PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
naia mirmur 85Iss/42ps
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Sõt ugyanitt azt írják, hogy ma jön a Siren is.
Bazze tényleg kell a nagyobb vinyó. <#ijedt>#ijedt>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
\" örökké nem eshet.... \"
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Mkv2vob programnál mi a különbség az MPEG-2, Xvid, és x264-es kódolások között? Csak a sebesség?
tudtok mondani olyan lövöldözõs játékot aminek nagyon jó az online módja? mehet priviben is...
elõre is köszi...
PSP user n\' soon ps3 user too :)
PSP user n\' soon ps3 user too :)
10 GB akkor hiányozna, ha úgy van megformázva a winchester, hogy Linuxot is fel lehessen rá rakni.
A Civ4-ben lehetett meg PC-n
thx
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
...and this is the big question....yeahhhhhhhhhhh
Simulátor , rFactor , GTR1-2 ,GP Legend , Race ( bár azt már kicsit arcadosabbanak éreztem) Fél szimulátorok , F1 , Ferrari Challenge , Gt széria , Forza sorozat ( ebben annyira nem vagyok biztos , mert nem játszottam vele csak max 10 percet)"
énsem gondolom másként😊 ebben 100%ban egyetértünk ( a Forza2 fizikában, mechanikai hibásodásokban, törésben nagyon jó... Grafikában a GT fényevkre van, amit a Forzának be kell hoznia, ez elõbb felsorolt dolgokat pedig a Gtnek kell konstatálni )
Laggal szerencsére nemtalálkozok hiszen nekünk bérelt 100mibet szerverünk van kezdetek óta amin fut az f1 igy 22 versenyzõt is probléma nélkül fogadni tud😊 és hát ez egy összeszokott komoly csapat 80% felnõtt ember, igy a versenyzés élmény és megtiszteltetés velük nem pedig dodgem😊 igaz ezt nem is lehet mert komoly sok sok oldalas szabálykönyv gondoskodik a kordában tartásról... sajnos ezt a publikon nemkapod meg, sok a láma a hülye... ezért nem is szoktam publikolni autóverseny játékokban, inkább haverral 1v1et tolto privát csatornán ( x360on ) nagyobb élvezet mint a hülyék közt...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vki vmi 5let??
"Na, végre megmozdult az FF körül a levegõ. Remélem jön valami másra is (mondjuk Wii-n kardozni oltári lenne). Küldtem egy levelet a Square Enix-nek, hogy legyen igazán multiplatform. Vagy ha nemet mondanak, kerítek egy csapat FF rajongót és átírjuk PC-re. Nem olyan nagy kunszt, csak egy decompiler kell hozzá (a fõ fájl elf-ben van, ami egy általános Linux formátum). Amit a Square száz emberrel pár nap alatt átkódol (merthogy valszeg most írják át X360-ra), néhány tucat rajongónak két-három hónap alatt meglehet. Ha meg más formátumokat használ a játék, az 1-2 DLL-el megoldható. Ki tart velem?"
Viccnek elég szar... ha komolynak szánta az illetõ, akkor nem is írok véleményt <#csodalk>#csodalk>
\\__/) (O.o) ( } { )
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
szal akkor nem tud hd filmet lejátszani.
köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
és mire, milyen formátumba?
\\__/) (O.o) ( } { )