22366
-
#8101 a kórházaknál mindig áll 1-2 mentő, ha nagyon le van már amortizálva asszem le lehet cserélni, nem lesz vége azonnal ha kiszállsz -
#8100 mentőst? gta3-ban nekem sikerült, ha ugyanúgy műxik talán menni fog, de még a kórházakat se tudom hol vannak -
#8099 faszom, ezt a mentős küldit lehetetlen megcsinálni -
#8098 régi jobb volt (szerintem) -
#8097 Igen -
#8096 új logód van Fefe? -
#8095 jah, 30-adjára 4 kezesen /ismét THX Zeenoo -
tibinihil #8093 jah széveltem utána ha vmi ijjen lámaságra gyanakszol esetleg... de jöhet a help ha gondolod
-
#8092 sorry a 8k-ért, én meg utólag vettem észre
RC helikopteres küldetések -
tibinihil #8091 de hogy lehet rosszul csinálniŰ??????? eladom a fagyit azt annyi. te kaptál vmit a százalékon meg a renceres 3000 dolcsin kívül? -
#8090 a rohadt kurva... -
tibinihil #8089 az a néni nekem már "megvolt", igaz persze azt is beszoptam , mer haverom asztmonta hogy táncol a csajszi aztán majd öööö assszem 800 dollárnál abbahaggya és akkor magától kiírja hogy misson passeed vagy over vagy akármi, és kirak az épület elé.... ehez képest: én beültem nézni a csajt , meguntam... kikapcsoltam a monitort meg a hifit és kimentem kajálni, meg szarni meg mittomén kb félóra múlva vagy annál is később visszamegyek bekapcsoloma monitort asz a picsameg még mindig ott táncol, és kb letáncpolta a pénzem felét.... ami akkor igaz hogy csak párezer dollár volt de akkor az még szép pénz volt...:) -
#8088 ok, megkeresem... -
#8087 bakker pedig direkt pályáztam a 8000re
van geciség viszont, hogy a reptérnél vna egy topfun autócska amiből egy kis RC helikoffer jön ki!!!
irányítása kibas*ott sz*r és ugye kell majd a 100%os kijáccáshoz:D
szal ennyit így gyorsan örömhírnek -
#8086 Ha megvetted a klubbot A PP-t -
#8085 ó, ez mikor lesz???? -
#8084 Egyébként meg ha nem adott semmit a fagyiárulásra akkor rosszul csináltad
Kell help a helyes megoldásra? -
#8083 Spoiler....Spoiler....Spoiler
Sőt a pucér nénit is kell bámulni vagy 10 percig a Pole Positionban -
#8082 Mert azt is kell -
tibinihil #8081 ezt neeeeeeeeem hiszem el. a taxis után megtaláltam a másik olyan extra misönt ami nem add semmit a százalékonm kívül.... fasznak fagyizok én itt... -
#8080 jogos -
#8079 ne csináljunk pl 1 logokészitö topicot ahelyett hogy itt Off-olunk? -
#8078 bizonybizony -
#8077 Ja és nekem kéne megcsinálnom -
#8076 ha nem lenne, a logómon egy klingon flotta csatázna -
#8075 jah -
#8074 kár hogy van fileméret korlátozás -
#8073 igen de nem igazán teccik -
#8072 is -
#8071 zeenoo csináltál magadnak logót? -
#8070 REgelt, egész éjjel vc-ztél mi? -
#8069 Ggelt mindenkinek <--(fáradt) -
#8068 hello -
#8067 talán google.com, amúgy jóreggelt -
#8066 Fiúk, találtatok valahol a neten storyline-t a játékról? Nem végigjátszás kell, hanem az események leírása, hogy értsem, mi is történik egy küldetés alatt, után. -
#8065 Az ,hogy a Nowheels-t hogy tudod telepíteni ittnézz utána -
#8064 cabbei=cabbie -
#8063 De tessék még 1x
1, megkeresed a cserélni kivánt autó .txd és.dff fájlát arról csinálsz backupot utána törlöd.
2,megnyomod az Add gombot kikeresed az uj autó .txdés.dff fájlait és hozzá adod.
De arra figyelj hogy az új kocsi neve is ugyan az legyen tehát pl.: a cabbei taxit cseréled akkor az uj fájl neves is ez cabbie.txd és cabbie.dff.
3, Ha az autónak van 3d felnije akkor megnyitod a DATA/DEFAULT.DAT-ot ott kikeresed az autó nevét ott a végén megeresed ezt pl.: 251, 0.8
A 251-et átírod 249 ha felvan telepítve a NOWHEELS
és máris ott az új 3d felni. A 0.8 az a kerékméretet jelenti.
4,Az se baj ha nemtudod hogy van e 3d -s felnije a gépnek mert akkor legfeljebb nem lesz kereke a kocsina.Fogod és visszaírod a 249-et pl.:251-re
De a DATADEFAULT.DAT-ról is csinálj backupot
Remélem érthető voltam
Mindenről csináljatok Backupot. -
#8062 mind1, inkább hagyjuk -
Rodriguez #8061 köszi