89387
PlayStation3
  • 5c0rp330n
    erről van itt szó kérem. ráadásul box alatt az a total az csak 1 év live előfizetéssel lett számolva.
  • EmThor
    ezt banner alá berakhatjuk ;)

• EmThor
    japán store:

bioshock demo
    demon's soul (exkluzív ps3 cucc) video
  • EmThor
    Qore:

- killzone 2
    - heavy rain
    - street fighter
    - fear 2

killzone 2 theme + fear 2 demo (január közepétől tölthető)
  • DoNorBi
    hát én nemigazán csípem azt a helyet,ha nem kpba fizet az ember tegyük fel cserélni,vagy beszámítani akarsz egyből átmennek lehúzósba,nem egy korrekt csapat...
    én ezt ezt és ezt ajánlom
  • ipnightle2
    Mi a véleményetek erről a konzolboltról, amit belinkeltek a DS3-joyal?
    Érdemes ott venni újonnan konzolt, vagy kiegészítőt? Mert elvileg szerviz,
    de árusítanak új dolgokat is. Vásárolt már ott valaki, mi a véleményetek? Megbízhatóak, vagy felejtős? Korrektek voltak vagy megpróbáltak ügyeskedni, netalán újként árusítani egy használt gépet? Egyik haverom, akar venni egy konzolt hamarosan (remélem ps3-at fog! :) ) és kérdezte, hogy ez a konzolokszervize megbízható e.
    Köszönöm a választ előre is!
  • grizzly21
    ok, koszi az infokat, ki fogom probalni majd..azert a kurva elet a regiokodba, foleg filmeknel basz fel
  • aabelus
    nem rossz ez a conan, csak a közeli képeken a grafika pocsék. de végigviszem :p
  • Csabesz100
    Hazamegyek kipróbálom! Köszi a segítséget. Majd megírom, hogy mire jutottam!
  • predator0
    Akkor ezt tudom ajánlani.
  • aabelus
    aha, köszi a válaszokat :D
  • EmThor
    aki mégsem töltötte le, nincs kedve, nem érdekli, de ha akar tudni róla a review-ig:

conquest demo - single

conquest demo - multi
  • Amse
    Jó lenne, ha nem fognám a fejem azon, hogy játszik az arc. :) Rádobja a haverjára a gránátot aztán még ő maga is belefut. :D

A játék amúgy nagyon fasza.
  • EmThor
    army of 2 ketten az igazi, store-on van ingyen pálya hozzá, szedd le bátran!

conan meg nagyon hangulatos, nagyon véres (!!) és ha belemélyedsz iszonyat fasza kombórendszere van (lefejel majd szívkitép, felüt levegőbe felugrik kettévág lógnak a belek)
  • Amse
    Én haverral kezdtem el split screen-en és utána kipróbáltam egyedül is, hogy milyen a teljes képernyőn csak az én képemet nézni, de a játék úgy nem volt az igazi.
    Fordított helyzetben biztos nem csalódsz a single playerben sem, mert ott van veled a társ MI-vel és tudsz neki utasításokat küldeni, szóval nem rossz, de igazi megkerülős csel és egyéb taktikák csak haverral az igaziak. :)
  • aabelus
    army of 2:

kezdjek hozzá magamban vagy szar úgy?

addig is kipróbálom a conant :P
  • EmThor
    nom?

• EmThor
    ign insider killzone 2 hd final build
  • Sippie
    szervizből venni ilyen kütyüt? amúgy sem új, csak "új szerű" :P
  • Jimanszky
    Ez durva..
  • tomy8614
    szerintem ez csak pár játékra volt igaz az elejé. nekem még nem volt ilyen gondom, pedig vegyesek a játékaim
  • Amse
    Igen, mindenhol el tudod indítani, de az online része is megy? Ebben a topicban olvastam, hogy nem melyik régióssal multizol, mert van ahol az EU-s szerveren nincsenek emberek csak az US-en. A szerverek szét vannak osztva, de bármelyikre csatlakozhatsz a játékkal?
  • DoNorBi
    bizony ám!
  • tomy8614
    ez hülyeség, nincs régiózár. annyi van csak hogy a játékokhoz addonokat csak a játék régijának megfelelő a storeban tudsz vásárolni. de ha pl veszel az usa storeon egy játékot, akkor megy bármilyen accountal
  • Gascoigne
    Köszi, meg is rendeltem. :)
  • Amse
    Ha Lemezes játékod van akkor szerintem a régió számít és másik felhasználóval nem is tudsz csatlakozni.
    Szóval, ha van egy USA-s játékod akkor azt a US Store-os felhasználóval használhatod neten a többivel nem (UK + magyar saját)
    EU-s játéknál fordítva szóval UK és a saját megy a US nem.
    A kiegészítők is így érhetőek el általában.
    Ha meg Store-ról szedted a játékot szerintem ott jó ahonnan van.

