GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ha megszerzem az Apache Longbowt akkor azt tudom tárolni, valahol, vgay mindig meg kell szereznem? 😞
Stotoo
Ti megcsinaltatok a taviranyitos helikopter küldetest? én mér idegbajt kapok tõle...

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

vki
Hogy lehet felszedni a bázisról a helikoptert?

ACER Aspire 5738ZG

zaki
3840-esre nem tudja valaki a választ?

Lynx_TWL
thx

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
öh amikor k*rva ül a kocsiban, és ugye megy a cuccer, akkor nektek visítozik a bige? 😊
merthogy haver konzolos, azt nála tök jól sivalkodtak a csajok, azt itt meg nem cisnálják nekem 😞

๏̯͡๏﴿

zaki
jobbra kell felfutni a tetõre

Lynx_TWL
help plz, kubai missön van már csak, és ott vagyok, hogy be kell menni haiti droggyárba és bombát ugye lerakni, és akkor idõ az ugye telik lefelé, de kifutok kapuig, ami zárva van, és kiírja, hogy miisön féld, merthogy nem voltam elég messze ?!?!?!??!
msot akor mit kell cisnálni? 😊
help plz gyorsan

๏̯͡๏﴿

Carlos
Hol találok katonai helikoptert???
Csakmert kerstem és a katonai bázison nem láttam eggyet sem! Maúgy ott meg lelõnek... 😞

Þór vígi þessi rúnar

akinek kell szvsz szerintem leszedi magátol... 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

kell valakinek trainer?
FRenkie
mikor berakom a CD1-et akor kiirja hogy hibás azreadme_italian.txt.micsináljak?tud valaki segitneni?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Meggymag
http://gcw.newcastleone.net/games/files/grugtavccd.rar
GTAhoz NOCD crack..
Ha valaki nem tudta volna. Így egyáltalán nem kéri a CD-t. GOOD LUCK!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Fegyvercserélõ gomb alatt azt értem amivel ugyanolyan típusú fegyvert cserélsz le újabbra. Nálam a TAB alapból. Csak akkor cserélem le (pl a lácfûrészt bárdra) ha nyomok egy TAB-ot mikor rajta állok a bárdon. Na ez a gomb ha mondjuk a támadógombod akkor vagdalkozás közben értelem szerûen véletlenül lecserélõdik a cucc. Nem állítottad el?
Tikal
Nézd meg a bill kiosztásod hogy van, mert nekem ugy van hogy ha rámegyek egy fegyverre akor nem veszi fel egybõl, hanem megkérdezi, és ha kell akkor megnyomom az F-et.....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mostmár van into is az oldalamon nézzétek meg!

Amugy kéne egy jó háttérzene. Akinek van jó az pls küldje el nekem Ide!

a weboldalamat megtalálodItt!
Qnosi [OBI]
Ha esetleg meg nem lenne meg, akkor ex-Diaz rezidencia lepcsojetol jobbra levo limo az 😊
A Virgoert meg kosz Cs@, mar egy oraja keresem (faszomkivan sok kockaautoval 😛

scynetyc
Köszike, sikerült!
Kumesz
Valaki nem tudna nekem olyan mentést küldeni amibe már van helikopter???

30 gagyi pisztoj, 40 lángszóró. Többet nem szedtem össze
hen-tes
😊
pont ennyit tudtam eddig is 😊)
de azé thx

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

I.C.ram
Próbáljátok ki azt, hogy legyetek maxosak armor, hpból, szerezzetek egy helit, és emelkedjetek olyan magasra, amilyen magasra csak tudtok, aztán engedjétek el a gombokat, majd Enterre ugorjatok ki. 😊 A fõhõsunk bírja rendesen. 😊
I.C.ram
Elsõ 10 után Armor, 20. után Láncfûrész, a többire nem emlékszem már.
hen-tes
leírná vki 10-100ig hogy mi jár a hidden packkok után ??

