PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HAF Rigel
Miért is lesz drágább , ááá talán mert nem adják olyan árba a magyar kereskedõknek , mert mi kelet europa vagyunk nem EU . Magasabb az Áfánk. Mert magasabb az artjus díjunk vagy mi a fene.

A másik dolog online volt vs Rendes bolt. Nem lehet egy költséggel üzemeltetni a 2 . Egyikbe kell 1 ember , aki megnézi a gépen az összesítést, elmegy megvesz a nagykerben, aztán csomagol ennyi . Jön a GLS elviszi kb ennyi . A másikba kell KÉSZLET , 2-3 eladó. Stb stb

Sajna a verseny már a kiadónál eldöl aki alapból nem ad úgyanolyan árat magyarföldre , mint pl németországba. Nem tudom miért de ez így van mindenben.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Hát pedig innen sokan rendelnek SW-t. Bár meglehet, hogy csak 360-ra illetve akkor biztos.

EmThor
az OK h nem volt gond velük, de Mo. nincs a Shipping listán!

This item is not available for shipping to
# European Union
# Iceland
# Liechtenstein
# Norway

Figy és ezeken fel van tüntetve, hogy region free e esetleg? ( nekem csak az jó)

JohnnySmith
Lehet bekéne már kapcsolni a péjest... "picit" mintha elhanyagoltam volna...<#szomoru1>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

HAF Rigel
Le kell cserélni a wincsit , mindenkinek ajánlott lesz . Én egy 160gb raktam be .
Egyébként annyira komolyan kezd elfogyni a hely , hogy a chip magazinban is olvastam képes beszámolot a ps3 wincsi cserérõl . Meg most az 576 ban is van egy képes riport . Szóval mindenkinek kötelezõ lesz szerintem egy 120-250gb között beszerezni valamit .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Érdekes. SW téren nem volt gond eddig velük. Ebay-t próbáld.

Prince of Máté
Nagy részükön van, most már egyre több lemezen magyar szinkron is van. (nem mintha engem érdekelne az AC3)

EmThor
kösz de a play-asia nem szállít Mo.-ra

platinumban múltkor is volt ilyen ázsiai game, oldalukon láttam, azért gondoltam hátha.

ja, víz resistance 1-ben is jól nézett ki, csak keveset mutatták (elején mikor kikötõben voltál akkor lehetett látni)

És felirat van ezeken?

Szerintem érdemesebb BD-t nézni mint másolgatni. Én kintrõl rendelem õket, 3500ft postával együtt egy film. Annyiba kerül mint itthon egy új dvd.
Nem tudom mi a f*sztól lesz nálunk 9eft mire beér?????

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

9GB??? Édes faxom....😄 az még a 60-asoknak is gáz.

EmThor
Tudja vki honnan lehet beszerezni a Siren ázsiai lemezes változatát, esetleg platinumshop behozza? mert van rajta angol nyelv + hang is, ez 100%, GAF-osoknak már megérkezett.

Store-ra most rakták fel, 20 font, 9 giga.

A lemezes 5 gigát telepít, 4 giga spórolás.

Csabesz100
Ment priv!

PS3 ID: Csabesz82

Sima notebook vinyó kell.

balla27
sziasztok!ez a winchester dolgot nem értem?pl ez jó a ps 3 ba http://www.idc.hu/termekek_242.html,vagy a sony külön gyárt hozzá.köszönöm a segítséget

aabelus
ki hajlando segiteni nekem beallitani a media centert? XD youtube-os videoval probaltam,de nem sikerult.

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

nem jelenik meg hogy usb device az a baj😞

mcwolf
Próbáltad úgy, h rámész az USB device-ra,és háromszög,majd "display all" ?

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Prince of Máté
Azért mert ki akar 4 gigás MKV-t nézni? Mindenki BD-n nézi a filmeket! ( elvileg😄)

"Simán mennie kell. Mobilvinyónál, pendrive-nál arra figyelj, hogy ne NTFS legyen a fájlrendszere, mert akkor nem fog menni, hanem FAT32. Teszteld mondjuk pár képpel, ez a fényképezõnél is mûködik:
Képek menüben keress olyat, hogy USB Device. Zöld gomb rajta és Display All. (Ha csak simán rányomsz, akkor lehet nem látja a fájlokat, mert alapból azokat írja ki, ami a megfelelõ mappában van.) "

Haveromnak szóltam próbálja ki otthon, kipróbálta a fényképezõt azt irta , hogy nem ismert usb eszköz
canon powershot A570 sima usb - miniusb kábellel amivel a géphez is.
A pendrive-on volt zene is kép is de semmi.

DanielT
Valszeg mert nem az volt a Sony leghõbb vágya, hogy SZARRÁ warezolja mindenki a blúréj filmjeit. És még tökéletesen vigye is õket az elsõszámú Blúréjpléjer szuperkompjúter.

32 bit

Mivel MKV-t nem tud lejátszani, ezért úgyis alakítanod kell. Az mkv2vob meg olyan, hogy be tudod rajta állítani a file méretét. Van direkt egy PS3-ra optimalizált része, pont úgy vágja, hogy átengedi a másolás (kb. 4 giga).

Nem tudom és nem értem miért maradt a FAT...

