89387
PlayStation3
-
#54867 erről van itt szó kérem. ráadásul box alatt az a total az csak 1 év live előfizetéssel lett számolva. -
#54866 ezt banner alá berakhatjuk ;)
-
#54865 japán store:
bioshock demo
demon's soul (exkluzív ps3 cucc) video -
#54864 Qore:
- killzone 2
- heavy rain
- street fighter
- fear 2
killzone 2 theme + fear 2 demo (január közepétől tölthető) -
#54863 hát én nemigazán csípem azt a helyet,ha nem kpba fizet az ember tegyük fel cserélni,vagy beszámítani akarsz egyből átmennek lehúzósba,nem egy korrekt csapat...
én ezt ezt és ezt ajánlom -
ipnightle2 #54862 Mi a véleményetek erről a konzolboltról, amit belinkeltek a DS3-joyal?
Érdemes ott venni újonnan konzolt, vagy kiegészítőt? Mert elvileg szerviz,
de árusítanak új dolgokat is. Vásárolt már ott valaki, mi a véleményetek? Megbízhatóak, vagy felejtős? Korrektek voltak vagy megpróbáltak ügyeskedni, netalán újként árusítani egy használt gépet? Egyik haverom, akar venni egy konzolt hamarosan (remélem ps3-at fog! :) ) és kérdezte, hogy ez a konzolokszervize megbízható e.
Köszönöm a választ előre is! -
#54861 ok, koszi az infokat, ki fogom probalni majd..azert a kurva elet a regiokodba, foleg filmeknel basz fel -
#54860 nem rossz ez a conan, csak a közeli képeken a grafika pocsék. de végigviszem :p -
#54859 Hazamegyek kipróbálom! Köszi a segítséget. Majd megírom, hogy mire jutottam! -
#54858 Akkor ezt tudom ajánlani. -
#54857 aha, köszi a válaszokat :D -
#54856 aki mégsem töltötte le, nincs kedve, nem érdekli, de ha akar tudni róla a review-ig:
conquest demo - single
conquest demo - multi -
#54855 Jó lenne, ha nem fognám a fejem azon, hogy játszik az arc. :) Rádobja a haverjára a gránátot aztán még ő maga is belefut. :D
A játék amúgy nagyon fasza. -
#54854 army of 2 ketten az igazi, store-on van ingyen pálya hozzá, szedd le bátran!
conan meg nagyon hangulatos, nagyon véres (!!) és ha belemélyedsz iszonyat fasza kombórendszere van (lefejel majd szívkitép, felüt levegőbe felugrik kettévág lógnak a belek) -
#54853 Én haverral kezdtem el split screen-en és utána kipróbáltam egyedül is, hogy milyen a teljes képernyőn csak az én képemet nézni, de a játék úgy nem volt az igazi.
Fordított helyzetben biztos nem csalódsz a single playerben sem, mert ott van veled a társ MI-vel és tudsz neki utasításokat küldeni, szóval nem rossz, de igazi megkerülős csel és egyéb taktikák csak haverral az igaziak. :) -
#54852 army of 2:
kezdjek hozzá magamban vagy szar úgy?
addig is kipróbálom a conant :P -
#54851 nom?
-
#54850 ign insider killzone 2 hd final build -
#54849 szervizből venni ilyen kütyüt? amúgy sem új, csak "új szerű" :P -
Jimanszky #54848 Ez durva.. -
#54847 szerintem ez csak pár játékra volt igaz az elejé. nekem még nem volt ilyen gondom, pedig vegyesek a játékaim -
#54846 Igen, mindenhol el tudod indítani, de az online része is megy? Ebben a topicban olvastam, hogy nem melyik régióssal multizol, mert van ahol az EU-s szerveren nincsenek emberek csak az US-en. A szerverek szét vannak osztva, de bármelyikre csatlakozhatsz a játékkal? -
#54845 bizony ám! -
#54844 ez hülyeség, nincs régiózár. annyi van csak hogy a játékokhoz addonokat csak a játék régijának megfelelő a storeban tudsz vásárolni. de ha pl veszel az usa storeon egy játékot, akkor megy bármilyen accountal -
#54843 Köszi, meg is rendeltem. :) -
#54842 Ha Lemezes játékod van akkor szerintem a régió számít és másik felhasználóval nem is tudsz csatlakozni.
