PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az x264-el lehet a legjobb minõséget csinálni, meghagyja a film eredeti felbontását, a többit nem szoktam használni, de szerintem azoknál csökken a felbontás

naia mirmur 85Iss/42ps

Alien!
atyavilág...hogy fog ez élesben kinézni.....Resistance 2 gameplay

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Elvileg ma jön a store-ra az 1942! Legalábbis ign szerint. nyolcvanas évek végén sokat nyomtam az eredetit. <#worship>

Sõt ugyanitt azt írják, hogy ma jön a Siren is.

Bazze tényleg kell a nagyobb vinyó. <#ijedt>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ez a vinyócsere nekem is idõszerü. Mire kell figyelni? 250 vagy esetleg 320gb jó lenne. Már 15-20e körül kijön. A minél magasabb fordulatszám gyorsabb töltést eredményez viszont így jobban melegszik. Alapból milyen fordulatszámú van a ps3-ban?

😊 Most már nagyon bassza a csõröm ez a dolog szal valahogy lementem az adatokat róla és leformázom. Aztán meglátom, hogy mi lesz az ábra....

\" örökké nem eshet.... \"

predator0
Egy 3 gigabájt hosszúságú kódot, amit senki sem tud, és így nem lehet feltörni 😄😄 Viccet félretéve: fingom nincs. Ha leformázod, és 55/55-t ír ki, akkor vagy tényleg nem látni, vagy elhanyagolható.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sziasztok!
Mkv2vob programnál mi a különbség az MPEG-2, Xvid, és x264-es kódolások között? Csak a sebesség?
Prince of Máté
Cod4, BF BC

hello!

tudtok mondani olyan lövöldözõs játékot aminek nagyon jó az online módja? mehet priviben is...
elõre is köszi...
És vajon mennyi lenne a ps3 által lefoglalt hely? Azaz mit tárol eme rejtett helyen a ps? Amúgy nem linux-ként van formázva a vinyó.

Megtenném bazz ha nem lenne tele a ps3 vinyója! Ahhoz, hogy formázni tudjak le kéne mentenem az adatokat ami egyenlõre nem megoldható...

predator0
Nem szabad alábecsülni Liberty City nagyságát <#vigyor2>

Én most tervezem egy 250-es vinyó beszerzését,. Fika ez a 40, pláne, hogy elkezdtem telepakolni filmekkel-sorozatokkal.

wordsworth
De azóta nem formáztam, szal tuti visszajönnek a GBok, Mert közvetlen utánna tünt el 😊 Valaki mondta is itt, hogy 10GB eltünt neki gta telepítés után (bocs telorol irok)

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Uhh...az elég meleg.

wordsworth
Nekem a gta4el volt ugyan ez. 40Gb-os ps3-am van amibol kb 37 volt alapbol (nemtom pontosan mennyi) de minután feltettem gta4-et lett belõle csónya 25-30.. És nem vágom miért,

PSP user n\' soon ps3 user too :)

predator0
Az 55GB-ban nincs benne a ps3 által lefoglalt hely. Jól számoltál? 😊
10 GB akkor hiányozna, ha úgy van megformázva a winchester, hogy Linuxot is fel lehessen rá rakni.

Prince of Máté
Igen erre mondtam, hogy formázd meg azt a qrva vinyót és tuti hogy 55 gigád lesz!

Azzal "nincs" is gond, hogy csak 55GB-ot lát a PS3, viszont azzal már igen, hogy az 55GB-ból "nincs meg" úgy 10-15GB! Értem ezalatt azt, hogy a vinyón tárolt adatokat (játék, install, mentés, demó, zene, film stb..) miután összeadom nem jön ki annyi mint a megmaradt szabad kapacitás. Tehát a kérdésem még mindíg az, hogy a PS3 esetleg tárol vmi rejtett adatot ami több GB-ot tesz ki ami megmagyarázná a szabad tárhely "elvesztését"??????

Prince of Máté
If you gonna see, there is a hóóóle 😄 baszott nagy az a hangsúly 😄

Prince of Máté
Tényle van valami a fejében...

Valaki akinek van Civiliazation jateka, az legyszi nezze mar meg hogy lehet-e 'hot seat' uzemmodban jatszani, azaz ugy hogy ketten jatszunk egy gepen felvaltva (ket kulon neppel)
A Civ4-ben lehetett meg PC-n
thx
balljuggler
ez a gyerek tuti szívott valamit!!!

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
ps2=ps3

balljuggler
annyira azért nem mentem a dolgok mögé...de vajon a ps2 kontroller viszi-e az xbox360-t???most olyan videokat nézek....
...and this is the big question....yeahhhhhhhhhhh

Régóta szemezek ezzel a dologgal. Van szervíz vajon aki vállal ilyet?

balljuggler

balljuggler
Egy kicsit off de nézzétek meg!!!