Hozzáteszem sosem játszottam online ps3-al (majd eljön az ideje), de ez így logikus és mintha így olvastam volna.
  • Foxhound1980
    PS3 hack érdekesség
  • grizzly21
    hulye kerdes:
    PSN id -vel ha van us meg eu verziom, attol fuggoen hogy melyikkel megyek fel, masokkal tudok jatszani? vagy csak a store mas?
  • 5c0rp330n
    sztem is qrvajó, szinte úgy tökéletes, ahogy van, nem tudok hol belekötni.
    ps3-nál nálam most game mode (játékmód) be van kapcsolva. egyébként natívra állítottam kép módot, hogy minden pixel a helyén legyen. sok dolgot nem piszkáltam, 2 beállítást volt igazán fontos átállítanom: hogy natív legyen a felbontás, és a film mode-t auto1-ről auto2-re, auto1-nél ugyanis pc-ről hd filmnézés közben bizonyos kameramozgásoknál szaggatott az egész kicsit, ami eléggé zavaró volt.
  • Csabesz100
    Most jut eszembe, hogy még megvan az nfo fájl! Én hülye!

Butterfly.On.A.Wheel.2007.BRRip.XviD.HUN.ENG.AC3-FECO
    Hungarian Title.: Probatetel
    Runtime.........: 01:31:04 (136,598 fr)
    Genre...........: Crime | Drama | Thriller
    Source..........: Butterfly.On.A.Wheel.2007.BRRip.XviD.AC3.D-Z0N3
    Video...........: 1841 kb/s Xvid
    Bits per Pixel..: 0.337
    Resolution .....: 720x304 (2.37:1)
    Frame RAte......: 25 Fps
    Audio 1st.......: 192 kb/s 2 chnls AC3 Hungarian
    Audio 2st.......: 448 kb/s 6 chnls AC3 English
    Subtitles.......: Hungarian , English
    SA..............: B VOP,No Qpel,No GMC
    Video Size......: 1,62 GB

Remélem ez segít!

Ja és bocs az OFF-ért!
  • Csabesz100
    Köszi! Kipróbálom és megírom, hogy mire jutottam!
  • DoNorBi
    csabesz én a mediainfo progit ajánlom de a predatoré is teljesen jó!
  • DoNorBi
    pffú h rühellem ezt a helyet,helyesebben a tulajt:D
  • predator0
    Ez egy elég jó analizáló progi.
  • Tibor
    DS3 fekete occsón!!négy :)
  • Csabesz100
    A választott forrásnak nem érhetőek el a közös összegző tulajdonságaik! :-( Ilyen az én formám! Más ötleted van esetleg? Nincs kedvem notin nézni a filmet! :-/
  • DoNorBi
    héj a network-ön vásárolt termékek megoszhatóak mással?
    Hogyan lehet?
  • Csabesz100
    Jó választás! Mennyire vagy vele megelégedve? Nekem nagyon bejön! Bár az Mpeg4 részét nálunk nem tudom kipróbálni/kihasználni, de majd jó lesz egyszer valamire! :-)

Tényleg! A ps3-hoz milyen képbeállításokat használsz?
  • 5c0rp330n
    most látom h ugyanolyan tv-nk van :)
    bravia rulzz.
  • Smuge
    Nem a GPU gyenge , hanem a Cell erős. Amúgy amióta láttam régen hogy a doom3-t egy 3dfx voodoo3!! vga-n lazán elfuttatták ott került fel nálam a pont az i-re. Messze nem az számít hogy minél erősebb , hanem hogy miként használják ki a rendelkezésre álló erőforrásokat, és ez csodákra képes! A többi csak a mocskos kapitalizmus része amiben benne élünk!