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Tikal
Oda én leszálltam profi modon, karc nélkül... commanche sorozaton nevelkedtem

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A Malibu klub melletti ház tetején van egy hidden package amit helivel lehet (csak?) elérni. Le kell szállni ami kicsit káros a helikopterre. Mire felrobban odébb kell ugrani aztán leugrani simán a háztetõrõl. Elég jól birja az esést a csóka.
20 hidden package után láncfûrész jár.

Egyébként a fegyverlecserélõ gomb meg a támadásgomb nálad nem ugyanarra van beállítva véletlenül? Lehet azért veszed fel mindig a gumibotot.
zaki
a The Pole Position Club-nál nincsenek küldetések?

Mike
Hogy is van a replay? most nem ugrik be, de a gta3-ban volt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
akkor a nagy kaszabolásban biztos nem vettem észre

The Garrett
JA tényleg meg amik vannak Visszajátszások. Azokat nem lehet kimenteni valami Demo féleségbe?
MErt tudnék csinálni 1-2 akkora jelenetet

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

megkérdi

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Köszi! Így már menni fog...

Petyus_

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Mike
😄DD

The Garrett
Ja meg tegnap volt 1 lol szitu. Megyek a láncfûrésszel portyázni, az utszélén. És a nagy kaszabolás közben Levágtam menetközben egy motorost a motorról. 😊

The Garrett
LOL. Én sokkal jobban feltaláltam magam:

Ugyebár ott voltak az emelvényen. Elkezdtem velük kergetõzni, és mindegyik testõr beleesett a vízbe. Aztán elindult a T a golfautóval. Én is bepattantam egybe és beletoltam vele a vízbe 😊

Petyus_
A sokat emlegetett golfos csávó elsõre besikerült, a fogdmegjeit agyonvertem õ beült egy Caddybe én utána ugyanezzel, utolértem, és szétvertem gond nélkül. :]

Petyus_
Tényleg! 😊

Ez a nagy ebben a játékban.

Mike
az se rossz

tetszik, hogy nem csak egyféleképpen lehet megcsinálni a küldetések javát

Mike
hát pedig simán nem

szitu:

kaszabolom a zsekákat, egyik meghal, véletlenül rámegyek hadonászás közben a gumibotra, puff katanának annyi, helyette van gumibot

mondjuk most már figyelek erre

Tikal
Pedig megkérdi, ki is irja hogy lecseréled? Ha igen nyomd meg ezt a gombot....

A golfosnál a legegyszerûbb, ha odallsz egy autóval a keritéshez a bejárattól balra majd ráugorva a motorháztetõre besétálsz anélkül, hogy elvegyék a fegyvereidet, ezekután már csak rajtad múlik mivel lövöd le

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

CS@
No igen most ,hogy újra kezdtem Diaz felé húztam küldikkel így már mehetek bárhova ,de a golfost még nem vállaltam el.
De tuti jó ötlet sztem a hajó is !

dav : http://etnies.free.eplanet.hu/gtavc.html

Mayday
Biztso orok tema, de nem tudom hol keressem a valaszt!
SZoval: magyarositas keszul-e, ha igen, hol tart, ki az illetekes? Melyik honlap rakja majd ki?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hi!

Én is épp ott tartok, de nekem kéne egy Virgo is. Viszont azt sem tudom, hogy az melyik 😞 Tudnál segíteni?

Úgy láttam, hogy ezért a listáért egy Sabre Turbo jár, ami elég érdekes lehet, mert a Sabre már alapfelszereltséggel is a kedvenc autóm 😊

Üdv:
dav

Mike
a környéken víz van

vagyis lehet talán a vízrõl is

helikoptert honnét szerzek, így az elején?

hali
hi, az autogyujtos resznel olyat kell szerezni hogy stretch (limo), ezt merre talalom?
thx

www.napisajto.hu

CS@
Golfost talán úgy a legegyszerûbb ,hogy felveszed a távcsövest Diaz házánál a sövény labirintusba majd bepattansz valamelyik helibe és berepülsz a pályára.
Messzirõl lepukkantod .. ez csak elmélet én nem így csináltam(belöktem a tóba) ,de most már így csinálnám.

Mike
ok, nagyjából tudom hol

majd megkeresem