GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyraph

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

zaki
próbáld meg feltenni az xp-t

I.C.ram
Tök ugyanez a konfigom, annyi eltéréssel, hogy WinXP-m van. 1280*1024*32-ben minden maxon teljesen jól megy.
I.C.ram
Annak örülnék a játékban, ha lehetne felbérelni embereket, és fegyvereket vásárolni nekik. Mekkora fíling lenne már, egy bankot kirabolni 4-en. 😊 Mint abban a küldiben a malibunál. Az a nagy baj ezzel a játékkal, hogy miután végigvitted tök unalmas lesz a game, semmi lehetõseg. Legalább beraktak volna egy Stunt Pályát, vagy valami jó mókát. 😞 Remélem, hogy GTA4 vérbõbb lesz.
I.C.ram
Ja én is össze vertem pár zsarut a "Vadkan és kocái" nevû bandámmal. 😊
gyraph
😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Nekem is csövesek jönnek elöször, de ha lerázod õket, akkor egy idõ után gyógyulnak a jófélék is... 😊 Ráadásul be is védenek...én most egy copfos bandával járom a várost 😊)))

I.C.ram
Azt én is csináltam, de állandóan csövesek jöttek. 😊
gyraph
Mondjuk én már végig vittem, és most elõszeretettel használom a "FANNYMAGNET" kódot, mert igy bármelyik hölgyemény felül a mocira egy karikára 😊

gyraph
A klasszikus módszerrel: játék közben megnyomod a print screen gombot, aztán nyitsz vmilyen szerkesztõt (pl.photoshop), aztán: File->New->Edit->Paste....

I.C.ram
Print screen 😄
gyraph
Simán utcán...általában a Vercetti villa mögé viszem õket cigarettázni 😊

The Garrett
mivel lehet scr shotot? vagy ez külsõ progival?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

I.C.ram
Te hol beszed fel a kurvákat? Nekem nem hajlandó egyik sem. Hova viszed el õket?
gyraph
Nem tudom nálad mi lehet, nálam szopnak rendessen 😊

gyraph
Ezt muszály volt...

I.C.ram
Valaki tudja miért nem akarják a lábukat szétteni a kurvák? Felveszem a kurvát, szopja le rendesen a pénzem, elmegyek egy eldugotthelyre, várok, és csak várok, de semmi nem történik. 😞
FRenkie
GTA vice city-s PC CD boritót honnan lehet letölteni?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
thenx

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

zaki
bazzeg elfogytak a küldetéseim...

Calver
Ha müxik icq-d és belövöd, talán megmutathatom hol van!

"The trees move. Do you not see it?"

Tikal
másképp nem lehet bejutni oda? egyszer észrevesznek egyszer nem, és ha igen akkor szétlõnek 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

magus
-hol vana helikopter?😞
-hogy lehet a stadiumban versenyezniM

en megcsinaltam level 14-ig a tuzoltos kuldeteseket ilyenkor mivan? lett volna meg tovabb is

Tikal
Nagyon állat ez a longbow! 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zoli80
jedi hol a francba van a blitzkrieg topic?

I.C.ram
Mert nem a H betûnel van, hanem az északi oldalnál.
a versenyeknek semi köze hozzá, csak a lista kell, a versenyek csak + ha unatkoznál 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki
van 6 verseny. azt csináld meg, utána pedig a falon van a lista, hogy milyen autókat kell levinned a garázsba (4X6-ot)

zaki
elõször úgy mentem be, de sehol semmi...

zoli80
mikor kaptátok az autoszalonos kuldiket?megvettem már de...

meny be gyalog , én ugy simán találtam...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki
segítsetek! az autószalonba már csak a golfkocsit kellene levinnem a garázsba, de nincs sehol a golfpályán! legalább fél órát helikoptereztem a pálya felett, de sehol sem találom!

zaki
sztem nem. a hiba az ön készülékében van

I.C.ram
Max ha nem megy, akkor írd be hogy PANZER, ezzel a cheattel kapsz egy tankot, azzal pillanatok alatt kész lesz. De tényleg csak akkor használd, ha már nincs más megoldás.
zaki
szerezz sok uzit, pattanj fel egy mocira, aztán lõjj mindent a motorozás közben amit látsz... nekem harmadszorra sikerült a küldetés

Hi!!
Hogy tudom beállítani az Alcohol 120-ban, azt hogy a lemezt ne zárja le???
naon ideges vagyok. csinálom ezt a messing with the man küldetést a motoros bandánál. a káosz-métert kellene felvinnem maxba. próbálkoztam már sok mindennel, de mindig marad 1-2 mm a csíkból, mire lehár az idõ... ki hogyan csinálta meg?

1. próbám: helikopterrel felszállok a motoros bár tetejére, onnan rakétázok, de csak kevés kocsi jön, amit szét lehetne lõni...
2. próba: elállom az utat egy kocsival, feltorlódik a forgalom, elkezdem rakétázni a kupacot, de ekkor a földön mászkálok, tehát elõbb-utóbb eltalál egy rendõr vagy egy kocsi :-)
I.C.ram
Fogsz egy helit, elmész vele a katonai bázis fölé, minél magassabban repülj, hogy ne vegyenek észre, majd mikor kb. a Longbow fölött vagy, akkor kiugrasz helibõl (ha maxon van mindened sima túléled) ahogy földet értél, már rohanj is a heli felé, és tünj el.
Tikal
A longbowt hogy kell megszerezni? Akarom!!!

Tikal
Ráadásul egy garászba több motor is befér 😊))

Tikal
Ha megcsináltad akkor a taxi állomáson alapbol zebra taxi lesz, szal felesleges vele szenvedni...

thx 😄

I.C.ram
Van egy sorrend, ami ismétlõdik. Asszem ez: Hot Ring->Blood Ring->Dirt Ring. A Hot ring a roncsderbys, a blood az nemtom milyen, a dirt ring az meg egy Trial motors ügyességi pálya.
I.C.ram
kb 5* annyit garászod lehet majd, mint a 3-ban. Van házak, amiket, ha megveszel, akkor 1-2-4-5 garázst kapsz.
I.C.ram
Még nem isl het, mivel nincs hozzá TXT editor. 😞 Én már kezdeném a Ral Car Names modomat.
PhantomW
lesz majd egy házad amit egy faszitól fogsz lenyulni abba lesz

The World is Yours

Hi! Lehet, hogy már kérdezték, de ebben a részben nincs garázs? Ha van, akkor azt hol találom?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

zaki
köszi

azt honét lehet tudni hogy melyik nap milyen verseny van épp a stadionban? 😄

I.C.ram
Ott csak, akkor kezd el termelni pénzt neked, ha kb 5-6 percig nézed a privátshowt.