár egy kicsit szlenges a szöveg de nem olyan nehéz hogy ne lehessen érteni...
Egyébként esc-et nyomsz és a briefingben megnézed mit kell csinálni ha elfelejtetted volna...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
M60 Póóóver! :-DDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Volt azert nehany tetel amit nem tudtam😊 En egy buzgomocsing suliba jarok 5.-es korom ota vizsgazom minden baromságból, most eppen novenyek, es eppen a level szoveti es kulso felepiteset huztam.
jaja
mindig azok sipákolnak a legjobban, hogy semmit sem tudnak, akik 5-öst kapnak. egyébként meg, hogyhogy vizsgázol? ennyi idõsen milyen vizsga van nálatok
kocsi leparkol a srácok elé, sofõr mellõl kiszáll a srác, addig kirángattam a vezetõt, majd elléptem, messzire mer ugye defensive positiont vesznek fel 😊 aztán vissza kézifék a tank mellett, majd be a tankba, kilõ mindenkit, és bevisz raktár... 😊)
hallottam én is olyat hogy éhesek meg minden, de gondoltam elöbb is le lehet nyúlni 😊
1. a brutális
szerzel vmi brutkóbb géppityut, gránátot.
befarolsz a konvoj elé.
két teherautót, ami tele van katonával, felrobbamntod. hummert is. lelövöd aki még él, a tankos kmukit is, tankot elviszed
2. a széplelkû
megvárod amig bemennek fánkot zabálni, akkor bepattansz a tankba, lõni se kell
(egyébként én még nem csináltam meg, csak itt olvastam)
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
Amikor kiugrik a tank sofõrje "dónát"-ért, te szépen beszálsz a tankba, követed a kis lila kockát, és kész...
ehhh
sajna, nem tudok segíteni 😞
mer mondta valaki az elõbb hogy casak kövessem öket aztán bementek egy raktárba és game over😊
!Forza Ferrari!
egyébként meg már én is hozzászoktam
a hülye kameraálláshoz is
egy csomó mindent be lehet ebbe a játékba még tenni, szuper!
szuper volt.
azért egy baj volt
annyira hozzászoktam, hogy így is lehet menni egy kocsival, hogy már az alap gyors kkocsik sebességét is vánszorgásnak éreztem 😊))
És jó, hogy nincs hermetikusan lezárva a város másik része tõled.. meg egyszerûbb közöttük az átjárás is.
Összességében sokkal jobb a GTA3-nál több dolog miatt is..
ha vkinek nem új, akkor sorry: a kardot a középsõ skis villaszigeten találtam, annál fõúton álló háznál, aminek olyan szûk kis kapuja van.
a karddal prímán lehet draabolni, nagyon tetszik
sajnos estére a tulajdonosok bezárkóznak