Istencsászár
"Az F1, Gt5 , sem az . F1 az én értékrendem szerint fél-szimulátor , de nem arcad játék . Valahogy így van a hierarhia nálam.
Simulátor , rFactor , GTR1-2 ,GP Legend , Race ( bár azt már kicsit arcadosabbanak éreztem) Fél szimulátorok , F1 , Ferrari Challenge , Gt széria , Forza sorozat ( ebben annyira nem vagyok biztos , mert nem játszottam vele csak max 10 percet)"

énsem gondolom másként😊 ebben 100%ban egyetértünk ( a Forza2 fizikában, mechanikai hibásodásokban, törésben nagyon jó... Grafikában a GT fényevkre van, amit a Forzának be kell hoznia, ez elõbb felsorolt dolgokat pedig a Gtnek kell konstatálni )

Laggal szerencsére nemtalálkozok hiszen nekünk bérelt 100mibet szerverünk van kezdetek óta amin fut az f1 igy 22 versenyzõt is probléma nélkül fogadni tud😊 és hát ez egy összeszokott komoly csapat 80% felnõtt ember, igy a versenyzés élmény és megtiszteltetés velük nem pedig dodgem😊 igaz ezt nem is lehet mert komoly sok sok oldalas szabálykönyv gondoskodik a kordában tartásról... sajnos ezt a publikon nemkapod meg, sok a láma a hülye... ezért nem is szoktam publikolni autóverseny játékokban, inkább haverral 1v1et tolto privát csatornán ( x360on ) nagyobb élvezet mint a hülyék közt...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Prince of Máté
Formázd meg, kb 55 gigának kell lennie.

Ok rendben ezt vágom, de miért van az, hogy a már amúgy is "megnyirbált" tárhely még kevesebb lett? És nem vágom az okát...

bertino
ha veszel boltban egy merevlemezt, ott se 250GB a 250GB, hanem picivel kevesebb.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Srácok újra feldobnám a kérdésem hátha most választ kapok rá. Miért van az, hogy a PS3 vinyóján (60G😎 hibádzik olyan 10-15GB? Összeadtam a vinyón tárolt adatokat és vmiért nem jön ki az 55GB. Mondjuk már alapból azt sem értem, hogy a 60GB az miért csak 55GB?!

Vki vmi 5let??

Sippie
<#wow1><#taps><#eljen>
Van, mind a 40-esnek mind a 60-asnak.

Egy hülye kérdés a ps3nak van ps1 kompatibilitása?
predator0
Már probáltam, de nekem nagy általánosságban nem mûködik a csodaszó: "Mukogy!" <#nyes>

tarti19
inkább resident evil 5-t varázsoljál ide nekem😄

outsider

predator0
Egy teljesen másik fórumon valaki FFXIII kapcsán ezt írta:
"Na, végre megmozdult az FF körül a levegõ. Remélem jön valami másra is (mondjuk Wii-n kardozni oltári lenne). Küldtem egy levelet a Square Enix-nek, hogy legyen igazán multiplatform. Vagy ha nemet mondanak, kerítek egy csapat FF rajongót és átírjuk PC-re. Nem olyan nagy kunszt, csak egy decompiler kell hozzá (a fõ fájl elf-ben van, ami egy általános Linux formátum). Amit a Square száz emberrel pár nap alatt átkódol (merthogy valszeg most írják át X360-ra), néhány tucat rajongónak két-három hónap alatt meglehet. Ha meg más formátumokat használ a játék, az 1-2 DLL-el megoldható. Ki tart velem?"
Viccnek elég szar... ha komolynak szánta az illetõ, akkor nem is írok véleményt <#csodalk>

Jah hát persze, ha a PC ki van küldve TV-re felesleges.

ezt értem, de ha van egy mondjuk full hd-s filmem azt konvertálhatom át h meg tudjam nézni azon is.jo itt a pc-m rádogom tv-re azt kész de akkor is.

\\__/) (O.o) ( } { )

DanielT
Igen 😊
aabelus
tud. gondolkodj. mkv2vob 2 perc alatt elintézi,és kész.

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Lol akkor ez olyan mint amiket Te szoktál írni. <#mf1>

😄

oké.
szal akkor nem tud hd filmet lejátszani.
köszi

\\__/) (O.o) ( } { )

VOB-ra, mpeg2 kódolással.

jah, ezt nem tudtam.
és mire, milyen formátumba?

\\__/) (O.o) ( } { )