Szóval, ha van egy USA-s játékod akkor azt a US Store-os felhasználóval használhatod neten a többivel nem (UK + magyar saját)
EU-s játéknál fordítva szóval UK és a saját megy a US nem.
A kiegészítők is így érhetőek el általában.
Ha meg Store-ról szedted a játékot szerintem ott jó ahonnan van.
Hozzáteszem sosem játszottam online ps3-al (majd eljön az ideje), de ez így logikus és mintha így olvastam volna. -
Foxhound1980 #54841 PS3 hack érdekesség -
#54840 hulye kerdes:
PSN id -vel ha van us meg eu verziom, attol fuggoen hogy melyikkel megyek fel, masokkal tudok jatszani? vagy csak a store mas? -
#54839 sztem is qrvajó, szinte úgy tökéletes, ahogy van, nem tudok hol belekötni.
ps3-nál nálam most game mode (játékmód) be van kapcsolva. egyébként natívra állítottam kép módot, hogy minden pixel a helyén legyen. sok dolgot nem piszkáltam, 2 beállítást volt igazán fontos átállítanom: hogy natív legyen a felbontás, és a film mode-t auto1-ről auto2-re, auto1-nél ugyanis pc-ről hd filmnézés közben bizonyos kameramozgásoknál szaggatott az egész kicsit, ami eléggé zavaró volt. -
#54838 Most jut eszembe, hogy még megvan az nfo fájl! Én hülye!
Butterfly.On.A.Wheel.2007.BRRip.XviD.HUN.ENG.AC3-FECO
Hungarian Title.: Probatetel
Runtime.........: 01:31:04 (136,598 fr)
Genre...........: Crime | Drama | Thriller
Source..........: Butterfly.On.A.Wheel.2007.BRRip.XviD.AC3.D-Z0N3
Video...........: 1841 kb/s Xvid
Bits per Pixel..: 0.337
Resolution .....: 720x304 (2.37:1)
Frame RAte......: 25 Fps
Audio 1st.......: 192 kb/s 2 chnls AC3 Hungarian
Audio 2st.......: 448 kb/s 6 chnls AC3 English
Subtitles.......: Hungarian , English
SA..............: B VOP,No Qpel,No GMC
Video Size......: 1,62 GB
Remélem ez segít!
Ja és bocs az OFF-ért! -
#54837 Köszi! Kipróbálom és megírom, hogy mire jutottam! -
#54836 csabesz én a mediainfo progit ajánlom de a predatoré is teljesen jó! -
#54835 pffú h rühellem ezt a helyet,helyesebben a tulajt:D
-
#54834 Ez egy elég jó analizáló progi. -
#54833 DS3 fekete occsón!!négy :) -
#54832 A választott forrásnak nem érhetőek el a közös összegző tulajdonságaik! :-( Ilyen az én formám! Más ötleted van esetleg? Nincs kedvem notin nézni a filmet! :-/ -
#54831 héj a network-ön vásárolt termékek megoszhatóak mással?
Hogyan lehet? -
#54830 Jó választás! Mennyire vagy vele megelégedve? Nekem nagyon bejön! Bár az Mpeg4 részét nálunk nem tudom kipróbálni/kihasználni, de majd jó lesz egyszer valamire! :-)
Tényleg! A ps3-hoz milyen képbeállításokat használsz? -
#54829 most látom h ugyanolyan tv-nk van :)
bravia rulzz. -
#54828 Nem a GPU gyenge , hanem a Cell erős. Amúgy amióta láttam régen hogy a doom3-t egy 3dfx voodoo3!! vga-n lazán elfuttatták ott került fel nálam a pont az i-re. Messze nem az számít hogy minél erősebb , hanem hogy miként használják ki a rendelkezésre álló erőforrásokat, és ez csodákra képes! A többi csak a mocskos kapitalizmus része amiben benne élünk!