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

DanielT
"mint a hogy a 32 bites wndows pl xp , vagy a vista is ami még nem 64es csak maximálisan 4 gigabyte memóriát kezel"

Hogy ennek mennyire köze nincs a dologhoz 😊 Példa szinten se nagyon.
Mediaserver! zsír! Na majd ha meglesz a nagy vinyóm megcsinálom ezeket. thx

oks, thx. akkor marad a 2 részletes megoldás.

igen a fat32-nek 2 a 32 byteot tud kezelni
mint a hogy a 32 bites wndows pl xp , vagy a vista is ami még nem 64es csak maximálisan 4 gigabyte memóriát kezel
és ha van egy 512 mega memóriás videokártyád akor a rendszermemóriára azt mondja a sajátgép hogy 3,5 GB. 😊

Nem lehet. 4 GB fölött bedobja a hibát. Jó szar mi? 2008...
De meg tudod kerülni, pakolj fel egy MediaServert, onnan tudod majd másolni a hármas vinyójára.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

bertino
hibát fog kiírni nagy valószínûséggel, mikor az anyag mérete 4 GB fölé megy :|
ennél nagyobbat nem kezel egyszerûen, mennyit szívtam anno én is ezzel a win 98as korszakban...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Aha... Na most akkor nem lehet olyat csinálni, hogy átkonvertál az ember egy anyagot, egy MKV múvit. Az lesz mondjuk közel 6GB és egyben kerül fel a gépre. Ezt akkor csak úgy tudom feltenni, hogy kettévágom?

Szerk: mert ez igy kissé gázos :S

bertino
sajna a FAT32-nek ez az átka

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

4GB-nál nagyobb anyagot nem lehet felmásolni?

Nekem a mobilvinyóm (250Gb WD Passport) gyárilag fat32-re volt formázva
de:
- nekem nagyméretû fájlok vannak rajt, fat32 nem az igazi ehhez
- és 21.000kbájt/sec-el másolt ntfs-el meg 35.000 a totalcommander mérése szerint.
100-150 gigánál nem mindegy az a másfélszeres sebesség, és a hd filmek is nagyobbak mint 4 giga.

Thanx!

nem eccerü ez a ps3, számítógépekhez vagyok szokva meg total commanderhez😊

A mobilvinyó az ntfsre van formázva (nem értem azt miért nem támogatja hiszen az jobb, nekem így kell sajna más miatt.)
De pendriveot azt akkor kipróbálom, meg fényképezõt😊, remélem jó lesz(most melóban vagyok)

Scotty99
Formázatlan? Tehát veszek a boltban egy vinyót, hazaviszem, kibontom, beteszem és a PS leformázza és megy is?

PS3 ID: ghost_hun

Sippie
bassszki... akkor ezért nem mentek a képek a pendriveról, lehet az ntfs-es volt.<#szomoru1>
predator0
Simán mennie kell. Mobilvinyónál, pendrive-nál arra figyelj, hogy ne NTFS legyen a fájlrendszere, mert akkor nem fog menni, hanem FAT32. Teszteld mondjuk pár képpel, ez a fényképezõnél is mûködik:
Képek menüben keress olyat, hogy USB Device. Zöld gomb rajta és Display All. (Ha csak simán rányomsz, akkor lehet nem látja a fájlokat, mert alapból azokat írja ki, ami a megfelelõ mappában van.)

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Hi!

Vki tud nekem segíteni abban, hogyan lehet pendriveot, mobilvinyót, fényképezõgépet,vagy bármilyen külsõ eszközt hozzákapcsolni PS3-hoz?
Ezek közül semmi meg sem nyikkant mikor bedugtam az usb-be
Van vmi amit be kell állítani, vagy mittomén?

Oké köszi!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

predator0
Azt hiszem 5400 rpm-es wincsi van benne (nem érdemes 7200-ast venni, mert tényleg jobban melegszik és annyival nem gyorsabb), ami az átlag laptopokban. Állítólag 1 TB-os wincsivel is megy a dolog. Amire nagyon kell figyelni, hogy véletlenül se NTFS-re legyen formázva, hanem FAT32-re, vagy RAW (formázatlan) legyen, akkor valszeg magától leformázza.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

NEXUS6
Nekem az is nagyon teccik, ahol a kisvárosban a benzinkút mellett sorban állnak az elhagyott autók.

A víz tényleg eszméletlen szép, már a ratchetben is király volt, de megfejelték még eggyel.

Dizájnban, technikában mindenben csillagos 5-ös. A meztelenül rohangáló kosárlabázó zombik mozgása is nagyon jó, de a többi videóban kicsit kockásan mozognak az alakok. Remélem még azon is javítanak és akkor 10-bõl 15-öt kap nálam a progi!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Fantasztikus a hidas helyszín. <#ijedt>

Mint kiderült az MGS4 tényleg arcletépõen vadállatul ütõs. Teljesen behúzott, pedig még csak az ACT2 közepén járok.

Egy irányítás-tutorialt azért értékeltem volna.

Kezdem nem megbánni a ps3 vásárlást.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Alien!
meg a víz...bazz az egész jobban néz ki mint a Függetlenség Napja....Hollywood bekaphassa.....<#beka2>

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

gazgoblin
"Azért dúrva, hogy a realtime játék végül jobban néz ki, mint a teaserben bemutatott jelenet!😉))"

a szinek miatt szerintem...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

NEXUS6
Bexartam!😉))
<#worship> <#worship> <#worship>
Inszomnyák a zisten!!!

Azért dúrva, hogy a realtime játék végül jobban néz ki, mint a teaserben bemutatott jelenet!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

gazgoblin
egyetértek!

ATYAÉG OMFG BBQ

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Alien!
felbontás nem csökken,csak a bitrate...vagyishát soxor az se csökken,csak az mpeg2 ill. az xvid nem annyira hatékony azonos bitrátán...ergo rosszabb lesz a minõsége.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)