PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik dolog online volt vs Rendes bolt. Nem lehet egy költséggel üzemeltetni a 2 . Egyikbe kell 1 ember , aki megnézi a gépen az összesítést, elmegy megvesz a nagykerben, aztán csomagol ennyi . Jön a GLS elviszi kb ennyi . A másikba kell KÉSZLET , 2-3 eladó. Stb stb
Sajna a verseny már a kiadónál eldöl aki alapból nem ad úgyanolyan árat magyarföldre , mint pl németországba. Nem tudom miért de ez így van mindenben.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
This item is not available for shipping to
# European Union
# Iceland
# Liechtenstein
# Norway
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Egyébként annyira komolyan kezd elfogyni a hely , hogy a chip magazinban is olvastam képes beszámolot a ps3 wincsi cserérõl . Meg most az 576 ban is van egy képes riport . Szóval mindenkinek kötelezõ lesz szerintem egy 120-250gb között beszerezni valamit .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
platinumban múltkor is volt ilyen ázsiai game, oldalukon láttam, azért gondoltam hátha.
ja, víz resistance 1-ben is jól nézett ki, csak keveset mutatták (elején mikor kikötõben voltál akkor lehetett látni)
Nem tudom mi a f*sztól lesz nálunk 9eft mire beér?????
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Store-ra most rakták fel, 20 font, 9 giga.
A lemezes 5 gigát telepít, 4 giga spórolás.
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Képek menüben keress olyat, hogy USB Device. Zöld gomb rajta és Display All. (Ha csak simán rányomsz, akkor lehet nem látja a fájlokat, mert alapból azokat írja ki, ami a megfelelõ mappában van.) "
Haveromnak szóltam próbálja ki otthon, kipróbálta a fényképezõt azt irta , hogy nem ismert usb eszköz
canon powershot A570 sima usb - miniusb kábellel amivel a géphez is.
A pendrive-on volt zene is kép is de semmi.
Nem tudom és nem értem miért maradt a FAT...
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Hogy ennek mennyire köze nincs a dologhoz 😊 Példa szinten se nagyon.
mint a hogy a 32 bites wndows pl xp , vagy a vista is ami még nem 64es csak maximálisan 4 gigabyte memóriát kezel
és ha van egy 512 mega memóriás videokártyád akor a rendszermemóriára azt mondja a sajátgép hogy 3,5 GB. 😊
De meg tudod kerülni, pakolj fel egy MediaServert, onnan tudod majd másolni a hármas vinyójára.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
ennél nagyobbat nem kezel egyszerûen, mennyit szívtam anno én is ezzel a win 98as korszakban...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szerk: mert ez igy kissé gázos :S
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
de:
- nekem nagyméretû fájlok vannak rajt, fat32 nem az igazi ehhez
- és 21.000kbájt/sec-el másolt ntfs-el meg 35.000 a totalcommander mérése szerint.
100-150 gigánál nem mindegy az a másfélszeres sebesség, és a hd filmek is nagyobbak mint 4 giga.
nem eccerü ez a ps3, számítógépekhez vagyok szokva meg total commanderhez😊
A mobilvinyó az ntfsre van formázva (nem értem azt miért nem támogatja hiszen az jobb, nekem így kell sajna más miatt.)
De pendriveot azt akkor kipróbálom, meg fényképezõt😊, remélem jó lesz(most melóban vagyok)
PS3 ID: ghost_hun
Képek menüben keress olyat, hogy USB Device. Zöld gomb rajta és Display All. (Ha csak simán rányomsz, akkor lehet nem látja a fájlokat, mert alapból azokat írja ki, ami a megfelelõ mappában van.)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Vki tud nekem segíteni abban, hogyan lehet pendriveot, mobilvinyót, fényképezõgépet,vagy bármilyen külsõ eszközt hozzákapcsolni PS3-hoz?
Ezek közül semmi meg sem nyikkant mikor bedugtam az usb-be
Van vmi amit be kell állítani, vagy mittomén?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
A víz tényleg eszméletlen szép, már a ratchetben is király volt, de megfejelték még eggyel.
Dizájnban, technikában mindenben csillagos 5-ös. A meztelenül rohangáló kosárlabázó zombik mozgása is nagyon jó, de a többi videóban kicsit kockásan mozognak az alakok. Remélem még azon is javítanak és akkor 10-bõl 15-öt kap nálam a progi!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egy irányítás-tutorialt azért értékeltem volna.
Kezdem nem megbánni a ps3 vásárlást.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
a szinek miatt szerintem...
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
<#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship>
Inszomnyák a zisten!!!
Azért dúrva, hogy a realtime játék végül jobban néz ki, mint a teaserben bemutatott jelenet!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs